Autorii și echipa editorială

Cine se află în spatele Bogdancazino.ro?

Suntem siguri că îți dorești să afli mai multe despre editorii, revizorii și persoanele care se află în spatele fiecărui articol de pe site-ul Bogdancazino.ro. Echipa noastră editorială este formată din mai mulți autori talentați, experimentați și cunoscători ai sectorului de iGaming. După ce au scris, revizuit și actualizat în mod regulat articolele noastre despre jocuri de noroc și cazinouri de-a lungul anilor a sosit momentul să le oferim posibilitatea de a se prezenta redactorilor și editorilor noștri.

Aceștia sunt persoanele care au grijă ca să ai de fiecare dată cele mai exacte, complete, transparente și utile informații.

Ne face o deosebită plăcere și bucurie să îți prezentăm echipa noastră editorială completă și să afli mai multe informații despre competențele, experiența și expertiza lor în sectorul de iGaming. Accesează linkul de sub fiecare profil pentru a citi mai multe detalii despre experții Bogdancazino.ro.

Autori și editori

Homeghi Constantin

49 Articole
13 Recenzii
Expertiză

Evaluarea operatorilor de jocuri de noroc, crearea de recenzii și ghiduri

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult

Amalia Florea

15 Articole
3 Recenzii
Expertiză

Asistență clienți, Bonusuri casino, Sloturi și dezvoltatori de jocuri

Pasiunea pentru scris și esports, ruletă și blackjack au ajutat-o pe Amalia să realizeze analize și recenzii complexe ale cazinourilor online.

Citește mai mult

Andra Roman

27 Articole
2 Recenzii
Expertiză

Evaluare producători de jocuri, Evaluare sloturi, Ghiduri, Știri

Pentru Andra, de la marketing la o carieră în iGaming a fost un singur pas. După absolvirea facultății s-a decis să își înceapă cariera în laboratoarele specializate în certificarea jocurilor de noroc urmând ca mai apoi să devină specialist-redactor în această industrie. Astăzi evaluează riguros producătorii de jocuri și vă oferă sfaturi și ghiduri de joc.

Citește mai mult

George Stoleriu

23 Articole
6 Recenzii
Expertiză

Securitatea în cazinouri, Sloturi online, Producători jocuri, Știri

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra securității cazinourilor și a jocurilor acestora.

Citește mai mult

Gelu Cosmescu

25 Articole
12 Recenzii
Expertiză

Evaluare dezvoltatori de jocuri, evaluarea cazinourilor și a jocurilor de noroc

Lucrând de la începuturile fondării pieţei jocurilor de noroc online din România (2016), Gelu Cosmescu a fost printre primii redactori centrați pe dezvoltarea conţinutului site-urilor de afiliere şi a cazinourilor online autohtone.

Citește mai mult

Ai întrebări pentru membrii echipei?

Unde se află membrii echipei BogdanCazino.ro?

Aceștia locuiesc în România, dar și în alte părți ale lumii. Încă din momentul în care am lansat site-ul ne-am propus să angajăm cei mai buni redactori, editori și persoane responsabile de verificarea informațiilor din industria iGaming. Prin urmare, pe lângă membrii de bază ai echipei, avem și numeroși colaboratori care se trăiesc în alte părți ale lumii. Acest lucru înseamnă că ne ajutăm unii pe alții și putem aborda subiectele dintr-o perspectivă globală.

Pot să mă alătur echipei Bogdan Cazino?

Mă aflu mereu în căutarea de membri noi  specializați în multe domenii ale industriei iGaming. Prin urmare, mă bucur să aflu mai multe despre tine. Pentru început, îți recomand să consulți pagina mea de Cariere pentru a afla mai multe informații și pentru a vedea care sunt posturile disponibile. Acolo vei putea să aplici pentru posturile disponibile și îmi vei putea spune cum mă poți ajuta pe această pagină.

De ce să cred în ceea ce spun autorii Bogdan Cazino?

Toți autorii și editorii mei sunt atât jucători cât și experți în evaluări, jocuri, bonusuri, programe de loialitate, verificare cont, siguranță. Înainte de a face o recomandare, fiecare membru bogdancazino.ro verifică, testează individual serviciile cazinourilor și întreabă jucătorii ceea ce la place și nu pe un site cu jocuri de noroc. Toate informațiile sunt actualizate, create dintr-o perspectivă obiectivă și profesionistă.

Care este experiența autorilor Bogdan Cazino?

Fiecare autor și editor BogdanCazino a dobândit expertiza în ani, lucrând pentru diverse site-uri de afiliere, direct cu dezvoltatorii de jocuri de noroc sau cu operatorii online. Poți verifica care este domeniul de specializare al membrilor echipei noastre pe această pagină.

Bogdancazino.ro » Autorii și echipa editorială
Ultima actualizare: august 4, 2023