Aviator
Aviator
Spribe

Joacă demo gratis

aviator
Joacă la Pariuriplus Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 97,00%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mică

Tip: Alt Tip

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 10000x

Pariu minim: 0,10 RON

Pariu maxim: 100 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 12%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. Cluster Pay

Data lansării: 15/02/2019

Aviator: Informații și detalii

Aviator, un joc revoluționar în lumea cazinourilor online, iese în evidență prin abordarea sa neconvențională. Dezvoltat de Spribe în 2019, a reușit sa depășească granițele obișnuite ale sloturilor și a introdus un format de joc surprinzător și captivant, sub forma unui joc de cazino de tip crash.

Intrigant prin simplitatea sa, Aviator este mai mult decât un joc obișnuit de cazino. Bazat pe o temă aeronautică, te invită să urmărești evoluția unui avion ce ia altitudine. Unicitatea jocului constă în legătura directă dintre înălțimea avionului și multiplicarea mizei tale.

Succesul tău depinde de norocul de a alege momentul potrivit pentru a apăsa pe „Cash Out” (retragere bani) înainte ca avionul să dispară de pe ecran.

Aviator se remarcă prin două funcții esențiale de „Cash Out”, care pot fi folosite simultan într-o singură rundă. Interactivitatea este amplificată prin chatul live, care îți permite să comunici cu alți jucători. În plus, poți urmări pariurile și câștigurile celorlalți, iar statisticile îți oferă o perspectivă asupra performanțelor generale.

Aviator demo este disponibil pe această pagină, în partea de sus. Însă, înainte de a trece la acțiune, te invit să descoperi toate secretele sale în acest articol.

Configurația jocului aviator

Aviator, un joc ce iese din tiparele clasice, nu se bazează pe conceptul tradițional de role și rânduri. În locul configurației obișnuite cu role verticale și rânduri orizontale, Aviator propune o experiență de joc diferită.

Nu vei găsi aici role, nici rânduri, și nici măcar linii de plată. În schimb, jocul se axează pe urmărirea zborului unui avion și pe momentul potrivit de a retrage banii câștigați.

Așadar, în jocul de cazino de tip „crash” pariezi pe un multiplicator în creștere constantă, cu posibilitatea să retragi câștigurile înainte ca multiplicatorul să se „prăbușească” aleatoriu. Scopul este să retragi câștigurile înainte de prăbușire.

Acest format inedit te eliberează de constrângerile sloturilor tradiționale și îți oferă o libertate de joc. Nu există opțiunea de a modifica linii de plată, deoarece jocul nu se bazează pe acest sistem. Cu Aviator, fiecare rundă este unică, iar strategia ta se centrează exclusiv pe decizia de a retrage câștigurile la timpul potrivit.

configuratia jocul ui aviator

Simboluri

Aviator se diferențiază prin modul său unic de pariere și design specific jocurilor de tip crash. În locul simbolurilor și rolelor tradiționale, totul se învârte în jurul unui avion. Acest avion, elementul central al jocului, decolează și câștigă altitudine cu fiecare rundă. Miza ta se multiplică pe măsură ce avionul urcă, până când acesta decolează și runda se termină.

La începutul fiecărei runde, ai oportunitatea să plasezi pariul. După ce pariul este făcut, avionul începe să decoleze. Cu cât avionul zboară mai sus, cu atât multiplicatorul pentru câștigul tău crește.

Acesta este momentul critic: trebuie să decizi când să retragi (sau să faci „Cash Out”) pentru a-ți asigura câștigul. Dacă avionul dispare înainte să retragi, pariul este pierdut.

Trebuie să evaluezi riscul și să alegi momentul optim pentru a retrage, înainte ca avionul să dispară de pe ecran. Fiecare zbor este diferit, iar fiecare rundă este imprevizibilă și palpitantă.

simboluri

Funcții bonus și convorbire în timp real cu alți jucători

Aviator aduce un element de noutate în jocurile multiplayer de cazino prin caracteristicile sale inovatoare. Acest joc se distinge prin opțiunea de a plasa pariuri duble în fiecare rundă, care îți oferă astfel șanse dublate de câștig sau pierdere.

Pentru o experiență de joc eficientă, Aviator include setări automate care îți permit să configurezi miza, limitele de pierdere, retragerea automată la un anumit multiplicator și limitele de câștig. Acestea sunt utile, deoarece poți interveni manual și retrage câștigul oricând.

Pentru a adăuga un element social și pentru a combate monotonia, jocul are o funcție de chat live. Aici poți comunica cu alți jucători, poți partaja statistici, sfaturi, predicții sau chiar emoji-uri și GIF-uri.

De asemenea, interfața jocului îți permite să vezi istoricul pariurilor, inclusiv pierderile și câștigurile multiplicatoare, până la un an în urmă.

În plus, Aviator afișează pariurile și câștigurile în timp real, cu referințe la numele de utilizator al fiecărui jucător. Unii operatori de cazino online oferă chiar și pariuri gratuite în cadrul jocului, similar cu jetoanele din cazinourile live sau rotirile gratuite la sloturi.

Nu în ultimul rând, turneele Aviarace sunt populare în multe cazinouri online, unde poți avea șansa să acumulezi puncte și poți câștiga premii în bani dacă prinzi un loc pe tabela de lideri.

functii bonus si convorbire in timp real cu alti jucatori

RTP și volatilitate

Aviator, jocul inovator de la Spribe, se diferențiază printr-un RTP (rată de plată către jucător) impresionant. Cu un RTP de aproximativ 97%, acesta se situează peste medie comparativ cu alte jocuri de cazino.

Aceasta înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 RON pariați, te poți aștepta să primești înapoi în jur de 97 RON. Acest nivel ridicat al RTP-ului îl face nu doar atractiv, dar și cu șanse de câștig serioase.

În ceea ce privește volatilitatea, Aviator se încadrează în categoria jocurilor cu volatilitate ridicată. Aceasta înseamnă că, deși câștigurile pot fi mai puțin frecvente comparativ cu sloturile de volatilitate mică, sumele câștigate sunt adesea semnificative.

Astfel, Aviator îți oferă o experiență plină de adrenalină, cu potențial mare de câștiguri substanțiale dacă ești dipus să îți asumi riscuri mai mari. Această combinație de RTP mare și volatilitate ridicată îl face pe Aviator o opțiune excelentă pentru tine dacă își dorești un joc dinamic și profitabil.

Te sfătuiesc să încerci mai întâi varianta Aviator demo de mai sus, pentru a te familiariza cu modul în care se desfășoară jocul, fără risc.

Limite de pariuri

În Aviator ai posibilitatea de a ajusta mizele într-un mod flexibil. De exemplu, poți paria între 0,50 RON și 400 RON la fiecare rundă. Astfel, fie că ești un jucător prudent sau unul care preferă mize mari, Aviator îți oferă opțiuni adaptate stilului tău de joc.

Deși jocul nu se bazează pe conceptul tradițional de „coin value” reglabil ca în alte sloturi, flexibilitatea mizelor îți permite să controlezi cu ușurință valoarea pariului tău. În plus, Aviator include funcția de joc automat, care îți permite să te bucuri de acțiune fără a fi nevoie să plasezi manual fiecare pariu.

Un aspect important al jocului automat este setarea unei limite de pierdere. Aceasta te ajută să pariezi responsabil, oprirea automată a jocului intervenind atunci când limita de pierdere pe care ți-ai stabilit-o este atinsă. Astfel, vei avea un control suplimentar asupra sesiunii tale de joc, fără să cheltui în mod excesiv.

Grafică și audio

Aviator, jocul dezvoltat de Spribe, impresionează prin design-ul său grafic modern și simplist. Vei observa că grafica este realizată în 2D, cu un aspect ușor de urmărit, care se concentrează pe esențialul jocului – avionul și curba sa de zbor.

Tematic, jocul se axează pe aviație, prezentând un avion – detaliul vizual central – care decolează și câștigă altitudine.

Din punct de vedere vizual, jocul are o interfață intuitivă, cu un panou de control simplu și eficient. Aceasta simplifică navigarea și înțelegerea rapidă a mecanicii de joc.

Sunetele din Aviator sunt create pentru a veni în completarea design-ului grafic, cu tonuri mai degrabă relaxante decât înalte. Sunetele de fundal și efectele sonore te poartă într-o atmosferă calmă, care contrastează plăcut cu tensiunea momentului de decizie pentru retragere a banilor.

Nu sunt elemente audio deranjante, deci vei avea parte de o experiență de joc plăcută și echilibrată. Această combinație de design vizual și audio face din Aviator un joc atractiv atât pentru sesiuni scurte, cât și pentru cele mai lungi.

Mobil vs. desktop

Aviator demo, dar și cel pe bani reali, oferă o experiență de joc optimizată atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop. Jocul este proiectat pentru a funcționa excelent pe ambele platforme, deci garantează o experiență de utilizare facilă, indiferent de dispozitivul ales.

De asemenea, este compatibil atât cu sistemele de operare Android, cât și iOS, ceea ce îl face accesibil indiferent de dispozitivul pe care îl folosești. Fie că preferi să joci pe un telefon mobil în mișcare sau pe un computer de acasă, Aviator se adaptează perfect pentru a oferi aceeași experiență captivantă.

Găsește Aviator la aceste cazinouri

Despre Spribe – creatorul jocului Aviator

Spribe, creatorul jocului Aviator, este un dezvoltator de jocuri inovator fondat în 2018. Compania își are sediul în Ucraina și s-a impus rapid în industria jocurilor de noroc online datorită abordării sale unice.

Deși este o organizație relativ nouă și în creștere, Spribe se concentrează pe dezvoltarea de jocuri de cazino online, cu un accent deosebit pe crearea de sloturi și jocuri live interactive. Abordarea lor modernă și inovatoare în designul jocurilor a atras atenția în industrie, stabilindu-se ca un jucător important în domeniul dezvoltării de jocuri de cazino.

Avantaje și dezavantaje ale jocului Aviator

Aviator, un joc contemporan deosebit, vine cu o serie de puncte forte evidente, dar și cu puncte slabe. Este important să le cunoști pe ambele, ca mai apoi să știi dacă este alegerea potrivită pentru tine. Nu uita că există opțiunea de a încerca Aviator demo, care îți permite să experimentezi jocul înainte de a paria bani reali. Aceasta este o modalitate excelentă de a te familiariza cu avantajele și dezavantajele sale.

Pro

  • RTP ridicat: Aviator are un RTP de aproximativ 97%, fiind mai mare decât media altor jocuri de cazino, ceea ce îl face mai profitabil pe termen lung.
  • Ușor de înțeles: Mecanica simplă și intuitivă a jocului îl face accesibil și ușor de înțeles, indiferent de nivelul tău de experiență.
  • Funcția de joc automat: Aviator include opțiunea de joc automat, care adaugă comoditate și eficiență experienței de joc.
  • Măsuri de protecție: Jocul include limite de pierdere la jocul automat, care te ajută să joci responsabil.
  • Popularitate: Datorită caracteristicilor sale unice, Aviator a câștigat popularitate rapidă și este ușor de accesat în mediul online.

Contra

  • Lipsa funcțiilor tradiționale: Aviator nu include simboluri sau runde bonus tradiționale, care pot fi un dezavantaj dacă preferi jocurile de cazino clasice.
  • Lipsa funcțiilor tradiționale: Aviator nu include simboluri sau runde bonus tradiționale, care pot fi un dezavantaj dacă preferi jocurile de cazino clasice.
  • Lipsa jackpotului: Jocul nu oferă jackpoturi progresive sau fixe, un element care poate fi important pentru tine.
  • Tematică limitată: Deși palpitantă, tema aviației poate să nu fie pe placul tău.
  • Absența jocurilor bonus: Fără jocuri bonus specifice sau cu acces direct, experiența poate deveni monotonă.

Aviator comparat cu alte jocuri de cazino

Caracteristici Aviator Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 10
Wild-uri Nu Da
Scattere Nu Nu
RTP 97,00% 94,48%
Pariu minim 0,50 RON 0,80 RON
Pariu maxim 400 RON 400 RON

Rezumat

Aviator se distinge ca un joc dinamic și interactiv de tip crash, care îți va oferi o experiență mai antrenantă decât sloturile tradiționale, unde rolul tău se limitează la rotirea rolelor. În timp ce vei juca alături de alții, ai șansa să te inspiri din strategiile lor.

Cu mize mai mici, Aviator oferă posibilități reale de câștig – nu neapărat sume mari, dar suficiente pentru a asigura distracție și un strop de suspans.

Așadar, acum ești pregătit să încerci atât varianta Aviator demo prezentată mai sus pe această pagină, cât și cea pe bani reali în cazinoul pe care ți-l recomand, dacă dorești.

Resurse

FAQ: Aviator

Ce este jocul de cazino Aviator?

Aviator este un joc de cazino online dezvoltat de Spribe. Se diferențiază de jocurile de cazino tradiționale prin mecanica sa unică, cu un element central bazat pe un avion care crește în altitudine, care oferă șansa de a câștiga prin alegerea momentului optim pentru a retrage miza.

Care este RTP-ul jocului Aviator?

Aviator are un RTP (rată de plată) de aproximativ 97%, ceea ce este considerabil mai mare comparativ cu multe alte jocuri de cazino online.

Poate fi jucat Aviator pe dispozitive mobile?

Da, Aviator este optimizat pentru a funcționa atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop, fiind compatibil cu sistemele de operare Android și iOS.

Aviator include funcții de joc automat și limite de pierdere?

Da, Aviator vine cu opțiunea de autospin, care îți permite să setezi runde automate. De asemenea, include o funcție de limitare a pierderilor pentru a ajuta la jocul responsabil.

Cum funcționează jocul de tip crash Aviator?

În jocul de tip crash Aviator, pariezi pe un avion care urcă, iar câștigurile tale se multiplică pe măsură ce acesta crește în altitudine. Trebuie să retragi banii înainte ca avionul să dispară aleatoriu, pentru a-ți asigura câștigul multiplicat.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Aviator: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Aviator