Premieră Betano EURO 2024: Primul operator de pariuri care este sponsor oficial EURO

Homeghi Constantin
Ultima actualizare:
Premieră Betano EURO 2024: Primul operator de pariuri care este sponsor oficial EURO
2 min

Pentru prima dată în istoria campionatului european de fotbal, o agenție de pariuri este Sponsor Oficial Global - Betano EURO 2024.

icon of keyTakeawaysIcon

Concluzii cheie:

Kaizen Gaming este compania internațională care se află în spatele Betano. După ce în urmă cu doi ani a fost prima casă de pariuri care a colaborat cu FIFA pentru o ediție a Cupei Mondiale de fotbal (Qatar 2022), Betano mai bifează o premieră în „sportul rege”.

Partener exclusiv

Prin semnarea acestui acord, Betano devine primul operator de pariuri care este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024.

„Suntem încântați să fim în parteneriat cu UEFA la EURO 2024. Această colaborare este o nouă premieră pentru industrie și exprimă pasiunea noastră pentru fotbal, precum și angajamentul nostru comun către inovație și excelență. Suntem foarte bucuroși să facem parte din această sărbătoare fotbalistică și așteptăm cu nerăbdare să îmbunătățim experiența generală a fanilor, oferind divertisment inegalabil prin intermediul jocului responsabil, în timpul acestui Campionat European extrem de așteptat”, a spus George Daskalakis, Fondator și CEO al Kaizen Gaming.

„Suntem încântați să avem Kaizen Gaming și brandul său Betano drept partener oficial al UEFA EURO 2024. Betano este un operator digital de pariuri sportive de top, cu accent pe tehnologia de ultimă oră și jocul responsabil. Credem că expertiza lor în industrie și afinitatea pentru fotbal reprezintă o potrivire excelentă pentru turneu,” a declarat Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing UEFA.

Asta înseamnă că Betano va oferi fanilor opțiuni inedite. Suporterii vor putea plasa pariuri înainte sau în timpul meciurilor de la EURO pe una dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.

Campionatul European de Fotbal 2024 se desfășoară în Germania, între 14 iunie și 14 iulie.

icon of mailIcon icon of facebookIcon icon of twitterIcon
Înapoi la pagina generală
Homeghi Constantin
Homeghi Constantin Redactor Senior & Expert în cazinouri online
99 Articole 0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor icon of arrowRightIcon

Cele mai noi știri

Ultima actualizare: 12 iulie 2024