Big Bass Splash
Big Bass Splash
Pragmatic Play

Joacă demo gratis

big bass splash
Joacă la Winbet

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,71%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 5000x

Pariu minim: 0,40 RON

Pariu maxim: 1000 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 8

Data lansării: 06/01/2022

Big Bass Splash: Informații și detalii

Big Bass Splash este un joc de păcănele care te invită la o sesiune virtuală de pescuit, unde ai șansa să prinzi câștiguri consistente.

Creat de Pragmatic Play în 2022, alături de Reel Kingdom, acest slot este o continuare a seriei de jocuri Big Bass Bonanza. Întrucât seria Big Bass este în topul preferințelor jucătorilor, Big Bass Splash a reușit să se facă rapid cunoscut și se bucură de popularitate în casinourile online licențiate.

Nu este un slot tradițional sau progresiv, ci un video slot ce combină grafica colorată cu simboluri animate și o muzică antrenantă.

Este recunoscut pentru RTP-ul său ridicat de 96.71% și volatilitatea mare, care oferă șanse bune de câștig. În plus, slotul este îmbogățit cu rotiri gratuite, modificatori de role, simboluri cu valoare monetară și alte bonusuri speciale.

Pentru a vedea dacă acest joc slot este potrivit pentru tine, citește acest articol și descoperă toate informațiile relevante. Poți juca mai sus varianta Big Bass Splash demo sau cu bani reali la cazinoul pe care îl recomand.

Role, rânduri și linii de plată

Slotul Big Bass Splash îți pune la dispoziție o structură cu 5 role verticale și 3 rânduri orizontale. În ceea ce privește liniile de plată, ai la dispoziție 10 variante prin care poți prinde câștiguri, ilustrate clar în imaginea pe care o poți vedea mai jos.

Este important să știi că liniile de plată sunt fixe; nu ai posibilitatea să ajustezi numărul acestora.

Câștigul maxim pe care îl poți obține pe liniile de plată este de 5000x miza ta, mai mare decât al celorlalte jocuri din colecția Big Bass Bonanza de la Pragmatic Play.

Simbolurile îți vor aduce câștiguri de la stânga la dreapta, așa cum se întâmplă în majoritatea sloturilor moderne. Orice combinație câștigătoare va fi înmulțită cu miza pe linie, iar dacă ai norocul de a prinde câștiguri pe mai multe linii simultan, acestea se vor aduna la totalul tău.

role randuri si linii de plata

Simboluri

Cele 13 simboluri ale slotului Big Bass Splash te poartă într-o călătorie subacvatică. Ccele de bază având add au puterea să îți ofere până la 200x miza ta pentru combinații câștigătoare. Iată valoarea simbolurilor pentru o configurație de 5 pe o linie de plată, la o miză de 2 RON:

Simbolul Wild, ilustrat de pescar, nu are o valoare de plată specifică, dar este foarte important pentru completarea liniilor câștigătoare în timpul rotirilor gratuite. La activarea funcției de Free Spins, acesta apare pe toate rolele și înlocuiește toate simbolurile, mai puțin pe cel cu Bibanul Scatter.

Simbolul Scatter, reprezentat de marele Biban, declanșează funcția specială de free spins, dar nu oferă o plată directă. Peștii cu valori monetare (simbolurile Cu Bani) pot multiplica miza ta cu până la 5000x în timpul funcției de rotiri gratuite, aducând șansa celui mai mare câștig.

simboluri

Scatter și funcții bonus

Slotul Big Bass Splash oferă funcții bonus surprinzătoare și foarte avansate, care sunt declanșate de simbolurile Scatter reprezentate de marele Biban.

Când prinzi 3 sau mai multe simboluri Scatter pe role, activezi Rotiri Gratuite. În funcție de numărul de Scattere, primești între 10 și 20 de rotiri gratuite.

Dacă apar doar 2 Scattere în jocul de bază, există o șansă ca o funcție aleatoare să îți ofere o rotire suplimentară, scăzând Scatterele pe role pentru a facilita activarea Rotirilor Gratuite.

În timpul Rotirilor Gratuite, simbolul Wild – pescarul, poate să apară pe orice rolă. Acesta colectează valorile tuturor simbolurilor banc de pești și le adaugă la totalul tău.

Înainte de a începe Rotirile Gratuite, pot fi aleși între 0 și 5 modificatori aleatorii, sau poți chiar să începi de la nivelul 2 cu rotiri suplimentare.

Funcția Bazooka se activează atunci când un Wild apare fără simboluri de bani, plasând aleatoriu simboluri de bani pe role. În schimb, funcția Dinamită adaugă Wild-uri când apar simboluri de bani fără Wild-uri.

Colectarea a 4 Wild-uri pe parcursul Rotirilor Gratuite îți aduce 10 rotiri suplimentare și un multiplicator pentru câștigurile viitoare, cu posibilitatea de a ajunge până la 58 de rotiri gratuite.

În acest slot, nu există un jackpot tradițional, dar funcțiile bonus pot conduce la activarea unor câștiguri considerabile. De asemenea, unii operatori de cazino îți permit să cumperi accesul la Rotirile Gratuite, pentru 100x miza ta (200 RON la o miză de 2 RON, de exemplu).

scatter si functii bonus

RTP și volatilitate

Conform informațiilor de la producătorul Pragmatic Play, Big Bass Splash are un RTP (rata de plată către jucător) de 96.71%, o valoare peste medie pentru sloturile online. Aceasta înseamnă că, pentru fiecare 1 RON pariat de 100 de ori, te-ai putea aștepta să primești înapoi 96,71 RON.

Comparativ cu alte sloturi, acest procentaj de returnare este considerat destul de mare.

Când vine vorba de volatilitate, Big Bass Splash este clasificat ca un joc cu volatilitate înaltă. Acest lucru înseamnă că, deși câștigurile pot fi mai rar întâlnite, ele pot fi semnificativ mai mari atunci când apar.

Astfel, combinația de RTP mare și volatilitate înaltă sugerează că este nevoie de răbdare și un buget prestabilit pentru a te bucura de șansa unor câștiguri fabuloase.

Limite de pariere

Pe anumite site-uri de cazino pe care ți le recomand, poți plasa pariuri de minim 0,40 RON la Big Bass Splash. Astfel, te poți bucura de joc chiar și cu un buget mai mic. La polul opus, ai posibilitatea să pariezi maxim 1000 lei per rotire, dacă dispui de un buget generos.

Jocul îți oferă opțiunea să ajustezi valoarea fisei, dar și numărul de fise pe linie, iar astfel te bucuri de o flexibilitate mai mare la fiecare rotire. Totuși, cele 10 linii rămân mereu active.

De exemplu, dacă alegi 2 fise pe linie și setezi valoarea fisei la 0,10 RON, miza ta totală va fi de 2 RON pe cele 10 linii de plată fixe.

Slotul dispune și de funcția de autospin, care îți simplifică sesiunile de joc prin setarea unui număr prestabilit de rotiri automate. Mai mult, poți defini un limită de pierdere pentru autospin, asigurându-te că jocul se va opri automat dacă atingi pragul stabilit.

Grafică și audio

În Big Bass Splash vei descoperi un design 2D plin de culoare și elemente animate. Grafica este modernă, cu simboluri care dau viață tematicii de pescuit. Imaginea de fundal ilustrează o scenă subacvatică vie, plină de detalii și culori vibrante.

Comparativ cu celelalte jocuri din seria Big Bass Bonanza, Big Bass Splash aduce o prospețime vizuală, cu simboluri și un decor care par să prindă viață pe ecran. Fiecare detaliu pare să fi fost gândit pentru a te transpune într-o aventură pe mare.

Melodia de fundal a jocului de păcănele este veselă și destul de alertă, însă nu devine deranjantă pe parcursul jocului. Tonurile redau perfect emoția pe care ai putea să o simți atunci când capturezi peștele cel mare la o partidă de pescuit.

Sunt momente când muzica capătă un ritm și mai intens, crescându-ți nivelul de adrenalină la câștiguri mari. Este un echilibru bine gândit între relaxare și entuziasm, care te menține conectat la joc fără a deveni obositor.

Mobil vs. desktop

Big Bass Splash oferă o experiență de joc fluidă atât pe mobil, cât și pe desktop. Nu este restricționat exclusiv pentru mobil, prin urmare poți să te bucuri de aventura pescărească pe o varietate de dispozitive.

Slotul este optimizat pentru a funcționa pe sisteme de operare Android și iOS, pentru ca tu să ai siguranța că indiferent de platformă, experiența ta de joc va fi pe măsura așteptărilor.

Fie că ești acasă la calculator sau în deplasare cu telefonul, poți accesa Big Bass demo de distracție sau pe bani, în căutarea celor mai mari câștiguri.

Găsește Big Bass Splash la aceste cazinouri

Despre Pragmatic Play – creatorul jocului Big Bass Splash

Pragmatic Play, creatorul jocului ca la aparate Big Bass Splash, și-a început călătoria în industria jocurilor de noroc în anul 2015. Compania, cu rădăcini în Malta, s-a extins rapid și a devenit un gigant recunoscut în domeniul dezvoltării de jocuri de noroc.

Cu o echipă vastă, Pragmatic Play se dedică creării de sloturi inovative și de jocuri live captivante, alături de alte produse pentru cazinouri online. Dedicarea lor pentru diversitate și calitate în domeniu este evidentă în fiecare lansare, Big Bass Splash fiind doar un exemplu al măiestriei lor.

Avantaje și dezavantaje ale Big Bass Splash

Big Bass Splash se prezintă cu o serie de puncte pro și contra, pe care este bine să le cunoști dacă dorești să pariezi pe bani reali la acest slot online.

Pro

  • RTP-ul de 96.71% este superior mediei industriei, ceea ce îți mărește șansele de a păstra un sold bun pe termen lung.
  • Regulile sunt ușor de înțeles, prin urmare este accesibil chiar dacă ești începător.
  • Funcția de autospin îți permite să te relaxezi și să privești rolele cum se învârt automat.
  • Poți seta o limită de pierdere pentru autospin pentru a-ți proteja bugetul de joc.
  • Jocul oferă o limită mare de miză, ideală dacă ești high-roller.

Contra

  • Volatilitatea înaltă ar putea să te descurajeze dacă preferi câștiguri mai frecvente, dar mai mici.
  • Fără un jackpot progresiv, poate nu este prima opțiune dacă te aștepți la premii mari.
  • Grafica, deși modernă, poate fi prea încărcată, mai ales dacă preferi un design minimalist.
  • În ciuda funcțiilor de protecție, autospin-ul poate duce la consum rapid al bugetului dacă nu este monitorizat.

Big Bass Splash comparat cu alte sloturi

Caracteristici Big Bass Splash Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 13 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,71% 94,48%
Pariu minim 0,40 RON 0,80 RON
Pariu maxim 1000 RON 400 RON

Rezumat

Big Bass Splash, dezvoltat de Pragmatic Play, este un slot video cu tematică de pescuit ce oferă o experiență de joc antrenantă, cu un RTP de 96.71% și volatilitate înaltă. Jocul se remarcă prin funcții bonus inovative, autospin cu limită de pierdere și este accesibil atât pe mobil, cât și pe desktop.

Deși nu oferă jackpot, ai șansa să câștigi sume semnificative în modul de bază sau în cadrul jocului bonus.

Ți-am pregătit mai sus o variantă gratuită a jocului, sub forma Big Bass Splash demo. Poți juca și pe bani reali la cazinourile licențiate recomandate de mine, pe care le poți accesa cu încredere.

Resurse

FAQ: Big Bass Splash

Pot juca Big Bass Splash pe telefonul meu mobil?

Da, Big Bass Splash este optimizat pentru dispozitive mobile și îl poți accesa de pe o multitudine de dispozitive cu sistem de operare Android, dar și pe iOS.

Ce RTP are Big Bass Splash și ce înseamnă asta pentru mine?

Big Bass Splash are un RTP de 96,71%, ceea ce înseamnă că, teoretic, pentru fiecare 100 RON pariați, jocul returnează în medie 96,71 RON.

Big Bass Splash are funcții de autospin și limită de pierdere?

Da, poți utiliza funcția de autospin și poți seta o limită de pierdere pentru a te ajuta să gestionezi mai bine bugetul de joc.

Există un jackpot în Big Bass Splash?

Nu, Big Bass Splash nu include un jackpot progresiv, dar poate oferi câștiguri mari prin funcțiile sale bonus și în jocul de bază.

Cum pot activa rotirile gratuite în Big Bass Splash?

Rotirile gratuite sunt activate când prinzi trei sau mai multe simboluri Scatter pe role. Numărul de rotiri gratuite variază în funcție de numărul de Scattere capturate.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
80 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Big Bass Splash: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Big Bass Splash