Versailles Gold
Versailles Gold
EGT

Joacă demo gratis

versailles gold
Joacă la Winbet Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,09%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 5000x

Pariu minim: 0,20 RON

Pariu maxim: 100 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 10

Data lansării: 24/07/2014

Versailles Gold: Informații și detalii

Versailles Gold, un slot captivant dezvoltat de EGT (Euro Games Technology) și lansat în 2015, se distinge prin tematica sa regală, inspirată de magnificul palat Versailles.

Designul slotului prezintă simboluri elegante și o grafică de înaltă calitate, care aduce la viață opulența curții regale franceze.

Interfața simplă și intuitivă a jocului Versailles Gold îți permite accesul cu ușurință, fie că ești un jucător începător sau unul experimentat.

Fiind un slot video popular, Versailles Gold se regăsește în multe cazinouri online. Caracteristicile lui distinctive sunt tema regală detaliată și funcțiile speciale, precum simbolul Scatter care servește și ca Wild, dar și rotirile gratuite cu simboluri expandabile.

Dacă vrei să testezi și tu acest joc, poți juca Versailles Gold demo gratuit. Astfel, poți experimenta caracteristicile fabuloase ale acestui slot, pe care te invit să le descoperi mai jos.

Role, rânduri și linii de plată

La Versailles Gold, te vei bucura de o configurație clasică și elegantă, cu 5 role și 3 rânduri, o combinație care este atât familiară, cât și ușor de urmărit. Un aspect important de reținut este că jocul are 10 linii de plată fixe, ceea ce înseamnă că nu ai posibilitatea de a schimba numărul acestora în timpul jocului.

Aceste linii de plată fixe simplifică experiența ta de joc prin eliminarea necesității de a ajusta liniile active la fiecare rotire. Acest lucru îți permite să te concentrezi pe strategia de joc și pe bucuria fiecărei rotiri, fără a fi nevoie să te îngrijorezi de configurările complexe.

Deși nu poți schimba numărul de linii, ai libertatea de a ajusta valoarea pariului pe fiecare rotire, ceea ce îți oferă control asupra nivelului de risc și a șanselor de câștig.

Prin urmare, Versailles Gold îți oferă o experiență de joc directă și captivantă, cu o configurație ușor de înțeles indiferent de experiența ta în lumea sloturilor.

role randuri si linii de plata

Simboluri

Versailles Gold te poartă într-o lume regală cu 11 simboluri distincte, inclusiv cărțile de joc de la 10 la as. Combinațiile câștigătoare cu simbolurile cărților îți pot multiplica miza de 10 până la 15 ori pentru o linie completă de 5.

Figurile aristocratice ca și caleașca, regina, cardinalul și regele oferă plăți mai mari. Regele, simbolul cel mai valoros dintre acestea, îți oferă șansa de a câștiga de 500x miza pentru o linie completă de 5.

Cel mai vânat este simbolul Wild al jocului, reprezentat de sigiliul regal al Regelui Soare. Acesta nu doar că înlocuiește alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare, dar este și cheia activării rotirilor gratuite.

Dacă descoperi cel puțin trei simboluri cu sigiliu pe ecran simultan, vei declanșa o rundă de 12 rotiri gratuite. În această rundă specială, un simbol ales la întâmplare se extinde pe întreaga rolă și plătește indiferent de poziția pe care apare.

Aliniază cinci simboluri Wild și vei primi un premiu de 1000x miza ta inițială, în timp ce patru Wild-uri îți aduc 100x miza.

Astfel, cu simbolurile sale luxuriante, Versailles Gold îmbină eleganța palatului Regelui Soare cu șanse de câștig. Așadar, te vei bucura de fiecare rotire și de potențialele recompense regale.

simboluri

Scatter și funcții bonus

Versailles Gold îți oferă nu doar o experiență vizuală captivantă, dar și funcții bonus atrăgătoare.

Simbolul Wild, reprezentat de sigiliu, este esențial și pentru declanșarea Rotirilor Gratuite. Descoperă cel puțin trei sigilii simultan pe ecran și vei activa o rundă de 12 rotiri gratuite. În timpul acestei runde, un simbol special, ales la întâmplare, se extinde pe întreaga rolă și plătește indiferent de poziția pe care apare.

Pe lângă rotirile gratuite, jocul include și opțiunea de Gamble (dublaj). După fiecare câștig, ai opțiunea să joci varianta roșu/negru, cu șansa de a-ți dubla premiul, atât timp cât acesta nu depășește 35x miza ta.

Un alt aspect interesant este prezența jackpoturilor progresive EGT. La orice rotire, indiferent de miza plasată, ai șansa de a câștiga unul dintre cele patru jackpoturi. Procesul implică selectarea dintr-un set de 12 cărți cu fața în jos, până când descoperi trei cărți identice (treflă, romb, inimă roșie sau inimă neagră).

Versailles Gold nu include opțiunea de a „cumpăra” rotiri gratuite sau de a activa direct jocul bonus. Experiența de joc se bazează pe surpriza și anticiparea declanșării naturale a acestor caracteristici speciale.

scatter si functii bonus

RTP și volatilitate

Versailles Gold se distinge prin rata de plată către jucător (RTP) impresionantă de 96,09%, care se situează peste media pieței pentru sloturi. Acest procentaj indică faptul că, în medie, pentru 100 RON pariați, te poți aștepta să primești înapoi aproximativ 96,09 RON. Această rată de returnare îl face să fie un joc atractiv comparativ cu alte sloturi disponibile.

În ceea ce privește volatilitatea, Versailles Gold se încadrează în categoria medie-ridicată. Aceasta înseamnă că jocul poate oferi combinații câștigătoare relativ frecvente, dar premiile obținute pot varia semnificativ în valoare.

Prin urmare, Versailles Gold reprezintă o alegere excelentă dacă ești în căutarea unui slot cu un RTP ridicat și cu o volatilitate care îți oferă șanse constante de câștig.

Limite de miză

La Versailles Gold, ai posibilitatea de a paria sume variate pe fiecare rotire. Miza minimă este de numai 0,20 RON, ceea ce face jocul accesibil indiferent de bugetul pe care l-ai pregătit.

Pe de altă parte, dacă preferi pariuri mai mari, poți miza până la 100 RON per rotire, ceea ce înseamnă că poți avea câștiguri mai consistente.

Deși nu ai opțiunea de a ajusta valoarea monedei individual, gama largă de mize disponibile îți oferă flexibilitate suficientă pentru a-ți personaliza experiența de joc în funcție de preferințele și strategia ta.

Versailles Gold include și funcția de autospin, care îți permite să setezi un număr predefinit de rotiri automate. Jocul îți oferă și opțiunea de a seta o limită de pierdere pentru autospin. Astfel, va fi mai ușor să joci într-un mod mai controlat și responsabil, fara să îți depășești bugetul prestabilit.

Astfel, Versailles Gold oferă flexibilitate în mize, de la sume modeste la pariuri mai substanțiale. Dacă dorești, poți încerca mai sus varianta Versailles Gold demo gratuit pentru a te obișnui cu jocul înainte să plasezi mize reale.

Grafică și audio

Grafica slotului Versailles Gold prezintă un design modern și detaliat, cu elemente clasice și stil rafinat. Realizat în 2D, designul acordă o atenție deosebită detaliilor, care reflectă tema regală a jocului. Simbolurile elegante și reprezentarea vizuală a opulenței completează tema.

Elementele audio ale slotului oferă un fundal relaxant, cu tonuri calme, care te transpun în atmosfera aristocratică a palatului Versailles. Melodiile și efectele sonore te duc cu gândul la curtea regală a Regelui Soare și completează perfect experiența vizuală a jocului.

În momentul în care se declanșează funcțiile bonus, vei observa faptul că sunetele devin mai alerte. Astfel, fiecare câștig îți va provoca emoții intense și te va transporta în lumea monarhiei franceze.

Prin urmare, Versailles Gold combină grafică modernă și efectele audio relaxante. Vei avea parte de o experiență de joc plăcută, care te va captiva prin eleganță și stil.

Mobil vs. desktop

Slotul Versailles Gold funcționează excelent atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop. Nu este restricționat doar la utilizarea pe mobil, deci îți oferă flexibilitatea de a te bucura de joc indiferent de platformă.

Compatibil cu sistemele de operare Android și iOS, te asigură că poți accesa jocul pe o gamă largă de dispozitive. Această versatilitate îți permite să te bucuri de experiența Versailles Gold oriunde te-ai afla, fie că preferi ecranul mai mare al unui desktop sau mobilitatea unui dispozitiv mobil.

Găsește Versailles Gold la aceste cazinouri

Despre EGT – creatorul lui Versailles Gold

Producătorul Euro Games Technology (EGT), fondat în 2002, își are sediul în Bulgaria. Organizația s-a dezvoltat rapid, devenind unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri de cazino la nivel global.

EGT se concentrează în principal pe crearea de sloturi, inclusiv Versailles Gold, dar portofoliul său include și jocuri de masă, precum și soluții pentru jocuri live.

Cu o prezență puternică pe piața internațională, EGT se remarcă prin inovație și calitatea superioară a jocurilor sale.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Versailles Gold

Versailles Gold, un joc de excepție de la EGT, vine cu o serie de avantaje care te vor surprinde plăcut pe tot parcursul sesiunii de joc, dar și cu niște minusuri. Pentru o experiență completă, este nevoie să cunoști atât avantajele, cât și dezavantajele sale.

Pro

  • RTP-ul lui Versailles Gold este de 96,09%, mai mare decât media altor sloturi, ceea ce îți poate crește șansele de câștig pe termen lung.
  • Jocul are reguli și mecanici simple, astfel încât chiar și în calitate de începător îl poți înțelege rapid.
  • Funcția de autospin îți aduce comoditatea de a seta rotiri automate, iar astfel vei economisi timp.
  • Slotul include o limită de pierdere pentru autospin care te ajută să joci într-un mod responsabil.
  • Versailles Gold este un slot popular, apreciat pentru tema sa regală și experiența de joc captivantă.

Contra

  • Volatilitatea medie-ridicată poate duce la perioade fără câștiguri semnificative, ceea ce poate fi un inconvenient.
  • Slotul nu permite cumpărarea de rotiri gratuite sau activarea directă a jocului bonus.
  • Grafica 2D, deși detaliată, ar putea să nu fie pe gustul tău dacă preferi efecte 3D mai moderne.
  • Jocul nu oferă o varietate mare de jocuri bonus, fapt care s-ar putea să fie un minus dacă dorești funcții speciale ieșite din comun.

Versailles Gold comparat cu alte sloturi

Caracteristici Versailles Gold Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 11 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,09% 94,48%
Pariu minim 0,20 RON 0,80 RON
Pariu maxim 100 RON 400 RON

Rezumat

În acest articol, am explorat împreună slotul Versailles Gold, dezvoltat de EGT. Cu un RTP impresionant de 96,09% și o volatilitate medie-ridicată, acest joc își poate oferi o experiență echilibrată între câștiguri frecvente și premii de valoare variabilă.

Slotul are o temă regală atractivă, grafică 2D detaliată și un fundal audio relaxant care completează experiența de joc.

Nu uita că poți testa jocul în partea de sus a acestei pagini, în varianta Versailles Gold demo gratuit. Dacă dorești, poți accesa și varianta pe bani reali în cazinoul pe care ți-l recomand.

Resurse

FAQ: Versailles Gold

Ce RTP are slotul Versailles Gold?

Versailles Gold are o rată de plată de 96,09%, ceea ce este peste media pieței pentru sloturi.

Versailles Gold este disponibil pe dispozitive mobile?

Da, slotul Versailles Gold funcționează excelent atât pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele, cât și pe desktop. Este compatibil cu sistemele Android și iOS.

Pot seta o limită de pierdere pe autospin în Versailles Gold?

Da, Versailles Gold îți permite să setezi o limită de pierdere pentru funcția de autospin, funcție care te ajută să joci într-un mod mai responsabil.

Există rotiri gratuite în Versailles Gold?

Da, poți declanșa o rundă de 12 rotiri gratuite în Versailles Gold prin descoperirea a cel puțin trei simboluri Wild (sigiliul regelui) pe ecran.

Pot cumpăra rotiri gratuite în Versailles Gold?

Nu, Versailles Gold nu oferă opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite sau de a activa direct jocul bonus. Rotirile gratuite se declanșează prin mecanica jocului.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Versailles Gold: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Versailles Gold