Cât de profitabile sunt bonusurile pentru pariuri sportive?

Cât de profitabile sunt bonusurile pentru pariuri sportive
Citire: 3 minute

Din dorința de a câștiga (49% dintre pariorii români sunt motivați de acest obiectiv), jucătorii din România iau în calcul tot felul de variante prin care să-și crească bugetul de pariuri. Bonusurile oferite de casele de pariuri online reprezintă unul dintre aceste metode, numai că, înainte de a revendica bonificațiile din portofoliul agențiilor de pariuri pe sporturi, pariorul trebuie să fie atent la termenii și condițiile acestora.

Chiar dacă un bonus înseamnă, în principiu, extra cash pentru jucător, de cele mai multe ori, aceste recompense se transformă într-o capcană pentru aceștia. Platformele de pariuri impun clauze privind rulajul acestor bonusuri, iar acestea, de cele mai multe ori, se dovedesc dificil de îndeplinit. Desigur, bonusurile fără rulaj la pariuri sportive sunt avantajoase, dar acestea sunt oferite rar de către agențiile online, care și-ar diminua în acest fel profitul.

Totuși, pariorii români au la dispoziție și oferte care le oferă beneficii, chiar dacă, nu sunt 100% în avantajul lor. Agențiile de pariuri de top din România au înțeles că trebuie să își fidelizeze membrii, de aceea, printre ofertele promoționale care nu sunt în avantajul acestora, mai strecoară și bonusuri care se dovedesc profitabile pentru jucători.

Ce fel de bonusuri oferă agențiile de pariuri din mediul digital românesc?

Oferta platformelor de pariere pe sporturi, esports și sporturi virtuale include o varietate de bonusuri. Printre cele mai accesate de jucători se numără:

Fiecare dintre aceste recompense sunt condiționate de cerințele privind rulajul, așa că, până și în cazul pariurilor fără risc, la final, jucătorul pierde bani. Pariorul primește din partea agenției banii pariati prima dată (în limita specificată în promoție) dacă aceștia sunt pierduți la un pariu necâștigător. Suma pierdută va fi creditată în contul jucătorului pentru ca acesta să parieze în continuare.

Doar că, în cazul în care acesta câștigă, în contul de joc va fi afișată doar suma obținută în urma pariului câștigător, nu și bonusul acordat inițial. Plus că, orice câștig obținut cu banii bonus va trebui rulat pe cote cu o anumită valoare, pe sporturi sau evenimente sportive prestabilite, într-un interval de timp specificat.

Iar acest lucru se întâmplă în cazul fiecărui tip de recompensă de la casele de pariuri sportive online. De aceea, este foarte important să optezi pentru o agenție de pariere care să îți ofere bonusuri ce sunt în avantajul tău.

Care sunt casele de pariuri pe sporturi din România care oferă top bonusuri pariorilor?

Platformele de pariere online pe sporturi care se numără printre cele mai bune opțiuni pe care să le iei în calcul atunci când vrei să plasezi bilete simple, combinate sau în sistem în România folosind bonusurile acestora sunt:

  • Unibet – oferă atât un bonus de bun venit cu un pariu fără risc, cât și free bet-uri în fiecare zi a săptămânii. De asemenea, Uniboost este una dintre cele mai interesante modalități de creștere a câștigurilor pe un bilet cu selecții multiple.
  • Betano – pe lângă cotele mărite/ cote cu marja 0% și Bonus Multiplu sau Bet Combo, această casă de pariuri vine în întâmpinarea pariorilor cu diverse opțiuni de promoții precum “miza înapoi la 0-0”, “avans de 2 goluri” sau “pierdere la limită”.
  • Stanleybet – este una dintre agenții online cu pariuri sportive care mizează pe pariuri gratuite fără depunere, free bet-uri la depozite, cashback, combo bonus, bonus aniversar și bonusuri extra profit.

Recomandăm revendicarea acelor bonusuri care nu se dovedesc a fi împovărătoare pentru parior, care impun un rulaj decent, cu cote minime accesibile și care nu sunt condiționate de termeni imposibil de îndeplinit. Până la urmă, bonusurile oferite de către casele de pariuri sportive online ONJN de top trebuie să le oferă pariorilor plus valoare și să îi determine să parieze pe termen lung la respectivele agenții.

Înapoi la pagina generală
Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
67 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor

Cele mai noi știri

Bogdancazino.ro » Stiri » Cât de profitabile sunt bonusurile pentru pariuri sportive?
Ultima actualizare: