Contactaţi-ne: Discutați cu noi

Te rugăm să nu eziți să ne contactezi dacă ai solicitări, comentarii sau întrebări cu privire la site-ul nostru. De asemenea, salutăm orice feedback pe care l-ai putea avea despre experiența ta pe site-ul nostru. În cazul în care identifici erori tehnice sau ai întrebări generale, te rugăm să ne contactezi, astfel încât să putem îmbunătăți conținutul site-ului Bogdancazino.ro pentru toți utilizatorii noștri.

Ne poți contacta prin e-mail, pe rețelele de social media sau prin formularul online de mai jos.

De asemenea, menționăm că acest site este deținut de Traffic Lab ApS, cu adresa: Bredgade 42, 1260 Copenhaga K, Danemarca.

Prin email

E-mailul este o modalitate foarte rapidă de a lua legătura cu noi. Trimite-ne un e-mail cu detaliile solicitării tale la adresa info@bogdancazino.ro. Vom reveni cu răspunsul pentru tine în cel mai scurt timp posibil!

Pe rețelele de socializare

Prin intermediul formularului online

Nu în ultimul rând, introdu-ți numele și adresa de e-mail și utilizează formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj:

Te rugăm să reții faptul că nu vom răspunde la nicio solicitare de consultanță, plasare de publicitate, propuneri de parteneriat sau orice altă formă de spam. De asemenea, reține că acesta nu este un serviciu pe bază de abonament pentru a primi buletine informative de la noi. Mai mult, trebuie remarcat faptul că acest site este destinat persoanelor care locuiesc în România și românilor din străinătate. Îți mulțumim!

FAQ: Contact

Care este cea mai bună modalitate de a contacta site-ul Bogdancazino.ro?

Ne poți trimite un email direct pe adresa noastră de email (poți găsi e-mail nostru mai sus) fie ne poți contacta prin intermediul formularului online de pe această pagină. Preferăm oricare dintre aceste metode. Ne străduim să îți răspundem cât mai repede posibil. Îți mulțumim!

Bogdancazino.ro este disponibil pe Facebook, Twitter și alte rețele sociale?

Da. Poți găsi mai sus link-urile către pagină noastră de Facebook, profilul Twitter, canalul YouTube și contul de Instagram. Partajăm conținut nou despre cazinourile online tot timpul, așa că așteaptă-te să afli noutăți despre cele mai recente jocuri, bonusuri și știri.

Bogdancazino.ro » Contactaţi-ne: Discutați cu noi
Ultima actualizare: