Cariere: Joburi și oportunități

Homeghi Constantin

Oportunități de carieră la Bogdancazino.ro

Bogdancazino.ro este una dintre sursele de informații despre cazinourile online din România. Scopul nostru este să educăm jucătorii și să le prezentăm acestora informații corecte înainte ca aceștia să aleagă unde vor să joace.

Oferim recenzii detaliate ale cazinourilor, ghiduri și sfaturi informative și prezentăm toate informațiile relevante despre numeroase cazinouri online (condiții de bonus, cerințe de rulaj, metode de plată, jocuri, asistență clienți, etc.).

Așadar, dacă ți se pare că aceasta ar fi o aventură interesantă pentru tine, atunci te afli în locul potrivit. Suntem o companie de top, din categoria afiliați cazinouri, cu acoperire internațională. Prin urmare, suntem mereu în căutarea unor noi talente!

Echipa noastră editorială salută scriitorii, editorii, recenzorii, designerii și persoanele cu abilități de verificate.

Dacă ești pasionat/ă și ai experiență în industria pariurilor sportive online și a cazinourilor din România, așteptăm să ne contactezi.

Bogdancazino.ro este un loc de muncă dinamic în care creativitatea și pasiunea reprezintă cheia succesului. Dacă te pasionează jurnalismul, tehnologia și industria jocurilor de noroc, atunci abia așteptăm să avem vești de la tine!

Posturi full-time disponibile la Bogdancazino.ro

Senior Editor de conținut la Bogdancazino.ro (normă întreagă)

Scriitor freelancer la Bogdancazino.ro (la distanță)

Fotograf freelancer la Bogdancazino.ro (la distanță)

De ce să te alături echipei noastre?

Diferitele tipuri de companii de jocuri de noroc online

Industria iGaming și a cazinourilor online constă din multe categorii, așa că, iată o scurtă prezentare generală:

Afiliații

Afiliații sunt editori care fie dețin un site, așa că noi, fie se angajează într-un fel de activități de marketing pentru operatori. Site-urile afiliate oferă în esență informații despre operatori. Prin urmare, atunci când un jucător se înscrie printr-un link de afiliat, operatorul plătește un mic comision afiliatului.

Operatorii

Operatorii sunt companiile care oferă de fapt jocurile de cazinou online și/sau pariuri sportive. Acestea includ sloturi, poker, bingo, pariuri, zaruri și jocuri de cazinou live. Jucătorii își înregistrează un cont la operatori, efectuează o depunere și încep să joace jocuri sau să parieze pe sporturi.

Furnizorii de jocuri

Furnizorii de jocuri sunt cei care creează aparatele de slot și mesele de ruletă digitală și/sau concep cotele pentru un eveniment sportiv. Aceste jocuri sunt apoi licențiate de către operatori care plătesc o taxă furnizorilor de jocuri de fiecare dată când jocul lor este jucat pe site-ul operatorului.

Furnizorii de plăți

Furnizorii de plăți sunt băncile, portofelele electronice, serviciile de tip bancă la bancă sau alte servicii financiare pe care se bazează operatorii pentru a transfera bani. Toți jucătorii și pariorii își efectuează depunerile către operator prin intermediul furnizorului de plăți, care la rândul său procesează tranzacția.

Autoritățile de reglementare

Autoritățile de reglementare din domeniul jocurilor de noroc sunt entitățile guvernamentale care supraveghează și reglementează industria de iGaming. De asemenea, eliberează licențele necesare operatorilor pentru ca aceștia să le ofere jucătorilor jocuri de noroc sau pariuri sportive. De asemenea, rezolvă orice dispută dintre jucător și operator.

Ți-am captat atenția?

Ți-am captat atenția să aplici pentru un loc de muncă la Bogdancazino.ro? Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci este grozav! Așteptăm cu nerăbdare să primim cererea ta. Te rugăm să ne trimiteți cererea însoțită de un CV și o scrisoare de intenție folosind formularul de Contact.

FAQ: Cariere la Bogdancazino.ro

Lucrați cu freelanceri din afara României?

Da, ne interesează freelancerii talentați din întreaga lume. Momentan, pentru pozițiile de scriitor, preferăm vorbitorii nativi de limba română care locuiesc sau au locuit în România. Pentru proiectele internaționale suntem deschiși la colaborări cu persoane care vorbesc alte limbi, ținând cont însă de faptul că diferențele de fus orar ar putea îngreuna comunicarea. Dar suntem flexibili în cazul în care întâlnim candidatul potrivit.

Care sunt principalele beneficii de a lucra la Bogdancazino.ro?

Am enumerat mai sus principalele beneficii ale lucrului alături de noi. Pentru a face un rezumat: spirit de echipă, fără diferențe de ierarhie și un startup aflat în plină ascensiune. În plus, angajații cu normă întreagă primesc o indemnizație de concediu generoasă, inclusiv bonusuri pentru sărbătorile legale și program de lucru flexibil. Nu trebuie uitat un alt beneficiu esențial și anume, formarea la locul de muncă.

Oferiți atât posturi part-time, cât și cu normă întreagă?

Ocazional, luăm în considerare lucrul cu jumătate de normă pentru unii membri ai echipei. Depinde în mare măsură de rolul și/sau contractul de freelancer pe care îl oferim la momentul respectiv. Cu toate acestea, dacă vei continua să verifici această pagină în mod regulat, te vei număra printre primii care vor afla care sunt posturile cu jumătate de normă sau pe termen scurt pe care le oferim. Compania este în creștere, așa că te poți aștepta ca această pagină să fie plină de anunțuri destul de mult timp. Aici vei vedea fiecare dintre posturile enumerate mai sus și care sunt disponibile și vei afla mai multe detalii despre acestea.

Pot trimite o cerere pentru alte posturi la Bogdancazino.ro?

Fără niciun fel de reținere! Dacă nu avem o poziție care să te intereseze în acest moment, suntem mai mult decât bucuroși să primim cereri și pentru alte poziții. Nu se știe niciodată – în cazul în care este vorba despre abilități unice, cu siguranță că suntem interesați! În orice caz, asigură-te că ne trimiți și o scrisoare de intenție și un CV pe lângă cererea ta, motivând totodată și de ce te consideri persoana potrivită pentru a lucra alături de noi la Bogdancazino.ro. Apreciem în mod deosebit dacă ne trimiți și câteva mostre din lucrările tale anterioare. Multă baftă!

Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
88 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Cariere: Joburi și oportunități
Ultima actualizare: