Starburst
Starburst
NetEnt

Joacă demo gratis

starburst
Joacă la Winbet

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,09%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mică

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 500x

Pariu minim: 0,10 RON

Pariu maxim: 100 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 22,60%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 10

Data lansării: 11/12/2013

Starburst: Informații și detalii

Starburst, un slot cu o prezență marcantă în lumea cazinourilor online, te așteaptă cu o aventură strălucitoare.

Dezvoltat de renumitul NetEnt și lansat în noiembrie 2012, Starburst a reușit să se impună ca un titlu de referință în portofoliul dezvoltatorului de jocuri. Cu o temă inspirată din stilul retro, Starburst te cucerește prin efectele sale vizuale spectaculoase și muzica disco, care animă fiecare combinație câștigătoare.

Este un slot care îmbină clasicul cu modernul, cu un design simplu, dar captivant. Datorită popularității sale, Starburst este un joc des întâlnit în ofertele cazinourilor online, inclusiv în cel pe care ți-l recomand mai sus.

Slotul se distinge prin Wild-urile sale cu stele expandabile și sticky, care pot aduce combinații surprinzătoare și recompense magnifice.

Starburst este un exemplu perfect de slot video care demonstrează cum modul de joc simplu, combinat cu grafica contemporană și efectele sonore dinamice, poate crea o experiență de joc memorabilă.

Unicitatea acestui slot constă în capacitatea sa de a te captiva de la prima rotire, în timp ce îți oferă șansa de a câștiga din ambele direcții. Îl poți încerca gratuit aici pe pagină, în modul Starburst demo.

Role, rânduri și linii de plată

În universul strălucitor al slotului Starburst, vei descoperi o configurație atractivă formată din 5 role verticale, care îți vor deschide poarta spre câștiguri impresionante. Pe aceste role se desfășoară 3 rânduri orizontale, care creează un spațiu ideal pentru simbolurile colorate ale jocului.

Fascinația slotului este amplificată de cele 10 linii de plată, care îți oferă multiple șanse de a forma combinații câștigătoare.

Vei observa că, deși numărul de linii de plată este fixat la 10, ai libertatea de a-ți ajusta miza pe fiecare rotire, la fel ca la orice slot. Această opțiune îți permite să controlezi nivelul riscului și al potențialului de câștig, în funcție de preferințele tale ca jucător.

Astfel, Starburst se adaptează perfect stilului tău de joc, fie că ești un jucător prudent sau unul care preferă mize mai mari.

Simboluri

Slotul Starburst include o selecție de 8 simboluri destul de modestă, dar atractivă..

Printre acestea, găsești diamante și pietre prețioase, împreună cu cifra norocoasă 7 și simbolul BAR. Cel mai valoros este simbolul BAR, care îți oferă 25x miza pentru cinci simboluri pe o linie.

Datorită mecanicii de câștig pe ambele direcții, cinci simboluri BAR echivalează cu o plată de 50x miza totală. De exemplu, dacă pariezi pe miza de 1 RON, poți câștiga 50 RON pentru o combinație de 5 simboluri BAR.

Cifra 7 urmează în ierarhia valorilor, înconjurată de un inel roșu ce îți va aminti de imaginea planetei Saturn. Pietrele prețioase își dezvăluie strălucirea la fiecare combinație câștigătoare, în timp ce luminează ecranul de joc.

Steaua multicoloră reprezintă simbolul Wild, un adevărat spectacol de culori. Acesta apare pe rolele din mijloc și, la activare, se extinde pe întreaga rolă. Sunetul său unic te transpune într-o călătorie prin spațiu. Apariția Wild-ului pe ecran nu doar că este vizual impresionantă, dar și crește semnificativ șansele de câștig.

Prin diversitatea simbolurilor și caracteristicile Wild, Starburst creează o experiență de joc captivantă. Intră în joc și descoperă-le și tu mai sus, în versiunea Starburst demo, unde poți juca gratuit.

Scattere și funcții bonus

În Starburst, simbolul Wild este vedeta principală, întrucât reușește să compenseze lipsa altor funcții speciale, cum ar fi rotirile gratuite, dublajele sau jackpoturile.

Simbolul Wild, reprezentat printr-o stea multicoloră, are o funcție unică, creată pentru a-ți mări considerabil șansele de câștig. Când acest simbol apare pe panoul de joc, se extinde pe întreaga rolă și declanșează un respin.

În timpul acestui respin, rola care conține simbolul Wild rămâne fixă, în timp ce restul rolelor se învârt din nou. Caracteristica aceasta îți oferă o nouă oportunitate de a forma combinații câștigătoare.

Importanța acestui simbol crește datorită faptului că se vor forma combinațiile din ambele părți ale grilei de joc. Astfel, orice rolă cu simbolul Wild îți poate aduce câștiguri impresionante.

Starburst nu include un jackpot progresiv sau fix. Jocul se axează pe plățile directe generate de combinațiile de simboluri pe linii de plată. Nu există opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite sau de a activa direct jocuri bonus.

RTP și volatilitate

Slotul Starburst vine cu o rată de plată către jucător (RTP) de 96,09%. Acest procent înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 RON pariați, jocul poate returna 96.09 RON. Comparativ cu alte sloturi, RTP-ul Starburst se situează într-o zonă destul de generoasă și este considerat considerat mediu spre ridicat.

Volatilitatea slotului Starburst este clasificată ca fiind joasă spre medie. Aceasta înseamnă că slotul oferă câștiguri mai frecvente, dar acestea sunt de obicei de valori mai mici.

Sloturile cu volatilitate scăzută spre medie sunt ideale dacă îți place să obții câștiguri mai dese, chiar dacă acestea nu sunt neapărat sume mari.

Prin urmare, Starburst este un joc perfect pentru tine dacă preferi o experiență de joc constantă și mai puțin riscantă. Cu un RTP atrăgător și o volatilitate scăzută spre medie, acest slot îți oferă șanse bune de câștiguri frecvente. Așadar, este ideal pentru sesiuni de joc mai lungi și pentru menținerea echilibrului bugetului tău.

Limite de mize

Înainte de a începe să joci Starburst, alege cât dorești să pariezi pe fiecare rotire. Slotul îți oferă opțiuni variate de miză, între 0.10 monede și 100 monede. Dacă preferi să joci cu miza maximă, poți selecta simplu opțiunea ‘max bet’, care ajustează automat pariul la cel mai înalt nivel disponibil, de 100.

Ai posibilitatea să ajustezi valoarea monedei în Starburst. Acest lucru îți permite să personalizezi valoarea fiecărei parieri în funcție de preferințele tale. Dacă setezi pariul pe rotire la 1 RON, dar valoarea monedei la 2, atunci pariezi efectiv 2 RON pe rotire.

Starburst dispune și de funcția de autospin. Această opțiune îți permite să setezi slotul să ruleze automat pentru un număr specific de rotiri. Poți, de asemenea, să setezi o limită de pierdere pentru funcția de autospin.

Astfel, jocul se va opri automat dacă ajungi la limita de pierdere pe care ai stabilit-o și vei reuși să controlezi mai bine bugetul destinat jocului.

Aspecte vizuale și audio

Grafica Starburst combină simplitatea cu un stil modern, cu elemente care creează un impact vizual plăcut.

Jocul se prezintă într-un format 2D, dar cu elemente grafice vibrante și luminoase. Tema sa este inspirată de spațiul cosmic, iar simbolurile cu pietre prețioase și diamante strălucitoare te duc cu gândul la stele și galaxii îndepărtate.

Vizual, merită menționată animația simbolului Wild, care aduce un plus de dinamism jocului. Când activezi un Wild, efectele vizuale sunt impresionante, iar tema cosmică a slotului este și mai bine pusă în evidență.

Partea audio a jocului este relaxantă, cu tonuri subtile și linistitoare, care te pot duce cu gândul la o călătorie spațială. Muzica și efectele sonore sunt bine integrate în tema jocului, așadar completează experiența vizuală fără a fi deranjante.

În concluzie, Starburst oferă o experiență audio-vizuală armonioasă și relaxantă, perfectă pentru a te deconecta și a te bucura de un joc de slot plăcut și captivant.

Mobil vs. desktop

Slotul Starburst funcționează excelent atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop. Nu este restricționat exclusiv pentru utilizarea pe mobil, așadar poți avea aceeași experiență de joc indiferent de platformă.

Poți să folosești un dispozitiv Android sau iOS pentru a rula jocul și te vei putea bucura de Starburst fără probleme.

Grafica și funcționalitățile jocului sunt optimizate pentru a asigura o experiență fluidă și plăcută pe orice tip de ecran, fie că joci de pe un telefon mobil, o tabletă sau un computer. Această flexibilitate îți permite să te bucuri de Starburst oriunde te-ai afla.

Găsește Starburst la aceste cazinouri

Despre NetEnt – Creatorul lui Starburst

NetEnt, compania din spatele slotului Starburst, este un dezvoltator de jocuri de cazino de renume mondial. Fondată în 1996, compania își are originea în Suedia și s-a dezvoltat rapid, devenind una dintre cele mai mari organizații din industria jocurilor de noroc.

NetEnt se concentrează în principal pe dezvoltarea de sloturi, dar oferă și o varietate de jocuri live și alte tipuri de jocuri de cazino. Cu o experiență vastă și o reputație solidă, NetEnt este cunoscută pentru inovația și calitatea superioară a produselor sale. Starburst este un exemplu de succes din portofoliul lor de jocuri.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Starburst

Când vine vorba de a alege un slot online, fiecare joc are punctele sale forte și aspecte mai puțin favorabile. Starburst, unul dintre cele mai cunoscute sloturi create de NetEnt, nu face excepție. Iată o listă cu cinci avantaje și dezavantaje ale acestui joc.

Pro

  • RTP-ul Starburst (96,09%) este comparabil sau chiar peste medie față de alte sloturi, deci îți oferă șanse bune de câștig.
  • Regulile și modul de joc sunt ușor de înțeles, ideal dacă ești începător, dar foarte potrivit și dacă ai experiență cu sloturile.
  • Include funcția de autospin, care adaugă comoditate și eficiență experienței de joc.
  • Are măsuri de protecție, cum ar fi limita de pierdere la autospin, care te ajută să îți gestionezi mai bine bugetul.
  • Este extrem de popular, datorită designului atractiv și modului de joc captivant.

Contra

  • Lipsa unor funcții bonus complexe sau a jocurilor bonus poate fi considerată un dezavantaj dacă îți dorești mai multe caracteristici speciale.
  • Volatilitatea scăzută spre medie poate semnala șansa unor câștiguri mai mici, care nu ți s-ar potrivi dacă vizezi premii mari.
  • Nu oferă un jackpot progresiv sau fix, ceea ce poate fi dezamăgitor dacă vânezi câștiguri substanțiale.
  • Tema cosmică, deși atrăgătoare, poate să nu fie pe placul tău.
  • În ciuda popularității sale, slotul poate părea repetitiv după sesiuni lungi de joc.

Starburst comparat cu alte sloturi

Starburst Standard
Versiune demo
Simboluri 8 10
Wild
Scatter
RTP 96,09% 94,48%
Pariu minim 0.10 RON 0.80 RON
Pariu maxim 100 RON 400 RON

Rezumat

Starburst, un slot de la NetEnt, se distinge prin RTP-ul său de 96,09% și volatilitatea joasă spre medie, care favorizează câștiguri frecvente de valori moderate.

Elementul său central, simbolul Wild, aduce funcționalități unice, precum extinderea pe întreaga rolă și acordarea de respin-uri.

Cu grafica sa inspirată din spațiu și sunetele relaxante, Starburst este ideal pentru o experiență de joc plăcută și accesibilă.

Te invit să încerci versiunea Starburst demo gratis în partea de sus a paginii sau să te bucuri de joc pe bani reali la cazinoul de încredere pe care îl recomand.

Resurse

FAQ: Starburst

Ce RTP are slotul Starburst?

Starburst are o rată de plată (RTP) de 96,09%, ceea ce este considerat peste medie pentru sloturi și oferă șanse bune de câștig.

Starburst oferă rotiri gratuite sau jocuri bonus?

Nu, Starburst nu include rotiri gratuite tradiționale sau jocuri bonus. În schimb, dispune de simbolul Wild special, care se extinde și oferă respin-uri.

Pot juca Starburst pe mobil?

Da, Starburst este optimizat pentru dispozitive mobile și funcționează excelent atât pe Android, cât și pe iOS, precum și pe dispozitivele desktop.

Ce tip de volatilitate are Starburst?

Starburst este un joc cu volatilitate joasă spre medie, ceea ce înseamnă că oferă câștiguri mai frecvente, dar acestea sunt de obicei de valori mai mici.

Cum funcționează simbolul Wild în Starburst?

Simbolul Wild în Starburst poate apărea pe rolele 2, 3 și 4, se extinde pe întreaga rolă și declanșează un respin. Dacă apar Wild-uri suplimentare în timpul respin-ului, acestea oferă respin-uri adiționale, până la un maxim de 3.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
51 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Starburst: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Starburst