Câștigă Jetoane de Aur cu Betano Night Show 2023

Câștigă Jetoane de Aur cu Betano Night Show 2023
Citire: 3 minute

Cu Betano Night Show, fiecare participant primește automat în cont un cadou gratuit, perfect pentru fanii cazinoului live. Show-ul începe de la ora 21.00 până la 21.50 și te invită la un premiu 100% gratuit care constă în jetoane de aur Betano.

Cu acest bonus fără depunere poți încerca jocuri de masă noi în timp ce pariezi alături de una dintre cele mai simpatice prezentatoare TV, Ramona Olaru. Pare distractive dar care ar fi principalele motive pentru care merită să iei loc la masa Betano Night Show?

  • Participarea la Betano Night Show este 100% gratuită, nu implică niciun cost
  • Show-ul acceptă toți jucătorii Betano, indiferent dacă au activitate sau nu în cont
  • Betano Night Show premiază jetoane la ruletă sau la blackjack

Urmărește show-ul și pariază cu gazda Betano Night Show

Show-ul lansat de Betano este activ doar în săptămâna/săptămânile selectate de operator (platforma are libertatea de a anula sau modifica termenii și condițiile campaniei oricând). Până acum, Betano a oferit un bonus gratis de 3 sau 5 jetoane de aur celor care intră în cont și urmăresc masa de ruletă/blackjack live prezentată de Ramona Olaru.

Condiția de participare este crearea contului. Dacă nu ești jucător aici, te invit să citești mai multe despre operator, avantaje și procesul de înregistrare în această recenzie Betano creată de specialiștii mei. Menționez că înscrierea este gratuită, sigură și declanșează multiple avantaje, care includ bonusul de bun venit și participarea automata la diverse competiții/campanii cu premii gratis.

Joacă jetoane de aur  fără rulaj la jocurile live

Când vizionezi show-ul, Betano va plăti fiecărui jucător din Night Show 3 jetoane de aur (numărul jetoanelor poate varia). Pentru fiecare jeton, valoarea este de 5 RON. Joci 100% gratis cu 5 lei x 3 Jetoane de Aur. În total, sunt 15 RON gratis pentru mesele live exclusive, create de operator: Betano Ruleta sau Betano Blackjack.

În regulament, Betano specifică care este jocul live sau disponibilitatea jetoanelor gratis. Ca un plus major pe care îl are față de alți competitori, Betano a exclus complet cerințele de rulaj. Asta înseamnă că poți să retragi din cont orice câștiguri, oricând. Îți amintesc însă că retragerile minime Betano sunt fixate la 20 lei.

*Poți paria împotriva gazdei sau pur si simplu poți viziona jocul și acțiunea de la masă și pe mobil sau pe tabletă. Betano pune accent pe experiența mobilă, lucru demonstrat prin câștigarea distincției „EGR Operator Awards 2019: Best Mobile Operator” (cel mai bun operator pe mobil).

Alte campanii concurs Betano casino

În afară de Betano Night Show, site-ul scoate în evidență mult mai multe concursuri cu participare gratuită. Unul dintre cele mai cunoscute competiții Trivia derulate anul trecut a fost “Vrei să fii milionar”.

Jucătorii au fost fascinați să participe gratis la versiunea distractivă a celebrului show televizat. Anul acesta, Betano a continuat tipul acestor concursuri cu “Betano Trivia Adevărat sau Fals” (concurs de cultură generală cu răspunsuri simple Da/Nu).

“Betano Master” este un alt concurs interesant pe care ți-l recomand în 2024. Nu e nevoie de depuneri în cont sau de alte condiții speciale. Concursul te pune în competiție directă cu toate cunoștințele tale sportive. Cu puțină inspirație alegi predicțiile și câștigi pariuri gratuite sau alte bonusuri dacă ai dreptate.

Ce îți mai oferă Betano?

Nu este prima oară când Betano surprinde jucătorii români cu oferte și concursuri de tipul Betano Night Show. Pe lângă jetoanele de aur gratuite Betano pe care le poți câștiga, operatorul îți oferă și bonusuri fără rulaj, surprize gratuite în cont și multiple instrumente prin care să îți poți controla corect și armonios jocul. Din acest punct de vedere, site-ul îți oferă toate motivele să îl încerci, fiind legal, sigur și profesionist cu fiecare jucător în parte.

Înapoi la pagina generală
Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
79 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor

Cele mai noi știri

Bogdancazino.ro » Stiri » Câștigă Jetoane de Aur cu Betano Night Show 2023
Ultima actualizare: