Mysterious
Mysterious
Pragmatic Play

Joacă demo gratis

mysterious
Joacă la Pariuriplus Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,50%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 9648x

Pariu minim: 0,40 RON

Pariu maxim: 400 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 256

Data lansării: 14/02/2020

Mysterious: Informații și detalii

Mysterious este un slot care te va fermeca prin atmosfera sa gotică și te va transporta într-o călătorie plină de suspans și surprize. Lansat de Pragmatic Play în 2020, acest joc nu doar că redefinește genul, ci adaugă o notă de mister și aventură fiecărei rotiri.

Mysterious se distinge printr-o abordare inovativă a sloturilor video. Tematica îmbină elemente gotice cu misticismul, însă nu este înspăimântătoare, ci mai degrabă pare ruptă din poveștile cu fantome jucăușe și aventuri misterioase.

Pragmatic Play a creat un mix perfect între artă și tehnologie, oferind o experiență memorabilă. Acest slot se distinge prin funcțiile sale variate și inovative, cum ar fi rotiri gratuite, multiplicatori și Wilds care își schimbă poziția.

Mysterious te întâmpină cu până la 4096 de moduri de joc și simboluri speciale.

În acest articol vei descoperi tot ce ai nevoie să știi despre acest slot de la Pragmatic Play, iar apoi îl poți încerca în varianta Mysterious demo, mai sus pe această pagină.

Role, rânduri și linii de plată

Mysterious se prezintă cu o configurație aparte a rolelor și rândurilor, care se vor modifica în diferite stadii ale jocului. Așadar, are 4 role verticale x 4 rânduri orizontale în modul de joc de bază, dar își schimbă interfața în 6 role x 4 rânduri în jocul bonus de free spins.

Datorită acestei modificări, vei avea un număr impresionant de șanse de câștig în timpul rotirilor gratuite. Așadar, când vine vorba de linii de plată, Mysterious îți oferă nu mai puțin de 256 de modalități de a câștiga în modul de bază și 4096 în modul de rotiri gratuite.

După cum poți vedea și în imaginea de mai jos, plățile se fac doar de la stânga spre dreapta, iar simbolurile trebuie să fie alăturate pentru a genera un câștig.

Cu o gamă variată de modalități de câștig, acest joc nu îți permite să modifici manual numărul de linii de plată.

role randuri si linii de plata

Simboluri

Dacă pășești în lumea Mysterious, vei descoperi un arsenal de simboluri, fiecare cu valoarea sa specifică. Vom analiza câștigurile oferite de cinci simboluri identice, pe miza de 2 RON, pentru a afla concret cât plătesc.

După cum poți observa în imagine, simbolurile de bază includ patru creaturi mitice și patru simboluri de cărți de joc. Cel mai valoros este simbolul Mysterious, care te răsplătește cu 25x miza ta, mai precis 50 RON când nimerești cinci pe una din combinațiile câștigătoare.

Leul aurit și bivolul argintiu, cele mai valoroase dintre ele, îți oferă câștiguri de 10x miza ta (20 RON), respectiv 6x miza (12 RON) pentru cinci identice.

Lupul de gheață și bufnița violet îți vor rotunji soldul cu 5x pariul tău (10 RON), respectiv 3x miza (6 RON). Când vine vorba de simbolurile cărților de joc – pică, inimă, trifoi și romb – acestea adaugă între 4 RON și 5 RON la balanța ta pentru cinci la fel.

Simbolurile speciale Wild, The Lord, The Lady și The Baron, sunt mai mult decât interesante. Acestea nu numai că înlocuiesc alte simboluri pentru a completa combinații câștigătoare, dar au și alte caracteristici.

Lord Wild aduce un multiplicator de 2x sau 3x, iar în cazul în care apar mai multe wild-uri, efectele lor se cumulează.

Lady Wild poate extinde simbolurile pentru a dezvălui altele noi, iar Baron Wild are capacitatea de a ‘infecta’ simbolurile adiacente, transformându-le în wild-uri adiționale, ceea ce poate duce la câștiguri surprinzătoare.

simboluri

Scatter și funcții Bonus

Slotul Mysterious îți aduce funcții bonus intrigante, care îți pot crește substanțial câștigurile. Printre acestea, ai șansa să prinzi rotirile gratuite, declanșate prin simbolurile Scatter cu ceasuri de aur misterioase.

Pentru a activa runda de free spins, ai nevoie de 3 sau mai multe simboluri Scatter. În funcție de numărul lor, poți primi 8, 10 sau 12 rotiri gratuite. În timpul acestora, slotul se transformă și oferă 4096 de moduri de câștig active și două opțiuni speciale: Rotiri gratuite cu multiplicatori blocați activi și Rotiri gratuite cu wild-uri umblători reînviați activi.

Dacă alegi Rotiri gratuite cu multiplicatori blocați activi, orice Scatter ce apare pe role îți va oferi un multiplicator aleatoriu de 3X, 6X, 9X sau 12X, iar dacă primești două Scatter în aceeași rotire, primești încă trei rotiri gratuite.

Dacă optezi pentru Rotiri gratuite cu wild-uri umblători reînviați activi, orice simbol Wild care apare va învârti rolele în poziții aleatorii după fiecare rotire și va crește șansele de câștig.

Jocul nu are un jackpot progresiv, dar compensează prin aceste funcții bonus ieșite din comun.

În plus, în cazul Mysterious, nu poți cumpăra funcții bonus, ci trebuie să le declanșezi prin jocul standard.

scatter si functii bonus

RTP și volatilitate

În esența mecanicii slotului Mysterious stă o rată de plată către jucător (RTP) de 96,50%. Aceasta înseamnă că, teoretic, pentru fiecare 100 RON pariați, slotul returnează 96,50 RON pe termen lung. Comparativ cu alte sloturi, acest procentaj este considerat peste medie.

Volatilitatea este, de asemenea, un factor esențial pentru a decide dacă acest slot se mulează pe stilul tău de joc. Mysterious se distinge ca fiind un joc cu volatilitate înaltă. Acest lucru sugerează că deși combinațiile câștigătoare pot apărea mai rar, sumele câștigate sunt de obicei mai mari.

Prin urmare, dacă ești genul de jucător care își asumă riscuri mai mari pentru șanse de câștiguri mai consistente, Mysterious se aliniază perfect cu stilul tău de joc.

Este recomandat să încerci mai întâi Mysterious demo înainte de a paria pe bani reali, pentru a fi sigur că te simți confortabil cu volatilitatea mare a acestui joc.

Limite de pariere

În jocul de păcănele Mysterious, poți paria de la un minim de 0,40 RON până la un maxim de 400 RON pe fiecare rotire. Astfel, este pentru potrivit pentru tine indiferent de bugetul de joc. Ai și posibilitatea să ajustezi valoarea monedei, ceea ce îți oferă flexibilitatea de a controla exact suma pariată per rotire.

De exemplu, dacă setezi pariul pe spin la 1 RON și valoarea monedei la 2, atunci pariul tău efectiv va fi de 2 RON.

În plus, slotul Mysterious vine echipat cu funcția de Autospin, care îți dă libertatea să te relaxezi și să privești rolele învârtindu-se de la sine. În timpul folosirii Autospin, poți seta o limită de pierdere, astfel încât jocul să se oprească automat dacă atingi suma respectivă.

Această caracteristică este ideală pentru a menține controlul asupra jocului și pentru a evita surprizele neplăcute în ceea ce privește bugetul.

Grafică și audio

Când vine vorba de elemente grafice și sunete, Mysterious te întâmpină cu un adevărat regal. Design-ul este modern, cu elemente vizuale detaliate și o paletă de culori întunecate, menite să amplifice tematica mistic-gotică. Jocul este realizat într-o manieră 2D, dar cu efecte care dau o senzație de profunzime.

Tematica este inspirată de misterul victorian, cu simboluri și fundaluri care par a fi extrase dintr-un roman gotic clasic. Vei observa detalii fine, precum simbolurile sculptate în piatră și ilustrațiile stilizate, care adaugă un caracter unic jocului.

Pe partea de audio, muzica de fundal este relaxantă, cu tonuri joase, și te transpune într-o lume de intrigă, asemănătoare cu coloana sonoră a unui film de epocă. Efectele sonore sunt bine echilibrate și reușesc să completeze cu succes experiența vizuală.

În plus, elementele audio sunt atent alese pentru a se potrivi cu fiecare acțiune de joc. La câștiguri, suntele se intensifică și sporesc emoția jocului.

Așadar, Pragmatic Play a creat o adevărată operă de artă prin jocul Mysterious, cu adevărat inovativă și de calitate superioară.

Mobil vs. desktop

Mysterious își păstrează farmecul și funcționalitatea indiferent dacă alegi să joci pe mobil sau desktop. Nu este restricționat exclusiv pentru mobil, așadar te poți bucura de acest slot indiferent de platformă.

Compatibilitatea este excelentă atât pe Android cât și pe iOS, iar jocul asigură o experiență de joc uniformă și plăcută pe dispozitivele tale preferate. Ești liber să te aventurezi în acest misterios slot video oriunde te-ai afla, cu aceeași grafică impresionantă și caracteristici captivante.

Găsește Mysterious la aceste cazinouri

Despre Pragmatic Play – creatorul slotului Mysterious

Pragmatic Play, producătorul slotului Mysterious, este un dezvoltator de jocuri de cazino recunoscut pe plan internațional, fondat în anul 2015. Compania își are sediul central în Malta și s-a extins rapid, devenind o organizație de talie mare în industrie.

Specializată într-o varietate de produse de jocuri online, Pragmatic Play se concentrează pe sloturi video, jocuri live și alte jocuri de cazino. Este renumită pentru inovație și experiențe de joc de înaltă calitate.

Avantaje și dezavantaje Mysterious

Descoperă punctele forte și limitele slotului Mysterious, pentru a vedea dacă acest joc misterios se potrivește stilului tău de pariere.

Pro

  • RTP-ul de 96,50% este superior comparativ cu multe alte sloturi, ceea ce îți poate mări șansele de câștig pe termen lung.
  • Regulile jocului sunt intuitive și bine definite, deci îți va fi ușor să înțelegi modul de joc.
  • Dispune de funcția de autospin care îți oferă confortul de a continua jocul fără acțiuni manuale repetate.
  • Include opțiuni de joc responsabil, precum setarea limitelor de pierdere pentru autospin, care te ajută să îți controlezi bugetul de joc.
  • Este un slot apreciat în comunitatea de jocuri online, ceea ce indică o experiență de joc de calitate și distracție asigurată.

Contra

  • Fiind un joc de volatilitate înaltă, poate oferi premii mari, dar mai rar, ceea ce ar putea fi frustrant dacă preferi câștiguri mai frecvente.
  • Tema gotică și mistică nu este pe placul tuturor, așa că ar putea să nu se alinieze cu preferințele tale personale.
  • Nu dispune de un jackpot progresiv, lucru care ar putea să nu te atragă dacă vizezi câștiguri colosale.
  • Funcțiile speciale pot fi complicate pentru tine dacă ești un jucător începător și nefamiliar cu sloturile mai complexe.
  • Opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite lipsește, așa că va trebui să te bazezi pe noroc pentru a declanșa acele rotiri bonus prin jocul standard.

Mysterious comparat cu alte sloturi

Caracteristici Mysterious Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 12 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,50% 94,48%
Pariu minim 0,40 RON 0,80 RON
Pariu maxim 400 RON 400 RON

Rezumat

Mysterious este un slot video creat de Pragmatic Play, remarcabil prin RTP-ul său de 96,50% și o volatilitate înaltă. Oferă o experiență palpitantă cu tema sa gotic-mistică și design grafic modern 2D. Dispune de funcții de autospin cu limită de pierdere și este accesibil atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop.

Deși nu are jackpot progresiv și poate fi complex pentru începători, popularitatea sa vine din mecanicile inovatoare și structura jocului echilibrată.

Acum că ai aflat toate particularitățile jocului, te invit să te bucuri de varianta Mysterious demo gratis, mai sus pe această pagină. Poți să pariezi pe bani reali în cazinoul recomandat, dacă dorești.

Resurse

FAQ: Mysterious

Ce RTP are slotul Mysterious?

Mysterious are RTP (rată de plată) de 96,50%, ceea ce este considerat peste media industriei pentru sloturi.

Mysterious este disponibil pe dispozitive mobile?

Da, Mysterious este optimizat pentru a funcționa atât pe dispozitive mobile cu sisteme de operare Android și iOS, cât și pe desktop.

Ce tip de volatilitate are Mysterious și ce înseamnă asta pentru mine?

Mysterious este un slot de volatilitate înaltă, ceea ce înseamnă că deși câștigurile pot apărea mai rar, ele tind să fie mai mari când se întâmplă.

Are Mysterious funcții speciale sau rotiri gratuite?

Da, Mysterious include funcții speciale precum rotiri gratuite declanșate de simbolurile Scatter și două moduri de joc unice în timpul rotirilor gratuite, care adaugă multiplicatori sau wild-uri suplimentare.

Pot seta o limită de pierdere în timpul jocului auto?

Da, Mysterious oferă opțiunea de a seta o limită de pierdere în timpul autospin, care te ajută să joci responsabil și să controlezi bugetul de joc.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Mysterious: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Mysterious