Plenty on Twenty
Plenty on Twenty
Novomatic

Joacă demo gratis

plentyontwentygamepng
Joacă la Magic Jackpot Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 95,61%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 50000x

Pariu minim: 0,20 RON

Pariu maxim: 40 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 15%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 20

Data lansării: 15/03/2014

Plenty on Twenty: Informații și detalii

Plenty on Twenty te invită să te alături unei petreceri neobișnuite unde fructele retro prind viață într-un dans haios și colorat.

Acest joc de păcănele a fost dezvoltat de Greentube (divizie Novomatic) în 2014 și îmbină o temă clasică cu elemente moderne. Cu animația sa 3D și simbolurile tradiționale cu fructe, este perfect pentru tine dacă ești pasionat de jocurile ca la aparate din săli.

Se încadrează în categoria sloturilor video, fiind o reinterpretare modernă a sloturilor tradiționale. Deși readuce în atenție nostalgia jocurilor clasice, Plenty on Twenty se remarcă prin grafica sa avansată și efectele sonore de excepție.

Plenty on Twenty a câștigat rapid popularitate în rândul jucătorilor online, iar acum îl poți găsi ușor pe site-urile de jocuri de slot, inclusiv în cazinoul din link-ul de mai sus.

Farmecul său unic este dat de o grafică plină de viață și umor, unde fructele se transformă în personaje adorabile, parcă desprinse direct dintr-un desen animat.

Te invit să descoperi jocul în varianta Plenty on Twenty demo, la începutul acestei pagini.

Role, rânduri și linii de plată

În lumea animată a slotului Plenty on Twenty, vei găsi o structură familiară a rolelor și a rândurilor. Acest joc are 5 role verticale. Pe partea orizontală, sunt prezente 3 rânduri, ce îți permit să observi cu ușurință simbolurile vesele.

Jocul de păcănele este dotat cu 20 de linii de plată fixe. De aici îi vine și numele, Plenty on Twenty, cu referire la twenty paylines (douăzeci de linii de câștig).

Un detaliu important este că în Plenty on Twenty nu poți schimba numărul de linii de plată. Acest lucru înseamnă că fiecare rotire îți va oferi automat toate posibilitățile de câștig.

Astfel, te poți bucura de joc fără să te îngrijorezi de ajustarea mizelor sau a liniilor active, concentrându-te pur și simplu pe distracție și pe urmărirea combinațiilor câștigătoare. Poți observa în imaginea de mai jos toate liniile de câștig posibile.

role randuri si linii de plata

Simboluri

În slotul Plenty on Twenty, te vei întâlni cu o varietate de simboluri colorate și animate. Acest joc dispune de șase simboluri standard, toate reprezentând fructe cu trăsături umane, cum ar fi brațe, picioare, ochi și gură. La fiecare rotire, fructele par că ar pica în gol, iar apoi aterizează pe role într-un stil foarte haios.

Să aflăm cu cât te premiază fiecare simbol în parte, la o miză de 2 RON, pentru 5 simboluri pe role: cireșele, portocalele și lămâile oferă cele mai mici câștiguri, și anume 5x miza, rezultând 10 RON dacă prinzi cinci simboluri pe linie.

Prunele și pepenii sunt fructele cele mai valoroase, iar cinci din aceste simboluri pe o linie de plată te vor premia cu 10x miza, adică 20 RON.

Pe lângă aceste simboluri, jocul include și un simbol Wild, reprezentat de cifra 7 roșie, care înlocuiește alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare.

În ceea ce privește plățile, Wild oferă recompense substanțiale, cu o plată de până la 50x miza pentru cinci astfel de simboluri pe o linie de plată. Totodată, există și un simbol Scatter, reprezentat de o stea galbenă pe fundal albastru, care poate oferi plăți impresionante de până la 500x miza, dacă apar cinci astfel de simboluri oriunde pe role.

Așadar, poți primi până la 1000 RON pe liniile de câștig per rotire, dacă pariezi 2 RON. Desigur, acesta este doar un exemplu și, dacă dorești să pariezi mai mult, poți modifica miza. Dacă pariul este mai mare, potențialele câștiguri sunt mai bune, iar dacă este mai mic, plățile sunt mai mici.

simboluri

Scatter și funcții bonus

Plenty on Twenty nu oferă o varietate de bonusuri sau un joc bonus tradițional. În locul acestora, jocul se concentrează pe simbolurile standard și pe funcțiile lor speciale. De exemplu, simbolul Scatter, reprezentat de o stea galbenă, nu declanșează rotiri gratuite sau jocuri bonus, dar oferă plăți substanțiale dacă apar în număr de minim trei pe role.

Totuși, vei observa că jocul are încorporată o funcție de pariere a câștigurilor, cunoscută sub numele de Gamble. După o victorie, ai opțiunea de a paria câștigul printr-un joc de ghicit culoarea unei cărți. Dacă ghicești corect, îți dublezi câștigul; dacă greșești, pierzi suma pariată.

În ceea ce privește jackpotul, Plenty on Twenty nu are un Jackpot progresiv sau fix, iar astfel se concentrează mai mult pe plățile generate de simbolurile standard și Scatter. De asemenea, nu există opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite sau de a activa direct jocul bonus, menținând astfel un stil de joc simplu și direct.

scatter si functii bonus

RTP și volatilitate

Plenty on Twenty are un RTP (rată de plată) de 95,61%. Acest procentaj indică faptul că, în medie, slotul returnează jucătorilor 95,61 RON pentru fiecare 100 RON pariați. Comparativ cu alte sloturi, acest RTP se situează ușor sub media industriei, care este adesea în jur de 96%.

Pe baza caracteristicilor sale de joc, se poate spune că slotul are o volatilitate medie. Acest lucru înseamnă că jocul oferă un echilibru între frecvența câștigurilor și mărimea acestora: nu vei câștiga la fel de des ca la un slot cu volatilitate scăzută, dar când câștigi, sumele pot fi mai substanțiale.

Este important să reții că, în timp ce RTP-ul și volatilitatea oferă indicii despre comportamentul unui slot pe termen lung, rezultatele pe termen scurt pot varia semnificativ, deoarece nu există o garanție a câștigurilor sau pierderilor într-un joc de slot.

Așadar, din punct de vedere al ratei de plată către jucător și a volatilității, Plenty on Twenty se prezintă ca un joc echilibrat, perfect pentru tine fie că ești începător sau expert în sloturi.

Limite de pariu

La slotul Plenty on Twenty, poți paria sume începând de la 0,20 RON pe rotire, ceea ce îl face accesibil pentru tine dacă dispui de un buget mai redus. Miza maximă pe care o poți plasa este de 40 RON per rotire, așadar te poți bucura de joc și dacă intenționezi să plasezi pariuri mai consistente.

În ceea ce privește ajustarea valorii monedei, slotul nu oferă opțiuni complexe legate de acest aspect pentru fiecare rotire. Mizele sunt fixe, astfel încât suma pe care alegi să o pariezi este suma efectivă pe care o joci.

Slotul include, de asemenea, o funcție de Autospin, ceea ce înseamnă că poți seta jocul să ruleze automat pentru un număr specific de rotiri. Această funcție este utilă dacă preferi să joci fără întreruperi.

Mai mult, poți seta și anumite limite atunci când pornești funcția de Autospin. De exemplu, poți stopa Autospin după un anumit număr de rotiri efectuate, sau când limita de câștig este egală cu sau depășește o anumită sumă.

Grafică și audio

Slotul Plenty on Twenty de la Novomatic se remarcă printr-un design grafic modern și animații 3D. Este un joc cu tematică de fructe, dar adus la un nou nivel datorită tehnologiei 3D, ceea ce îi conferă un plus de dinamism.

Fructele nu sunt doar simboluri statice, ci personaje animate cu trăsături umane, cum ar fi ochi și gură, care le fac mai distractive și captivante. Culorile sunt foarte vibrante iar animațiile deosebite scot jocul din anonimat.

Pe lângă aspectul vizual, coloana sonoră a jocului este plăcută și energică, fapt care adaugă la atmosfera generală de distracție și entuziasm. Muzica și efectele sonore te pot duce cu gândul la jocurile clasice de aparate, oferind o nostalgie plăcută dar în același timp un sentiment de noutate.

În general, Plenty on Twenty combină cu succes elemente vizuale moderne cu o temă clasică și reușește să creeze o experiență audio-vizuală plăcută și antrenantă.

Mobil vs. desktop

Jocul de păcănele Plenty on Twenty funcționează excelent atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Nu este restricționat doar la utilizarea pe mobil, așa că te vei putea bucura de acest joc indiferent de platforma pe care o alegi.

În plus, este compatibil atât cu dispozitivele Android, cât și cu cele iOS, ceea ce îl face accesibil unui număr mare de jucători. Această versatilitate asigură că poți să te bucuri de Plenty on Twenty oriunde te-ai afla, indiferent de dispozitivul tău preferat.

Găsește Plenty on Twenty la aceste cazinouri

Despre Greentube (Novomatic) – creatorul lui Plenty on Twenty

Greentube, o divizie a Novomatic, este responsabilă pentru dezvoltarea jocului online Plenty on Twenty. Greentube este specializată în conversia jocurilor clasice Novomatic pentru platforme online și în dezvoltarea de conținut original pentru jocuri de cazino online.

Prin această divizie, Novomatic, un jucător important pe piața dezvoltatorilor de jocuri de cazino terestre, extinde prezența sa în lumea digitală a jocurilor de noroc.

Avantajele și dezavantajele slotului Plenty on Twenty

Este important să luăm în considerare atât avantajele cât și dezavantajele acestui joc. Comparativ cu alte sloturi disponibile pe piață, fiecare aspect are impactul său asupra experienței tale de joc. Iată o privire detaliată asupra principalelor puncte pozitive și negative ale acestui slot.

Pro

  • Design grafic modern: Animațiile 3D și designul plin de culoare fac jocul atractiv din punct de vedere vizual.
  • Simplu de înțeles: Regulile și modul de joc sunt directe, făcându-l accesibil pentru orice nivel, fie că ești începător sau expert.
  • Funcția de Autospin: Oferă comoditate și permite jocului să ruleze fără întreruperi.
  • Tematică populară: Tema de fructe este clasică și îndrăgită.

Contra

  • RTP sub medie: Un RTP de 95,61% este ușor sub medie comparativ cu alte sloturi.
  • Lipsa bonusurilor complexe: Nu oferă runde bonus sau rotiri gratuite.
  • Nu oferă jackpot: Este un joc la care te vei baza doar pe premiile oferite de liniile de plată, fără jackpot progresiv.
  • Lipsa inovației în modul de joc: Jocul nu aduce caracteristici noi sau inovatoare în modul de joc.

Plenty on Twenty comparat cu alte sloturi

Caracteristici Plenty on Twenty Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 8 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 95,61% 94,48%
Pariu minim 0,20 RON 0,80 RON
Pariu maxim 40 RON 400 RON

Rezumat

În acest articol, ai aflat despre slotul Plenty on Twenty de la Novomatic. Printre avantajele jocului se numără designul modern, simplitatea și funcția de autospin. Dezavantajele includ RTP sub medie și lipsa bonusurilor complexe.

Jocul este accesibil în varianta Plenty of Twenty demo în partea de sus a acestei pagini, pentru o experiență fără riscuri, sau poți alege să joci pe bani reali la cazinoul recomandat. Cu toate acestea, ține minte că jocul de noroc trebuie abordat responsabil.

Resurse

FAQ: Plenty on Twenty

Ce RTP are Plenty on Twenty?

RTP-ul (rata de plată) pentru Plenty on Twenty este de 95,61%, ușor sub media industriei care este de aproximativ 96%.

Ce tip de slot este Plenty on Twenty?

Este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată, cu o temă de fructe animate în stil 3D.

Plenty on Twenty are funcții speciale, cum ar fi rotiri gratuite sau jocuri bonus?

Nu, nu oferă rotiri gratuite sau jocuri bonus, dar include simboluri Wild și Scatter, plus opțiunea de pariere a câștigurilor.

Pot juca Plenty on Twenty pe dispozitive mobile?

Da, jocul este optimizat pentru a fi jucat atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop.

Este Plenty on Twenty un joc popular?

Deși are anumite caracteristici atrăgătoare, popularitatea sa este moderată în comparație cu alte sloturi mai noi sau mai inovatoare.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Plenty on Twenty: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Plenty on Twenty