Adrian Mutu devine ambasadorul Magic Jackpot România

Adrian Mutu devine ambasadorul Magic Jackpot România
Citire: 3 minute

Foștii fotbaliști de renume ai României s-au transformat în ultimii ani în ambasadori ai agențiilor de pariuri sportive și ai cazinourilor onlinecare activează în mod legal pe teritoriul țării noastre. Cel mai recent nume este cel al lui Adrian Mutu, golgheterul all-time al Naționalei României (35 de goluri), jucător care a activat de-a lungul carierei fotbalistice la echipe prestigioase precum Juventus Torino, Inter Milano, Chelsea Londra, Parma și Fiorentina.

Actualmente, câștigătorul titlului de “Cel mai bun Fotbalist Român al Anului” de 4 ori (2003, 2004, 2007 și 2008) este antrenorul echipei de fotbal Rapid București, după ce în trecut a mai activat și la echipe precum FC Voluntari, Al Wahda și FC U Craiova 1948, dar și la Naționala U21 a României. Din luna aprilie 2022, Adrian Mutu este ambasadorul cazinoului Magic Jackpot, care face parte din grupul MJP Interactive Ltd, care deține și agenția de pariuri online Superbet.

Magic Jackpot – locul în care se distrează și campionii!

Cazinoul online Magic Jackpot este una dintre platformele licențiate de ONJN (licența nr. L1203785W001253), oferindu-le jucătorilor săi peste 900 de jocuri de la furnizori consacrați în industria jocurilor de noroc din întreaga lume. Site-ul este activ începând cu data de 01/01/2021, autorizația (decizia nr. 2714 emisă în 23/12/2020) fiind valabilă până la 31/12/2030.

Valoarea jackpot-urilor oferite de acest cazino online este de peste 420.000 Ron, lista producătorilor care oferă software acestei platforme incluzând următoarele branduri:

Membrii cazinoului au la dispoziție numeroase pacanele cu jackpoturi progresive de la EGT, care le propune câștiguri diferențiate în funcție de tipul jackpot-ului (Pică, Inimă, Romb și Treflă). Promoțiile acestei platforme includ un bonus de bun venit generos, cu cash și rotiri gratuite, inclusiv bonus pentru confirmarea contului de joc, precum și oferte promo exclusive, așa cum este Wheel of Magic.

Această promoție specială le permite jucătorilor să învârtă roată destinului și să obțină unul dintre premiile înscrise pe câmpurile roții:

  • Bonus Magic
  • Bonus la depunere
  • Rotiri Magic
  • Oferta de rotiri
  • Bonus
  • Rotiri gratuite
  • Magic Jackpot 50000 Ron

De asemenea, membrii noi sau deja înregistrați beneficiază și de alte oferte promoționale exclusive, care le sunt oferite în funcție de activitatea lor în cadrul cazinoului.

Jackpoturi magice cu câștiguri care cresc în timp real!

Adrian Mutu este magicianul care recomandă jackpoturile progresive Magic Jackpot, aceste sloturi cu câștiguri care se măresc în timp real fiind oferite de branduri precum Netent și Play’n Go. Membrii cazinoului pot încerca să câștige premiile supreme oferite la jocuri de pacanele precum:

  • Divine Fortune
  • Speed Cash
  • Mega Joker
  • Gift Shop
  • Temple of Wealth
  • Gunslinger Reloaded
  • Beast of Wealth
  • Golden Goal
  • Celebration of Wealth
  • Leprechaun goes Egypt

Valoarea câștigurilor potențiale începe de la câteva zeci de mii Ron și poate ajunge până la peste o sută de mii Ron.

Ce înseamnă prezența lui Adrian Mutu în calitate de ambasador Magic Jackpot?

Ambasadorul magiei, Adrian Mutu, deja apare în reclamele brandului, unde face dovada faptului că talentul său a rămas același, chiar dacă fostul fotbalist a ajuns la vârsta de 43 de ani. “Antrenează-ți magia cu Adrian Mutu” este titlul uneia dintre aceste reclame care promovează cazinoul și îi îndeamnă pe jucători să se bucure de jocurile din portofoliul platformei în așteptarea Campionatului Mondial de Fotbal din 2022.

Dat fiind faptul că Magic Jackpot face parte din același grup cu Superbet, Adrian Mutu a participat recent și la competiția Grand Chess Tour 2022, eveniment sponsorizat de către Superbet. Astfel, ambasadorul cazinoului Magic Jackpot a fost cel care a făcut mutarea inaugurală a meciului dintre Wesley So și Bogdan Deac (partidă încheiată la egalitate).

Acest turneu de șah face parte din Superbet Chess Classic România 2022 la care și-au mai făcut apariția și alți ambasadori ai brandului Superbet, precum Benny Adegbuyi sau Florin Răducioiu. Adrian Mutu se alătură astfel ambsadorilor de elită ai grupului Superbet, mare parte dintre aceștia fiind foști fotbaliști, membri ai Generației de Aur, precum Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu și Bogdan Stelea.

Însă, numai Adrian Mutu este singurul ambasador al brandului de casino Magic Jackpot, fiind responsabil de acum înainte cu răspândirea magiei câștigurilor printre jucătorii din România!

Înapoi la pagina generală
Homeghi Constantin
Homeghi Constantin
Redactor Senior & Expert în cazinouri online
63 Articole
0 Recenzii

Homeghi Constantin este licențiat în Drept (a absolvit în anul 2003) și după ce a activat în acest domeniu și-a spus că este timpul pentru o schimbare.  Pentru că este pasionat de scris, s-a decis să facă din această pasiune un stil de viață.

Citește mai mult despre autor

Cele mai noi știri

Bogdancazino.ro » Stiri » Adrian Mutu devine ambasadorul Magic Jackpot România
Ultima actualizare: