Drops of Water: Primul slot de caritate EGT

Drops of Water: Primul slot de caritate EGT
Citire: 3 minute

Amusnet Interactive (EGT) a dezvoltat primul slot de caritate din industria jocurilor de noroc online. Acest slot a fost realizat după ce EGT a încheiat un parteneriat cu organizația caritabilă internațională Water. Aceasta are ca țel conștientizarea la nivel internațional a necesității apei curate și potabile în întreaga lume.

Până în prezent, organizația a contribuit la ajutorarea a peste 15 milioane de oameni prin implementarea de sisteme de apă potabilă în peste 29 de țări.

Cum contribuie slotul la caritate?

Prin încheierea parteneriatului cu Charity:Water, Amusnet Interactive donează 3% din profit pentru campanii caritabile din India și Africa. La începutul jocului Drops of Water poți viziona filmulețul introductiv despre această inițiativă unică caritabilă.

Care este inițiativa?

Conform fundației Charity:Water, 703 milioane de oameni din întreaga lume nu au acces la apă potabilă. Scopul proiectului EGT este să îi ajute pe cei din zonele rurale izolate și să readucă această nevoie de bază la normalitate în zonele defavorizate.

Ce fac mai exact?

Dată fiind dificultatea și timpul crescut prin care oamenii ajung la apă, construcția fântânilor, a filtrelor de curățare și a sistemelor de colectare a apei fluviale este imperios necesară în acest proiect.

De altfel, acest nou proiect se dorește a fi doar începutul unor colaborări similare prin care operatorii de jocuri de cazino, dar și jucătorii, să contribuie la diferite acte caritabile.

Despre slotul Drops of Water

Amusnet Interactive a lansat slotul Drops of Water pe 8 septembrie 2022. Ținând cont că este o premieră la nivel internațional, se dorește ca exemplul să fie urmat și de alte companii din industria jocurilor de noroc. Deschide aici Drops of Water demo dacă vrei să vezi despre ce este vorba în joc, filmulețul de prezentare a cauzei abordate de furnizor și dacă jocul are potențialul pe care îl cauți.

Tema acestui slot este lumea subacvatică, în care picăturile de apă sclipitoare dețin cheia norocului. Designul jocului oglindește fluiditatea apei, cu 5 role care cad în cascadă grațios. La fiecare rundă, din acest joc de pacanele EGT, simbolurile cad ca niște picături, creând un efect vizual hipnotizant.

Simbolurile, de la creaturi marine până la picături de apă, au un design rafinat, ceea ce sporește farmecul jocului. Imaginile cu tema apei creează o atmosferă de seninătate și emoție, în contextul aspectului caritabil.

Funcții Drops of Water

Jocul Drops of Water are o grilă de 5×3 și 20 de linii de plată fixe. Afișarea a cinci simboluri scatter pe role va face acestea să transforme în picături de apă și să îți aducă plăți mari. Printre funcțiile jocului se află și Gamble. Aceasta îți permite să pariezi după fiecare rundă câștigată și să-ți suplimentezi câștigurile.

Slotul Drops of Water vine cu mai multe funcții care te vor captiva încă de la primele rotiri. Cu fiecare rotire, valoarea jackpotului crește, oferindu-ți șansa de a câștiga o sumă tot mai mare. Lista completă cu funcțiile speciale este următoarea:

  • Water Drop Respins
  • Gamble
  • Jackpot Cards

De ce este jocul Drops of Water important?

Jocul Drops of Water întregește o colecție impresionantă de pacanele EGT. Totodată, prin lansarea acestuia, EGT a dat încă o dovadă a angajamentului de a crea experiențe excepționale în industria de sloturi. Cu un gameplay fluid și o grafică hipnotizantă, slotul îți oferă o experiență pe care merită să o încerci; în plus contribui la o cauză caritabilă.

Înapoi la pagina generală

Cele mai noi știri

Bogdancazino.ro » Stiri » Drops of Water: Primul slot de caritate EGT
Ultima actualizare: