Jack and the Beanstalk
Jack and the Beanstalk
NetEnt

Joacă demo gratis

jack and the beanstalk
Joacă la Pariuriplus Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,28%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 3000x

Pariu minim: 1,00 RON

Pariu maxim: 400 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 34,43%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 20

Data lansării: 12/11/2013

Jack and the Beanstalk: Informații și detalii

Bine ai venit în lumea magică a slotului Jack and the Beanstalk! Acest joc, o creație plină de farmec și aventură, te va captiva cu povestea sa inspirată din basmele clasice. Lansat în 2011 de către dezvoltatorul de jocuri NetEnt, acest slot îți promite o experiență de joc plină de funcții bonus care pot apărea în orice moment al jocului.

Jack and the Beanstalk este un slot video non-progresiv, cu 5 role și 3 rânduri, pe care poți nimeri 20 de linii de plată potențial câștigătoare. Ești invitat să explorezi rolele animate, plasate în fața casei lui Jack, unde el te așteaptă, ascuns după ușă, să vezi ce surprize îți rezervă fiecare rotire.

Slotul se face remarcat prin grafica deosebită, multitudinea de simboluri speciale și caracteristici bonus, dar și prin aducerea la viață a unei povești clasice, iubită în diverse părți ale lumii.

Jocul de păcănele este frecvent întâlnit în cazinourile online, datorită popularității sale și a caracteristicilor atractive. Îl poți testa mai sus, în varianta Jack and the Beanstalk demo, după ce îl descoperi în detaliu în acest articol.

Role, rânduri și linii de plată

Slotul Jack and the Beanstalk este structurat cu 5 role verticale și 3 rânduri orizontale. Acest format clasic este unul foarte popular, așadar vei avea parte de o experiență de joc echilibrată și accesibilă.

Slotul are 20 de linii de plată, un număr destul de standard pentru jocurile moderne. Aceste linii de plată sunt fixe, ceea ce înseamnă că nu poți modifica numărul lor activ pentru fiecare rotire.

Întrucât numărul de linii de plată este fix, te vei putea concentra pe ajustarea valorii monedelor și a nivelului de pariere pentru a se potrivi cu bugetul tău, fără a fi nevoit să iei în considerare numărul de linii active. Acest format fix reduce complexitatea deciziilor pe care trebuie să le faci înainte de fiecare rotire.

Așadar, principala ta preocupare este stabilirea mizei pentru fiecare rotire, în timp ce te bucuri de grafica și funcțiile speciale ale jocului.

role randuri si linii de plata

Simboluri

Slotul Jack and the Beanstalk este dotat cu un total de 10 simboluri diferite, dintre care 5 sunt simboluri cu plată mare. Jack este simbolul cu cea mai mare valoare, care oferă până la 1000x miza pentru o combinație de 5 simboluri oriunde pe role. Astfel, dacă pariezi 1 RON pe rotire și te întâlnești 5 simboluri ale lui Jack, slotul te recompensează cu 1000 lei.

În joc, vei întâlni și alte simboluri cu valoare mare, precum uriașul cu două capete, o capră și unele dintre uneltele de grădinărit ale lui Jack. Simbolurile cu valoare mai mică sunt reprezentate de cărțile de joc de la 10 la A, care au fost concepute astfel încât să pară că fac parte din vrejul de fasole.

Slotul include și simboluri Wild, reprezentate de logo-ul jocului. Acestea pot apărea pe oricare dintre role și, atunci când apar, vei începe să primești rotiri gratuite. Cu fiecare rotire, simbolul Wild se va deplasa cu un spațiu spre stânga, iar re-rotirile vor continua până când acesta iese de pe tabela de joc.

Pe lângă acestea, există un simbol Scatter reprezentat de o ladă de comori, iar atunci când apar 3 sau mai multe pe role, vei primi 10 rotiri gratuite și o călătorie pe vrejul de fasole printre nori.

simboluri

Scatter și funcții bonus

Jocul de păcănele Jack and the Beanstalk te așteaptă cu o varietate de funcții bonus care amplifică magia jocului. Începutul aventurii este marcat de simbolurile Scatter, reprezentate de lăzi de comori, care, atunci când apar în număr de trei sau mai multe pe role, declanșează 10 rotiri gratuite.

Pe parcursul acestor rotiri gratuite, apariția suplimentară a simbolurilor Scatter îți poate aduce și mai multe rotiri gratuite.

Simbolul Wild al jocului, logo-ul Jack and the Beanstalk, aduce cu sine funcția inovatoare de „Walking Wild”. Acesta nu doar că înlocuiește alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare, dar activează și re-rotiri, în timp ce se mută spre stânga cu fiecare rotire până când dispare de pe ecran. Orice câștig care include un Wild este înmulțit cu trei.

În plus, pe parcursul rotirilor gratuite, simbolurile cheie pe rola 5 deblochează funcții suplimentare ale Wild-ului, cum ar fi saci de bani stivuiți sau harpe aurii extensibile.

Deși Jack and the Beanstalk nu oferă un jackpot progresiv, există un câștig maxim posibil de 3000x miza pe rotire. Nu există opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite sau de a activa direct jocul bonus.

scatter si functii bonus

RTP și volatilitate

Ca la orice joc de păcănele, RTP-ul și volatilitatea reprezintă doi indicatori cheie. Jack and the Beanstalk are o rată de plată către jucător (RTP) de 96,28%. Acest procent înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 RON pariați, jocul returnează aproximativ 96,28 RON. Comparativ cu alte sloturi, acest RTP se situează peste medie.

În ceea ce privește volatilitatea, Jack and the Beanstalk este clasificat ca un joc cu vo

RTP peste medie: Cu un RTP de 96,28%, ai șanse mai bune de a câștiga pe termen lung comparativ cu alte sloturi.

latilitate mare. Aceasta înseamnă că, deși combinațiile câștigătoare pot apărea mai rar decât la sloturile cu volatilitate scăzută, când apar, ele tind să ofere câștiguri mai mari.

Acest tip de volatilitate este potrivit pentru tine dacă preferi șansa de a câștiga sume mari, deși aceste oportunități vin cu un grad mai mare de risc.

Astfel, Jack and the Beanstalk este un slot ideal pentru tine dacă vânezi o experiență de joc cu potențiale câștiguri mari, dar ești dispus să accepți perioade mai lungi fără câștiguri în schimbul posibilității de a nimeri combinații de valori mai mari atunci când apar.

Limite de pariere

În Jack and the Beanstalk, ai flexibilitatea de a ajusta miza pe fiecare rotire, astfel încât să se potrivească cu stilul tău de joc și bugetul. Pariul minim pe care îl poți plasa este de 1 RON pe rotire. Astfel, ai posibilitatea de a te bucura de joc chiar și cu un buget redus.

Pe de altă parte, dacă ești un jucător care preferă mize mai mari, jocul îți permite să pariezi până la 400 RON pe rotire.

De asemenea, în Jack and the Beanstalk, ai opțiunea de a ajusta valoarea monedei. Acest lucru înseamnă că poți controla și mai mult valoarea totală a pariului tău per rotire, deci poți personaliza experiența de joc în funcție de preferințele tale.

În plus, slotul vine echipat cu funcția de autospin, o caracteristică convenabilă pentru momentele când dorești să te relaxezi și să lași jocul să ruleze de la sine. Mai mult, ai posibilitatea de a seta o limită de pierdere pentru autospin, astfel încât jocul să se oprească automat atunci când atingi această limită.

Grafică și audio

Jack and the Beanstalk te atrage într-o lume de basm, care combină elemente moderne cu grafică de calitate. Jocul folosește grafică 3D pentru a da viață poveștii, cu elemente animate care își fac apariția pe tot parcursul sesiunii de joc.

Tema slotului se inspiră din basmul clasic cu același nume, cu personaje și elemente cunoscute, precum Jack, uriașul, vrejul de fasole și comorile ascunse.

Vizual, jocul este o încântare, cu animații detaliate și un design care te transpune direct în povestea lui Jack. Fiecare simbol este creat cu atenție pentru a reflecta tema basmului, iar animațiile speciale, cum ar fi Walking Wilds, sunt cireașa de pe tort.

Partea audio a jocului este la fel de impresionantă. Muzica și efectele sonore sunt relaxante, dar în același timp pline de viață. Sunetele te fac să te simți ca și cum ai fi parte din poveste, în timp ce se intensifică la apariția unui câștig.

Mobil vs. desktop

Slotul Jack and the Beanstalk funcționează excelent atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Nu este restricționat doar pentru dispozitive mobile, ceea ce înseamnă că te poți bucura de aceeași experiență de joc de calitate indiferent de platforma pe care alegi să joci.

În plus, jocul de păcănele este optimizat pentru a funcționa fără probleme atât pe sistemele de operare Android, cât și iOS. Astfel, fie că folosești un smartphone sau o tabletă, te poți aștepta la aceeași calitate grafică și la aceleași funcții interesante ca și pe versiunea de desktop.

Așadar, ai libertatea de a te bucura de Jack and the Beanstalk oriunde te-ai afla, în timp ce jocul îți promite o experiență plăcută și fluidă.

Găsește Jack and the Beanstalk la aceste cazinouri

Despre NetEnt – creatorul jocului Jack and the Beanstalk

NetEnt, fondat în 1996 în Suedia, este un dezvoltator de jocuri de cazino online recunoscut pentru sloturile sale atractive și inovatoare.

Compania are peste 600 de angajați și se concentrează în principal pe sloturi, dar oferă și jocuri de masă și video poker. Cu sediul în Suedia și birouri în Malta, NetEnt este cunoscută pentru grafica și animațiile de înaltă calitate ale jocurilor sale, precum și pentru diversitatea tematică a sloturilor.

În 2020, NetEnt a fost achiziționată de compania Evolution. Printre jocurile lor de top se numără și slotul Jack and the Beanstalk, foarte apreciat în cazinouri online.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Jack and the Beanstalk

Acest joc de păcănele cu o poveste fantastică și funcții bonus originale vine cu o serie de plusuri și minusuri, la fel ce orice slot online. Iată câteva avantaje și dezavantaje ale jocului Jack and the Beanstalk care te vor ajuta să-ți formezi o imagine clară:

Pro

  • RTP peste medie: Cu un RTP de 96,28%, ai șanse mai bune de a câștiga pe termen lung comparativ cu alte sloturi.
  • Ușor de înțeles: Regulile simple îți permit să te bucuri de joc fără complicații, chiar dacă ești începător.
  • Funcția autospin: Aceasta îți oferă comoditate și îți permite să te relaxezi în timp ce rolele se învârt singure.
  • Limită de pierdere la autospin: Această funcție te ajută să joci responsabil, deoarece te ajută să stabilești un prag maxim de pierdere.
  • Popularitate: Fiind un joc apreciat, ai garanția calității și a unei experiențe de joc plăcute.

Contra

  • Volatilitate ridicată: Ai șanse mai mici de câștiguri frecvente, ceea ce poate fi un dezavantaj dacă preferi recompense mai mici, dar constante.
  • Fără jackpot progresiv: Dacă visezi la câștiguri uriașe, absența unui jackpot progresiv poate fi un minus.
  • Jocuri bonus limitate: Comparativ cu alte sloturi moderne, Jack and the Beanstalk are mai puține jocuri bonus.
  • Tematică specifică: Tema de basm poate să nu fie pe placul tău.
  • Grafică tradițională: Deși grafica 3D este de calitate, poate să nu te atragă dacă preferi efectele vizuale ultramoderne.

Jack and the Beanstalk comparat cu alte sloturi

Caracteristici Jack and the Beanstalk Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 10 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,28% 94,48%
Pariu minim 1 RON 0,80 RON
Pariu maxim 400 RON 400 RON

Rezumat

Acum cunoști toate secretele jocului de păcănele Jack and the Beanstalk. Cu grafica sa de poveste, RTP-ul peste medie și limita de pierdere la autospin, promite o experiență de joc de bună calitate și cu șanse serioase de câștig.

Deși nu oferă un jackpot progresiv sau posibilitatea de a cumpăra rotiri gratuite, compensează prin diversitatea de funcții bonus.

Te invit să joci în varianta de distracție, Jack and the Beanstalk demo, în partea de sus a acestei pagini. După ce te familiarizezi cu modul de joc, poți paria și pe bani reali la cazinoul pe care ți-l recomand.

Resurse

FAQ: Jack and the Beanstalk

Care este RTP-ul slotului Jack and the Beanstalk?

RTP-ul (rata de plată) pentru Jack and the Beanstalk este de 96,28%. Acest lucru indică faptul că jocul returnează, în medie, 96,28% din pariurile plasate pe termen lung.

Jack and the Beanstalk are o volatilitate mare sau mică?

Jack and the Beanstalk este un joc cu volatilitate mare. Asta înseamnă că, deși câștigurile pot fi mai mari, acestea tind să apară mai rar comparativ cu sloturile cu volatilitate scăzută.

Pot juca Jack and the Beanstalk pe dispozitive mobile?

Da, Jack and the Beanstalk este optimizat pentru dispozitive mobile și funcționează bine atât pe sistemele de operare Android, cât și iOS, oferind aceeași experiență de calitate ca și pe desktop.

Există o variantă demo a jocului Jack and the Beanstalk?

Da, există o variantă demo a Jack and the Beanstalk, care îți permite să joci jocul gratuit pentru a te familiariza cu caracteristicile sale înainte de a paria bani reali.

Ce funcții bonus are Jack and the Beanstalk?

Jack and the Beanstalk include funcții bonus precum "Walking Wilds", rotiri gratuite activate de simbolurile Scatter și funcții suplimentare ale Wild-ului deblocate în timpul rotirilor gratuite.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Jack and the Beanstalk: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Jack and the Beanstalk