Învață cum să joci gratis la un cazinou online

Învață cum să joci gratis la un cazinou online
Citire: 3 minute

Jocurile de noroc sunt foarte distractive, dar posibilitatea de a pierde bani îi împiedică pe mulți să le acceseze. În cadrul acestui articol îți vom prezenta o serie de metode prin care poți joci la un cazinou online fără să-ți riști banii.

Prima metodă pe care o poți pune în practică este accesarea unei versiuni demo. Ce înseamnă versiunea demo a unui joc? Practic este exact același, joc, cu toate funcțiile și caracteristicile. Particularitatea lui este că toate pariurile plasate sunt virtuale.

Asta înseamnă că nu trebuie să depui bani pentru a putea accesa un joc demo. La începutul jocului vei primi un fond de bani virtuali pe care îi poți folosi. În cazul în care rămâi fără bani nu trebuie să-ți faci probleme. Poți să o iei de la capăt oricând și de oricâte ori. Ține cont însă și de aspectul premiilor obținute. Indiferent de valoarea premiilor pe care le obții, acestea nu vor putea fi retrase. Toate câștigurile realizate în cadrul unei versiuni demo sunt virtuale.

Principalul scop al acestei versiuni este să te distrezi fără grija banilor pariați. În plus, poți folosi un joc de noroc demo și pentru testare. Dacă este un slot nou pe care vrei să-l încerci fără a-ți risca banii, accesează versiunea demo. Poți testa funcționalitatea și funcțiile jocului gratuit.

De asemenea, această variată gratuită este bună și pentru testarea unor strategii. Pune în aplicare strategiile fără a-ți risca bugetul și treci la varianta pe bani doar dacă ești satisfăcut de rezultate.

Pentru a putea accesa varianta demo a unui joc nu trebuie să îndeplinești condiții speciale. La unele cazinouri accesul la varianta demo este restricționat doar pentru utilizatori. Autentifică-te și poți accesa variantele demo de la jocurile dorite. Ține cont și de faptul că nu toate jocurile de noroc au disponibilă o versiune demo.

Joacă gratis și câștigă bani reali

Aceasta este cea mai bună variantă pe care o poți întâlni la un cazino online. Nu trebuie să-ți pui la bătaie banii și ai posibilitatea de câștiga bani reali. Pentru a face acest lucru trebuie să urmărești ofertele cazinourilor online. Mai exact, trebuie să cauți ofertele de bonus fără depunere. Prin acest tip de bonus vei putea primi o sumă de bani pe care să o folosești apoi la jocuri de noroc.

Cel mai întâlnit bonus fără depunere este pentru verificarea contului – KYC. Acesta este disponibil utilizatorilor noi care se înregistrează la cazinou online. Pentru a intra în posesia bonusului trebuie să-ți verifici contul. Acest lucru poți să-l faci prin trimiterea unor imagini cu fața și spatele cărții tale de identitate. Ține cont că datele pe care le-ai introdus în momentul înregistrării trebuie să corespundă cu cele de pe cartea de identitate. În caz contrar, contul tău nu va fi verificat și tu nu vei primi bonusul.

Bonusul pentru verificarea contului poate consta în rotiri gratuite pe care să le folosești la sloturi sau în bani. Aceștia din urmă îi poți folosi la orice joc de noroc de la casino.

Pe lângă bonusul de verificare vei putea profita și de alte bonusuri fără depunere. Două dintre astfel de bonusuri sunt.

Fii cu ochii în patru și profită de bonusurile fără depunere oferite la cazinouri online.

Înapoi la pagina generală
Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
66 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor

Cele mai noi știri

Bogdancazino.ro » Stiri » Învață cum să joci gratis la un cazinou online
Ultima actualizare: