Gonzo's Quest
Gonzo's Quest
NetEnt

Joacă demo gratis

gonzos quest
Joacă la Winbet

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 95,97%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 3750x

Pariu minim: 0,20 RON

Pariu maxim: 50 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 41,10%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 20

Data lansării: 11/11/2013

Gonzo’s Quest: Informații și detalii

Gonzo’s Quest se distinge în lumea sloturilor online ca o adevărată capodoperă, cu o tematică inedită inspirată de comorile ascunse ale civilizației mayașe.

Lansat de NetEnt în 2011 ca o experiență premium în industria jocurilor de noroc, acest slot îmbină o grafică impresionantă cu funcții interactive.

Este apreciat de jucători în cazinourile online pentru caracteristica distinctivă Avalanche Reels, unde câștigurile consecutive activează multiplicatori impresionanți, care ajung până la 5x în jocul de bază. De asemenea, Gonzo’s Quest include și funcția Free Falls, care poate multiplica câștigurile succesive cu până la 15x.

Gonzo’s Quest te invită într-o aventură plină de surprize, cu posibilitatea de a câștiga până la 37.500 de ori miza pe fiecare rotire gratuită.

Pentru a te familiariza cu toate aspectele acestui joc, te încurajez să încerci versiunea Gonzo’s Quest demo gratis de mai sus și să consulți recenzia slotului.

Role, rânduri și linii de plată

Gonzo’s Quest prezintă un sistem de 5 role și 3 rânduri cu 20 de linii de plată fixe. Este important de menționat că, în Gonzo’s Quest, nu ai posibilitatea de a modifica numărul de linii de plată. Câștigurile se oferă doar de la stânga spre dreapta, pe liniile de câștig.

În imaginea de mai jos ai în față sistemul de multiplicatori din Gonzo’s Quest, o funcție cheie care îți poate amplifica considerabil câștigurile. În timpul jocului de bază, fiecare Avalanche succesivă crește multiplicatorul de câștig – începând de la 1x pentru prima Avalanche și ajungând până la 5x pentru a patra și cele ulterioare.

În timpul rundelor de Free Fall, aceste multiplicatoare cresc chiar mai mult, iar tu ai șansa de a-ți tripla câștigul cu un multiplicator de 3x la prima cădere și de a ajunge până la 15x pentru a patra și următoarele căderi consecutive.

linii de plată gonzo's quest

Simboluri

Gonzo’s Quest oferă un total de 7 simboluri tematice de bază, plus simboluri speciale Wild și Free Fall. Simbolurile standard reprezintă diferite măști și figuri stilizate ale civilizației mayașe, fiecare cu valori distincte de plată.

În tabelul de mai jos poți observa plățile pentru o miză de 10 RON. Este nevoie să nimerești minim trei simboluri identice pe liniile de plată pentru a se genera un câștig.

Dacă nimerești cinci simboluri, jocul te va recompensa cu următoarele plăți la miza de 10 RON:

 1. Masca albastră: 2500 RON (250x miza)
 2. Masca verde: 5 simboluri: 1000 RON (100x miza)
 3. Figura aurie: 5 simboluri: 500 RON (50x miza)
 4. Simbolul cu fața purpurie: 200 RON (20x miza)
 5. Simbolul cu fața maro: 100 RON (10x miza)
 6. Masca galbenă: 75 RON (7,5x miza)
 7. Masca gri: 5 simboluri = 50 RON (5x miza)

Wild-ul este reprezentat de un simbol cu semn de întrebare și are capacitatea de a înlocui orice alte simboluri pentru a completa combinații câștigătoare.

Scatter-ul, denumit aici simbolul Free Fall, este reprezentat de o monedă de aur și declanșează runda de rotiri gratuite atunci când apar trei astfel de simboluri succesiv, începând de la rola din stânga.

Cele două simboluri extra, Wild și Scatter, nu oferă plăți propriu-zise, dar au un rol foarte important în generarea unor câștiguri semnificative.

simboluri gonzo's quest

Scatter și funcții bonus

Gonzo’s Quest te introduce într-o aventură a descoperirii orașului pierdut El Dorado, unde vei descoperi trei caracteristici bonus.

Prima, funcția Avalanche, înlocuiește clasica rotație a rolelor cu simboluri care cad în cascadă, precum niște roci. Când formezi o combinație câștigătoare, simbolurile implicate se descompun și permit altora să cadă și să completeze spațiile goale.

Vei putea urmări în colțul dreapta sus metrul Avalanche Multipliers pentru a vedea cum câștigurile consecutive măresc multiplicatorul de la 1x până la 5x. În timpul funcției Free Falls, acest multiplicator poate crește chiar mai mult.

Dacă obții trei simboluri Free Fall pe rolele 1, 2 și 3, declanșezi 10 Free Falls, cu multiplicatori care încep de la 3x și ajung până la 15x la a patra avalanșă consecutivă.

Mai mult, poți câștiga rotiri suplimentare dacă obții alte trei simboluri Free Fall în timpul funcției, iar numărul total de Free Falls va ajunge la 20.

Slotul nu include un jackpot progresiv sau fix, ci se concentrează mai degrabă pe funcția de avalanșă și multiplicatorii din timpul jocului de bază și Free Falls. În acest joc, nu există opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite sau de a activa direct runda bonus, așa că va fi nevoie să aștepți declanșarea lui naturală în jocul de bază.

Scatter bonus gonzo's quest

RTP și volatilitate

Gonzo’s Quest oferă un RTP (rată de plată către jucător) de 95,97%, ceea ce este considerat a fi în limita superioară a mediei pentru sloturile online. Aceasta înseamnă că, teoretic, pentru fiecare 100 RON pariați, slotul plătește înapoi 96 RON în medie.

Referitor la volatilitate, Gonzo’s Quest este clasificat ca un joc cu volatilitate medie spre mare. Acest lucru implică faptul că, deși câștigurile pot să nu fie foarte frecvente ca la un slot de volatilitate scăzută, sumele câștigate sunt adesea mai considerabile atunci când apar.

Prin urmare, este posibil să experimentezi perioade mai lungi fără câștiguri, însă câștigurile pot fi mai mari când acestea survin.

Această combinație între RTP favorabil și volatilitate medie spre mare face din Gonzo’s Quest o alegere potrivită pentru tine dacă ești dispus să aștepți apariția unor câștiguri mai mari, în loc să primești recompense mai mici, dar mai frecvente.

Limite de pariere

În Gonzo’s Quest, poți paria între 1 RON și 200 RON pe fiecare rotire, așadar poți să ajustezi mărimea pariurilor în funcție de bugetul tău și de stilul de joc.

De asemenea, ai posibilitatea de a ajusta valoarea monedei, ceea ce îți oferă flexibilitate suplimentară în gestionarea pariurilor. De exemplu, dacă setezi miza la 1 RON pe rotire și ajustezi valoarea monedei la 2, atunci pariul tău efectiv per rotire va fi de 2 RON. Dacă alegi să setezi valoarea monedei la un nivel mai mare, pariul total pe rotire va crește proporțional.

Slotul este echipat și cu funcția de Autospin, prin care vei putea să selectezi un număr specific de rotiri pentru a fi jucate automat. În plus, poți seta o limită de pierdere pentru funcția de Autospin, pentru a te asigura că jocul se oprește automat atunci când atingi limita predefinită. Astfel, va fi mai simplu să joci responsabil și să îți controlezi bugetul de joc.

Grafică și audio

Designul grafic al Gonzo’s Quest este modern, cu un aspect 3D care aduce în prim-plan aventura exploratorului Gonzo. Jocul adoptă o temă inspirată de civilizația mayașă, cu simboluri și decoruri care reflectă această cultură veche. Vizual, este remarcabilă animația fluidă a simbolurilor ce cad în stilul Avalanche.

Pe partea de sunet, Gonzo’s Quest te îmbie cu o coloană sonoră calmă și ambientală, care te poartă pe fundalul sonor al unei păduri tropicale. Melodiile și efectele audio se îmbină armonios, în timp ce accentuează senzația de mister a jocului.

Când se activează funcții speciale sau obții câștiguri, intervin sunete mai accentuate, care marchează momentele de succes și aduc un plus de energie. Sunetele din Gonzo’s Quest sunt gândite să te relaxeze și să te mențină în starea potrivită pentru o sesiune de joc plăcută.

Mobil vs. desktop

Gonzo’s Quest slot funcționează la fel de bine atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop. Nu este limitat doar la utilizarea pe mobil, deci ai flexibilitatea de a te juca indiferent de platformă. Jocul este compatibil atât cu sistemele Android, cât și cu iOS, asigurând o experiență de joc optimă pe o gamă largă de dispozitive.

Indiferent de alegerea ta, fie că preferi confortul ecranului mare al unui desktop sau mobilitatea unui smartphone, Gonzo’s Quest îți oferă aceeași calitate grafică și funcționalitate.

Găsește Gonzo’s Quest la aceste cazinouri

Despre NetEnt – creatorul jocului Gonzo’s Quest

NetEnt, creatorul slotului Gonzo’s Quest, este un dezvoltator de jocuri de noroc de renume mondial, fondat în 1996. Compania are sediul în Suedia și s-a dezvoltat semnificativ de-a lungul anilor, devenind una dintre cele mai mari și apreciate organizații din industria jocurilor online.

Specializată în dezvoltarea de sloturi video inovative și jocuri de cazino live, NetEnt se distinge prin calitatea grafică superioară și mecanicile de joc ingenioase. Portofoliul lor vast include o gamă largă de titluri populare, printre care și Gonzo’s Quest.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Gonzo's Quest

Înainte de a te aventura alături de Gonzo în căutarea comorilor ascunse, este important să cunoști atât avantajele, cât și posibilele dezavantaje ale acestui joc, pe care ți le prezint mai jos:

Pro

 • RTP-ul de 95,97% este în linie cu media industriei, astfel oferind șanse bune de returnare a mizei pe termen lung, teoretic.
 • Regulile și structura jocului sunt ușor de înțeles, ideal pentru orice nivel de experiență.
 • Funcția de Autospin îți aduce comoditate, iar tu poți să te relaxezi și să te bucuri de joc.
 • Ai posibilitatea de a seta limite de pierdere la Autospin și îți va fi mai ușor să joci responsabil.
 • Popularitatea jocului îți garantează o experiență plăcută și calitativă, cu grafică de ultimă generație și funcții atrăgătoare.

Contra

 • Volatilitatea medie spre mare poate însemna perioade fără câștiguri, ceea ce poate fi un aspect frustrant.
 • Lipsa unui jackpot progresiv ar putea să nu fie pe placul tău dacă preferi premii mari și instantanee.
 • Ai posibilitatea de a seta limite de pierdere la Autospin și îți va fi mai ușor să joci responsabil.
 • Funcțiile speciale pot fi puțin dificil de înțeles la început și necesită un timp de acomodare.

Gonzo’s Quest comparat cu alte sloturi

Caracteristici Gonzo’s Quest Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 9 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 95,97% 94,48%
Pariu minim 1 RON 0,80 RON
Pariu maxim 200 RON 400 RON

Rezumat

Gonzo’s Quest slot, creat de NetEnt, te invită într-o aventură a căutării comorilor din El Dorado cu un RTP de 95,97%. Acest joc oferă o combinație atractivă între grafică 3D modernă și mecanici intuitive.

Cu o volatilitate medie spre mare, include funcții unice ca Avalanche și Free Falls, care pot amplifica câștigurile prin multiplicatori crescuți.

Poți descoperi toate caracteristicile jocului și te poți juca “de distracție” varianta Gonzo’s Quest gratis demo de pe pagina aceasta, în partea de sus. Dacă dorești să pariezi pe bani reali, poți accesa link-ul de mai sus și vei fi direcționat către site-ul de încredere pe care ți-l recomand.

Resurse

FAQ: Gonzo's Quest

Ce RTP are Gonzo's Quest și cum se compară cu alte sloturi?

Gonzo's Quest are un RTP de 95,97%, în linie cu media pentru sloturile online. Acest lucru îți oferă șanse rezonabile de câștig comparativ cu multe alte jocuri cu RTP mai mic.

Gonzo's Quest are funcții speciale?

Da, Gonzo's Quest include funcții inovatoare precum Avalanche și Free Falls, plus multiplicatori care cresc odată cu câștigurile consecutive.

Pot juca Gonzo's Quest demo pe dispozitive mobile?

Da, Gonzo's Quest este optimizat pentru dispozitive mobile și funcționează fără probleme atât pe sistemele Android, cât și iOS, iar tu ai flexibilitatea de a juca oriunde te-ai afla.

Care sunt limitele de pariere în Gonzo's Quest?

În Gonzo's Quest, poți paria între 1 RON și 200 RON pe rotire, deci ai opțiunea să ajustezi pariurile în funcție de bugetul și preferințele tale.

Gonzo's Quest slot are jackpot progresiv?

Nu, Gonzo's Quest nu include un jackpot progresiv. Cu toate acestea, jocul oferă posibilitatea de câștiguri substanțiale prin funcțiile sale speciale și multiplicatori.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
80 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Gonzo’s Quest: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Gonzo's Quest