WorldMatch a primit licența ONJN: Un nou dezvoltator de jocuri de noroc va fi disponibil în România

WorldMatch a primit licența ONJN: Un nou dezvoltator de jocuri de noroc va fi disponibil în România
Citire: 2 minute

WorldMatch anunță că a obținut licența din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc din România. Odată cu obținerea licenței, este de așteptat ca dezvoltatorul să încheie colaborări cu cazinourile licențiate în România.

Licența WorldMatch este valabilă începând cu 1 martie 2024, iar prin intermediul acesteia compania va putea să-și furnizeze serviciile pe piața din România.

Astfel, jocurile WorldMatch pot fi deja implementat de cazinouri și ele ar putea fi disponibile în cel mai scurt timp și jucătorilor români.

Reprezentanții companiei s-au declarat încântați de posibilitatea de a se extinde și în România.

„Suntem încântați să ne asigurăm licența de joc în România. Acest succes subliniază angajamentul nostru de a ne extinde la nivel global și ne consolidează poziția de partener preferat al operatorilor de cazinouri online din întreaga lume. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu partenerii locali reglementați pentru a oferi o experiență de joc extraordinară jucătorilor români”, a transmis Andrea Boratto, CEO la WorldMatchAndrea Boratto, CEO la WorldMatch - WorldMatch
https://www.worldmatch.eu/worldmatch-secures-its-gaming-license-in-romania/ #
.

Potrivit datelor oficiale ONJN, WorldMatch a primit licență pentru clasa II, pentru producție și/sau distribuție de software specializat în domeniul jocurilor de noroc. Numărul deciziei pentru acordarea licenței este 74/26.01.2024.

Despre WorldMatch

WorldMatch este un dezvoltator de jocuri de noroc cu origini în Italia, care s-a lansat în anul 2.000 în industria jocurilor de noroc online. În cei peste 20 de ani a legat colaborări cu cazinouri internaționale renumite la nivel global.

Colecția de jocuri de noroc WorldMatch conține peste 300 de titluri, 160 de sloturi cu 70 de motoare de joc, 30 de jocuri de masă și toate tipurile de video poker. Toate jocurile WorldMatch sunt adaptate pentru a putea fi accesate atât de pe desktop, cât și de pe dispozitive mobile (telefon/tabletă).

Iată câteva dintre cele mai populare sloturi WorldMatch: Olympian Fury, Boomers on Fire, Burger Win, Unicorn Cafe, The Tyragnez, The Arena.

La categoria jocuri de masă vom întâlni mai multe opțiuni de Blackjack, Punto Blanco și Baccarat. Jacks or Better, Super Las Vegas, Mega Jack și The Saloon sunt doar o parte din jocurile de video poker.

Din portofoliul WorldMatch fac parte și peste 15 jocuri diferite de ruletă, printre care: Fair Roulette, WRuleta, American priveeRoulette.

Colecția este completată cu jocuri instant ca: Cyber She, Moon Flight, Instant Candy Bar și Instant Space Bar.

Jocurile WorldMatch au o gamă largă de configurații în legătură cu volatilitatea, caracteristicile jocului și frecvența câștigurilor. În plus, există și jocuri cu premii jackpot multi-platformă.

Planurile WorldMatch nu se opresc însă la piața din România. Compania a anunțat că extinderea din țara noastră este doar o etapă din cadrul strategiei de expansiune globală. Acum mai rămâne de văzut doar care sunt cazinourile licențiate în România cu care va încheia colaborări și când vom putea juca și primele jocuri dezvoltate de WorldMatch.

Înapoi la pagina generală
Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
80 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor

Cele mai noi știri

Bogdancazino.ro » Stiri » WorldMatch a primit licența ONJN: Un nou dezvoltator de jocuri de noroc va fi disponibil în România
Ultima actualizare: