Politica de Publicitate: Divulgarea informațiilor privind publicitatea

Homeghi Constantin

Informații Generale

Această pagină a fost creată pentru a-ți oferi mai multe informații despre politicile noastre de publicitate și despre modul în care generăm venituri.

Deoarece ne considerăm susținători ai transparenței pentru utilizatorii noștri cărora le prezentăm informații imparțiale, obiective, bazate pe fapte și corecte despre cazinourile online, procedăm exact în același mod atunci când vine vorba despre propriile politici de publicitate și despre modul în care generăm venituri pe site-ul nostru.

Textul de față îți prezintă acest subiect într-un mod detaliat. Sperăm că vei avea parte de o mai bună înțelegere în ceea ce privește activitățile noastre.

Bogdancazino.ro acceptă publicitatea, dar facem o distincție strictă și clară între publicitate și conținutul editorial. Acordăm o atenție deosebită prezentării publicității într-un mod care să nu interfereze cu experiența utilizatorului.

Iar acest aspect are legătură nu doar cu designul paginii și cu numărul de reclame pe care alegem să le prezentăm atunci când citești un articol, ci cu mai multe aspecte.

Cum facem bani

Singura modalitate prin care îți putem oferi conținut gratuit și să continuăm să creăm conținut excepțional pentru utilizatorii noștri este parteneriatul cu agențiile de publicitate și cu entitățile care doresc să ajungă la acești utilizatori. Aceste parteneriate pot lua o serie de forme diferite, pe care încercăm să ți le explicăm cât mai bine posibil în cele ce urmează.

Dorim să subliniem că aceste parteneriate, conținutul publicitar și sponsorizările nu au nicio influență asupra conținutului sau informațiilor furnizate utilizatorilor noștri.

Principala noastră prioritate este să ne menținem utilizatorii implicați, informați și mulțumiți de site-ul nostru, deoarece fără un număr mare de utilizatori care să intre zilnic pe site, nu ar fi posibilă existența noastră.

Pentru noi este important să dispunem de independență editorială pentru a nu răspândi informații false, în special în ceea ce privește recenziile noastre, recomandările, conținutul articolelor și listele noastre afișate pe site-ul nostru. Prin urmare, având în vedere cele menționate, ne angajăm în următoarele tipuri de reclame și parteneriate:

În momentul în care accesezi site-ul nostru căutând un anumit articol, cel mai probabil vei primi și o listă de diferite cazinouri online. Pentru majoritatea acestor cazinouri online avem un acord de afiliere, ceea ce înseamnă că primim un comision atunci când cineva apasă pe linkul de afiliat din listă și este redirecționat către pagina cazinoului online ales.

Aceste acorduri de afiliere pot lua diferite forme și au diferite tipuri de termeni și condiții, dar principalul lucru pe care trebuie să îl știi este că va genera un comision pentru noi.

Liste de comparație în care sunt afișați partenerii

După cum am menționat mai sus, în majoritatea articolelor noastre avem o listă/tabel de comparație, care afișează diferite cazinouri online.
În timp ce listăm doar furnizorii care sunt cei mai relevanți în baza căutării pe care a făcut-o utilizatorul (de exemplu: dacă utilizatorul a intrat în articolul Cazinouri PayPal, înseamnă că acesta caută cazinouri online care acceptă Paypal, prin urmare listăm doar acele cazinouri care oferta metoda de plată Paypal), dar ordinea acestor furnizori poate depinde de contractul de publicitate pe care îl avem cu aceștia.

Acest lucru nu înseamnă că vom enumera orice cazinouri online care au evaluări negative, dar este foarte posibil ca partenerii care plătesc cel mai bine să apară pe pozițiile superioare în listele/tabelele de comparație, atât timp cât se potrivesc cu criteriul de căutare a utilizatorilor și cu ceea ce caută aceștia. Este important de reținut că acestea NU sunt selectate din punct de vedere editorial.

Iată un astfel de exemplu mai jos:

Iată un astfel de exemplu mai jos:

Exemplu de liste de comparație care afișează partenerii

În exemplu de mai sus sunt listate cazinourile care sunt numerotate cu 1 și 2 – s-ar putea ca partenerul nostru să fie listat pe prima poziție pentru că el plătește mai mult, dar poziționarea lui se realizează doar atât timp cât se potrivește cu criteriul de căutare al utilizatorilor și dacă reprezintă ceea ce își dorește utilizatorul.

Pozițiile de vânzare pe site

Atunci când vine vorba despre listele/tabelele afișate pe site-ul nostru, uneori ne angajăm și în vânzarea unei anumite poziții unui anumit partener de publicitate. Însă, acest aspect va fi menționat cât se poate clar prin prezența unei etichete „sponsorizat” pentru a-i face pe utilizatori să conștientizeze că este vorba despre o poziție sponsorizată.

Prin vânzarea acestor poziții primim un comision fix, indiferent dacă utilizatorii apasă sau nu pe link.

Concluzii

Așa cum am încercat să explicăm în această Divulgare a Informațiilor privind Publicitatea, ne dorim ca toți utilizatorii noștri să fie conștienți de faptul că NOI CÂȘTIGĂM UN COMISION și generăm venituri prin intermediul acestui site.

Acest lucru se întâmplă doar pentru că în acest mod este posibil să oferim conținut gratuit și informații excelente utilizatorilor noștri, dar fără a compromite niciunul dintre standardele noastre editoriale. Astfel, rămânem un site de comparații imparțial, independent și transparent, totul spre beneficiul utilizatorilor noștri.

FAQ: Divulgarea informațiilor despre publicitate

Cum reușește site-ul să câștige bani?

Câștigăm un mic comision din linkurile afiliate și care sunt prezentate pe site-ul nostru. În momentul în care un jucător apasă pe ele, cazinoul online în cauză ne plătește comisionul – jucătorul nu are nimic de pierdut. Acești bani ne ajută să susținem site-ul, să plătim salariile angajaților și să investim în îmbunătățirea platformei.

Câștigați bani din listele de comparație?

Într-un fel, da. Câștigăm bani din linkurile afiliate, așa cum am menționat mai sus. Cu toate acestea, avem posibilitatea să decidem care cazinouri online sunt poziționate mai sus în liste în funcție de cât de mare este comisionul pe care îl încasăm. Mai multe informații despre cum funcționează acest sistem găsești în articolul de mai sus.

Comparațiile de cazinou sunt 100% imparțiale?

Da. Deși prezentăm cazinouri online și câștigăm bani din ele prin link-uri afiliate, cazinourile online nu au niciun cuvânt de spus în ceea ce privește conținutului nostru editorial. În acest fel, cititorii noștri pot fi siguri că recenziile noastre referitoare la cazinourile online și alte conținuturi editoriale sunt oneste și lipsite de orice fel de părtinire de natură comercială.

Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
88 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Politica de Publicitate: Divulgarea informațiilor privind publicitatea
Ultima actualizare: