Gates of Olympus
Gates of Olympus
Pragmatic Play

Joacă demo gratis

gatesofolympus jocuri slot
Joacă la Pariuriplus Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,50%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 5000x

Pariu minim: 0,20 RON

Pariu maxim: 100 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 20

Data lansării: 13/02/2021

Gates of Olympus: Informații și detalii

Pășește în lumea zeilor antici cu Gates of Olympus, un slot video excepțional de la Pragmatic Play, lansat în 2021.

Prin designul său inovativ și mecanicile de joc atractive, acest slot reușește să se distingă în peisajul vast al sloturilor online. Acest joc de păcănele impresionează prin designul inovativ și mecanicile sale atractive, punându-l în centrul atenției pe Zeus și tema sa mitologică.

Indiferent dacă alegi versiunea demo sau joci pe miză reală, Gates of Olympus îți garantează o experiență unică, plină de adrenalină și entuziasm. Gates of Olympus demo este disponibil gratuit pentru tine dacă dorești să explorezi jocul fără a pune la bătaie bani reali.

În partea de sus a acestei pagini ai acces la versiunea demo, perfectă pentru a te familiariza cu jocul fără riscuri financiare. Descoperă acum totul despre Gates of Olympus și începe aventura la cazinoul recomandat! Așteaptă-te la o experiență de joc uluitoare și plină de emoție!

Role, rânduri și linii de plată

Când joci Gates of Olympus, vei descoperi un format cu 6 role verticale și 5 rânduri orizontale. Acest slot se remarcă printr-un sistem de plată inovator, oferindu-ți 20 de linii de plată.

Nu poți schimba numărul de linii de plată, ele fiind fixe, ceea ce îți maximizează șansele de câștig la fiecare rotire. Această structură îți oferă ocazia de a prinde combinații câștigătoare și de a experimenta din plin bucuria jocului.

Jocul se face remarcat prin modul său colapsabil, cunoscut și sub numele de „tumble mode”. Această caracteristică permite simbolurilor din combinațiile câștigătoare să dispară, făcând loc altor simboluri să cadă în locurile lor. Acest proces poate continua să genereze câștiguri succesive dintr-o singură rotire.

Dacă testezi Gates of Olympus demo, te familiarizezi cu mecanicile jocului înainte de a te aventura în versiunea pe bani. Demo-ul îți permite să explorezi funcționalitățile slotului și să-ți elaborezi strategii fără riscul unei mize financiare.

Încearcă Gates of Olympus demo gratuit, disponibil chiar la începutul paginii, pentru o experiență captivantă și o aventură mitologică de neuitat. Joacă și descoperă potențialul de plată al acestui slot fascinant!

role randuri silinii de plat

Simboluri

În Gates of Olympus, vei întâlni o varietate mare de simboluri, fiecare cu un design unic. Jocul are un total de 10 simboluri de bază, care includ pietre prețioase de diferite culori și obiecte mitologice: o coroană, o clepsidră, un inel și o cupă de aur.

Una din caracteristicile deosebite ale acestui joc este reprezentată de simbolurile multiplicatoare. Acestea apar sub forma unor sfere colorate cu aripi aurii și pot multiplica câștigurile cu până la 500x miza ta. Simbolurile multiplicatoare pot apărea oricând în timpul sesiunii de joc.

Un aspect important în Gates of Olympus este prezența simbolurilor Scatter, reprezentate prin chipul lui Zeus. Aceste simboluri au rolul cheie de a declanșa sesiunea bonus de rotiri gratuite.

Când aduni cel puțin patru simboluri Scatter pe ecran, activezi această caracteristică specială și deschizi calea către câștiguri potențial mai mari.

În aventura ta cu Gates of Olympus, vei observa că jocul nu include un simbol tradițional Wild. Aceasta adaugă o notă unică experienței tale, provocându-te să te concentrezi pe strategii diferite pentru a câștiga.

Pe măsură ce te aventurezi în Gates of Olympus demo sau pe bani reali, vei descoperi că simbolurile prețioase te vor surprinde la fiecare pas.

simboluri

Scattere și funcții bonus

Dacă vei explora Gates of Olympus demo sau pe miză reală, vei descoperi o opțiune clasică de bonus: funcția de rotiri gratuite. Aceasta se activează când aduni patru sau mai multe simboluri Scatter cu chipul lui Zeus.

Primești 15 rotiri gratuite, iar simbolurile obișnuite sunt active și în timpul acestor runde bonus. Dacă, atunci când această opțiune este activată, apar trei sau mai multe simboluri Scatter, primești încă cinci rotiri gratuite.

Un aspect remarcabil al acestui slot este prezența simbolurilor multiplicatoare, care pot mări câștigurile de la 2x la 500x. Aceste multiplicatoare se adaugă la câștigurile din rotirea respectivă. De asemenea, se adaugă la multiplicatorul total al câștigurilor din runda de rotiri gratuite.

În unele versiuni ale jocului Gates of Olympus, există opțiunea de a achiziționa direct rotirile gratuite în cadrul jocului bonus. Caracteristica aceasta este cunoscută sub numele de „Cumpără Speciala” sau „Bonus Buy”.

De exemplu, dacă pariezi 8 RON, funcția Bonus Buy va costa 100x miza, respectiv 800 RON. Această opțiune îți permite să accesezi direct funcția de rotiri gratuite și îți oferă o șansă imediată de câștiguri mari.

Gates of Olympus oferă și opțiunea de Ante Bets, unde miza crește cu până la 25%. Prin activarea acestei opțiuni, rolele includ mai multe simboluri Scatter, îmbunătățindu-ți șansele de a activa rotiri gratuite.

scattere si functii bonus

RTP și volatilitate

În Gates of Olympus, RTP-ul (rata de plată) este un indicator crucial. Jocul are un RTP de 96,50%, ceea ce este destul de favorabil în comparație cu alte sloturi​​. Aceasta înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 RON, jocul returnează 96,50 RON.

Volatilitatea jocului Gates of Olympus este clasificată ca fiind foarte înaltă, cu o notă de 5/5 pe scara Pragmatic Play.

Așasar, deși câștigurile pot fi mai rare comparativ cu sloturile de volatilitate mai mică, sumele câștigate sunt adesea semnificative. Jocurile cu volatilitate mare sunt cunoscute pentru potențialul lor de a oferi câștiguri mari, dar mai rar​​.

Dacă preferi să te familiarizezi în siguranță cu funcțiile complexe ale acestui slot de volatilitate înaltă, Gates of Olympus demo este alegerea ideală. Îți oferă șansa perfectă de a explora și înțelege jocul fără a paria bani reali.

În concluzie, cu un RTP sănătos și volatilitate înaltă, Gates of Olympus este atractiv pentru jucătorii care au un apetit crescut pentru risc.

Limite de pariere

În Gates of Olympus, limitele de pariere sunt variate, oferind flexibilitate jucătorilor. Miza minimă pe rotire este relativ mică, de la 0,20 RON, ideală pentru bugete diferite. Pe de altă parte, miza maximă de 500 RON pe rotire este suficient de mare pentru a atrage jucătorii care doresc să parieze sume mai consistente.

Jocul permite ajustarea valorii monedei, ceea ce înseamnă că poți controla și mai mult valoarea efectivă a pariului tău per rotire. Această caracteristică este utilă pentru a gestiona bugetul de joc în funcție de strategia ta.

Gates of Olympus include și o funcție de Autospin, care permite jucătorilor să seteze un număr prestabilit de rotiri automate. Mai mult, poți seta o limită de pierdere pentru Autospin, astfel încât jocul să se oprească automat atunci când atingi acea limită.

Aceasta este o caracteristică importantă pentru gestionarea responsabilă a jocului și pentru a te asigura că rămâi în limitele bugetului tău.

Nu uita de potențialul maxim de câștig: 5000x miza! De exemplu, la o miză de 8 RON, câștigul maxim poate fi de 40.000 RON, ceea ce îți oferă șansa unor premii substanțiale.

Grafică și sunet

Gates of Olympus se remarcă printr-un design grafic modern și animații impresionante. Grafica este 2D, dar este executată într-un stil care aduce la viață mitologia epică a Muntelui Olimp, în frunte cu Zeus. Fiecare element pe ecran este animat, contribuind semnificativ la experiența ta de joc​​.

Tema slotului este bazată pe mitologia greacă, cu simboluri și caracteristici care reflectă această lume mitică. Palatul de marmură al lui Zeus de pe muntele Olimp și tronul său domină fundalul. Zeus însuși apare lângă role, folosindu-și puterile divine pentru a-ți aduce multiplicatori generoși​​.

Muzica de fundal este antrenantă și creează o atmosferă captivantă, transportându-te într-un tărâm legendar. Schimbările de intensitate ale muzicii, în special la activarea caracteristicilor bonus, adaugă un plus de dinamism jocului​​​​.

În concluzie, combinația de animații detaliate și muzică fasinantă face din Gates of Olympus o experiență audiovizuală completă. Aceste elemente se îmbină armonios pentru a-ți oferi o călătorie captivantă în lumea mitologiei grecești.

Mobil vs. desktop

Gates of Olympus funcționează excelent atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Jocul nu este restricționat doar pentru utilizarea pe mobil, fiind proiectat să ofere o experiență optimă pe ambele tipuri de platforme.

Indiferent dacă preferi să joci pe un smartphone sau pe un computer, calitatea și funcționalitatea jocului rămân neschimbate. De asemenea, este compatibil atât cu sistemele de operare Android, cât și iOS.

Astfel, indiferent de dispozitivul tău preferat sau sistemul de operare, vei putea să te bucuri de Gates of Olympus demo sau pe miză reală fără compromisuri.

Găsește Gates of Olympus la aceste cazinouri

Despre Pragmatic Play – creatorul lui Gates of Olympus

Gates of Olympus a fost creat de Pragmatic Play ,un dezvoltator de jocuri de noroc de renume în industrie. Fondată în 2015, compania are sediul principal în Malta.

Pragmatic Play este o organizație recunoscută pe plan global pentru dezvoltarea de jocuri de cazino online. Ei se concentrează în principal pe sloturi, dar portofoliul lor include și jocuri live, jocuri de masă și alte tipuri de jocuri de noroc.

Avantaje și dezavantaje ale Gates of Olympus

Pro

  • RTP mare: cu un RTP de 96.50%, Gates of Olympus depășește media altor sloturi.
  • Ușor de înțeles: regulile și mecanicile jocului sunt intuitive și accesibile pentru jucători.
  • Funcția Autospin: include opțiunea de Autospin pentru o experiență de joc mai confortabilă.
  • Popularitate: este un joc foarte popular, datorită temei sale captivante și graficii de înaltă calitate.
  • Măsuri de protecție: oferă opțiuni de limitare a pierderilor pe autospinuri.

Contra

  • Volatilitate înaltă: poate fi mai riscant pentru jucătorii cu buget redus.
  • Lipsa unui simbol Wild: absența acestui simbol standard poate fi un dezavantaj pentru unii jucători.
  • Necesitatea unei strategii planificate: datorită volatilității înalte, necesită o abordare mai prudentă în gestionarea banilor.
  • Nu are Jackpot Progresiv: lipsa unui Jackpot Progresiv poate fi un dezavantaj pentru căutătorii de premii mari.
  • Complexitatea caracteristicilor bonus: caracteristicile bonus pot fi complexe și pot necesita timp pentru a fi înțelese pe deplin, ceea ce ar putea descuraja unii jucători noi.

Gates of Olympus comparat cu alte sloturi

Caracteristici Gates of Olympus Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 10 10
Wild-uri Nu Da
Scattere Da Nu
RTP 96,50% 94,48%
Pariu minim 0,20 RON 0,80 RON
Maximum bet 500 RON 400 RON

Concluzie

Explorează lumea zeilor în Gates of Olympus, un slot care te atrage cu multiplicatori generoși, modul colapsabil și rotiri gratuite. Acest joc, accesibil și dinamic, include funcții intuitive și autospin.

Dacă preferi să eviți riscul inițial, poți încerca Gates of Olympus demo. Este ideal pentru iubitorii de jocuri de cazino pline de adrenalină, care combină distracția cu șanse excelente de câștig. Cu un RTP impresionant de 96,50%, Gates of Olympus promite o experiență de joc remarcabilă și captivantă.

Resurse

FAQ: Gates of Olympus

Ce RTP are Gates of Olympus?

Gates of Olympus are un RTP (rată de plată) de 96,50%, ceea ce este considerat destul de favorabil. Acest procentaj indică suma medie returnată jucătorilor pe termen lung.

Este Gates of Olympus disponibil pentru mobil?

Da, jocul este optimizat pentru dispozitive mobile, permițând jucătorilor să se bucure de experiența de joc atât pe smartphone-uri, cât și pe tablete, indiferent de sistemul de operare.

Pot juca Gates of Olympus gratuit?

Da, există o versiune gratuită, și anume Gates of Olympus demo. Versiunea aceasta îți permite să experimentezi jocul pentru a te familiariza cu funcțiile sale înainte de a paria bani reali.

Are Gates of Olympus rotiri gratuite?

Da, jocul include o funcție de rotiri gratuite, care se activează atunci când aduni un număr suficient de simboluri Scatter. Aceste rotiri gratuite pot crește semnificativ șansele de câștig.

Ce nivel de volatilitate are jocul?

Gates of Olympus are o volatilitate înaltă. Astfel, deși câștigurile tale pot fi mai mari, ele pot fi întâlnite mai rar.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Gates of Olympus: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Gates of Olympus