Pariuri sportive 2024: Cele mai bune case de pariuri online din România

Homeghi Constantin

Atunci când vrei să pui pariuri sportive cauți cele mai bune case de pariuri online. Sunt zeci de operatori din care poți alege, însă te-ai întrebat care este cel mai bun?

Pe această pagină îți voi prezenta topul platformelor cu pariuri sportive din România testate și analizate în detaliu în Aprilie 2024.

Aici vei găsi informații despre selecția de pariuri sportive online pe fotbal, baschet și alte sporturi.

Vei afla ce tipuri de bonusuri pe pariuri sunt și cât de bine stau casele de pariuri pe cote sau pariuri speciale.

Pentru început, poți verifica recomandările de agenții de pariuri online, jos.

Casele de pariuri online românești de top

Ce înseamnă pariuri online, casele de pariuri sportive și cotele?

Pariurile sportive online se referă la plasarea de mize pe rezultatele unor evenimente sportive, de obicei competiții, meciuri sau evenimente individuale.

Plasezi mizele prin intermediul unei platforme online de pariuri sportive. Aceasta poartă numele de casă de pariuri sportive. O casă de pariuri online este un site care listează multiple evenimente pe diverse sporturi precum fotbal, baschet, tenis, F1 (Formula 1) și alte sporturi.

Prin intermediul unei case de pariuri poți plasa bilete cu bani reali. De asemenea, poți beneficia de pariuri speciale, unice și bonusuri. Fiecare eveniment listat are cote.

Cota este șansa de câștig estimată de casa de pariuri pe rezultatul unui eveniment. În cazul pariurilor sportive, cotele indică șansele de câștig ale unei echipe, membrii individuali, rezultate meci, șamd.

Cotele sunt calculate de casa de pariuri în funcție de șansele estimative ale fiecărui rezultat, având în vedere factori precum istoricul confruntărilor echipelor, condițiile meciului etc.

Dacă te-ai familiarizat cu termenii de mai sus și vrei să pui primul bilet pe pariuri online, vezi secțiunea de mai jos.

Cum te înregistrezi la o casă de pariuri sportive online?

Primii pași pentru deschiderea unui cont la o casă de pariuri sunt similari cu deschiderea unui cont în orice casino online.

În ambele cazuri formularele sunt identice și solcită aceleași date.

  1. Dar, pentru a ajunge la acel punct, trebuie să parcurgi câteva etape pe care le voi explica mai jos.
  2. Alege un site licențiat de pariuri sportive de la începutul paginii.
  3. Apasă pe butonul „Joacă” pentru a accesa site-ul de pariuri sportive în siguranță. Alternativ, poți apasă pe „Citește Recenzia” pentru mai multe detalii, înainte de a deschide contul.
  4. Completează formularul de înregistrare cu datele personale solicitate – nume, prenume, date de contact, data nașterii etc.
  5. Acceptă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului selectat și activează contul pentru a pune pariuri.
  6. Verifică selecția de bonusuri pentru sport, depune folosind una din metodele acceptate și plasează primul bilet de pariuri online, responsabil!

Casă de pariuri online vs. agenții de pariuri terestre

Chiar dacă la început au existat case de pariuri legale terestre, astăzi, jucătorii joacă mai mult la casa de pariuri online. Acest lucru se datorează mai multor motive, dintre care îți prezentăm câteva:

Astfel, se poate concluziona că o casa de pariuri online le oferă jucătorilor un control mai bun asupra pariurilor, precum și alte avantaje, care le permite să dispună de extra capital pentru pariurile favorite.

Pariuri sigure la top case pariuri online

Multe case de pariuri online se prezintă clienților ca fiind cele mai bune case de pariuri la nivel local sau internațional. Bogdan știe cum să facă deosebirea între platformele care doar pretind a fi cea mai bună casă de pariuri online din România și cele care chiar sunt top case pariuri. Iar diferența cea mai importantă este că o astfel de casă de pariuri online îi oferă jucătorului pariuri sigure de fiecare dată când pariază ante sau live.

Toate casele de pariuri recomandate le oferă jucătorilor un cadru 100% legal, fiind licențiate de ONJN prin decizia emisă de această instituție (singura din România care dispune de abilitatea legală de a acorda o astfel de autorizație). Pentru un jucător care alege cel mai bun site de pariuri, avantajele sunt următoarele:

Toate aceste drepturi devin accesibile prin verificarea contului și a identității jucătorului, care din acel moment poate plasa pariuri sigure atunci când joacă online.

Cum să aleg cele mai bune case de pariuri din recomandări?

În momentul în care realizează topul celor mai bune agenții de pariuri sportive la care poți paria, Bogdan ia în calcul mai multe criterii de selecție. Ori de câte ori plasează un pariu, jucătorul se așteaptă să fie unul care să îi aducă profit.

Pentru ca acest lucru să se întâmple este necesar ca site-ul pe care pariază să îi ofere cele mai bune condiții. Așa că, pentru a simplifica lucrurile (și pentru a te ajuta să înțelegi mai bine procesul de selecție) îți prezentăm care sunt elementele de care ține cont Bogdan în evaluările sale.

Procesul de înregistrare

Agențiile de pariuri sportive care simplifică modul de înregistrare sunt preferate de majoritatea jucătorilor. Înscrierea cu profilul de pe rețeaua de socializare sau cu un cont de Yahoo și Gmail ușurează procedura de înregistrare. În plus, site-urile care stimulează jucătorul cu bonusuri la înscriere sunt mai populare decât cele care nu oferă nicio recompensă.

Ofertele bonus și Pariurile Gratuite

Pariurile gratuite (free bets) și bonusurile de bun venit sau de tip acumulator ori alte tipuri de bonificații reprezintă un stimulent pentru orice jucător. Bogdan ține cont de valoarea acestor recompense, dar mai este atent și la termenii și condițiile acestor oferte. Primează doar acelea care îi permit jucătorului să încaseze bonusul și ale căror condiții de rulaj sunt ușor de îndeplinit.

Cotele de pariere

Mai mult ca sigur că atunci când întrebi un parior cum își dorește să arate cotele casei de pariuri la care joacă, acesta îți va răspunde ”cât mai mari”. Este fix ceea ce caută și Bogdan la casele de pariuri online – să ofere cote mărite, atât pe biletele simple, cât și pe cele multiple.

Securitate și Asistență

Cu toții ne dorim să știm că pariem în siguranță, așa că, pe lista noastră cu site-uri de pariuri vei găsi numai platforme criptate. Ținem ca datele personale și financiare ale jucătorilor să fie 100% securizate. La fel cum ne dorim ca atunci când avem nevoie de ajutor să-l primim cât mai rapid – ceea ce înseamnă asistență și suport clienți 24/7. Plus canale multiple de contact.

Opțiuni de streaming

Lui Bogdan îi place să plaseze un pariu live în ultima fracțiune de secundă pentru a profita de o super cotă. Credem că și ție îți place să faci asta, nu? Și nu o poți face fără să vezi meciul pe care vrei să pariezi. De aceea, căutăm să îți oferim numai case de pariuri cu streaming TV de calitate și care acoperă cât mai multe sporturi.

Experiența pe mobil

Aplicațiile mobile ale caselor de pariuri constituie cel mai util ajutor pentru orice parior. Te poți conecta și paria pe partidele și pe sporturile care îți plac fără să fie nevoie să stai acasă, în fața PC-ului. Bogdan analizează și ia în considerare site-urile de pariuri care vin cu o aplicație mobilă (Android și iOS) cât mai bine configurată și care oferă o paletă largă de evenimente, inclusiv streaming live.

Metodele de plată

Site-urile de pariuri care dispun de metode de plată populare și ușor de utilizat se numără printre cele mai căutate agenții online. Bogdan ține cont de aceste aspecte, dar și de limitele la depunere și retragere, de prezența sau absența comisioanelor, dacă agenția de pariuri suportă taxa de 2% la depozit și dacă plățile sunt procesate cu rapiditate.

Experiența oferită utilizatorului

Nimănui nu îi place un site sau o aplicație mobilă complexă, în care opțiunile de pariere sunt greu de identificat și la care cotele se modifică rapid, dar afișarea lor este întârziată. Așa că Bogdan ține cont de experiența oferită utilizatorului și alege caselemde pariuri care se axează pe o interfață minimalistă, care să fie ușor de operat.

Ce este un bonus pe care il obtii la case de pariuri online?

Ce este un bonus pe care îl obții la case de pariuri online?

Bonusul de bun venit la casele de pariuri online reprezintă o sumă de bani raportată la depunerea efectuată de către jucător. Acesta poate fi și sub forma unui free bet sau a unui pariu fără risc oferite de casele de pariuri online. În cazul unui bonus fără riscuri, jucătorul poate paria banii primiți, iar dacă pronosticul este greșit și biletul este necâștigător, atunci va primi banii înapoi.

Recompensa se acordă după ce deschizi cont la casa de pariuri și efectuezi o depunere. Bonificația este condiționată de termeni, ceea ce înseamnă că trebuie plasată o anumită cotă, un anumit bilet și vor fi luate în considerare doar anumite piețe de pariere.
Din ce în ce mai multe case de pariuri Romania oferă și bonusuri acumulator, șansă dublă sau cote mărite. Bogdan ți le va prezenta pe toate în cele ce urmează.

Bonus de bun venit

Depozitul constituit de jucător este bonusat cu un anumit procent din sumă. De exemplu, pentru o depunere în valoare de 50 Ron vei primi 100% bonus, adică vei obține 50 Ron în plus.

Bonificațiile oferite de diversele agenții de pariuri online legale in Romania se încradeză, în general, între 500 Ron și 1.000 Ron. Acest tip de bonus poate fi cash sau sub formă de pariu fără risc.

Free Bet/Pariu Gratuit

Jucătorul primește o sumă de bani dacă mizează o anumită sumă de bani (dacă pariezi în valoare de 50 Ron vei primi 25 Ron pariu gratuit). Free bet-uri pot fi utilizate pentru diverse piețe sportive, multe agenții de pariuri mizând pe acest gen de recompensă pentru a-i atrage pe jucătorii dornici să mizeze cât mai mult și pe diferite sporturi.

Bonus fără depunere

Este un bonus care presupune că jucătorul primește o recompensă (de obicei un free bet) din partea casei de pariuri pentru că și-a deschis un cont, realizând și verificarea contului și a identității (KYC).

Recompensa poate fi valabilă atât pentru pariuri live și ante, cât și pentru e-sports și sporturi virtuale. Bonusul poate fi activat printr-un cod bonus sau prin intermediul serviciului de relații cu clienții.

Pariu fără risc

Jucătorul efectuează o primă depunere, joacă banii depuși, iar dacă biletul este necâștigător, banii îi sunt returnați în cont. Cele mai bune case de pariuri online mizează pe astfel de bonificații pentru a atrage clienți noi, care nu au nimic de pierdut în urma unei astfel de bonificații.

Bonus aniversar

Jucătorul primește un bonus fără depozit (bani gratis) pentru ziua de naștere. Din ce în ce mai multe agenții de pariuri online oferă un astfel de bonus în cadrul programului de loialitate, mizând în acest fel pe fidelizarea jucătorului. Sumele oferite nu depășesc 100 Lei, fiind condiționate de termeni precum cota minimă, tip de bilet plasat și limitarea câștigului cu banii bonus.

Bonus la recomandare

Membrul site-ului de pariuri este recompensat în cazul în care jucătorii care se înscriu la agenția de pariuri online la recomandarea lui efectuează depuneri și mizează cu banii depuși.

Bonusul este limitat la un anumit număr de prieteni recomandați, dar și la îndeplinirea anumitor condiții (deschiderea unui cont, efectuarea unei depuneri, parierea de un număr specificat de ori, plasarea de bilete cu o cota minimă pe bilet sau per eveniment etc). Numai după realizarea acestor clauze, bonusul va fi acordat jucătorului care a efectuat recomandarea.

Rotiri gratuite

Acestea sunt oferite ca parte a unor pachete de bun venit, rundele gratis fiind folosite în secțiunea de cazinou. Acest tip de recompensă este oferită ca parte a unui pachet extins de bonusuri de către o platformă care oferă atât pariuri sportive online, cât și servicii de casino și alte jocuri de noroc, precum poker, loto, bingo sau live casino. Totuși, astfel de case de pariuri online sunt destul de rare în România.

Bonus acumulator

Este bonusul care presupune plasarea unui număr minim de pariuri pe bilet. Cu cât crește numărul de evenimente pronosticate în mod corect, cu atât mai ridicat va fi procentul pe care îl va încasa pariorul.

Procentul poate fi cuprins între 5% și 150%, iar numărul evenimentelor pronosticate va ajunge până la 20 (care pot fi din același sport sau din sporturi diferite).

Concursuri cu bonusuri și premii la pariuri sportive

Pe lângă bonusuri și free bet, casele de pariuri online pot oferi mai multe opțiuni de recompensare. De exemplu, poți participa la concursuri pariuri sportive unde trimiți răspunsul la câteva întrebări și poți să câștigi premii în bani, pariuri sau rotiri. Participarea este gratuită, nu implică nici măcar 1 RON din partea ta.

Pariuri România pe mobil vs. pariuri sportive online pe desktop

Casele de pariuri sportive și-au actualizat nu doar oferta de piețe sportive, de pariuri live și de bonusuri, ci și oferta de pariere pe mobil. În acest sens, cele mai noi case de pariuri sportive vin atât cu o aplicație de pariuri mobilă, cât și cu un site optimizat pentru accesarea de pe sistemele de operare pe mobil. În comparație cu casele de pariuri pe desktop, atunci când pariezi de pe mobil beneficiezi de:

Prin urmare, pariurile plasate pe mobil înseamnă că pariorii se pot bucura de aceleași caracteristici precum pe desktop, dar cu acces mult mai rapid și mai multe avantaje.

Cum să începi și cum revendici un bonus la pariuri online

Este foarte simplu să începi să pariezi – nu trebuie decât să te înregistrezi și ești gata să plasezi pariuri sportive. Ce este ceva mai complicat este cum revendici bonusul după înregistrarea pe site-ul unei case de pariuri. Iar dacă ești un jucător nou, Bogdan te sfătuiește să ai mare grijă, pentru că bonusurile prezintă câteva capcane în ceea ce privește termenii și condițiile. Citește mini-ghidul nostru și o să știi ce ai de făcut ca să profiți la maxim!

Timp necesar estimat: 00:03 Instrumente necesare: Lista Bogdan Cazino Resurse necesare: Bani
Găsește site-ul de pariuri potrivit
Găsește site-ul de pariuri potrivit Bogdan Cazino ți-a pregătit o listă specială cu top site-uri de pariuri din care poți alege cel mai bun loc în care să te înregistrezi și să începi să pariezi. Citește evaluarea noastră și află care sunt opțiunile de bonus (de bun venit, la depunere, la reîncărcare, free bets sau cashback) ce îți sunt oferite. Pasul 1
Înregistrează-te pe site-ul de pariuri online
Înregistrează-te pe site-ul de pariuri online Înregistrează-te pe platforma aleasă și furnizează informațiile solicitate pentru a-ți crea contul. Nu uita să bifezi opțiunea de activarea a bonusului de bun venit pentru că această recompensă se acordă doar o singură dată. Atenție și la termeni și condiții! Pasul 2
Revendică bonusul
Revendică bonusul Revendicarea bonusului pe care îl dorești presupune îndeplinirea unor cerințe de pariere care pot fi impuse de către site. Implică efectuarea unui depozit, dar și plasarea unui pariu pe un anumit eveniment sportiv. Însă, înainte de toate, nu uita să efectuezi depunerea și să-ți alimentezi contul de joc! Pasul 3

Cum să începi și cum revendici un bonus la pariuri online

Este foarte simplu să începi să pariezi – nu trebuie decât să te înregistrezi și ești gata să plasezi pariuri sportive. Ce este ceva mai complicat este cum revendici bonusul după înregistrarea pe site. Iar dacă ești un jucător nou, Bogdan te sfătuiește să ai mare grijă, pentru că bonusurile prezintă câteva capcane în ceea ce privește termenii și condițiile. Citește mini-ghidul nostru și vei știi ce ai de făcut ca să profiți la maxim!

Găsește site-ul de pariuri potrivit

Bogdan Cazino ți-a pregătit o listă specială cu top site-uri de pariuri din care poți alege cel mai bun loc în care să te înregistrezi și să începi să pariezi. Citește evaluarea noastră și află care sunt opțiunile de bonus (de bun venit, la depunere, la reîncărcare, free bets sau cashback) ce îți sunt oferite.

Înregistrează-te pe site-ul de pariuri online

Înregistrează-te pe platforma aleasă și furnizează informațiile solicitate pentru a-ți crea contul. Nu uita să bifezi opțiunea de activarea a bonusului de bun venit pentru că această recompensă se acordă doar o singură dată. Atenție și la termeni și condiții!

Revendică bonusul

Revendicarea bonusului pe care îl dorești presupune îndeplinirea unor cerințe de pariere care pot fi impuse de către site. Implică efectuarea unui depozit, dar și plasarea unui pariu pe un anumit eveniment sportiv. Însă, înainte de toate, nu uita să efectuezi depunerea și să-ți alimentezi contul de joc!

Ponturile lui Bogdan: Cum să revendici pariurile gratuite și bonusurile oferite de casa de pariuri

Indiferent de denumirea lor – free bets, pariuri gratuite, bonus de bun venit, de reîncărcare, cashback, recomandare sau bonus aniversar – bonusurile trebuie rulate pentru a fi retrase în cont. Ceea ce înseamnă că trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj. Nu există nicio casă de pariuri online care să nu solicite rularea bonusului. Iată ce ai de făcut pentru a duce la bun sfârșit această sarcină:

Atât timp cât știi ce condiții de rulaj presupun aceste bonusuri, șansele tale de a le transforma în câștiguri reale sunt mai mari.

Categorii de pariuri online populare oferite de top case pariuri membrilor

Parierea sportivă presupune posibilitatea de a paria nu doar pe sporturi, ci și pe alte tipuri de evenimente (politică, e-sports și divertisment). Ceea ce înseamnă că specializarea pe un anumit tip de pariuri te poate ajuta să crești nivelul de acuratețe a pronosticurilor tale. Pariază numai pe acele sporturi și evenimente pe care le cunoști!

Pariuri online live

Oferta diverselor case de pariuri online include pariuri live și pariuri ante sau pre-meci. În timp ce pariurile live îți oferă posibilitatea de a paria în timp real, profitând de opțiuni de pariere variate, precum și de Cash Out, pariurile ante sunt limitate doar la anumite pariuri care pot fi plasate înainte de începerea meciului. Desigur, cotele de la pariurile sportive pre-meci sunt mai mari în comparație cu ceea ce primim la pariuri live. Totuși, cele mai bune case de pariuri acordă cote mărite și în timpul parierii live.

Pariuri online live înseamnă nu doar varietate în privința opțiunilor de pariere, ci și posibilitatea de corectare a pariurilor plasate și de corelare a acestora cu desfășurarea evenimentelor care pot fi urmărite prin live streaming. De asemenea, cotele se ajustează în timp real, ceea ce îi oferă jucătorului posibilitatea de a profita de cele mai bune oferte, un lucru care nu este posibil atunci când plasezi o miză înainte de meci.

Atunci când plasezi pariuri online live, jucătorul poate profita și de opțiunea Cash Out, care îi permite să încaseze parțial sau total câștigul potențial chiar cu puțin timp înainte de producerea evenimentului, ceea ce crește nivelul de securizare a pariului. Astfel, jucătorul nu doar că își poate diminua pierderile, ci poate obține și un profit atunci când mizează pe pariuri online live.

Un alt avantaj oferit de pariuri online live este dat de posibilitatea creșterii mizei în cazul unui pariu care are șanse mari de a fi pronosticat în mod corect. Jucătorul poate să apeleze la cele mai rapide metode de depunere (card bancar, SkrillNeteller, Paysafecard sau orice altă opțiune de plată rapidă – desigur, nu transfer bancar) pentru a-și alimenta contul de joc chiar în timpul desfășurării evenimentului cu cotă mărită.

Sunt cazuri în care jucătorii care optează pentru pariuri online live beneficiază de free bet-uri, aceste bonusuri fiind disponibile numai pentru această categorie de pariuri sportive. O casă de pariuri online care se respectă va miza mai ales pe pariuri online live pentru că aceasta înseamnă că pariorii sunt conectați în permanență la piețele sportive din ofertă. Desigur, vor oferi și cote mai avantajoase, tocmai pentru că jucătorii apreciază genul acesta de oferte.

Mai mult decât atât, acum este posibil să plasezi pariuri online live de pe mobil, o variantă super avantajoasă pentru jucătorii cărora le place să parieze atunci când sunt în mișcare. Plus că, aplicațiile mobile le permit acestora să vizioneze partidele prin live streaming, un beneficiu care le permite acces la o ofertă diversificată de pariuri online live.

Așadar, cu siguranță că este mai bine să mizezi pe pariuri online live decât pe pariurile pre-meci, mai ales dacă ai activat un pariu fără risc sau un free bet din partea casei de pariuri.

Cele mai bune site-uri de pariuri online sunt licențiate!

Orice jucător are tendința de a-și îndrepta atenția către acele site-uri de pariuri care le oferă multe bonusuri și pariuri gratuite. Numai că astfel de case de pariuri nu sunt licențiate și își permit să ofere astfel de bonusuri pentru că nu au taxe de plătit. La fel cum își permit să întârzie plata câștigurilor pe termen nedeterminat. Ce poți face într-o astfel de situație? Cine îți garantează drepturile și plata câștigurilor!

De aceea, cele mai bune platforme de pariuri online sunt cele licențiate! În lista lui Bogdan vei găsi nu doar top case de pariuri, ci și acele site-uri care îți oferă cele mai mari bonusuri. În acest fel, te vei bucura de drepturile tale, îți vei încasa ușor profitul și te vei bucura de tot ceea ce înseamnă pariuri online.

Joc responsabil la case de pariuri online legale

A te număra printre cele mai bune case de pariuri nu înseamnă doar promoții, bonusuri, piețe sportive și oferte inedite, ci și promovarea politicii jocului responsabil.

De la limitarea depunerilor, opțiunile de limitare a accesului temporar la contul de joc sau chiar auto-excludere, în cazul jucătorilor cu probleme de jocuri de noroc și până la oferirea de sprijin acestei categorii de jucători prin colaborarea cu organizațiile de profil, dar și de oferire a unui chestionar privind determinarea nivelului de risc de dezvoltare a adicției, cele mai bune case de pariuri online din România sprijină permanent acțiunile de scădere a numărului de pariori cu probleme legate de jocurile de noroc.

Găsește-ți agenția de pariuri online preferată chiar astăzi!

Acum știi cum să pariezi în siguranță și ce înseamnă pariuri online. Îți poți alege o agenție de pariuri sportive din lista Bogdan Cazino și poți reveni zilnic pentru a consulta oferta actualizată. Alături de Bogdan vei paria de fiecare dată pe cote mărite, pe sporturi variate și te vei bucura de câștiguri. Selectează-ți casa de pariuri preferată și mult succes în a plasa cele mai inspirate pariuri online!

FAQ: Top întrebări frecvente despre pariuri online

Care sunt cele mai bune site-uri de pariuri online?

Consultă lista lui Bogdan și îi vei găsi pe cei mai buni! Aceste case de pariuri îți oferă bonusuri mari, cote mărite, extra cote și cote exclusive, precum și posibilitatea de a paria atât pe sporturi, cât și pe politică, divertisment și e-sports.

Cum plasez un pariu online?

Te loghezi în cont, verifici lista cu sporturi, îți alegi un sport, apoi vor fi afișate toate evenimentele care sunt live sau pe care pot fi plasate pariuri ante/pre meci. Alegi din lista de opțiuni pariul care îți oferă o cotă bună, apoi aștepți desfășurarea evenimentelor. Desigur, în caz de dileme, poți folosi oricând butonul Cash Out.

Ce sunt cerințele de rulaj?

Sunt condițiile impuse de către casa de pariuri pentru rularea sumei primită bonus de către jucător. Aceste cerințe se referă la numărul pariurilor pe care trebuie să le plaseze jucătorul pentru a îndeplini aceste condiții, la valoarea cotei pe care se pariază și la tipul biletelor și pariurilor acceptate.

Pariurile gratuite și bonusurile reprezintă o înșelăciune?

Nu, atât timp cât acestea sunt revendicate de la o casă de pariuri online licențiată. În cazul în care jucătorul joacă la agenții care nu sunt acreditate există riscul ca acele bonusuri și free bets să nu fie onorate. De aceea, atunci când vrei să joci în siguranță, alege un site de pe lista Bogdan Cazino!

Care site-uri de pariuri oferă free bets?

Majoritatea agențiilor de pariuri online oferă pariuri gratuite, în general acestea fiind oferite pentru evenimentele importante din fotbal, tenis, handbal sau baschet. Jucătorul trebuie să plaseze pariuri cu o anumită valoare pentru a primi un astfel de pariu gratuit. BogdanCazino îți oferă o listă completă a acestor site-uri de pariuri care sunt generoase cu bonusurile și pariurile gratuite!

Sunt pariurile online legale în România?

Da, pariurile sportive sunt legale în România începând cu anul 2009 atunci când a început să fie reglementată piața jocurilor de noroc din țară noastră. Astăzi, operatorii care vor să ofere pariuri sportive de la distanță trebuie să se autorizeze la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și dețină o licență în acest sens.

Casele de pariuri online legale oferă bonusuri fără depunere?

Da, acestea oferă astfel de bonusuri, precum free bet-uri și pariu fără risc, dar pentru a beneficia de o astfel de ofertă trebuie să fii membru înregistrat al platformei de pariuri sportive.

Toate casele de pariuri recomandate de Bogdan sunt licențiate?

Da, recomandările de agentii de pariuri online de pe site-ul Bogdan Cazino sunt licențiate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România.

Câte case pariuri online sunt România?

La începutul anului 2024, în portofoliul ONJN figurează 26 de agenții de pariuri, care sunt licențiate pentru a oferi pariuri în cotă fixă, precum Unibet, Netbet, Casa Pariurilor, Fortuna, Superbet și multe altele. Betfair oferă și pariuri de tip exchange.

Sunt solicitate taxe la pariuri sportive online?

Atunci când joci la pariuri sportive online trebuie să plătești atât taxa la depunere de 2%, cât și impozitele aferente câștigurilor obținute atunci când joci la case de pariuri online. Acestea sunt cuprinse între 1% și 25% din suma câștigată plus alte sume care se calculează în raport de valoarea câștigului.

Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
79 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pariuri sportive 2024: Cele mai bune case de pariuri online din România
Ultima actualizare: