Top site-uri noi de pariuri online

Conținut

Bogdan te invită să i te alături în această experiență de ghidare prin lumea site-urilor de pariuri online. Află totul despre ce înseamnă pariuri sportive în România, unde poți plasa cele mai avantajoase pariuri și care sunt acele case de pariuri care îți oferă cote mari și alte beneficii la pariu.

Aici vei învăța ce înseamnă pariu live și în ce mod poate fi un pariu ante sau pre-meci avantajos pentru tine. Plus că îți vom spune și care care sunt cele mai bune site-uri de pariuri la care găsești cele mai interesante oferte și promoții. Îți dorim să ai parte numai de pariuri online câștigătoare, amice!

Top site-uri de pariuri online românești în Noiembrie 2021

Unde pot găsi cele mai bune site-uri de pariuri online

Având la dispoziție atât de multe case de pariuri la care poți juca, este posibil să îți fie greu să te decizi. Bogdan te ajută în acest proces de selectare și analizează toate ofertele de pariuri online. După ce verifică fiecare casă de pariuri în parte, trecând-o prin filtrele sale riguroase, Bogdan întocmește o listă cu cele mai bune site-uri de pariuri pe care o prezintă tuturor pariorilor interesați să parieze cu succes.

Pentru a te convinge cât de riguros este întreg procesul de selectare a unei case de pariuri, citește evaluările întocmite de Bogdan Casino. Aici o să găsești toate informațiile care îți sunt necesare pentru a plasa pariuri câștigătoare!

Cum să aleg cele mai bune case de pariuri din recomandări?

În momentul în care realizează topul celor mai bune agenții de pariuri sportive la care poți paria, Bogdan ia în calcul mai multe criterii de selecție. Ori de câte ori plasează un pariu jucătorul se așteaptă să fie unul care să îi aducă profit.

Pentru ca acest lucru să se întâmple este necesar ca site-ul pe care pariază să îi ofere cele mai bune condiții. Așa că, pentru a simplifica lucrurile (și pentru a te ajuta să înțelegi mai bine procesul de selecție) îți prezentăm în cele ce urmează care sunt elementele de care ține cont Bogdan în evaluările sale.

Procesul de înregistrare

Agențiile de pariuri sportive care simplifică modul de înregistrare sunt preferate de majoritatea jucătorilor. Înscrierea cu profilul de pe rețeaua de socializare sau cu un cont de Yahoo și Gmail ușurează procedura de înregistrare. În plus, site-urile care stimulează jucătorul cu bonusuri la înscriere sunt mai populare decât cele care nu oferă nicio recompensă.

Ofertele bonus și Pariurile Gratuite

Pariurile gratuite (free bets) și bonusurile de bun venit sau de tip acumulator ori alte tipuri de bonificații reprezintă un stimulent pentru orice jucător. Bogdan ține cont de valoarea acestor recompense, dar mai este atent și la termenii și condițiile acestor oferte. Primează doar acele oferte care îi permit jucătorului să încaseze bonusul și ale căror condiții de rulaj sunt ușor de îndeplinit.

Cotele de pariere

Mai mult ca sigur că atunci când întrebi un parior cum își dorește să arate cotele casei de pariuri la care joacă, acesta îți va răspunde ”cât mai mari”. Este fix ceea ce caută și Bogdan la casele de pariuri online – să ofere cote mărite, atât pe biletele simple, cât și pe cele multiple.

Securitate și Asistență

Cu toții ne dorim să știm că pariem în siguranță, așa că, pe lista noastră cu site-uri de pariuri vei găsi numai platforme criptate. Ținem ca datele personale și financiare ale jucătorilor să fie 100% securizate. La fel cum ne dorim ca atunci când avem nevoie de ajutor să-l primim cât mai rapid – ceea ce înseamnă asistență și suport clienți 24/7. Plus canale multiple de contact.

Opțiuni de streaming

Lui Bogdan îi place să plaseze un pariu live în ultima fracțiune de secundă pentru a profita de o super cotă. Credem că și ție îți place să faci asta, nu? Și nu o poți face fără să vezi meciul unde vrei să pariezi. De aceea, căutăm să îți oferim numai case de pariuri cu streaming TV de calitate și care acoperă cât mai multe sporturi.

Experiența pe mobil

Aplicațiile mobile ale caselor de pariuri constituie cel mai util ajutor pentru orice parior. Te poți conecta și paria pe partidele și pe sporturile care îți plac fără să fie nevoie să stai acasă, în fața PC-ului. Bogdan analizează și ia în considerare site-urile de pariuri care vin cu o aplicație mobilă (Android și iOS) cât mai bine configurată și care oferă o paletă largă de evenimente, inclusiv streaming live.

Metodele de plată

Site-urile de pariuri care dispun de metode de plată populare și ușor de utilizat se numără printre cele mai căutate agenții online. Bogdan ține cont de aceste aspecte, dar și de limitele la depunere și retragere, de prezența sau absența comisioanelor, dacă agenția de pariuri suportă taxa de 2% la depozit și dacă plățile sunt procesate cu rapiditate.

Experiența oferită utilizatorului

Nimănui nu îi place un site sau o aplicație mobilă complexă, în care opțiunile de pariere sunt greu de identificat și la care cotele se modifică rapid, dar afișarea lor este întârziată. Așa că Bogdan ține cont de experiența oferită utilizatorului și alege acele case de pariuri care se axează pe interfețe minimaliste și sunt ușor de operat.

Ce este un bonus la pariuri?

Bonusul la pariuri online reprezintă o recompensă oferită jucătorului care efectuează o depunere sau dacă mizează bani pe un anumit eveniment. Acesta primește o sumă de bani în plus din partea agenției de pariuri sportive. Există o serie de tipuri de bonusuri oferite de casele de pariuri pe sporturi, printre acestea numărându-se:

Bonificatia trebuie rulată conform cerințelor de rulaj, într-un anumit interval și respectând atât tipul pariurilor permise (pariu live sau pre-meci), cât și biletele pe care se poate juca (simple, multiple, combinate).

Cum să începi și cum revendici un bonus la pariuri online

Este foarte simplu să începi să pariezi – nu trebuie decât să te înregistrezi și ești gata să plasezi pariuri sportive. Ce este ceva mai complicat este cum revendici bonusul după înregistrarea pe site-ul unei case de pariuri. Iar dacă ești un jucător nou, Bogdan te sfătuiește să ai mare grijă, pentru că bonusurile prezintă câteva capcane în ceea ce privește termenii și condițiile. Citește mini-ghidul nostru și o să știi ce ai de făcut ca să profiți la maxim!
Oră estimată necesară: 00:03 Instrumente necesare: Lista Bogdan Cazino Alimentare necesară: Bani
Găsește site-ul de pariuri potrivit Bogdan Cazino ți-a pregătit o listă specială cu top site-uri de pariuri din care poți alege cel mai bun loc în care să te înregistrezi și să începi să pariezi. Citește evaluarea noastră și află care sunt opțiunile de bonus (de bun venit, la depunere, la reîncărcare, free bets sau cashback) ce îți sunt oferite. Pasul 1
Înregistrează-te pe site-ul de pariuri online Înregistrează-te pe platforma aleasă și furnizează informațiile solicitate pentru a-ți crea contul. Nu uita să bifezi opțiunea de activarea a bonusului de bun venit pentru că această recompensă se acordă doar o singură dată. Atenție și la termeni și condiții! Pasul 2
Revendică bonusul Revendicarea bonusului pe care îl dorești presupune îndeplinirea unor cerințe de pariere care pot fi impuse de către site. Implică efectuarea unui depozit, dar și plasarea unui pariu pe un anumit eveniment sportiv. Însă, înainte de toate, nu uita să efectuezi depunerea și să-ți alimentezi contul de joc! Pasul 3

Ponturile lui Bogdan: Cum să revendici pariurile gratuite și bonusurile oferite de casa de pariuri

Indiferent de denumirea lor – free bets, pariuri gratuite, bonus de bun venit, de reîncărcare, cashback, recomandare sau aniversar – bonusurile trebuie rulate pentru a fi retrase în cont. Ceea ce înseamnă că trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj. Și nu există nicio casă de pariuri online care să nu îți solicite rularea bonusului, așa că, iată ce ai de făcut pentru a duce la bun sfârșit această sarcină:

Atât timp cât știi ce condiții de rulaj presupun aceste bonusuri, șansele tale de a le transforma în câștiguri reale sunt mai mari.

De ce este importantă specializare pe tipul de pariuri?

Parierea sportivă presupune posibilitatea de a paria nu doar pe sporturi, ci și pe alte tipuri de evenimente (politică, e-sports și divertisment). Ceea ce înseamnă că specializarea pe un anumit tip de pariuri te poate ajuta să crești nivelul de acuratețe a pronosticurilor tale. Pariază numai pe acele sporturi și evenimente pe care le cunoști!

Pariuri pe sporturi

În oferta agențiilor de pariuri online vei găsi între 20 și 35 de sporturi pe care poți paria. Trebuie doar să-ți selectezi tipul de sport preferat, să alegi evenimentul, să plasezi pariul (pre-meci sau pariu live) și să aștepți desfășurarea meciului. Pentru orice eventualitate, în cazul în care consideri necesar, activează opțiunea Cash Out.

Pariuri pe fotbal

Fotbalul îți oferă posibilitatea de a paria atât pe competițiile interne, cât și pe cele internaționale. Ai la dispoziție evenimente din toate campionatele la nivel global, cupe și competiții inter-cluburi mondiale, precum și din competiții cu caracter amical. Poți plasa o varietate de pariuri, ceea ce înseamnă șanse multiple de a obține profit.

Pariuri pe eSport & CSGO

Sporturile virtuale, e-sports, competițiile electronice au crescut în preferințele pariorilor, așa că acestea sunt din ce în ce mai prezente în portofoliul agențiilor de pariuri online. DOTA 2, CS:GO, LOL, Overwatch, Rocket League sau COD se poziționează în topul jocurilor electronice preferate de pariori. Trebuie să fii familiarizat cu aceste jocuri pentru a paria cu șanse mai mari la câștig!

Pariuri pe curse de cai

Reține că nu le găsești în oferta tuturor platformelor de pariuri sportive, așa că, dacă ești un fan al curselor de cai vezi care dintre site-urile din lista lui Bogdan îți oferă astfel de opțiuni. Este necesar să aprofundezi istoricul fiecărui participant la curse pentru a crește nivelul preciziei pronosticurilor.

Pariuri pe golf

Este genul de sport la care trebuie să studiezi înainte de a începe să pariezi. Vei avea nevoie de informații despre sportivi, detalii despre pregătirea lor și date legate de stilul personal de joc. Contează foarte mult și tipul turneelor de golf, condițiile atmosferice și raportul jucătorului cu competițiile respective.

Pariuri pe tenis

Aflat în vogă ca urmare a creșterii nivelului jucătorilor români, tenisul este un sport care trebuie studiat înainte de a paria. Implică un studiu aprofundat în ceea ce privește jucătorii, suprafața de joc preferată, stilul de joc, precum și situația personală din timpul turneului și competiției la care participă.

Alte tipuri de pariuri

Poți plasa un pariu pe evenimentele din politică sau divertisment, printre cele mai populare opțiuni numărându-se desemnarea câștigătorilor la diverse alegeri sau gale ale filmelor ori muzicale. Pariurile plasate sunt de tip pre/ante, ceea ce înseamnă cote foarte bune și profit atunci când ai plasat pronosticul corect.

Cele mai bune site-uri de pariuri online sunt licențiate!

Orice jucător are tendința de a-și îndrepta atenția către acele site-uri de pariuri care le oferă multe bonusuri și pariuri gratuite. Numai că astfel de case de pariuri nu sunt licențiate și își permit să ofere astfel de bonusuri pentru că nu au taxe de plătit. La fel cum își permit să întârzie plata câștigurilor pe termen nedeterminat. Ce poți face într-o astfel de situație? Cine îți garantează drepturile și plata câștigurilor!

De aceea, cele mai bune platforme de pariuri online sunt cele licențiate! În lista lui Bogdan vei găsi nu doar top case de pariuri, ci și acele site-uri care îți oferă cele mai mari bonusuri. În acest fel, te vei bucura de drepturile tale, îți vei încasa ușor profitul și te vei bucura de tot ceea ce înseamnă pariuri online.

Găsește-ți agenția de pariuri online preferată chiar astăzi!

Acum știi cum să pariezi în siguranță și ce înseamnă pariuri online. Îți poți alege o agenție de pariuri sportive din lista Bogdan Cazino și poți reveni zilnic pentru a consulta oferta actualizată. Alături de Bogdan vei paria de fiecare dată pe cote mărite, pe sporturi variate și te vei bucura de câștiguri. Selectează-ți casa de pariuri preferată și mult succes în a plasa cele mai inspirate pariuri online!

FAQ: Top întrebări frecvente despre pariuri online

Care sunt cele mai bune site-uri de pariuri online?

Consultă lista lui Bogdan și îi vei găsi pe cei mai buni! Aceste case de pariuri îți oferă bonusuri mari, cote mărite, extra cote și cote exclusive, precum și posibilitatea de a paria atât pe sporturi, cât și pe politică, divertisment și e-sports.

Cum plasez un pariu online?

Te loghezi în cont, verifici lista cu sporturi, îți alegi un sport, apoi vor fi afișate toate evenimentele care sunt live sau pe care pot fi plasate pariuri ante/pre meci. Alegi din lista de opțiuni pariul care îți oferă o cotă bună, apoi aștepți desfășurarea evenimentelor. Desigur, în caz de dileme, poți folosi oricând butonul Cash Out.

Ce sunt cerințele de rulaj?

Sunt condițiile impuse de către casa de pariuri pentru rularea sumei primită bonus de către jucător. Aceste cerințe se referă la numărul pariurilor pe care trebuie să le plaseze jucătorul pentru a îndeplini aceste condiții, la valoarea cotei pe care se pariază și la tipul biletelor și pariurilor acceptate.

Pariurile gratuite și bonusurile reprezintă o înșelăciune?

Nu, atât timp cât acestea sunt revendicate de la o casă de pariuri online licențiată. În cazul în care jucătorul joacă la agenții care nu sunt acreditate există riscul ca acele bonusuri și free bets să nu fie onorate. De aceea, atunci când vrei să joci în siguranță, alege un site de pe lista Bogdan Cazino!

Care site-uri de pariuri oferă free bets?

Majoritatea agențiilor de pariuri online oferă pariuri gratuite, în general acestea fiind oferite pentru evenimentele importante din fotbal, tenis, handbal sau baschet. Jucătorul trebuie să plaseze pariuri cu o anumită valoare pentru a primi un astfel de pariu gratuit. BogdanCazino îți oferă o listă completă a acestor site-uri de pariuri care sunt generoase cu bonusurile și pariurile gratuite!

Sunt pariurile online legale în România?

Da, pariurile sportive sunt legale în România începând cu anul 2009 atunci când a început să fie reglementată piața jocurilor de noroc din țară noastră. Astăzi, operatorii care vor să ofere pariuri sportive de la distanță trebuie să se autorizeze la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și dețină o licență în acest sens.

Bogdan Cazino » Top site-uri noi de pariuri online
Last updated: octombrie 1, 2021