The Dog House
The Dog House
Pragmatic Play

Joacă demo gratis

The dog house
Joacă la Winbet

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,51%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 6750x

Pariu minim: 0,20 RON

Pariu maxim: 100 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 27,78%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 20

Data lansării: 03/05/2019

The Dog House: Informații și detalii

The Dog House este un slot video care îți propune o aventură plină de farmec alături de simpaticii patrupezi. Având ca temă lumea cățeilor, acest joc a fost creat de Pragmatic Play în martie 2019.

The Dog House se distinge prin grafica sa colorată și animațiile vesele, fiind optimizat pentru a funcționa impecabil atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile.

Considerat un slot video, jocul se bucură de o popularitate mare în site-urile de casino online, datorită calității superioare și temei atrăgătoare. Unicitatea slotului vine din caracteristicile speciale, cum ar fi rotirile gratuite și multiplicatorii, care pot mări semnificativ câștigurile.

Cu o volatilitate ridicată și un RTP de 96,51%, The Dog House îți oferă posibilitatea unor câștiguri de până la 6750x miza ta.

Vei descoperi mai jos tot ceea ce este nevoie să știi despre acest joc ca la aparate. Testează mai sus varianta gratis The Dog House demo.

Role, rânduri și linii de plată

După cum poți vedea și în imaginea furnizată mai jos, slotul The Dog House are o configurație cu 5 role verticale și 3 rânduri orizontale.

Numărul de linii de plată este fixat la 20, ceea ce înseamnă că nu ai opțiunea de a schimba numărul acestora; aceste linii de câștig sunt fixe și active la fiecare rotire. Astfel, nu trebuie să te îngrijorezi în privința selectării lor.

Plățile sunt efectuate de la stânga la dreapta pe liniile active, iar pentru a obține o plată este necesară alinierea a minim trei simboluri identice.

role randuri si linii de plata

Simboluri

Slotul The Dog House îți oferă o colecție de 13 simboluri haioase și pline de culoare. Printre acestea, vei întâlni patru prieteni blănoși, fiecare cu o personalitate proprie, precum și simbolurile tradiționale de cărți de joc, de la As la 10.

Jocul include simboluri Wild, reprezentate de căsuța câinelui, care înlocuiesc toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Bonus, pentru a forma combinații câștigătoare. Wild-urile apar pe rolele 2, 3 și 4 și pot adăuga multiplicatori de 2x sau 3x la câștiguri.

Iată plățile pentru fiecare simbol la o miză de 2 RON, pentru 5 simboluri pe liniile de câștig:

Simbolul Bonus, reprezentat de o bijuterie roz pentru câini cu inscripția ‘BONUS’, activează runda de rotiri gratuite atunci când apare pe rolele 1, 3 și 5. De asemenea, acesta plătește 5x miza totală, adică 10 RON la o miză de 2 RON, indiferent de pozițiile pe role.

simboluri

Scatter și funcții bonus

Pragmatic Play a introdus în The Dog House o funcție bonus deosebită, care îți poate crește șansele de câștig. Pentru a activa runda de rotiri gratuite, trebuie să nimerești simbolul Bonus, reprezentat de o bijuterie roșie strălucitoare de cățeluș, pe rolele 1, 3 și 5.

Când declanșezi funcția de bonus, se va deschide o rundă specială unde un set de role 3×3 se va învârti pentru a-ți arăta numărul de rotiri gratuite câștigate. Fiecare celulă din setul de role va dezvălui un număr aleatoriu de rotiri, care se adună pentru a-ți oferi totalul final.

În timpul rotirilor gratuite, vei beneficia de simbolurile Sticky Wild, care rămân pe ecran pe tot parcursul rundei. Acestea adaugă un multiplicator aleatoriu de 1x, 2x sau 3x când apar.

