Pacanele online gratis 77777: Sloturi cu design clasic, dar cu caracteristici moderne!

Pacanele online gratis 77777: Sloturi cu design clasic dar cu caracteristici moderne!
Citire: 3 minute

Sloturile retro, cu o grafică simplă, fără animații și fără un fundal sonor care să distragă jucătorul în timpul jocului, continuă să fie la fel de populare și astăzi, așa cum erau un trecut. După perioada de glorie a sloturilor fruit machine, în care simbolurile cu fructe erau preferatele jucătorilor, șeptarii (numărul 7 este considerat unul norocos) au preluat puterea.

Alături de simbolurile stea, clopot sau Bar se regăsesc pe liniile de plată a multor jocuri ca la aparate create după 1976. Numai că, Microgaming a reușit să adauge și mai multă plusvaloare acestei categorii de jocuri de noroc, prin lansarea slotului Cash Splash (1999). Astfel, pe lângă elementele clasice au fost integrate caracteristici noi, moderne, precum jackpot progresiv, linii de plata multiple, simboluri Wild și Scatter, runde gratuite și multiplicatori.

77777 – specială care aduce jackpot-ul!

Atunci când joci pacanele online gratis 77777 poți obține combinația specială de cinci șeptari, care îți poate aduce marele pot. Acest lucru este posibil doar atunci când joci pe bani reali jocurile ca la aparate cu șeptari. Unul dintre aceste jocuri este Shining Crown de la EGT Interactive, unde miza maximă plasată de jucători îi oferă acestuia pentru speciala de șeptari un câștig de 100,000 de credite.

Numai că, asemenea acestui slot, multe pacanele online gratis 77777 oferă un câștig masiv pentru specială de șeptari. Lista include, printre altele, sloturi precum:

  • Burning Hot
  • 20 Super Hot
  • Ultra Hot Deluxe
  • Mega Joker
  • Fruitastic
  • Straburst
  • Twin Spin
  • Magic Fruits 27
  • Energy Stars
  • Vegas Wins
  • Classic Fruits
  • Extra Stars

Distracția este garantată atunci când joci astfel de pacanele online gratis 77777, iar dacă joci pe banii tăi sau activezi un bonus din partea cazinoului, atunci vei intra în joc pentru a câștiga sume reale.

 Care sunt caracteristicile sloturilor cu șeptari?

Așa cum se întâmplă cu multe pacanele online simulator și jocurile ca la aparate cu șeptari mizează pe o suită de caracteristici care contribuie la creșterea nivelului de atractivitate printre jucători. Pentru că beneficiezi de posibilitatea de a juca pacanele online gratis 77777 poți testa fără presiune toate caracteristicile unui astfel de joc:

Simbolurile speciale

mare parte dintre aceste jocuri se bazează pe prezența simbolurilor Wild și Scatter, iar în unele cazuri (așa cum este Shining Crown), simbolul Scatter este dublu;

Runda Gamble

intâlnită în multe pacanele online gratis 77777 de la EGT Interactive și Green Tube (Novomatic), această caracteristică îi oferă jucătorului oportunitatea de a-și multiplica câștigul (dublarea acestuia sau creșterea de 4x a sumei obținute);

Jackpoturile

EGT Interactive, de exemplu, a integrat Jackpot Cards (4 jackpot-uri progresive), astfel că jucătorii pot obține atât jackpot-ul fix, reprezentat de șeptari sau alt simbol, dar și jackpoturile progresive;

Combinații care se formează din ambele direcții

un exemplu în acest sens este Starburst, unde combinațiile se creează atât din partea stânga către dreapta, cât și de la dreapta la stânga;

Runde Bonus

în general, o combinație formată din minim 3 simboluri Scatter îi oferă jucătorului un anumit număr de rotiri gratuite sau posibilitatea de a obține și alte beneficii, precum caracteristica Bonus.

Iar noile pacanele cu șeptari lansate în ultimii ani vin cu multe alte caracteristici atractive pentru jucători.

De ce este avantajos să joci pacanele online gratis 77777?

Atunci când joci pacanele online gratis 777777 te bucuri de următoarele avantaje:

  • Testarea modului de joc în diverse formule de miză;
  • Aplicarea unui model strategic, care poate fi folosit cu șanse reale de câștig atunci când se joacă pe bani;
  • Aflarea frecvenței câștigurilor grație posibilității de a juca pe termen mai lung decât în cazul jocului pe bani reali;
  • Identificarea tuturor elementelor jocului, familiarizarea cu volatilitatea, descoperirea modului în care funcționează RTP-ul slotului (de exemplu, unele pacanele online oferă un RTP mărit atunci când se plasează miza maximă).

Ceea ce este cel mai important atunci când joci pacanele online gratis 77777 este că joci fără să îți expui bugetul de joc, fiindcă nu pariezi bani reali. Așadar, dacă vrei să îți creezi șanse reale pentru a câștiga atunci când joci pe sume reale (ținând cont de avantajul casei, desigur), optează pentru versiunea gratuită a jocurilor ca la aparate.

De asemenea, alege acele sloturi cu un RTP care să fie peste 96% și nu juca niciodată pacanele cu RTP sub 94% (decât dacă este vorba despre jackpoturi progresive). Atunci când joci pacanele online gratis 77777, te distrezi, dar îți și pregătești terenul pentru a câștiga jackpotul în momentul în care vei plasa mize pe bani!

Înapoi la pagina generală
Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
80 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor

Cele mai noi știri

Bogdancazino.ro » Stiri » Pacanele online gratis 77777: Sloturi cu design clasic, dar cu caracteristici moderne!
Ultima actualizare: