Book of Ra
Book of Ra
Novomatic

Joacă demo gratis

book of ra joc
Joacă la Magic Jackpot Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,00%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 5000x

Pariu minim: 0,01 RON

Pariu maxim: 45 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 28%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 9

Data lansării: 03/03/2005

Book of Ra: Informații și Detalii

Bine ai venit în lumea enigmatică a slotului Book of Ra! Dezvoltat de celebrul Novomatic în 2004, acest joc te invită să explorezi misterele Egiptului Antic.

Este un slot video care și-a păstrat popularitatea în cazinourile online prin modul de joc antrenant și funcțiile speciale deosebite.

Ce îl face pe Book of Ra atât de irezistibil? Fără îndoială, farmecul acestui joc constă în armonia perfectă dintre simbolurile încărcate de semnificații și oportunitatea de câștig.

Simbolurile, inspirate din mitologia egipteană, aduc atât o estetică atrăgătoare, cât și funcții bonus clasice, dar extrem de populare. Printre acestea, poți întalni simboluri scatter, rotiri gratuite și un simbol expansiv misterios.

Poți testa jocul în varianta Book of Ra demo pe această pagină, dar poți juca și pe bani reali în cazinoul pe care ți-l recomand.

Hai să descoperim împreună tot ce vrei să știi despre Book of Ra, slotul unde divertismentul și șansele de câștig merg mână în mână.

Role, rânduri și linii de plată

Intră în lumea slotului Book of Ra, unde te întâmpină 5 role misterioase, gata să-și dezvăluie secretele la fiecare rotire. Acest joc îți oferă un aranjament clasic de 3 rânduri, combinând simboluri tradiționale cu o mecanică inovativă.

Pe cele 9 linii de plată, fiecare rotire îți poate deschide calea spre posibile recompense atrăgătoare.

Un aspect interesant al acestui slot este că îți permite să modifici numărul liniilor de plată. Acest control îți oferă libertatea de a-ți ajusta strategia de joc, personalizând fiecare sesiune în funcție de stilul tău de joc. Astfel, poți decide cât de mare sau mic vrei să fie riscul pe fiecare rotire, prin adaptarea mizei pe baza preferințelor tale.

Cu această flexibilitate, Book of Ra transformă fiecare joc într-o experiență unică, adaptată dorințelor tale. Fie că ești un jucător prudent sau unul care preferă mizele mari, acest slot îți oferă tot ce ai nevoie pentru o sesiune de joc plăcută.

role randuri si linii de plata

Simboluri

Fie că alegi Book of Ra demo sau pe bani reali, vei observa varietatea impresionantă de simboluri, fiecare cu rolul său unic în crearea combinațiilor câștigătoare.

În timpul jocului, vei întâlni simboluri clasice, precum 10, J, Q, K și A, care au valori mai mici și pot plăti până la 15x miza ta pentru o combinație de cinci.

Pe de altă parte, simbolurile cu valoare mare, cum sunt scarabeul, faraonul sau statuia zeiței Isis, pot oferi până la 200x miza ta pentru aceeași combinație.

Să nu uităm și de simbolul exploratorului, cel mai prețios dintre simbolurile de bază, care poate plăti 500x miza ta pentru o combinație de cinci simboluri.

Slotul Book of Ra include și simbolul Wild, reprezentat de Cartea lui Ra, care are rol dublu: acționează ca un simbol Wild și ca un Scatter. Ca simbol Wild, înlocuiește orice alt simbol pentru a forma combinații câștigătoare. În plus, ca Scatter, declanșează funcția de rotiri gratuite atunci când apare de trei ori pe role.

simboluri

Scattere și caracteristici bonus

În lumea Book of Ra, fiecare rotire poate deschide porțile către aventuri nemaivăzute, datorită funcțiilor sale bonus captivante. Misteriosul simbol Scatter, Cartea lui Ra, este cheia care declanșează aceste funcții. Prinde trei sau mai multe astfel de simboluri pe role și vei activa Speciala cu rotiri gratuite, un moment așteptat de orice explorator al păcănelelor.

În timpul rotirilor gratuite, un simbol ales la întâmplare capătă puterea de a se extinde pe role și mărește astfel potențialul tău de câștig. Funcția Gamble adaugă un plus de suspans și îți oferă șansa de a-ți dubla câștigurile printr-un joc de noroc simplu.

Book of Ra nu are un jackpot progresiv, dar magia acestui joc constă în posibilitatea de câștiguri impresionante, datorită funcțiilor speciale.

Opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite nu este disponibilă pentru varianta clasică a jocului Book of Ra. În acest joc, rotirile gratuite se obțin în mod tradițional, prin alinierea a trei sau mai multe simboluri Scatter (Cartea lui Ra) pe role.

scattere si caracteristici bonus

RTP și volatilitate

În lumea slotului Book of Ra, vei întâlni un RTP (rata de plată) de aproximativ 96%. Acest lucru înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 RON pariați, poți aștepta să primești înapoi în jur de 96 RON.

Comparativ cu alte sloturi, acest procentaj este destul de generos, oferindu-ți șanse bune de a recupera o parte din miza ta pe termen lung.

În ceea ce privește volatilitatea, Book of Ra se încadrează în categoria jocurilor cu volatilitate înaltă. Asta înseamnă că, deși câștigurile pot fi mai rare, tind să fie mai mari și mai impresionante. Acest aspect te poate atrage dacă ești genul de jucător care caută emoția unor câștiguri mari, chiar dacă ele apar mai rar.

Așadar, dacă te simți confortabil cu un joc care îmbină momente de așteptare cu posibilitatea de a obține premii mari, atunci Book of Ra ar putea fi alegerea potrivită pentru tine. Pentru început, poți încerca varianta Book of Ra demo de pe pagina noastră, pentru o experiență de joc fără risc.

Limite de pariu

În Book of Ra, ai libertatea de a-ți ajusta mizele pentru a se potrivi stilului tău de joc. Poți începe cu pariuri mici, de la 0,01 RON pe linie, ideal pentru a te familiariza cu jocul fără un risc mare. Dacă preferi să mărești miza, poți ajunge până la 5 RON pe linie. Astfel, îți deschizi calea către potențiale câștiguri mai mari.

Această gamă largă de mize îți permite să experimentezi diferite strategii de joc. Datorită varietății de mize pe care le poți plasa, Book of Ra este potrivit pentru tine fie că ești prudent sau aventuros.

De asemenea, ai opțiunea de a ajusta valoarea monedei, fapt care îți oferă și mai multă flexibilitate în gestionarea bugetului tău de joc.

Funcția de autospin este un plus convenabil, permițându-ți să te relaxezi și să urmărești rolele învârtindu-se de la sine. Poți chiar să setezi o limită de pierdere pentru autospin, asigurându-te că joci întotdeauna într-un mod responsabil și controlat.

Grafică și sunet

Book of Ra te încântă cu o grafică ce amintește de sloturile clasice, oferind o estetică simplă, dar atrăgătoare.

Designul în 2D este în perfectă armonie cu tema egipteană a jocului. Grafica, care se îmbină foarte plăcut cu tema egipteană a jocului, prezintă simboluri detaliate care evocă misterul Egiptului Antic.

În ceea ce privește partea audio, muzica și efectele sonore sunt relaxante și reușesc să creeze o atmosferă plăcută care te ajută să te concentrezi pe joc.

Când se activează funcția bonus de rotiri gratuite în Book of Ra, sunetele devin mai ascuțite și vei simți cum tensiunea crește. Muzica de fond capătă un ritm mai alert, sporind emoția și anticipația fiecărei rotiri.

Întrucât este un slot clasic foarte cunoscut, Book of Ra în varianta de păcănele online reușește să capteze esența și atmosfera sălilor de cazino.

Așadar, combinația dintre grafica tematică și sunetele ambientale fac din Book of Ra o experiență de joc plăcută atât vizual, cât și auditiv.

Mobil vs. desktop

Book of Ra funcționează excelent atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Nu există restricții, așadar poți juca acest slot indiferent de dispozitivul ales.

Jocul este compatibil cu sistemele de operare Android și iOS, ceea ce îți asigură o experiență de joc uniformă pe orice tip de ecran.

Indiferent dacă preferi jocul pe un ecran de desktop sau pe un telefon smart pentru flexibilitate, Book of Ra îți oferă aceeași aventură captivantă și accesibilă, oriunde te-ai afla.

Găsește Book of Ra la aceste cazinouri

Despre Novomatic – creatorul slotului Book of Ra

Novomatic, compania care a dezvoltat slotul popular Book of Ra, este un gigant recunoscut în industria jocurilor de cazino.

Fondată în 1980, compania își are originile în Austria. De-a lungul anilor, s-a dezvoltat într-o organizație globală cu o prezență semnificativă în multe țări.

Cu un portofoliu vast de produse, Novomatic se concentrează în principal pe dezvoltarea de sloturi.

Recunoscută pentru inovația sa și pentru calitatea excepțională a jocurilor, Novomatic a stabilit un standard înalt în industrie. Book of Ra este doar un exemplu al succesului său pe piața globală a jocurilor de noroc.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Book of Ra

Book of Ra prezintă o serie de avantaje și dezavantaje care îl diferențiază de alte sloturi. Acest joc clasic, cunoscut pentru tema sa captivantă și mecanica simplă, oferă o experiență de joc deosebită, dar vine și cu limitări. Hai să descoperim, pe scurt, care sunt acestea.

Pro

  • RTP ridicat: Book of Ra are un RTP de aproximativ 96%, care este peste medie pentru sloturi, cu șanse bune de câștig.
  • Ușor de înțeles: Regulile și caracteristicile jocului sunt simple și directe, așadar este accesibil chiar și în cazul în care ești începător.
  • Funcție de autospin: Include opțiunea de autospin, ceea ce adaugă un aspect practic jocului.
  • Limită de pierdere la autospin: Oferă posibilitatea de a seta o limită de pierdere pentru autospin, iar astfel te ajută să joci responsabil.
  • Popularitate: Este unul dintre cele mai populare sloturi, cu o temă captivantă și mod de joc antrenant.

Contra

  • Grafică simplă: Designul grafic este destul de simplu comparativ cu sloturile moderne, care pot oferi experiențe vizuale mai elaborate.
  • Lipsa jackpotului progresiv: Nu oferă un jackpot progresiv, ceea ce poate fi un dezavantaj dacă îți dorești câștiguri uriașe.
  • Volatilitate înaltă: Poate fi un dezavantaj dacă preferi câștiguri mai frecvente, dar mai mici.
  • Funcții bonus limitate: Deși are caracteristici interesante, nu oferă la fel de multe funcții bonus ca unele sloturi mai noi.
  • Lipsa varietății în modul de joc: Modul de joc poate deveni repetitiv, mai ales în comparație cu sloturile care oferă mai multe runde bonus și caracteristici inovatoare.

Book of Ra comparat cu alte sloturi

Caracteristici Book of Ra Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 10 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,00% 94,48%
Pariu minim 0,01 RON 0,80 RON
Pariu maxim 45 RON 400 RON

Concluzie

Acum că ai explorat lumea fascinantă a slotului Book of Ra, e timpul să îți pui abilitățile la încercare.

Ai învățat că acest joc are un RTP atractiv, reguli simple și caracteristici convenabile, dar și dezavantaje precum grafica simplă.

Poți să-l încerci gratuit în varianta Book of Ra demo sau să joci pe bani reali la cazinoul pe care ți-l recomand. Intră în aventura Egiptului Antic și descoperă comorile ascunse ale Book of Ra!

Resurse

FAQ: Book of Ra

Care este RTP-ul (rata de plată) a slotului Book of Ra?

RTP-ul slotului Book of Ra este în jur de 96% și oferă șanse bune de câștig pe termen lung.

Există un jackpot progresiv în jocul Book of Ra?

Nu, Book of Ra nu oferă un jackpot progresiv, dar îți oferă posibilitatea de câștiguri substanțiale în jocul de bază.

Pot juca Book of Ra pe mobil?

Da, slotul Book of Ra este perfect funcțional pe dispozitive mobile, inclusiv pe Android și iOS.

Este Book of Ra disponibil în modul demo (gratuit)?

Da! Găsești pe această pagina varianta demo gratuită a jocului Book of Ra pentru a-l încerca înainte de a juca pe bani reali.

Care sunt simbolurile cu cel mai mare potențial de câștig în Book of Ra?

Simbolul Cartea lui Ra în calitate de simbol Wild și Scatter are cel mai mare potențial de câștig și oferă atât rotiri gratuite, cât și câștiguri mari în jocul de bază.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Book of Ra: Informații și Detalii
Ultima actualizare:

Book of Ra