Jocul de păcănele nu oferă un jackpot progresiv sau fix, dar rotirile gratuite și multiplicatorii pot duce la câștiguri substanțiale. Opțiunea de a cumpăra direct accesul la rotiri gratuite nu este disponibilă în acest slot, așadar va trebui să te bazezi pe norocul tău pentru a le activa în jocul de bază.

scatter si functii bonus

RTP și volatilitate

RTP-ul, sau rata de plată către jucător, pentru slotul The Dog House este de 96,51%. Aceasta înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 RON pariați, poți aștepta să primești înapoi 96,51 RON. Comparativ cu alte sloturi, acest RTP este considerat peste medie, ceea ce îți poate oferi, teoretic, un avantaj pe termen lung.

Volatilitatea slotului este clasificată ca fiind ridicată. Acest lucru înseamnă că, deși câștigurile pot apărea mai rar decât la sloturile cu volatilitate scăzută, sumele câștigate au tendința să fie mai mari atunci când apar.

Per total, combinația dintre un RTP ridicat și volatilitatea mare sugerează că The Dog House poate oferi recompense generoase la câștigurile ocazionale. Este ideal dacă preferi premii mai consistente, dar ai răbdarea necesară pentru a întâmpina perioade mai lungi între câștiguri.

Limite de pariere

La slotul The Dog House, ai libertatea de a ajusta miza pe fiecare rotire, prin utilizarea butoanelor – și + din dreapta și stânga butonului Spin.

Valoarea minimă pe care o poți miza per spin este de 0,20 RON, iar cea maximă de 100 RON. Ai posibilitatea să ajustezi atât valoarea fisei cât și numărul de fise pe fiecare dintre cele 20 de linii active de plată.

Dacă, de exemplu, ai selectat valoarea fisei la 0,01 RON și numărul de fise pe linie de 10, atunci vei obține miza totală pentru un spin înmulțind valoarea fisei cu numărul de fise pe linie și apoi cu numărul total de linii de plată active.

Prin urmare, miza per spin ar fi 0,01 RON × 10 fise × 20 linii = 2 RON.

Slotul include și funcția de autospin, ceea ce îți permite să alegi un număr specific de rotiri automate. Mai mult, ai opțiunea de a seta o limită de pierdere pentru autospin, astfel încât jocul să se oprească automat atunci când atingi limita prestabilită.

Grafică și audio

Designul grafic al slotului The Dog House se încadrează într-un stil modern, cu elemente 3D care aduc în prim-plan personajele și obiectele. Tema jocului este inspirată din lumea cățeilor, fiecare cu caracteristici unice și simpatice. Vizual, te vei bucura de culori vii și animații detaliate, care completează atmosfera jucăușă a jocului.

Partea audio a jocului este concepută să fie antrenantă, cu un fundal sonor vesel care se potrivește perfect cu tema. Melodiile și efectele sonore te pot duce cu gândul la zilele însorite petrecute în parc, alături de jocurile pline de voioșie ale cățeilor. Când apare o combinație câștigătoare, personajele canine se animează și latră.

La activarea bonusului, sunetele se intensifică semnificativ, iar fundalul sugerează faptul că acțiunea trece de la zi la noapte.

Per ansamblu, coloana sonoră contribuie pozitiv la experiența de joc, completând grafica de foarte bună calitate și tematica plăcută.

Mobil vs. desktop

După ce am testat jocul de păcănele The Dog House, am observat că funcționează excelent atât pe mobil, cât și pe desktop, fără restricții legate de dispozitiv.

Indiferent dacă preferi Android sau iOS, jocul este optimizat să ruleze fără probleme, astfel încât să te poți bucura de aceeași experiență captivantă de joc, oriunde ai fi.

Interfața se adaptează perfect dimensiunilor ecranului tău și îți oferă acces ușor la toate funcțiile jocului. Așadar, te poți bucura de The Dog House oricând dorești, direct de pe dispozitivul tău mobil.

Găsește The Dog House la aceste cazinouri

Despre Pragmatic Play – creatorul jocului The Dog House

Pragmatic Play, creatorul slotului The Dog House, este un furnizor de jocuri de cazino recunoscut la nivel global.

Compania a fost fondată în anul 2015 și își are sediul central în Malta. Cu o echipă vastă, Pragmatic Play s-a extins rapid și a devenit un nume de încredere în industrie. Se concentrează pe crearea de sloturi video moderne, jocuri live și alte tipuri de jocuri de cazino.

The Dog House este doar un exemplu al măiestriei lor în designul de jocuri, care demonstrează angajamentul lor pentru divertisment de calitate.

Avantaje și dezavantaje ale jocului de păcănele The Dog House

The Dog House de la Pragmatic Play vine atât cu puncte forte, cât și cu aspecte care ar putea fi îmbunătățite. Astfel, ți-am pregătit mai jos o evaluare care îți va permite să decizi dacă acest joc ca la aparate este potrivit pentru tine.

Pro

  • RTP-ul de 96.51% este peste medie comparativ cu alte sloturi, teoretic oferind șanse mai bune de câștig pe termen lung.
  • Regulile sunt simple și ușor de înțeles, făcându-l accesibil dacă ești începător.
  • Dispune de funcția de autospin, care îți permite să te relaxezi în timp ce rolele se învârt automat.
  • Include măsuri de protecție, cum ar fi limita de pierdere la autospin.
  • Este un slot foarte popular, datorită tematicii sale atractive și funcțiilor bonus generoase.

Contra

  • Volatilitatea ridicată poate însemna perioade mai lungi fără câștiguri, ceea ce poate fi descurajant dacă preferi câștiguri mai mici, dar mai dese.
  • Lipsa unui jackpot progresiv ar putea să te nu te atragă dacă vânezi premii mari.
  • Nu are opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite, ceea ce înseamnă că trebuie să te bazezi exclusiv pe noroc pentru a declanșa această funcție.
  • Tema cu cățeluși s-ar putea să nu fie pe placul tău, fiind orientată spre un public care preferă o tematică jucăușă și asemănătoare desenelor animate.

The Dog House comparat cu alte jocuri slot

Caracteristici The Dog House Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 13 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,51% 94,48%
Pariu minim 0,20 RON 0,80 RON
Pariu maxim 100 RON 400 RON

Rezumat

În acest articol, ai descoperit detalii esențiale despre slotul The Dog House de la Pragmatic Play, un joc captivant cu o temă inspirată din lumea cățeilor. Cu un RTP peste medie de 96,51% și volatilitate ridicată, acest slot poate oferi câștiguri de până la 6750x miza ta, deși poate implica și perioade fără câștiguri.

Beneficiile includ bonusul plin de surprize sau funcția de autospin cu limită de pierdere. Cu toate acestea, absența unui jackpot progresiv și opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite ar putea fi văzute ca dezavantaje.

Te invit să încerci demo-ul The Dog House, mai sus pe această pagină, sau să joci pe bani reali la cazinourile partenere, dacă dorești.

Resurse

FAQ: The Dog House

Ce RTP are jocul ca la aparate The Dog House?

Slotul The Dog House are un RTP de 96,51%, ceea ce este peste medie față de alte sloturi.

Pot să joc The Dog House slot pe mobil?

Da, The Dog House este optimizat pentru dispozitive mobile și funcționează fără probleme atât pe Android, cât și pe iOS.

Are The Dog House funcție de autospin?

Da, The Dog House include funcția de autospin, permițându-ți să setezi un număr de rotiri automate, precum și limite de pierdere pentru a juca responsabil.

Cum declanșez rotirile gratuite slotul în The Dog House?

Rotirile gratuite se declanșează prin aterizarea a trei simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5, iar apoi se deschide o rundă de rotiri gratuite cu funcții speciale.

Este The Dog House potrivit pentru începători?

Da, datorită regulilor simple și interfeței ușor de navigat, The Dog House este accesibil pentru tine și dacă ești începător.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
80 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » The Dog House: Informații și detalii
Ultima actualizare:

The Dog House