Zodiac Wheel
Zodiac Wheel
EGT

Joacă demo gratis

zodiac wheel
Joacă la Winbet Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,45%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mică

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 3000x

Pariu minim: 0,20 RON

Pariu maxim: 100 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 5

Data lansării: 14/07/2014

Zodiac Wheel: Informații și detalii

Zodiac Wheel este o călătorie astrală în universul sloturilor, în care vei avea parte de o experiență de joc fascinantă. Dezvoltat de EGT (Amusnet) în 2014, slotul te invită într-o lume a astrologiei și a magiei, unde fiecare rotire poate dezvălui câștiguri.

Zodiac Wheel este un slot video clasic, care combină elemente tradiționale cu grafică modernă. Lansat într-o perioadă când jocurile tematice erau în plină ascensiune, acesta se remarcă prin simplitatea și eleganța sa.

Fiind un joc cu jackpot progresiv care oferă șansa unor câștiguri mari, Zodiac Wheel se găsește în majoritatea cazinourilor online, printre care și cazinoul de încredere pe care ți-l recomand în link-ul de mai sus.

Unicitatea sa constă în modul în care tematica astrologică este integrată în mecanica și designul jocului.

După ce citești acest articol și te familiarizezi cu particularitățile jocului, de la RTP la funcții bonus, poți juca gratuit Zodiac Wheel demo mai sus, pe această pagină.

Role, rânduri și linii de plată

Pe măsură ce te aventurezi în lumea Zodiac Wheel, vei descoperi că acest slot dispune de 5 role verticale și 3 rânduri, o structură clasică pentru jocurile de acest gen. Vine cu un număr de 5 linii de plată, ușor de urmărit pe parcursul rundelor de joc.

Un aspect important de ținut minte este că, în acest slot, nu ai posibilitatea de a modifica numărul liniilor de plată, întrucât acestea sunt fixe.

Plățile în Zodiac Wheel se fac de la stânga la dreapta, pe role adiacente, cu excepția simbolurilior Scatter. Pentru a câștiga, trebuie să aliniezi simboluri identice pe o linie de plată, începând cu prima rolă din stânga.

După cum se observă și în imaginea de mai jos, jocul vine cu o configurație clară și destul de simplistă, perfectă pentru tine dacă ești un amator al sloturilor fără interfață complicată.

role randuri si linii de plata

Simboluri

În Zodiac Wheel, vei întâlni o varietate de simboluri care îmbogățesc tema astrologică a jocului. Slotul prezintă 8 simboluri de bază, plus cele speciale, Wild și Scatter.

Simbolul Wild, ușor de recunoscut prin reprezentarea roții astrologice, joacă rolul de substituent pentru celelalte simboluri și îți poate crește șansele de a forma combinații câștigătoare. Acesta apare pe rolele 2, 3 și 4 și, deși nu oferă plăți direct, poate genera câștiguri substanțiale.

Scatter-urile sunt și ele de două feluri: cartea astrologică și harta, ambele cu rolul de a-ți multiplica câștigurile. Când apare în număr de cinci pe role, pentru o miză de 1 RON, Scatter-ul sub forma cărții astrologice plătește 100 RON (100x miza ta).

Celălalt Scatter, harta, apare doar pe rolele 1, 3 și 5 și plătește 20 RON (20x miza) pentru o combinație de trei, oriunde pe role.

Pe lângă aceste simboluri speciale, slotul include și alte imagini inspirate din astrologie, cum ar fi astronomul și ghicitoarea în stele, care, aliniate în număr de cinci, îți pot aduce câștiguri de 600x miza, respectiv 100x miza, pentru pariul de 1 RON.

Instrumentele astronomice și simbolurile litere completează setul, oferind plăți de până la 100 RON și respectiv 20 RON pentru cinci simboluri identice. În imaginea de mai jos poți vedea cum plătesc aceste simboluri. Poți modifica miza în funcție de preferințele tale, iar plățile vor fi diferite.

simboluri

Scatter și funcții bonus

Zodiac Wheel îți rezervă surprize prin caracteristicile sale, chiar dacă nu dispune de un joc bonus tradițional. În loc de rotiri gratuite sau runde bonus secundare, ai la dispoziție opțiunea Gamble și funcția Jackpot Cards, caracteristici specifice jocurilor EGT.

Funcția Gamble poate fi activată manual după fiecare câștig, prin apăsarea butonului “x2” de lângă butonul Spin. Ai șansa de a-ți dubla suma câștigată, ghicind culoarea corectă a unei cărți întoarse cu fața în jos. Totuși, o alegere greșită îți va anula câștigul recent.

Jackpot Cards este o funcție progresivă cu patru niveluri de jackpot, fiecare reprezentat de un simbol de cărți de joc: treflă, caro, cupă și pică. Această funcție poate fi declanșată aleatoriu după o rotire.

Din cele 12 cărți cu fața în jos care vor apărea pe ecran, este nevoie să nimerești trei simboluri identice pentru a câștiga nivelul de jackpot aferent acelui simbol.

scatter si functii bonus

RTP și volatilitate

RTP-ul (rata de plată) la Zodiac Wheel este un indicator important pentru tine, ca jucător. Acesta reprezintă procentul mediu de bani returnați jucătorilor și, în cazul acestui slot, valoarea RTP este de 96,45%. Aceasta înseamnă că, teoretic, pentru fiecare 100 RON pariați, te poți aștepta să primești înapoi în medie 96,45 RON.

Comparativ cu alte sloturi, RTP-ul Zodiac Wheel se situează la un nivel mediu spre înalt.

Volatilitatea este un alt termen cheie pentru tine. Ea indică frecvența și dimensiunea medie a câștigurilor. Zodiac Wheel este cunoscut pentru volatilitatea sa medie, ceea ce înseamnă că vei întâlni un echilibru între frecvența câștigurilor și sumele acordate.

Nu vei câștiga la fiecare rotire, dar nici nu vei aștepta prea mult pentru a vedea rezultatele.

Astfel, Zodiac Wheel este potrivit dacă preferi un joc care oferă câștiguri moderate în mod constant, fără a te expune la riscuri prea mari. Este un joc echilibrat, ce îți permite să te bucuri de fiecare rotire fără a te îngrijora excesiv de variațiile extreme.

Limitele de pariere

Zodiac Wheel îți permite să ajustezi mărimea pariurilor după preferințe. Poti începe cu un pariu minim per rotire de doar 0,20 RON, ceea ce îți oferă șansa de a te bucura de joc fără a investi sume mari. Dacă ești pregătit pentru acțiunea mai intensă, poți crește miza până la limita maximă de 100 RON pe o singură rotire.

Valorile monedelor pot fi de asemenea ajustate, deci vei avea flexibilitate în gestionarea bugetului tău de joc. Aceasta înseamnă că poți controla nu doar numărul de monede pariate, dar și valoarea individuală a fiecărei monede. De exemplu, dacă alegi miza de 1 RON și setezi valoarea monedei la 2, vei paria 2 RON per rotire.

Funcția de Autospin este disponibilă pentru Zodiac Wheel, ceea ce îți permite să setezi jocul să ruleze automat pentru un număr definit de rotiri. Mai mult, poți stabili o limită de pierdere pentru Autospin, astfel încât sesiunea să se oprească automat când se atinge această limită, iar astfel poți juca responsabil.

Grafică și audio

Zodiac Wheel prezintă un design grafic care îmbină elemente clasice cu accente moderne, captând esența temei astrologice. Vei observa că este realizat în 2D, însă detaliile fine și paleta de culori vibrante îi conferă o anumită profunzime.

Tema jocului este clară – astrologia și misticismul – fiecare simbol fiind meticulos desenat pentru a reflecta acest univers astral. Simbolurile sunt ornate cu detalii aurii, care strălucesc pe fundalul întunecat al cosmosului.

Din punct de vedere auditiv, muzica de fundal și efectele sonore sunt mai degrabă liniștitoare decât stridente. Audio-ul te poartă într-o călătorie cosmică virtuală și amintește de atmosfera enigmatică a unor nopți înstelate.

Pe lângă aceasta, când se activează funcții speciale sau atunci când câștigi, intervențiile sonore suplimentare îți vor marca succesul. Zodiac Wheel reușește să creeze o experiență audiovizuală armonioasă și captivantă, care îmbogățește fiecare rotire a rolelor.

Mobil vs. desktop

Zodiac Wheel funcționează la fel de bine atât pe mobil cât și pe desktop, iar tu vei avea flexibilitatea de a te bucura de acest slot, indiferent de dispozitivul ales. Nu există restricții; jocul este optimizat pentru a se adapta la ambele platforme.

Indiferent dacă folosești un dispozitiv Android sau iOS, te poți aștepta la aceeași calitate înaltă și la o experiență de joc fluidă. Interfața jocului este proiectată să fie intuitivă pe ecrane tactile, pentru ca tu să te poți bucura de Zodiac Wheel oriunde te-ai afla, oricând dorești.

Găsește Zodiac Wheel la aceste cazinouri

Despre EGT (Amusnet) – Creatorul Zodiac Wheel

Euro Games Technology, cunoscut și sub numele de Amusnet, este creatorul slotului Zodiac Wheel. Compania a fost fondată în anul 2002 și are sediul în Bulgaria. EGT este o organizație de talie mare în industria jocurilor de noroc, cu un număr semnificativ de specialiști.

Focalizarea principală a EGT este dezvoltarea de sloturi, dar portofoliul lor include de asemenea jocuri live, loterii și soluții de gaming mobile. Ei sunt renumiți pentru inovațiile lor în domeniul sloturilor și pentru contribuția constantă la experiențele de cazino online și offline.

Avantajele și dezavantaje ale slotului Zodiac Wheel

Alegerea unui slot online se bazează pe caracteristicile unice ale fiecărui joc. Să explorăm împreună plusurile și minusurile slotului Zodiac Wheel, pentru a vedea cum se aliniază acesta cu preferințele tale de joc.

Pro

  • RTP Competitiv: RTP-ul Zodiac Wheel este de 96,45% ceea ce este comparabil sau chiar mai bun decât multe alte sloturi.
  • Reguli clare si simple: Acest slot este ușor de înțeles și are o interfață clară, ceea ce îl face accesibil și ușor de jucat chiar și pentru tine, dacă ești începător.
  • Funcția Autospin: Ai la dispoziție opțiunea Autospin, care îți permite să te relaxezi și să urmărești jocul fără a interveni constant.
  • Măsuri de protecție: Poți seta limite de pierdere pentru autospin, un ajutor în plus pentru a juca responsabil.
  • Popularitate: Zodiac Wheel este un joc apreciat în rândul comunității de jucători, mai ales pentru tema sa deosebită și modul de joc echilibrat.

Contra

  • Lipsa jocurilor bonus: Nu dispune de jocuri bonus sau rotiri gratuite, ceea ce ar putea fi un minus pentru tine dacă preferi aceste caracteristici.
  • Tema limitată: Tema astrologică poate să nu fie pe placul tău.
  • Volatilitate medie: Dacă preferi jocurile cu volatilitate înaltă sau foarte scăzută, volatilitatea medie a Zodiac Wheel s-ar putea să nu îți satisfacă preferințele.
  • Grafică simplă: Designul grafic, deși clar și funcțional, nu este la fel de sofisticat ca în unele sloturi moderne.
  • Lipsa opțiunilor avansate: Zodiac Wheel nu oferă caracteristici avansate sau inovatoare, cum ar fi mecanisme de joc complexe sau funcții interactive, care sunt frecvente în sloturile mai noi.

Zodiac Wheel comparat cu alte sloturi

Caracteristici Zodiac Wheel Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 11 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,45% 94,48%
Pariu minim 0,20 RON 0,80 RON
Pariu maxim 100 RON 400 RON

Rezumat

Zodiac Wheel, creat de EGT (Amusnet), se remarcă prin tema sa astrologică și un RTP de 96,45%. Te vei bucura de designul simplu și intuitiv al slotului, plus funcții precum autospin și limita de pierdere pentru joc responsabil.

Totuși, lipsesc funcții avansate și jocuri bonus complexe. Acest slot este ideal pentru tine dacă preferi un joc clasic și tematic, dar poate nu este cea mai bună alegere dacă dorești inovații și opțiuni moderne de joc.

Îl poți încerca în versiunea Zodiac Wheel demo, mai sus, pe această pagină. Ai și opțiunea să joci pe mize reale, în cazinoul de încredere din link-ul de mai sus.

Resurse

FAQ: Zodiac Wheel

Ce RTP are Zodiac Wheel?

Zodiac Wheel are un RTP de 96,45%, ceea ce îl situează în categoria sloturilor cu o rată de plată peste medie.

Zodiac Wheel are jocuri bonus sau rotiri gratuite?

Nu, Zodiac Wheel nu include jocuri bonus tradiționale sau rotiri gratuite. În schimb, oferă funcția Gamble și Jackpot Cards, specifice jocurilor EGT.

Pot juca Zodiac Wheel pe dispozitivul meu mobil?

Da, Zodiac Wheel este optimizat pentru dispozitive mobile și funcționează bine atât pe Android, cât și pe iOS, oferindu-ți flexibilitatea de a juca oriunde te-ai afla.

Care sunt limitele de pariere în Zodiac Wheel?

În Zodiac Wheel, poți paria între 0,20 RON și 100 RON per rotire. Acest lucru îți permite să ajustezi mărimea pariului în funcție de bugetul și stilul tău de joc.

Este Zodiac Wheel un joc popular?

Da, Zodiac Wheel este apreciat în rândul comunității de jucători datorită temei sale astrologice și modului de joc echilibrat.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Zodiac Wheel: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Zodiac Wheel