Pacanele online simulator: jocuri portate pe mobil și desktop

Pacanele online simulator: jocuri portate pe mobil și desktop
Citire: 3 minute

Cu siguranță că orice jucător de sloturi a încercat până acum senzația oferită de aparatele de pacanele reale, care se găsesc în cazinouri și în sălile de jocuri terestre. Varianta digitală a acestor jocuri este reprezentată de pacanele online simulator, care sunt aceleași jocuri, numai că acestea sunt disponibile doar pe platformele online de casino.

Chiar dacă este vorba despre creații identice din punct de vedere al conținutului, atunci când sunt jucate în cazinourile online, jocurile de sloturi beneficiază de o serie de avantaje, care le fac mult mai atractive în comparație cu variantele de la aparatele din sălile de joc terestre. În plus, aceste pacanele pot fi jucate non-stop, atât de pe desktop, cât și de terminalele mobile.

Cum se diferențiază jocurile online de pacanele față de jocurile de la aparatele reale?

Dincolo de disponibilitatea 24/7 a acestor pacanele online simulator, jocurile de sloturi din cazinourile online vin cu o serie de alte beneficii, precum:

Bonusuri dedicate

platformele de cazinou online acordă atât bonusuri cash, cât și rotiri gratuite, acestea fiind disponibile pentru sloturile din portofoliul cazinourilor.

Jackpot progresiv

în timp ce jocurile de pacanele de pe aparate se rezumă la jackpoturi cu valori fixe, cele online dispun și de jackpoturi progresive, care înseamnă câștiguri imense pentru jucători (de exemplu, Mega Fortune și Mega Moolah au acordat până în prezent premii totale în valoare de peste 142 de milioane de dolari sub formă de jackpoturi progresive).

RNG verificat, certificat și dovedit

chiar dacă aparatele din cazinouri și sălile de joc sunt testate la rândul lor, au fost cazuri în care mecanismul de joc a fost manipulat astfel încât frecvența câștigurilor să fie extrem de rară. Nu este cazul atunci când joci pacanele online simulator, RNG-ul acestor jocuri fiind verificat de către laboratoarele de testare precum GLI, BMM TestLabs sau GLI.

Jocurile de sloturi din cazinourile online pot fi testate gratis

majoritatea cazinourilor digitale le oferă jucătorilor (inclusiv celor care nu au caracter de membru) posibilitatea de a juca pacanele online demo (cu bani virtuali), ceea ce nu este posibil atunci când joci la aparatele reale de pacanele, unde trebuie să plasezi o miza în bani reali pentru a te așeza pe scaunul din fața ecranului de joc.

Aparatele de pacanele online simulator nu au limită de jucători și de timp

nu te vei confrunta niciodată cu situația de a accesa un joc de sloturi și de a nu-l putea juca fiindcă este altcineva înaintea ta. Pacanelele online pot fi accesate simultan de un număr mare de jucători.

Mai mult decât atât, numărul jocurilor de sloturi este imens în mediul digital, depășindu-l pe cel al jocurilor de pacanele de pe aparatele din locațiile terestre.

Pacanele online simulator – caracteristicile acestor jocuri aparate virtuale!

Așa cum se întâmplă și în cazul jocurilor de sloturi de la aparate, jocurile de pacanele online simulator dispun de următoarele caracteristici:

Role

jocurile tradiționale se bazează pe 3 sau 5 role, în timp ce variantele moderne ale jocurilor de sloturi dispun de 6, 7 sau 9 role, iar cele mai noi pacanele online simulator oferă și role infinite (Infinity Reels sau Expanding Reels);

Număr de linii de plată sau modalități de câștig 

de la 9 linii de plata și până la 117, 649 de modalități de câștig sau milioane de moduri câștigătoare;

Limite de pariere

de la sume minime până la pariuri maxime;

Jackpot

un câștig fix sau progresiv, integrat în joc sau care se cumulează la același joc de la cazinourile unde se joacă respectivul slot;

Simboluri și caracteristici speciale

există mai multe tipuri de pacanele, de la cele retro sau clasice (majoritatea fruit machine, cu simboluri sub formă de fructe) și până la video sloturi, pacanele 3D, cu caracteristici inovative sau cu mecanisme de joc revoluționare – Megaways, Splitz, Gigablox, etc – și cu simboluri speciale (Wild, Scatter, Bonus, etc).

Platformele digitale licențiate din România oferă întotdeauna pacanele online simulator testate și care dispun de jackpoturi excepționale. Le poți accesa gratuit sau poți să le încerci pe bani reali – rezultatul va fi mereu același – distracție la maxim!

Înapoi la pagina generală
Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
79 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor

Cele mai noi știri

Bogdancazino.ro » Stiri » Pacanele online simulator: jocuri portate pe mobil și desktop
Ultima actualizare: