Termeni și condiții: Regulament general

Homeghi Constantin

Termenii și condițiile de mai jos reglementează modul de utilizare de către tine a site-ului nostru Bogdancazino.ro și a oricăror produse și servicii conexe. Prin accesarea și utilizarea site-ului, ești de acord că ai citit, înțeles și îți exprimi acordul în legătură cu termenii și condițiile noastre.

Dacă nu ești de acord cu acești termeni și condiții, nu vei fi autorizat să accesezi și să folosești acest site. În plus, dacă nu ești de acord cu acești termeni, trebuie să părăsești site-ul nostru.

Declinarea răspunderii

În conformitate cu prevederile documentului Interactive Gambling Act 2001, acest site este destinat numai utilizatorilor care locuiesc în România sau românilor din străinătate. Acest site oferă informații despre entitățile de jocuri de noroc care activează pe teritoriul României și care sunt reglementate în mod legal de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Utilizatorii care nu sunt români și care activează în jurisdicții în care jocurile de noroc sunt interzise sunt rugați să părăsească site-ul.

Utilizatori eligibili

Pentru a utiliza acest site și serviciile conexe, trebuie să ai vârsta peste 18 ani și să locuiești pe teritoriul României sau să fii cetățean român care locuiește în străinătate. Acest site își rezervă dreptul de a bloca adresa IP și de a utiliza alte mijloace pentru a împiedica utilizatorii care nu întrunesc aceste condiții să acceseze acest site.

Conținutul postat de utilizatori

Orice date, informații sau materiale introduse de utilizator în timpul folosirii acestui site nu sunt deținute de Bogdancazino.ro. Prin urmare, utilizatorului ii revine responsabilitatea exclusivă pentru acuratețea, legalitatea și proprietatea asupra proprietății intelectuale a oricăror date, informații sau materiale transmise de acesta. Ne acorzi permisiunea de a accesa, stoca, copia, distribui, transmite, reformata, afișa și publica orice date, informații sau materiale transmise de către tine.

Cu excepția cazului în care este menționat în mod specific, orice linkuri către alte site-uri, servicii și/sau aplicații nu reprezintă o formă de afiliere, aprobare, asociere, adeziune sau sponsorizare. Cu toate acestea, unele linkuri către alte site-uri, servicii și aplicații sunt linkuri afiliate.

Apăsând pe linkuri și înregistrându-vă pentru a beneficia de servicii de pe alte site-uri sau aplicații poate însemna că vei genera un comision care va fi încasat de către Bogdancazino.ro. Apăsarea pe linkuri și înregistrarea pentru a beneficia de serviciile unor terțe părți se face pe propriul risc.

Bogdancazino.ro nu este responsabil pentru acțiunile, conținutul, produsele sau serviciile site-urilor, serviciilor și/sau aplicațiilor terților.

Drepturi privind proprietate intelectuală

Toate mărcile comerciale, graficele și logo-urile de pe site-ul Bogdancazino.ro sunt mărci comerciale ale Bogdancazino.ro sau ale organismelor de licențiere. Alte mărci comerciale, grafice și logo-uri pot fi mărci comerciale ale terților. Nu ai voie să utilizezi sau să reproduci niciuna dintre mărcile comerciale sau mărcile comerciale înregistrate ale Bogdancazino.ro sau dintre cele deținute de terți.

Limitarea răspunderii

În măsura permisă de legea aplicabilă, Bogdancazino.ro, afiliații, agenții, directorii, angajații, funcționarii, angajații, organismele de licențiere sau furnizorii săi nu vor fi în niciun caz răspunzători față de vreo persoană pentru orice daune. Bogdancazino.ro nu este responsabil pentru nicio pierdere suferită de alte site-uri, servicii și/sau aplicații.

Amendamente

Bogdancazino.ro își rezervă dreptul de a schimba, modifica și preschimba acest acord în orice moment. Aceste modificări vor intra în vigoare la momentul publicării unei versiuni actualizate a acestor Termeni și Condiții. Continuarea utilizării acestui site după efectuarea unei modificări reprezintă exprimarea consimțământului tău privind acceptarea acestor modificări.

Acceptarea acestor termeni

Prin accesarea și utilizarea acestui site ești de acord cu termenii și condițiile stabilite pe această pagină. De asemenea, iei la cunoștință că ai citit acest document și că ești de acord cu termenii și condițiile conținute în acesta. Dacă nu ești de acord cu termenii și condițiile, nu vei fi autorizat să accesezi sau să utilizezi acest site.

Contactează-ne!

Dacă ai întrebări despre acest acord, termeni și condiții sau orice alte întrebări, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa info@bogdancazino.ro sau să utilizezi formularul online de pe pagina de Contact.

Acești termeni și condiții au fost actualizați ultima dată la 1 august 2022

Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
88 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Termeni și condiții: Regulament general
Ultima actualizare: