Contactaţi-ne: Discutați cu noi

Homeghi Constantin

Te rugăm să nu eziți să ne contactezi dacă ai solicitări, comentarii sau întrebări cu privire la site-ul nostru. De asemenea, salutăm orice feedback pe care l-ai putea avea despre experiența ta pe site-ul nostru. În cazul în care identifici erori tehnice sau ai întrebări generale, te rugăm să ne contactezi, astfel încât să putem îmbunătăți conținutul site-ului Bogdancazino.ro pentru toți utilizatorii noștri.

Ne poți contacta prin e-mail, pe rețelele de social media sau prin formularul online de mai jos.

De asemenea, menționăm că acest site este deținut de Traffic Lab ApS, cu adresa: Århusgade 118, 2150 Nordhavn, Danemarca.

Prin email

E-mailul este o modalitate foarte rapidă de a lua legătura cu noi. Trimite-ne un e-mail cu detaliile solicitării tale la adresa suport@bogdancazino.ro. Vom reveni cu răspunsul pentru tine în cel mai scurt timp posibil!

Pe rețelele de socializare

Prin intermediul formularului online

Nu în ultimul rând, introdu-ți numele și adresa de e-mail și utilizează formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj:

Te rugăm să reții faptul că nu vom răspunde la nicio solicitare de consultanță, plasare de publicitate, propuneri de parteneriat sau orice altă formă de spam. De asemenea, reține că acesta nu este un serviciu pe bază de abonament pentru a primi buletine informative de la noi.

Mai mult, trebuie remarcat faptul că acest site este destinat persoanelor care locuiesc în România și românilor din străinătate. Îți mulțumim!

FAQ: Contact

Care este cea mai bună modalitate de a contacta site-ul Bogdancazino.ro?

Ne poți trimite un email direct pe adresa noastră de email (poți găsi e-mail nostru mai sus) fie ne poți contacta prin intermediul formularului online de pe această pagină. Preferăm oricare dintre aceste metode. Ne străduim să îți răspundem cât mai repede posibil. Îți mulțumim!

Bogdancazino.ro este disponibil pe Facebook, Twitter și alte rețele sociale?

Da. Poți găsi mai sus link-urile către pagină noastră de Facebook, profilul Twitter, canalul YouTube și contul de Instagram. Partajăm conținut nou despre cazinourile online tot timpul, așa că așteaptă-te să afli noutăți despre cele mai recente jocuri, bonusuri și știri.

Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
88 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Contactaţi-ne: Discutați cu noi
Ultima actualizare: