Divine Fortune
Divine Fortune
NetEnt

Joacă demo gratis

divine fortune
Joacă la Pariuriplus Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,59%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 60000x

Pariu minim: 0,20 RON

Pariu maxim: 100 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 20,33%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 20

Data lansării: 25/01/2017

Divine Fortune: Informații și detalii

Producătorul jocului Divine Fortune, NetEnt readuce la viață miturile din Grecia Antică odată cu lansarea sa în 25 ianuarie 2017. Intră în rolul eroului ancorat în misterele Olimpului și luptă împotriva figurilor legendare, de la Medusa la Centaur. Dacă ești învingător în fața zeilor, poți declanșa jocul jackpot progresiv. Citește continuarea și află toate detaliile despre acest joc modern, care este potențialul de plată, RTP și ce îl face special față de alte păcănele online.

divine fortune joc logo

Role, rânduri şi linii de plată

Deși este un video slot destul de modern, structura sa este tradiţională – 5 role, 3 rânduri şi 20 de linii de plată fixe. Trebuie să știi că numărul liniilor de plată nu se poate ajusta; este fix.

Cu cât miza este mai mare cu atât tabela de plăţi se ajustează în funcţie de aceasta. Atunci când prinzi un câștig, plata se va forma de la stânga la dreapta.

divine fortune linii de plata

Simboluri

Slotul Divine Fortune are opt simboluri de bază şi trei simboluri speciale. Simbolurile de bază sunt reprezentate de Medusa, Centaur, leu şi acvilă şi de cele 4 cărţi de joc – în suita de la  J, Q, K la As. În funcție de miză și simboluri, jocul Divine Fortune plătește diferit. În tabelul de mai jos am filtrat plățile în funcție de simbol, pe miza minimă a slotului, de 0.20 EUR, echivalentul a 1 RON.

 Simboluri 3x 4x 5x
Medusa 20 fise 80 fise 600 fise
Leu 18 fise  60 fise 400 fise
Centaur 16 fise 50 fise 300 fise
Acvilă 14 fise 40 fise 200 fise
A, K 7 fise 18 fise 80 fise
J, Q 6 fise 15 fise 60 fise

Speciale şi simboluri scatter

Specialele jocului Divine Fortune apar împreună cu simbolurile Wild și scatter. Aici, wild-ul este reprezentat de Pegasus, simbol care coboară un rând mai jos de fiecare dată când apare pe ecran într-o combinație câștigătoare şi iniţiază o altă rotire gratuită (re-spins).

divine fortune re spins

Dacă următoarea rotire aduce un alt wild exact în spatele acestuia, atunci toată rola este ocupată în întregime de wild-uri. Rotirile se opresc când nu mai prinzi pe ecran o altă combinație câștigătoare.

divine fortune wild

Scatterul jocului este simbolul fulgerului lui Zeus încadrat de frunzele de măslin din aur. Acesta este reprezentat de logo-ul Free Spins. În funcţie de câte pictograme apar pe ecran, numărul de speciale pe care le vei prinde diferă. Menționez că în timpul rundelor gratuite poți porni extra rotiri dacă prinzi Wild-ul pe role:

divine fortune jackpot slot

Cele 3 nivele de jackpot se pot câştiga însă nu în modulul de speciale ci numai în jocul de bază. Dacă apariţia unui wild pe ecran este însoţită de o monedă de aur bonus, aceasta se va colecta în amfora amplasată în dreapta ecranului.

Un minim de 3 monede colectate în timp ce funcția Falling Wilds este activă (adică simbolul Wild este pe ecran alături de monezi, în combinațiile câștigătoare) te duce în jocul Jackpot bonus.

În cazul în care se completează o linie cu monede, câștigi Minor Jackpot. 2 linii complete îți aduc Major Jackpot în timp ce un ecran întreg cu monede îți oferă cel mai mare premiu jackpot online în nivelul Mega Jackpot.

RTP şi volatilitate

Față de restul sloturilor sale, trebuie să știi că NetEnt oferă în Divine Fortune un RTP ceva mai mic față de restul jocurilor sale. Rata de plată a acestui slot este clasată la 96,59%.

În general, jocurile de păcănele online pot începe de la un RTP de 97,00% (exemplu – Reel Rush, Jack Hammer) și pot ajunge până la 99% (așa cum este și cazul Mega Joker).

De asemenea, volatilitatea jocului este medie, ceea ce înseamnă că veți avea câștiguri destul de frecvente dar de valoare medie.

Limită mize

La Divine Fortune poți să joci pe miza minimă de 1 RON (echivalentul a 0.20 EUR) şi un maxim de 500 RON/rotire (aproximativ 100 EUR).

Totuși, poți să setezi valoarea fisei (de 0.01, 0.02, 0.05, 0.10, 0.50) și nivelul pe care să joci (de la 1 la 10). Acest lucru va ajusta valoarea pariului tău.

După ce ai setat miza de joc, poți să accesezi rotirile în mod automat (AutoSpin). Aici, poți să alegi numărul fix de rotiri automate – 10, 25, 50, 100, 250, 500, 750 şi 1000 de runde automate.

Poți în orice moment să oprești rotirile. Pentru a te ajuta să îți menții un stil de joc responsabil, producătorul de jocuri a inclus în Divine Fortune slot opțiunea de a selecta la ce limită de pierderi vrei ca jocul să se oprească.

limite mize divine fortune

Grafică şi coloană sonoră

Grafica slotului face trimitere directă la Grecia Antică, simbolurile aterizând pe un ecran încadrat de 2 sculpturi care înfăţişează pe frumoasa Afrodita. Jocul pare să facă trimitere prin simboluri la legenda lui Hercule de unde nu lipește Pegasusul, amfora sau personajele periculoase precum Centaurul și Medusa.

Melodia de fundal este relaxantă, crescând în intensitate la apariţia pe ecran simbolurilor wild, scatter sau a activării funcției bonus. Indiferent că joci Divine Fortune demo sau cu bani, atunci când câștigi o anumită valoare, ecranul explodează în monede de aur felicitându-te pentru câștigul obținut.

Mobil vs. Desktop

Dacă ești tipul de jucător căruia îi place să parieze direct de pe mobil, Divine Fortune demo sau pe bani poate să fie accesat în aplicațiile mobile dezvoltate de cele mai bune cazinouri online, fie în browser. Jocul este optimizat pentru iOS și Android.

Poți să îl încerci de pe orice tabletă sau telefon inteligent, jocul fiind dezvoltat în HTML5 și Java. Versiunea mobilă este la fel de bună ca varianta desktop. Joci fără întreruperi, din orice locație te-ai afla. Atât pentru mobil cât și pentru desktop sau laptop, jocul rulează la fel de bine, indiferent de mărimea ecranului.

Găsește Divine Fortune la aceste cazinouri

Despre NetEnt – Creatorul slotului Divine Fortune

Compania NetEnt se poate lăuda cu o prezenţă de peste 20 de ani pe piaţa de iGaming internaţională. Oferta companiei, de 200 de jocuri se găseşte în peste 200 ce cazinouri din întreaga lume, inclusiv în România unde a obținut licența de funcționare românească emisă de ONJN.

Mai trebuie să știi că acest producător este cunoscut pentru video sloturile moderne dar și pentru partea de inovativitate pe care a adus-o pieței, transformând unele jocuri cunoscute în varianta VR (exemplu Gonzo’s Quest sau Jack and the Beanstalk).

Avantaje şi dezavantaje Divine Fortune

Poți testa varianta demo Divine Fortune dacă vrei să testezi potețialul de plată. Dar, dacă vei alege să joci pe o miză reală atunci este indicat să știi care sunt punctele forte și punctele slabe ale acestui joc de păcănele NetEnt.

Pro

  • Slotul este disponibil în cazinourile online din ţară
  • Are un RTP în apropierea procentului de 97%
  • Funcție jackpot progresiv pe 3 trepte
  • Grafică și coloană sonoră modernă și dinamică

Contra

  • Nu are funcţia gamble
  • Mizele de joc sunt mai mari
  • Fără multiplicator speciali în timpul specialei cu rotiri gratis

Divine Fortune vs. alte pacanele online

Caracteristici Divine Fortune Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 8 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Da
RTP 96,59% 97,00%
Pariu minim 1 RON 0,80 RON
Pariu maxim 500 RON 200 RON

Rezumat

Din tabelul de mai sus, poți vedea care sunt diferențele majore dintre Divine Fortune slot și alte jocuri standard de păcănele. Deși are mai puține simboluri sau un pariu minim mai mare, slotul excelează la capitolul speciale și jackpot progresiv.

Dacă vrei să verifici care sunt principalele avantaje și dezavantaje, derulează pagina mai sus și poți verifica lista completă, apoi alege unul din cazinourile recomandate de echipa mea și poți paria în mod real pe Divine Fortune online.

Resurse

FAQ: Divine Fortune

Ce este special la Divine Fortune?

Cele 3 funcţii speciale pe care ți le oferă. Este disponibil un wild care pornește funcția re-spin, scattere care oferă până la 12 speciale şi un modul de bonus care dă şansa câştigării uneia dintre cele 3 trepte de jackpot ataşate jocului.

Cine este creatorul jocului Divine Fortune?

NetEnt este compania care a lansat Divine Fortune în anul 2017. Producătorul este prezent pe piaţa de iGaming de peste 2 decenii, oferind cele 200 de jocuri din portofoliu şi în cazinourile online din România.

Există bonusuri de cazino pe care le poţi accesa cu Divine Fortune?

Da, atâta timp cât operatorul la care joci aprobă în termeni și condiții acest joc de noroc. Poți revendica rotiri gratis, bani la reîncărcare și alte promoții de top.

Care este câştigul maxim în Divine Fortune?

În afară de câştigurile pe care simbolurile din joc le pot genera, cel mai mare câştig eliberat de Divine Fortune constă în ultima treaptă de jackpot, Mega, care poate depăşi frecvent valoarea de 1 MILION de RON.

Care este RTP-ul şi volatilitatea jocului Divine Fortune?

Producătorul NetEnt a creat Divine Fortune cu un RTP de 96,59%. De asemenea, volatilitatea jocului este medie.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Divine Fortune: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Divine Fortune