Despre Noi

Conținut

Cine suntem și ce ne propunem

Bogdancazino.ro este un site/serviciu de comparații cazinouri online. Nu suntem un cazinou online și nu oferim astfel de servicii. De asemenea, site-ul este destinat persoanelor care locuiesc în România și pentru românii din străinătate. Testăm, evaluăm și colectăm numai informații despre cazinourile online din România. Ulterior, prezentăm aceste informații în mod obiectiv și real utilizatorilor noștri. Unul dintre obiectivele noastre principale este acela de a reprezenta o sursă independentă de știri despre industria cazinourilor online din România.

Obiectivele și viziunea noastră

Site-ul a fost lansat în 2019 și încă de atunci ne-am fixat obiectivul de a face piața românească de iGaming/Gaming cât mai transparentă. De asemenea, dorim să le oferim utilizatorilor noștri informații corecte și actualizate înainte ca aceștia să aleagă platformele unde vor juca sloturi și alte jocuri de cazinou. Obiectivele noastre principale sunt de a educa și ghida utilizatorii cât mai precis posibil.

Ne poți percepe ca pe un site de comparare a cazinourilor online. Cu alte cuvinte, atunci când îți cauți cazare vei folosi booking.com ori trivago.ro sau alte servicii similare de comparare pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru nevoile tale. Același lucru îl facem și noi. Singura diferență este că noi comparăm cazinouri online, nu hoteluri.

Miile de utilizatori ai site-ului nostru provin din diferite medii. Unii abia descoperă ce înseamnă un cazinou online și își doresc să afle care sunt cei mai ofertanți operatori de jocuri de noroc din România. Alții sunt utilizatori experimentați ai platformelor de cazino, jucători de blackjack, pariori sportivi sau veterani în industrie. Aceștia caută anumite jocuri, furnizori de plăți, cerințe de rulaj, opțiuni de bonusuri, servicii de asistență sau alte caracteristici pentru a-și îmbunătăți nivelul de cunoștințe sau doar pentru a obține anumite informații. Indiferent care este obiectivul vostru, noi suntem aici pentru a vă ajuta.

Cum câștigăm bani și declinarea răspunderii afiliaților

Site-ul nostru este un site afiliat. Acest lucru înseamnă că noi câștigăm o sumă mică de bani (comision) atunci când utilizatorii noștri se înscriu la un cazinou online prin intermediul site-ului nostru. Funcționează exact în același mod în care funcționează linkurile afiliate către eMag sau Amazon și care ajută la menținerea pe linia de plutire a evaluatorilor de produse. Folosim acest comision pentru a ne acoperi costurile de funcționare, pentru a ne plăti angajații, creatorii de conținut și colaboratorii și, mai presus de toate, pentru îmbunătățirea site-ului nostru și a conținutului acestuia.

S-ar putea să te întrebi cum este posibil să rămânem imparțiali în aprecierile și evaluările noastre din moment ce primim comisioane de la partenerii enumerați pe site-ul nostru. Ei bine, partenerii noștri prezentați nu au avut și nici nu vor avea vreodată vreun cuvânt de spus în legătură cu ceea ce scriem. Nu vom face niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea, transparența și standardele editoriale ale conținutului nostru. La urma urmei, utilizatorii noștri se bazează pe informații corecte pentru a lua decizii informate și acesta va fi întotdeauna obiectivul nostru principal. Cu toate acestea, în spiritul onestității și deschiderii către utilizatori, considerăm că este important să știi cum este finanțat site-ul nostru.

Poți citi mai multe informații despre acest subiect pe pagina noastră despre Divulgarea Informațiilor privind Publicitatea.

Echipa noastră editorială, creatorii de conținut și colaboratorii

Ne mândrim cu o echipă editorială talentată și experimentată. În prezent, avem cinci angajați cu normă întreagă care lucrează împreună că redactori, editori și pe partea de cercetare și verificare a informațiilor. De asemenea, ne bazăm pe colaboratori din întreaga lume. Poți afla mai multe detalii despre toți membrii echipei noastre, precum și despre experiența, expertiza și autoritatea acestora pe pagina dedicată Autorilor Noștri.

Citește mai multe despre Constantin Homeghi
Citește mai multe despre Andra Roman
Citește mai multe despre Gelu Cosmescu
Citește mai multe despre Amalia Florea
Citește mai multe despre George Stoleriu

Cariere și colaborarea cu noi

Suntem o companie care se dezvoltă cu rapiditate. Prin urmare, suntem mereu în căutarea unor persoane motivate, inspirate și talentate care își doresc să lucreze alături de noi. Pentru a afla mai multe, te rugăm să vizitezi pagina noastră de Cariere.

Premii și nominalizări din industrie

Am câștigat multiple premii de când am fondat site-ul și am fost nominalizați pentru multe altele. Iată o listă cu câteva dintre cele mai importante momente din ultimii ani:

SiGMA Affiliate of the Year 2022

EGR Operator Awards 2021 (nominalizare)

EGR Power Affiliate 2021 (nominalizare)

ASG Awards 2021 (nominalizare)

EGR Nordics Awards 2021 (nominalizare)

Site-ul nostru în cifre

Ne place să scriem conținut despre cazinourile online din România. În ciuda faptului că echipa noastră numără numai cinci membri, am creat deja o mulțime de ghiduri utile pentru cazinouri și articole de iGaming. În plus, am analizat aproape 100 de cazinouri online pentru jucătorii români și aproximativ același număr de păcănele. De când am lansat site-ul, am și trecut pe lista neagră patru cazinouri online care nu corespundeau standardelor și așteptărilor noastre.

Standardele noastre editoriale

Misiunea noastră este să simplificăm toate informațiile complexe despre cazinourile online. Apoi prezentăm aceste informații utilizatorilor noștri într-un mod transparent, deschis și onest. Scopul nostru este să ii oferim utilizatorului suficientă încredere pentru a face o alegere informată, în loc să se înregistreze pe site-ul unui operator de jocuri online de casino fără nicio verificare inițială. Acestea fiind spuse, standardele noastre editoriale de bază se referă la colectarea, redactarea și publicarea de informații imparțiale despre cazinourile online.

Includem informații despre condițiile privind bonusurile, cerințele de rulaj, sloturile online și variantele de jocuri de masă, furnizorii de plată, limitele de depunere, timpii de retragere, opțiunile de asistență pentru clienți, limbile disponibile, procedurile de securitate, proprietarii site-urilor și toate celelalte statistici relevante și informații utile pentru utilizatori.

Mai mult decât atât, conținutul nostru este în conformitate cu preceptele jurnalismului etic al Societății Jurnaliștilor Profesioniști, care „se străduiește să asigure un schimb liber de informații care sunt corecte, echitabile și detaliate”. De asemenea, ne propunem să respectăm codurile de etică ale Asociației Jurnaliştilor de Afaceri (SABEW).

Defășurăm evaluări continue pe site-ul nostru pentru a vedea dacă articolele conțin informații care sunt învechite. Echipa noastră de editori specializați și rețeaua noastră profesională de colaboratori creează fiecare articol și editorial într-un mod structurat și bine organizat. Acesta este și motivul pentru care fiecare articol include numele, o scurtă descriere și un link pentru a afla mai multe informații despre persoana care a contribuit la respectivul conținut. Data publicării indică momentul în care articolul a fost publicat, data revizuirii indică momentul în care a fost revizuit, iar data de verificare indică momentul în care acesta a fost verificat ultima dată.

Cu alte cuvinte, toate articolele au fost optimizate grație contribuției a trei persoane diferite: editorul, expertul și persoana de la verificări. Poți citi mai jos mai multe despre acest proces și modul în care este structurat: publicare, revizuire și verificarea faptelor.

Publicarea

Aceasta este prima fază a standardelor noastre editoriale. Faza de publicare se referă la scrierea, cercetarea și strângerea de informații relevante pentru a crea un articol profesional despre un anumit subiect. Această etapă este completată de către autorii noștri.

Revizuirea

Aceasta este a doua fază a standardelor noastre editoriale. Etapa revizuirii este de obicei finalizată de un expert în industrie care posedă o vastă experiență în domeniul lui de expertiză. Obiectivul acestuia este de a revizui conținutul publicat și de a se asigura că acesta respectă faptele, este obiectiv, transparent și bine scris și nu are erori. Cei care se ocupă de această fază se bucură de un nivel de expertiză ridicat în ceea ce privește subiectele analizate.

Verificarea faptelor

Ultima și a treia fază a standardelor noastre editoriale se referă etapa în care editorii noștri profesioniști verifică statisticile, numerele, detaliile și informațiile pe care le oferim utilizatorilor noștri. Acești verificatori pot veni cu propria contribuție la articolele care sunt verificate și, de obicei, sunt angajați pe baza vastei lor experiențe profesionale. Pe scurt, aceasta este ultima piesă a puzzle-ului care asigură că toate articolele noastre sunt corecte și informative.

Perspectiva și conținutul incluziv

Scopul nostru este să reflectăm cât mai multe opinii, medii și perspective atunci când publicăm un articol astfel încât acesta să fie obiectiv și neutru. Susținem libertatea de exprimare, prin urmare luăm în considerare perspective precum etnia, orientarea sexuală, genul, religia, rasă, mediul socioeconomic, opinia politică și multe alte puncte de vedere pentru că articolele noastre se adresează unui public divers. Obiectivul nostru este acela de a respecta faptele și de a fi transparenți. Prin urmare, autorii din echipa noastră editorială sunt instruiți în baza unei proceduri extinse de educație și integrare pentru a ne asigura că sunt respectate liniile directoare privind obiectivitatea și conținutul incluziv.

Corecturile

Acuratețea și transparența sunt valorile de bază ale site-ului nostru. Acesta este motivul pentru care autorii noștri și echipa editorială efectuează corecturi în mod continuu. Biblioteca noastră este bogată în conținut, de aceea este verificată în mod obișnuit privind erorile de ortografie și greșelile gramaticale, dar și în ceea ce privește corectitudinea conținutului pentru a ne asigura că informațiile sunt complete, exacte, relevante și actualizate. Toate articolele noastre sunt verificate, revizuite și verificate sistematic. Cu toate acestea, secțiunea de știri nu este de obicei actualizată în același mod. Articolele de știri acoperă de obicei un eveniment distinct în timp, ceea ce înseamnă că acestea nu fac parte din procesul nostru de actualizare sistematică.

Angajamentul nostru față de responsabilitate este cât se poate de serios, așa că, dacă găsești informații incorecte, date sau alte greșeli, nu ezita să ne contactezi. Dacă crezi că ai identificat o eroare de fapt în conținutul nostru, te rugăm să ne contactezi aici, iar noi vom investiga și vom lua măsurile corespunzătoare.

Mărcile comerciale, drepturile de autor și licențe

Toate drepturile intelectuale, drepturile de autor, licențele și mărcile comerciale asupra conținutului, textului, codului, imaginilor, pictogramelor, videoclipurilor și altor active necorporale afișate pe site sunt proprietatea exclusivă a Companiei. Mai mult decât atât, trebuie remarcat faptul că acest site este destinat persoanelor care locuiesc în România sau românilor din afara țării.

Contactează-ne!

Dacă ai întrebări, comentarii sau sugestii pe care dorești să le împărtășești, așteptăm cu nerăbdare vești de la tine. Nu ezita să ne contactezi vizitând pagina noastră de Contact.

Întrebări frecvente Despre Noi

Care este principala misiune a site-ului Bogdancazino.ro?

Scopul nostru principal este de a oferi informații concrete și exacte despre piața românească a cazinourilor online. De asemenea, oferim ghiduri pentru jucătorii care doresc să joace sloturi, jocuri de masă și multe altele. În plus, ne mândrim că suntem o sursă de știri informative și mereu actualizate despre cazinourile online din România.

Care este principala zonă de expertiză a platformei Bogdancazino.ro?

Experiența membrilor echipei noastră însumează zeci de ani de experiență în industria iGaming din România. Prin urmare, aplicăm aceste cunoștințe în recenziile noastre despre cazinourile online și le oferim cititorilor noștri tot ce trebuie să știe despre opțiunile pe care le au la dispoziție. Același nivel de expertiză îl vei regăsi și în ghidurile destinate jucătorilor care se referă la jocurile de cazinou.

Cum câștigă bani Bogdancazino.ro?

Suntem un site afiliat care activează în sectorul cazinourilor online. Acest lucru înseamnă că ne câștigăm banii din micile comisioane pe care le încasăm atunci când jucătorii găsesc cazinouri online prin intermediul link-urilor noastre de afiliat. Trebuie remarcat, totuși, că acest lucru nu afectează sub nicio formă opiniile noastre despre cazinourile online. De fiecare dată suntem 100% imparțiali.

Cum pot avea încredere în recenziile BogdanCazino.ro?

Echipa noastră este formată din experți în sectorul de iGaming care se bazează pe mulți ani de experiență în acest domeniu de activitate. Folosim aceste cunoștințe pentru a le oferi utilizatorilor noștri recenzii imparțiale, oneste și reale despre cazinourile online precum și ghiduri destinate jucătorilor. De asemenea, ne actualizăm conținutul de pe site în mod regulat pentru a asigura acuratețea informațiilor și pentru a le furniza utilizatorilor noștri cele mai recente știri din industria cazinourilor online.

Bogdan Cazino » Despre Noi
Ultima actualizare: ianuarie 16, 2023