Wolf Gold
Wolf Gold
Pragmatic Play

Joacă demo gratis

wolf gold
Joacă la Winbet

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,01%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 2500x

Pariu minim: 0,25 RON

Pariu maxim: 125 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 25

Data lansării: 04/27/2017

Wolf Gold: Informații și detalii

Wolf Gold este un joc de păcănele modern care te transportă în inima naturii sălbatice, printr-o tematică inspirată de peisajele și animalele preriei Americii de Nord.

Pragmatic Play, un nume cunoscut în lumea producătorul de sloturi online, a lansat acest joc în 2017. De la apariția sa, Wolf Gold a devenit rapid un favorit în cazinourile online, recunoscut pentru mecanica sa Hold & Win, care a contribuit la popularizarea acestei funcții.

Slotul se distinge și printr-o ofertă generoasă de trei jackpot-uri fixe, care oferă șansa unor câștiguri colosale, dar și prin funcția de rotiri gratuite cu simboluri gigantice Blazin Reels Free Spins.

Unicitatea lui Wolf Gold este evidențiată de combinația dintre tema relaxantă, natură și cele două funcții speciale deosebite, care împreună creează o experiență de joc memorabilă.

În acest articol ți-am pregătit toate informațiile necesare legate de caracteristicile speciale și șansele de câștig pe care Wolf Gold le oferă. Add here Înainte să pariezi bani reali, recomand să joci joacă mai sus și varianta Wolf Gold demo pentru distracție și o mai bună înțelegere a jocului, înainte să pariezi bani reali.

Role, rânduri și linii de plată

În cadrul jocului Wolf Gold vei întâlni o configurație clasică, cu 5 role verticale și 3 rânduri orizontale.

Pragmatic Play a creat acest joc cu un număr de 25 de linii de plată, pe care se formează combinațiile câștigătoare. Nu ai posibilitatea de a schimba numărul liniilor de plată; acestea sunt fixe. Asta înseamnă că fiecare rotire activează toate liniile pentru șanse maxime de câștig.

Conform producătorului, te poți folosi și de butoanele SPACE și ENTER de pe tastatură, pentru a porni și a opri învârtirea rolelor.

Liniile de plată se formează de la stânga la dreapta, iar pentru a câștiga, trebuie să aliniezi simbolurile corespunzătoare pe liniile active. Acest sistem îți simplifică experiența de joc și îți permite să te concentrezi pe strategia de pariere și pe bucuria jocului.

role randuri si linii de plata

Simboluri

Slotul Wolf Gold este o invitație în inima Americii de Nord, unde vei descoperi un peisaj sălbatic cu 10 simboluri inspirate din fauna locului. Pe rolele sale colorate, te vei întâlni cu animale maiestuoase și simboluri clasice de cărți de joc, toate desenate cu atenție la detalii.

Simbolurile cu valori mari sunt reprezentate prin animale caracteristice regiunii: bizonul, vulturul, calul și puma. Fiecare dintre acestea oferă plăți majore pentru o combinație de 5 simboluri identice, la o miză de 1 RON:

Pe lângă acestea, simbolurile A, K, Q și J completează tabloul cu plăți mai mici, fiecare dublând miza pe linie pentru o serie de 5 simboluri.

Lupul, simbolul Wild, este vedeta acestui joc, având puterea de a înlocui orice alt simbol, cu excepția Scatter și simbolurilor Money, pentru a forma combinații câștigătoare. Acesta îți aduce de 20 de ori miza pentru o linie completă, dar îți sporește și șansele de câștig prin versatilitatea sa.

Ca și simboluri Scatter, vei descoperi în joc o scenă deșertică cu textul ‘SCATTER’. Aceasta este cheia spre rotiri gratuite, care te recompensează și cu 1x miza totală plus o rundă de jocuri bonus atunci când apar trei astfel de simboluri pe role.

simboluri

Scatters și funcții bonus

Pragmatic Play a adăugat o multitudine de caracteristici speciale în acest joc ca la aparate. Astfel, Wolf Gold te surprinde cu funcția Blazin Reels Free Spins, care este activată atunci când apar simbolurile Scatter pe rolele 1, 3 și 5, declanșând 5 rotiri gratuite.

În timpul rotirilor gratuite, rolele 2, 3 și 4 se combină pentru a forma un simbol colosal, precum poți observa și în poza de mai jos.

Funcția Hold and Win, vedeta acestui joc, este inițiată când 6 sau mai multe simboluri Money apar pe ecran. Acest lucru declanșează funcția Money Respin, unde simbolurile obișnuite dispar și doar cele Money rămân, începând cu 3 respinuri.

Fiecare simbol Money nou care apare resetează numărul de respinuri la 3, iar funcția continuă până când respinurile se termină sau toate pozițiile sunt ocupate de simboluri Money, ceea ce poate duce la câștigarea Mega Jackpotului.

Dezvoltatorul jocului nu a adăugat opțiunea de a cumpăra bonusul în acest slot. Prin urmare, va fi nevoie să aștepți declanșarea funcțiilor speciale în jocul de bază pentru a te bucura de ele.

scatters si functii bonus

RTP și volatilitate

RTP-ul (rata de plată către jucător) este de 96,01% pentru slotul Wolf Gold. Acest procentaj sugerează că, în medie, pentru fiecare 100 RON pariați, slotul este programat să returneze jucătorilor 96,01 RON. Aceasta nu garantează că vei câștiga exact această sumă la fiecare sesiune, ci e o valoare medie calculată pe termen lung și pentru multe sesiuni de jocuri.

Platforma de cazino reține restul, și anume un avantaj de 3,99%, cunoscut și ca ‘house edge’. Astfel, din totalul banilor mizați pe Wolf Gold, cazinoul va păstra, în medie, 3,99 RON din fiecare 100 RON jucati.

Volatilitatea lui Wolf Gold este catalogată ca fiind medie. Prin urmare, vei observa un echilibru între frecvența câștigurilor și mărimea lor: câștigurile nu sunt la fel de rare ca în cazul sloturilor cu volatilitate înaltă, dar nici nu sunt mici, cum se întâmplă la cele cu volatilitate scăzută.

Limite de pariere

La Wolf Gold, miza minimă pe rotire este de 0,25 RON, ceea ce îți permite să te bucuri de joc chiar și cu un buget redus. Pe de altă parte, dacă te simți norocos și vrei să mărești mizele, poți paria până la 125 RON pe o singură rotire.

Ești în controlul jocului cu posibilitatea să ajustezi valoarea monedei după preferințe, ceea ce influențează mărimea pariului final. De exemplu, setează valoarea monedei la 2, iar dacă pariezi 1 RON per rotire, de fapt vei juca cu 2 RON per spin.

Slotul vine echipat și cu opțiunea de autospin, perfect pentru momentele când dorești să urmărești acțiunea fără întrerupere.

Mai mult, poți seta o limită de pierdere pentru autospin, astfel încât sesiunea de joc să se oprească automat când ajungi la suma limită. Acest detaliu este esențial pentru a te asigura că nu depășești bugetul alocat jocului.

Grafică și audio

Slotul Wolf Gold îți prezintă un design grafic modern, cu elemente vizuale 3D ce aduc jocul la viață. Tematica este inspirată de sălbăticia din stepa nord-americană, cu simboluri precum lupi, bizoni și vulturi, care te transportă în inima naturii.

Pe lângă acest peisaj natural impresionant, animațiile și culorile aprinse contribuie la o experiență vizuală captivantă.

Partea audio a slotului este la fel de fascinantă, cu un fundal sonor liniștitor ce evocă sunetele naturii și strigătele animalelor sălbatice.

Nu este strident, ci mai degrabă te relaxează și te ajută să te concentrezi pe sesiunea de joc. Pe parcursul rundelor bonus și momentelor de câștig, muzica se intensifică și adaugă mai multă emoție.

Cu un echilibru atent între vizual și audio, Wolf Gold creează o atmosferă plăcută și o experiență de joc memorabilă.

Mobil vs. desktop

Wolf Gold este un slot care asigură o experiență de joc fluidă și optimizată atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop, garantând accesibilitate și confort indiferent de platforma aleasă.

Nu există restricții legate de dispozitivele pe care îl poți accesa. Jocul a fost proiectat să funcționeze excelent pe telefoane smart, tablete sau computere desktop, fără compromisuri în ceea ce privește performanța sau calitatea grafică.

Indiferent dacă preferi Android sau iOS, te poți aștepta la aceeași experiență de joc de calitate superioară, datorită optimizării atente pentru diverse sisteme de operare. Această flexibilitate asigură că te poți bucura de Wolf Gold oricând și oriunde, fără griji legate de compatibilitate.

Găsește Wolf Gold la aceste cazinouri

Despre Pragmatic Play – creatorul jocului Wolf Gold

Pragmatic Play, dezvoltatorul din spatele slotului Wolf Gold, a fost fondat în 2015. Compania are sediul în Malta, un centru recunoscut pentru industria jocurilor de noroc online.

Cu o echipă vastă și diversă, Pragmatic Play s-a extins rapid, devenind unul dintre cei mai importanți furnizori de conținut pentru industria iGaming.

Organizația se concentrează pe o gamă largă de produse care include sloturi, jocuri live și alte tipuri de jocuri de cazino. Prin dedicarea pentru inovație și calitate, Pragmatic Play reușește să ofere experiențe de joc memorabile și captivante pentru jucători din întreaga lume.

Avantaje și dezavantaje ale jocului Wolf Gold

Pentru o mai bună înțelegere a acestui joc de păcănele, îți prezint punctele pro și contra ale acestuia. Astfel, tu vei putea să te asiguri că se potrivește stilului tău de joc:

Pro

  • RTP competitiv: Cu un RTP de 96,01%, Wolf Gold oferă o rată de plată către jucător peste medie comparativ cu alte sloturi, cu șanse mai mari de câștig.
  • Funcții bonus diverse: Slotul include funcții bonus variate, cum ar fi Blazin Reels Free Spins și Hold and Win.
  • Autospin și limite de pierdere: Oferă opțiunea de autospin, împreună cu posibilitatea de a seta limite de pierdere pentru a promova jocul responsabil.
  • Popularitate: Datorită caracteristicilor sale atractive și temei captivante, Wolf Gold se bucură de o popularitate semnificativă printre jucători.

Contra

  • Volatilitate: Fiind un slot de volatilitate medie spre înaltă, câștigurile mari pot fi mai rar întâlnite, ceea ce te-ar putea descuraja.
  • Lipsa jackpotului progresiv: În timp ce oferă jackpot-uri fixe, absența unui jackpot progresiv ar putea fi considerată un minus dacă vizezi câștiguri uriașe, prezente la jocurile care oferă această opțiune.
  • Tema: Deși tematica inspirată de fauna sălbatică este bine executată, ea ar putea să nu fie pe placul tău, fiind o preferință subiectivă.
  • Complexitatea jocului: Prezența mecanicii de joc Hold and Win și a celorlalte funcții bonus complexe pot fi copleșitoare dacă nu ai experiență cu sloturi similare.

Wolf Gold comparat cu alte sloturi

Caracteristici Wolf Gold Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 10 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,01% 94,48%
Pariu minim 0,25 RON 0,80 RON
Pariu maxim 125 RON 400 RON

Rezumat

Ai aflat în rândurile de mai sus tot ceea ce este de știut despre slotul Wolf Gold, dezvoltat de Pragmatic Play. Cu un RTP de 96,01%, acest slot oferă o combinație atrăgătoare de volatilitate medie și caracteristici bonus diverse.

De asemenea, slotul este accesibil atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop, cu limite de pariere flexibile pentru a se potrivi cu orice buget.

Ca și dezavantaje, poți lua în considerare preferințele personale legate de tematică sau complexitatea jocului, în funcție de nivelul tău de experiență cu păcănelele.

La începutul acestui articol poți încerca jocul Wolf Gold demo, gratuit, fără să riști. Poți juca în siguranță pe bani reali la cazinourile pe care eu și echipa mea ți le recomandăm cu încredere, mai sus.

Resurse

FAQ: Wolf Gold

Ce RTP are slotul Wolf Gold?

Slotul Wolf Gold se mândrește cu un RTP de 96,01%, peste media industriei jocurilor de păcănele.

Pot juca Wolf Gold pe dispozitivul meu mobil?

Da, Wolf Gold funcționează la fel de bine pe dispozitive mobile și desktop, fiind compatibil atât cu sistemele Android, cât și iOS.

Există funcții bonus în Wolf Gold slot?

Wolf Gold include funcții bonus atrăgătoare, precum Blazin Reels Free Spins și Hold and Win, care pot îmbogăți experiența ta de joc și pot crește câștigurile.

Care este pariul minim și maxim pe care îl pot plasa în Wolf Gold?

Pariul minim la Wolf Gold este de 25 de bani, iar cel maxim este de 125 RON per rotire.

Wolf Gold oferă opțiunea de autospin cu limită de pierdere?

Da, slotul Wolf Gold include funcția de autospin, ceea ce îți permite să setezi o limită de pierdere pentru a controla mai bine bugetul alocat jocului.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
80 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Wolf Gold: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Wolf Gold