Cele mai bune jocuri NetEnt și așteptările pentru anul 2023

Cele mai bune jocuri NetEnt și așteptările pentru anul 2023
Citire: 2 minute

NetEnt este unul dintre cei mai renumiți furnizori de jocuri de noroc. Jocurile dezvoltate de NetEnt se regăsesc în cadrul cazinourilor online din întreaga lume.

Cu o experiență de peste 20 de ani, compania se mândrește cu zeci de jocuri de noroc care de care mai atractive. Categoria de sloturi NetEnt este foarte populară în cadrul companiei.

Peste 200 de sloturi online dezvoltate profesioniști te așteaptă la cazinouri.

În ceea ce privește oferta NetEnt, aceasta este disponibilă la majoritatea cazinourilor online din România.

Pe lângă sloturi, NetEnt oferă pasionaților de jocuri de noroc și alte tipuri de jocuri. Ruletă, blackjack și jocuri de masă alese sunt dezvoltate de NetEnt.

Descoperă oferta NetEnt în cazinourile licențiate din România. În cadrul acestora vei putea accesa jocurile NetEnt fără a-ți face griji pentru securitatea datelor sau pentru corectitudinea rezultatelor.

Jocurile NetEnt folosesc tehnologia RNG – Random Number Generator, pentru a stabili rezultatele câștigătoare într-un mod aleatoriu.

Jocuri NetEnt preferate în 2022

În ceea ce privește anul 2022, NetEnt a fost activ și a lansat jocuri cu caracteristici și funcții speciale. Printre jocurile lansate în anul precedent care s-au remarcat deja se numără:

  • Knight Rider
  • Bee Hive Bonanza
  • Superstars
  • Cupcakes.

Acesta din urmă este ultimul slot lansat de NetEnt. Acesta a fost pus la dispoziția utilizatorilor începând cu luna decembrie. Jocul are caracteristici unice, care sunt îmbunătățite cu Scatter Pays și funcția Avalanche.

Această funcție permite ca toate simbolurile care fac parte dintr-o combinație câștigătoare să dispară de pe ecran. Locul acestora va fi luat de alte simboluri care pot forma o nouă combinație câștigătoare. Prin intermediul acesteia cresc șansele de a forma combinații câștigătoare în fiecare rundă.

Superstars este un slot unic realizat de NetEnt, în care se reunesc personaje celebre din cadrul altor jocuri. Finn, Gonzo, Lady Pig, Space Wars Brute și octograma Starburst fac parte din acest joc care aduce un omagiu celebrelor personaje NetEnt. „Jocul bonus Superstars aduce jucătorilor rezultate extrem de diferite la fiecare participare.

Atmosfera unică, coloana sonoră fantastică și animațiile inedite ale personajelor noastre binecunoscute, alături de gama largă de caracteristici, se vor asigura că atât veteranii jocurilor de păcănele, cât și jucătorii noi, vor găsi ceva de îndrăgit la Superstars”, a declarat Todd Haushalter, Chief Product Officer la NetEnt.

În anul 2022 NetEnt a lansat încă un slot din seria Bonanza. Tema acestuia este una inedită și are în rol principal harnicele albine. Slotul Bee Hive Bonanza pune la dispoziția jucătorilor funcțiile multiplicator și Adder. Acestea vor îmbunătăți șansele de câștig a jucătorilor.

Alte jocuri NetEnt populare

Totodată, în topul celor mai bune jocuri de la NetEnt se regăsesc și sloturi precum

Acestea fac parte din categoria cele mai populare sloturi NetEnt.

NetEnt nu intenționează să coboare ștafeta nici în anul 2023. Chiar dacă încă nu au anunțat în mod oficial care sunt jocurile pe care le vor lansa în acest an, ne așteptăm ca acestea să nu fie cu nimic mai prejos decât cele deja lansate.

Rămâi alături de noi pentru a afla mereu toate noutățile despre cele mai noi jocuri lansate de NetEnt.

Înapoi la pagina generală
Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
79 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor

Cele mai noi știri

Bogdancazino.ro » Stiri » Cele mai bune jocuri NetEnt și așteptările pentru anul 2023
Ultima actualizare: