Cele mai cunoscute 3 concursuri cu pariuri sportive din România

Cele mai cunoscute 3 concursuri cu pariuri sportive din România
Citire: 5 minute

Cele mai populare concursuri pariuri sportive sunt cele de pronosticuri. În cadrul acestora, utilizatorii trebuie să ofere pronosticurile corecte pentru o serie de meciuri selectate. Spre deosebire de un bilet clasic de pariuri sportive, aici nu vei putea alege meciurile pe care să pariezi. Toți utilizatorii trebuie să ofere pronosticuri pentru același set de meciuri.

De ce să pariezi la concursuri cu pronosticuri?

Aceste concursuri pariuri sportive sunt organizate de case de pariuri. Ele îți aduc un plus de adrenalină și, bineînțeles, posibilitatea de a câștiga premii consistente. În cadrul lor nu sunt alese doar meciuri de la echipe de top.

Va trebui să analizezi și campionate mai slab cotate și chiar meciuri din ligi inferioare. Sau, de ce nu, să cauți ponturi despre unele echipe pe care nu le știi direct de la jucători și apoi să trimiți răspunsul.

La unele agenții de pariuri ai posibilitatea de a participa gratuit la astfel de concursuri. Fiecare concurs de pronosticuri poate avea reguli diferite, de aceea este important să le citești înainte de a te înscrie.

Urmează aceste sfaturi când pui pronosticuri pe concursuri

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să alegi un cazino care oferă pariuri sportive și este 100% legal. Deschide pagina cazino România și verifică listele cu recomandări. Majoritatea operatorilor au această secțiune dar, cele care îți oferă și concursuri cu pronosticuri sunt la moment Superbet, Betano și Unibet (află mai multe despre concursurile lor în secțiunile următoare).

Dacă nu ai experiență, această competiție gratuită poate fi văzută de mulți jucători ca o super ofertă dar, pentru a câștiga din ea, îți recomand să verifici site-uri cu statistici la zi sau să întrebi pariori mai experimentați. Astfel ai mai multe șanse să alegi răspunsul corect și să îți crești rata de câștig.

Citește foarte atent întrebarea și ia în considerare fiecare scenariu și rezultat care poate fi adeverit. Nu alege răspunsul la întâmplare! Verifică cum a performat atât echipa gazdă cât și cea adversă și selectează rezulatul în funcție de cunoștințele tale.

Ce tipuri de premii poți câștiga la concursurile de pariuri sportive?

O competiție cu pariuri sportive gratuită te poate premia cu free bet-uri sau bani gratis. În funcție de cazino și sistemul de premiere vei primi unul din cele două premii în contul tău.

Pariuri gratuite

Pariurile gratuite sunt unul dintre premiile pe care le întâlnești la concursurile de pronosticuri. De cele mai multe ori, acestea sunt acordate în completarea unor alte premii sau pentru cei care nu au reușit să ocupe primul loc.

Ține cont însă că, inclusiv la pariuri sportive gratuite se pot aplica cerințe de rulaj. De exemplu, poți câștiga 20 RON, 50 RON sau mii de RON/euro cu sau fără cerințe de rulaj. Citește în termeni și condiții cum poți să folosești un pariu gratuit.

Premii în bani

Atunci când pariezi la un turneu de la un cazino România ai parte de premii în bani. Premiile în bani sunt acordate pentru primele poziții din clasament. Fiecare concurs însă are reguli și premii diferite.

Atunci când câștigi premii în bani la cazinouri sau case de pariuri este diferit față de un bonus clasic. Premiile în bani sunt acordate, de cele mai multe ori, direct în balanța reală. Asta înseamnă că poți să îi retragi direct sau să îi pariezi în continuare.

Rotiri gratuite cash

Unele competiții cu pariuri sportive te pot plăti și cu alte bonusuri din spectrul cazinoului. De exemplu, Unibet Bounce plătește pe lângă pariuri free bet sau bani și rotiri gratuite cash.

Unii operatori aleg să aducă premii cât mai diversificate pentru câștigători iar rotirile gratis sunt printre cele mai populare. În plus, conform caselor de pariuri care oferă aceste premii în concursurile de pronosticuri, rulajele fie sunt foarte mici sau chiar 0.

Superbet SuperProno

Concursul SuperProno de la Superbet online este gratuit, însă premiile sunt consistente. Acesta se desfășoară săptămânal, iar fondul de premiere ajunge la 300.000 de lei pe rundă. Premiile sunt împărțite, după cum urmează:

  • Șase răspunsuri corecte – 60.000 de lei
  • Cinci răspunsuri corecte – 100.000 de lei
  • Patru răspunsuri corecte – 140.000 de lei

Așa cum am precizat mai sus, înscrierea este gratuită. Trebuie doar să ai un cont activ și să plasezi pronosticuri la partidele disponibile. Nu poți să alegi tu partida pe care să oferi pronosticuri. Selecția este realizată de Superbet. Iată și câteva exemple de întrebări disponibile la SuperProno Superbet:

  • Cine câștigă partida, echipa A sau echipa B?
  • Ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în partidă?
  • Care va fi numărul total de cornere în prima repriză?
  • Care va fi numărul total de ofsaiduri în meci?
  • Care va fi numărul total de șuturi pe poartă în meci?
  • Câte goluri se vor marca în meci?

Acestea sunt doar câteva exemple reprezentative. Întrebările pot să difere de la o etapă la alta iar premiile se împart la toți jucătorii care au răspuns corect la secvența de răspunsuri marcată mai sus.

Betano Master

Betano Master este un joc gratuit, sub forma unui turneu, pe care poți să-l accesezi de pe site-ul Betano sau din aplicațiile mobile. Pentru a te înscrie trebuie să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1. Scopul este să realizezi cea mai lungă serie de predicții corecte și să te clasezi cât mai sus în clasamentul final.

Pentru fiecare partidă poți să alegi un singur pronostic, chiar dacă sunt patru provocări sau dileme în cadrul Betano Master. Foarte important de precizat este că participarea este gratuită. Iată câteva exemple:

  • Ambele echipe marchează
  • O echipă marchează într-o anumită repriză
  • Gol marcat într-un anumit minut al partidei

Unibet Bounce

Concursul de pronosticuri Bounce de la Unibet are premii în bani, rotiri gratuite și pariuri gratuite. Premiul cel mare este unul foarte mare, de 200.000 de lei. Există 10 etape în care sunt acordate premii, în zilele: 3, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 22, 25 și 28. Câștigătorul premiului cel mare, în valoarea de 200.000 de lei, trebuie să ruleze banii o dată înainte să poată să-i retragă.

Pentru a participa la Unibet Bounce trebuie să răspunzi corect la cât mai multe întrebări consecutive. Dacă răspunzi greșit pe parcursul concursului stadiul tău va fi resetat și o vei lua de la zero. Avantajul este că poți câștiga de mai multe ori premiile acordate pentru fiecare prag. Cea mai lungă serie înregistrată va fi cea care va fi luată în calcul la stabilirea clasamentului final.

Nu trebuie neglijat nici aspectul financiar. Nu trebuie să plătești nimic pentru a participa la acest turneu. La moment, concursul Unibet Bounce 2024 plătește următoarele premii:

  • 10 RON, 100 RON, 250 RON, 500 RON free bet
  • 1000 RON sau 2000 RON pariu gratuit
  • 50 sau 500 rotiri gratuite cash
  • 10.000 RON bani bonus (rulaj 1x)
  • 200.000 RON bani bonus (rulaj 1x)

Ce trebuie să reții din aceste competiții? Merită sau nu?

După cum poți observa, participarea la aceste concursuri este gratuită. Care este motivul pentru care nu ai participa? Îți testezi cunoștințele în sport și ai șansă să câștigi bani sau alte bonusuri specifice caselor de pariuri online. Nu ai absolut nimic de pierdut, din contră, joci 100% gratuit.

Înapoi la pagina generală
Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
80 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor

Cele mai noi știri

Bogdancazino.ro » Stiri » Cele mai cunoscute 3 concursuri cu pariuri sportive din România
Ultima actualizare: