Pentru Parteneri: Cum vă putem ajuta?

Homeghi Constantin

Prin intermediul site-ului nostru, Bogdancazino.ro, prezentăm multiple cazinouri online și parteneri de pariuri sportive. Așadar, dacă operați un cazinou online sau un site de pariuri sportive destinat clienților români, suntem aici pentru a discuta despre o eventuală colaborare.

Unele dintre cele mai importante branduri din domeniu deja figurează printre partenerii noștri și ne-am dori să vă numărați și dvs. printre aceștia.

În cele ce urmează vă vom prezenta principalele beneficii ale unui parteneriat cu Bogdancazino.ro, cum puteți să vă listați cazinoul online sau site-ul de pariuri sportive și cum să intrați în legătură cu echipa noastră responsabilă de Parteneri.

Pentru Parteneri - Bogdancazino

De ce să colaborați cu Bogdancazino.ro?

Atunci când românii caută cazinouri online, site-uri de pariuri sportive și bonusuri de bun venit (asta, doar pentru a numi câteva dintre lucrurile căutate de jucători), le vor găsi prin intermediul site-urilor afiliate. Bogdancazino.ro este unul dintre acele site-uri afiliate, specializat în recenzii ale cazinourilor online, site-urilor de pariuri sportive și bonusurilor. Prin urmare, parteneriatul cu noi va aduce site-ului dvs. trafic foarte bine direcționat, cu utilizatori care sunt deja interesați de produsele pe care le oferiți.

Așadar, din multe puncte de vedere, este o idee benefică să vă înscrieți la programul nostru conceput pentru parteneri. Vă vom aduce o mulțime de potențiali clienți, mulți dintre aceștia urmând să se înregistreze pe site-ul dvs. În schimb, cerem doar un mic comision pentru munca depusă de noi.pariuri sportive

Ce putem face pentru brandul dvs!

Pe lângă faptul că vă aducem trafic, parteneriatul cu Bogdancazino.ro vă oferă multe alte beneficii. Unul dintre acestea este reprezentat de recenziile noastre. Dedicăm mult timp evaluării tuturor site-urilor de profil din România, acestea fiind prezentate în mod amănunțit. În acest fel, este posibil să le prezentăm utilizatorilor și potențialilor clienți cele mai bune caracteristici ale platformei dvs, iar jucătorii își pot face o idee despre site înainte de a-l vizita.

Aceștia vor afla, de asemenea, despre pachetul dvs. de bun venit, ofertele cu rotiri gratuite și pariurile gratuite. Desigur, îi vom informa și despre selecția de jocuri, metodele de plată, asistența pentru clienți și multe altele.

Un alt avantaj este că prezentăm bonusurile cazinourilor în ceea ce numim liste de top. Acestea apar cel puțin o dată pe toate paginile principale ale site-ului nostru. Așadar, atunci când deveniți partenerul nostru, brandul dvs. va apărea pe listele noastre de top și vă poate aduce și mai mult trafic. Toate linkurile noastre direcționează utilizatorul către pagina de înregistrare, ceea ce face ca noii clienți să se înscrie și să efectueze prima depunere mai ușor. Și pentru că sunt potențiali jucători care provin din aceste linkuri, este mult mai avantajos să faceți conversii decât dacă ar veni direct de la Google.

Nu în ultimul rând, plasăm link-uri suplimentare către site-ul dvs. din mai multe pagini. Această metodă este benefică din punct de vedere SEO pentru site-ul dvs. În acest fel beneficiați de o expunere crescută a brandului dvs. în motoarele de căutare online, precum Google. După cum am menționat mai sus, acest parteneriat este reciproc avantajos, atât pentru site-ul dvs., cât și pentru al nostru.

Cum să ajungeți pe lista partenerilor Bogdancazino.ro?

Colaborarea cu Bogdancazino.ro este unul dintre cele mai facile proceduri. Vom detalia în cele ce urmează. Dar mai întâi, dorim să vă informăm despre câteva lucruri pe care le solicităm partenerilor noștri de pe listele de afiliați.

Cerințele necesare pentru listarea pe site-ul Bogdancazino.ro

În momentul în care ne asociam cu un site, vă vom trimite o listă completă cu tot ce avem nevoie. Această listă include elemente grafice care pot fi prezentate alături de recenzia dvs. și alte listări de pe site-ul nostru. De asemenea, solicităm toate detaliile despre bonusurile pe care doriți să le prezentați pe site, împreună cu termenii și condițiile acestora. De asemenea, putem solicita informații despre promoțiile dvs. ocazionale, astfel încât să le putem prezenta pe site-ul nostru în articolele de știri.

Recenziile noastre sunt 100% imparțiale

Noi, cei de la Bogdancazino.ro, ne mândrim că reprezentăm o sursă deschisă și onestă de informații despre piața jocurilor de noroc din România. Prin urmare, trebuie să specificăm încâ de la bun început faptul că partenerii noștri nu au nici un cuvânt de spus despre modul în care evaluăm și revizuim cazinourile online și site-urile de pariuri sportive care apar pe platforma noastră. Acest lucru nu înseamnă că nu veți putea sugera corecții dacă găsiți informații greșite în conținutul postat de noi. Numai că, opiniile noastre nu pot fi influențate de parteneri.

Listăm numai site-uri de jocuri de noroc licențiate

Aceasta este o condiție esențială pentru a deveni partenerul nostru! Dorim ca utilizatorii noștri să se simtă în siguranță și să aibă deplină încredere în alegerile lor după ce citesc recenziile despre site-urile listate pe platforma Bogdancazino.ro. Prin urmare, insistăm ca fiecare cazinou online și site de pariuri sportive să fie complet licențiat. Vom verifica acest lucru la începutul parteneriatului nostru și de mai multe ori pe parcursul colaborării. Dacă descoperim că o licență a fost revocată sau aceasta a expirat, vom elimina site-ul din baza noastră de date și, foarte posibil, îl vom introduce pe o listă neagră.

Cum să colaborați cu noi?

Primul pas este să luați legătura folosind detaliile de mai jos. Unul dintre managerii noștri responsabili de Parteneri vă va contacta ulterior cu mai multe informații. În general, din momentul în care ne contactați, noi vă răspundem foarte repede.

Cum să intrați în legătură cu noi?

Vă rugăm să trimiteți solicitarea dvs. de parteneriat la adresa de email: info@bogdancazino.ro. Sau, puteți să ne contactați prin intermediul formularului de pe pagina noastră de Contact.

FAQ: Partenerii Bogdancazino.ro

Care sunt principalele beneficii ale parteneriatului cu Bogdancazino.ro?

Pe lângă expunere și linkuri către site-ul dvs., principalul avantaj al parteneriatului cu Bogdancazino.ro este traficul foarte bine țintit. Utilizatorii care găsesc site-ul nostru caută conținut legat de jocurile de noroc, așa că sunt șanse mari să realizați conversii pe site-ul dvs. decât dacă ați fi găsit clienții prin alte mijloace. Toate link-urile de la Bogdancazino.ro se referă la revendicarea unui bonus, așa că este destul de probabil ca atunci când vor ajunge la formularul de înregistrare, aceștia să revendice și bonusul. Este o situație în care toată lumea este câștigătoare.

Care sunt cerințele Bogdancazino.ro pentru parteneri?

În primul rând, trebuie să aveți o licență de jocuri de noroc validă pentru a opera în România. După aceea, tot ce trebuie să faceți este să ne oferiți suficiente informații și elemente grafice, astfel încât să putem prezenta site-ul dvs. într-un mod cât mai reprezentativ. Și, desigur, în cazul în care survin modificări ale informațiilor furnizate, trebuie să aflăm despre acestea cât mai repede posibil, astfel încât să putem reflecta acele schimbări pe site-ul nostru. Dacă luați legătura cu un membru al echipei noastre responsabile de Parteneri, acesta o să vă răspundă la toate întrebările.

Pot să schimb recenzia despre cazinoul meu online?

Depinde. Dacă am afirmat ceva care este incorect din punct de vedere faptic, atunci, desigur, vom schimba informațiile respective. Cu toate acestea, dacă este vorba doar despre o opinie subiectivă legată de site-ul dvs. și nu este ceva incorect din punct de vedere al informațiilor furnizate de noi, atunci este foarte posibil să nu modificăm recenzia. De exemplu, dacă criticăm un element al site-ului dvs., deoarece ar putea fi îmbunătățit, atunci nu vom schimba acea opinie decât dacă elementul se îmbunătățește. Ne mândrim cu corectitudinea și onestitatea recenziilor noastre și ne-am propus să respectăm aceste principii atât timp cât activăm pe piața de iGaming.

De ce prezentați doar cazinouri licențiate?

Considerăm că licența unui site cu jocuri de noroc demonstrează că respectiva platformă își tratează jucătorii în mod corect. Pentru a obține licența, un cazinou online trebuie să respecte standardele specificate de organismul de reglementare, în caz contrar, acestuia îi va fi refuzată sau revocată licența. Prin urmare, un site de jocuri de noroc fără licență reprezintă o amenințare pentru jucători. Există mulți operatori necinstiți pe această piață și vrem să ne protejăm utilizatorii de experiențele proaste. Jocul la cazinourile licențiate le oferă jucătorilor un anumit nivel de siguranță și securitate.

Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
88 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pentru Parteneri: Cum vă putem ajuta?
Ultima actualizare: