Dead or Alive
Dead or Alive
NetEnt

Joacă demo gratis

dead or alive
Joacă la Winbet

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,82%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 13888x

Pariu minim: 0,01 RON

Pariu maxim: 0,50 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 30,40%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 9

Data lansării: 11/10/2013

Dead or Alive: Informații și detalii

Dead or Alive, un slot video inspirat de Vestul Sălbatic, te poartă într-o aventură remarcabilă cu șanse de câștig colosale, de până la 12.000 ori miza ta.

Jocul de păcănele se remarcă printr-o tematică bine definită, plasându-te în mijlocul unei povești captivante despre cowboy. Dezvoltat de NetEnt în 2009, acest slot video a devenit un favorit în rândul jucătorilor datorită caracteristicilor sale deosebite.

Nu este un slot tradițional, nici progresiv, ci un slot video care combină elemente clasice cu o grafică modernă și funcții atractive. Este ușor de găsit în cazinourile online, fiind un joc bine-cunoscut și apreciat.

Te va surprinde cu funcții bonus antrenante, printre care rotiri gratuite în care vei putea descoperi personajele-cheie, bandiții, sub forma unor simboluri Sticky Wild.

Poți testa varianta demo a slotului Dead or Alive aici, în partea de sus a paginii, sau poți simți adrenalina jocului pe bani reali în cazinoul partener, accesând link-ul de mai sus.

Role, rânduri și linii de plată

Înainte de a te aventura în această călătorie prin istoria Vestului, asigură-te că ești familiarizat cu regulile și structura plăților, pentru a te putea bucura de experiența Dead or Alive la maximum.

În acest joc de păcănele, vei interacționa cu o matrice de joc formată din 5 role verticale și 3 rânduri orizontale. Pe acest fond, sunt aranjate 9 linii de plată fixe, ceea ce înseamnă că nu ai opțiunea de a modifica liniile active pe parcursul jocului.

Plățile în Dead or Alive sunt efectuate de la stânga la dreapta, o regulă standard pentru majoritatea sloturilor. Astfel, pentru a genera un câștig, trebuie să obții combinații câștigătoare începând de la ultima rolă din stânga până la prima rolă din dreapta.

linii de plată dead or alive

Simboluri

Slotul Dead or Alive dispune de 10 simboluri standard, plus simboluri speciale Wild și Scatter. Simbolurile standard includ obiecte specifice tematicii Vestului Sălbatic.

În imaginea de mai jos poți observa tabelul de plată pentru o miză de 9 RON. Iată câteva exemple, pentru 5 simboluri identice pe liniile de câștig:

Simbolurile de cărți de joc oferă plăți mai mici, dar sunt frecvente pe role:

Simbolurile Wild îți pot înlocui orice alt simbol, cu excepția Scatter-ului, pentru a completa o linie de plată câștigătoare.

În plus, când discutăm despre caracteristica specială a slotului, simbolurile Sticky Wild pot crește și mai mult câștigurile în timpul rotirilor gratuite, adăugând la ele și posibilitatea de a declanșa rotiri suplimentare.

În ceea ce privește Scatter-ul, acesta declanșează funcția de Free Spins și adaugă un multiplicator la câștigurile tale.

tabel de plată dead or alive

Scatter și funcții bonus

Dead or Alive slot te invită să explorezi funcțiile sale bonus printr-un mecanism captivant, centrat în jurul simbolurilor Scatter și Sticky Wild. Scatter-ul, ilustrat prin două pistoale încrucișate, este cheia către runda de Free Spins: dacă aduni oriunde pe role trei astfel de simboluri, activezi 12 rotiri gratuite.

Odată ce ai intrat în runda de Free Spins, simbolurile Sticky Wild devin protagoniștii. Aceste simboluri sunt reprezentate de postere „Wanted” cu diferiți bandiți. Pe durata rotirilor gratuite, dacă un simbol Sticky Wild apare pe role, el rămâne blocat și crește astfel șansele de a forma combinații câștigătoare pentru restul rundei de bonus.

Dacă pe fiecare din cele cinci role apare cel puțin un Sticky Wild, vei fi recompensat cu încă 5 rotiri gratuite.

De remarcat este și faptul că în timpul sesiunii de Free Spins, câștigurile sunt dublate. Dead or Alive nu oferă posibilitatea de a cumpăra direct rotiri gratuite, ceea ce înseamnă că fiecare acces la această funcție bonus este câștigat prin alinierea simbolurilor Scatter pe rolele jocului.

bonus dead or alive

RTP și volatilitate

În Dead or Alive, ai parte de un RTP (rată de plată) impresionant de 96,82%, ce îți oferă, teoretic, șansa de a recupera 96,82 RON dacă pariezi 1 RON de 100 de ori. Comparativ cu alte sloturi, acest procent este superior mediei.

Este important să ții cont de faptul că acest indicator se referă la comportamentul jocului de-a lungul multor rotiri, pe intervale mari de timp.

Referitor la volatilitate, Dead or Alive este clasificat ca un joc de volatilitate înaltă. Aceasta înseamnă că, deși câștigurile pot fi mai sporadice, ele tind să fie mai consistente atunci când apar. În calitate de jucător, ar trebui să te pregătești pentru o experiență de joc cu fluctuații mai mari, dar cu șanse pentru premii mai mari în comparație cu sloturile de volatilitate medie sau joasă.

Așadar, cu RTP peste medie și volatilitate mare, jocul este ideal pentru tine dacă te simți confortabil cu perioade mai lungi fără câștiguri, în așteptarea acelor rotiri valoroase care pot echilibra balanța.

Limite de pariere

În slotul Dead or Alive, limitele de pariere sunt concepute pentru a se adapta la o varietate de stiluri de joc și bugete. Poți paria minim 0,45 RON pe fiecare rotire, pentru a te bucura de joc chiar și cu un buget limitat.

Pe de altă parte, poți crește miza până la un maxim de 72 RON per rotire, ceea ce îți deschide calea spre potențiale câștiguri mai mari.

Valoarea monedei în joc poate fi ajustată, iar tu vei putea să modifici valoarea efectivă a fiecărei rotiri în conformitate cu strategia ta de pariere. Acest lucru înseamnă că, dacă alegi o valoare a monedei mai mare, miza totală pe rotire va crește în consecință.

Dead or Alive oferă și funcția de Autospin, care îți permite să setezi jocul să ruleze automat pentru un număr specificat de rotiri. Mai mult, poți seta și o limită de pierdere pentru Autospin, astfel încât jocul să se oprească automat când ajungi la suma pe care o alegi.

Grafică și audio

Dead or Alive se remarcă prin designul său grafic de înaltă calitate, care aduce la viață o atmosferă autentică a Vestului Sălbatic pe ecranul tău.

Grafica este modernă, detaliată și captivantă, oferind o experiență vizuală deosebită. Jocul utilizează o grafică 2D, care pune în evidență tematica, iar elementele se combină perfect pentru a te teleporta înapoi în acea epocă.

Simbolurile includ obiecte specifice, cum ar fi stelele de șerif, pistoalele, pălăriile de cowboy și paharele de whiskey.

Partea audio a jocului completează atmosfera și adaugă o notă dramatică prin sunetele specifice, cum ar fi ploaia și furtuna în depărtare. Muzica de fundal este potrivită tematicii, cu o melodie care te poartă în călătoria ta în Vestul Sălbatic.

În ansamblu, Dead or Alive te va purta într-o călătorie vizuală și auditivă captivantă, într-un decor plin de mister din lumea unor cowboy fără scrupule.

Mobil vs. desktop

Dead or Alive oferă o experiență de joc excelentă atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop. Acest slot este dezvoltat pentru a fi compatibil cu ambele medii de joc. Poți să te bucuri de el pe oricare platformă preferi, fără restricții.

Jocul de păcănele funcționează perfect atât pe dispozitive Android, cât și pe cele iOS, iar tu te poți juca oriunde și oricând îți dorești, fie că ești pe un smartphone sau pe un computer. Indiferent de dispozitivul pe care îl alegi, Dead or Alive îți oferă aceeași atmosferă autentică a Vestului Sălbatic și șanse de câștig.

Găsește Dead or Alive la aceste cazinouri

Despre NetEnt – creatorul jocului Dead or Alive

NetEnt, creatorul slotului Dead or Alive, a fost fondat în 1996 și are sediul în Suedia.

Este una dintre cele mai mari companii din industria jocurilor de cazino online, cu o echipă dedicată de experți. NetEnt se concentrează pe dezvoltarea de sloturi video și alte jocuri de cazino online de înaltă calitate.

Compania se remarcă prin inovație și oferă o gamă variată de jocuri, inclusiv sloturi, jocuri live și multe altele. NetEnt este cunoscut pentru calitatea graficii și a funcționalității de excepție a jocurilor, contribuind semnificativ la evoluția industriei de cazino online.

Avantaje și dezavantaje ale jocului Dead or Alive

Dead or Alive este un slot cu multiple aspecte pro și contra, iar pentru a înțelege mai bine ce are de oferit, este important să evaluezi atent avantajele și dezavantajele sale:

Pro

  • Dead or Alive oferă un RTP de 96,82%, peste media industriei, ceea ce poate aduce câștiguri mai mari pe termen lung.
  • Grafica detaliată și tematica Vestului Sălbatic oferă o experiență autentică și captivantă.
  • Jocul dispune de funcția de autospin pentru comoditate.
  • Dead or Alive te poate recompensa cu câștiguri de până la 12.000x miza.
  • Cu o lansare în 2009, Dead or Alive rămâne popular și iubit de jucătorii din întreaga lume.

Contra

  • Poate fi riscant dacă dispui de un buget mai mic, deoarece câștigurile pot fi mai rare.
  • S-ar putea ca rotirile gratuite cu funcția Sticky Wild să fie puțin dificil de înțeles la început.
  • Jocul nu oferă posibilitatea de a cumpăra direct rotiri gratuite.
  • Nu are un jackpot progresiv care să ofere câștiguri masive.
  • Din cauza volatilității înalte, sesiunile de joc pot duce la pierderi rapide.

Dead or Alive comparat cu alte sloturi

Caracteristici Dead or Alive Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 12 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,82% 94,48%
Pariu minim 0,45 RON 0,80 RON
Pariu maxim 72 RON 400 RON

Rezumat

Dead or Alive, un slot video cu tematică Western dezvoltat de NetEnt, oferă o experiență de joc plină de emoție. Cu un RTP peste medie de 96,82%, ai șansa de a obține câștiguri substanțiale. Cu toate acestea, volatilitatea înaltă poate duce la pierderi rapide dacă ai un buget mic.

Jocul este apreciat pentru grafica sa detaliată și funcția Sticky Wild, dar poate părea complex dacă nu ai experiență cu astfel de jocuri.

Pentru a experimenta Dead or Alive, poți alege între două opțiuni: varianta Dead or Alive demo din partea de sus a paginii, gratis, sau varianta pe bani reali la cazinoul de încredere către care găsești link mai sus.

Resurse

FAQ: Dead or Alive

Care este RTP-ul jocului Dead or Alive?

RTP-ul este de 96,82%, ceea ce înseamnă că, în medie, poți aștepta să primești înapoi 96,82% din miza ta pe termen lung.

Cum funcționează funcția Sticky Wild în joc?

Sticky Wild este un simbol special care rămâne pe role în timpul rundelor gratuite, oferindu-ți mai multe șanse de câștig.

Pot juca Dead or Alive pe dispozitive mobile?

Da, jocul este optimizat pentru a funcționa pe atât pe dispozitive mobile Android, cât și iOS.

Ce este volatilitatea jocului Dead or Alive?

Dead or Alive are o volatilitate înaltă, ceea ce înseamnă că poți întâlni mai rar câștiguri, dar pot fi mai mari atunci când apar. Unde pot juca Dead or Alive demo?

Unde pot juca Dead or Alive demo?

Poți juca Dead or Alive demo pe pagina aceasta, în partea de sus, gratis și fără riscuri.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
80 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Dead or Alive: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Dead or Alive