Sakura Fortune
Sakura Fortune
Quickspin

Joacă demo gratis

sakura fortune slot
Joacă la Frank Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,58%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 400x

Pariu minim: 0,20 RON

Pariu maxim: 2000 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 21,00%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 40

Data lansării: 03/04/2017

Sakura Fortune: Informații și detalii

Sakura Fortune este un video slot care te invită să descoperi secrete fascinante din cultura japoneză. Dezvoltat de Quickspin în aprilie 2017, jocul prezintă o lume magică, plină de cireși înfloriți și simboluri mistice.

Acest slot cu 5 role și 40 de linii de plată este popular în cazinouri online datorită graficii impresionante și funcțiilor avansate. Printre caracteristicile sale se numără simbolurile Wild expandabile, rotirile gratuite și funcția Respin.

Jocul se diferențiază de alte pacanele online prin prezența prințesei războinice, care acționează atât ca simbol Wild, cât și ca simbol Scatter.

Cu un RTP de 96,58%, Sakura Fortune oferă un echilibru perfect între grafică de înaltă calitate și mecanică de joc avansată. Slotul combină o atmosferă liniștitoare cu o volatilitate ridicată. Jocul îți poate oferi un câștig maxim de până la 400x pariul tău.

Mai sus, poți accesa pacanele gratis Sakura Fortune. Dacă dorești, îl poți juca la cazinoul online pe care ți-l recomand mai sus.

Role, rânduri și linii de plată

În slotul Sakura Fortune vei descoperi o configurație cu 5 role verticale și 4 rânduri orizontale. Acțiunea jocului se desfășoară pe 40 de linii de plată fixe. Aceasta înseamnă că toate liniile de plată sunt activate permanent și nu pot fi ajustate.

Câștigurile pe linie se formează de la stânga la dreapta pe role adiacente, de la prima rolă din stânga. Dacă mai multe combinații câștigătoare apar pe o linie de câștig, doar cea mai mare combinație este plătită.

Câștigurile din linii diferite se cumulează. Pentru o înțelegere mai bună a modului în care trebuie să pice simbolurile pe role ca să primești un premiu, consultă imaginea de mai jos. Aceasta îți prezintă toate cele 40 de linii de plată disponibile în joc.

sakura fortune linii de plata

Simboluri

Slotul Sakura Fortune are 9 simboluri de bază și 2 simboluri speciale: Wild și Scatter. Simbolurile obișnuite includ personaje inspirate din cultura asiatică, precum împărați, împărătese, samurai, creaturi mitologice și monede.

Vedeta jocului este simbolul Wild, prințesa războinică. Acesta înlocuiește toate simbolurile standard, inclusiv simbolul Scatter Bonus. Apare doar pe rolele 2, 3 și 4 și se extinde pe toată rola. Prințesa Wild declanșează funcția Sakura Fortune Respins dacă apare complet stivuită pe cel puțin două role.

Al doilea simbol special din jocul de pacanele Sakura Fortune este simbolul Scatter cu evantai. Trei sau mai multe simboluri Scatter Bonus declanșează Free Spins.

Pentru a primi un câștig, este nevoie să nimerești minim 3 simboluri identice din cele de bază pe o linie de plată. Se pot forma combinații câștigătoare și cu minim un simbol standard, plus două sau mai multe Wilds. Compania Quickspin - Despre joc
https://quickspin.com/slots/sakura-fortune/ #

În imaginea de mai jos poți vedea un exemplu cu plățile oferite de 5 simboluri identice pe linie, la o miză de 4 RON:

 1. Împărat: 40 RON, 10x miza
 2. Împărăteasă: 20 RON, 5x miza
 3. Samurai: 12 RON, 3x miza
 4. Dragon: 8 RON, 2x miza
 5. Leul de Jad: 8 RON, 2x miza
 6. Moneda din aur: 5 RON, 1,25x miza
 7. Moneda din argint: 5 RON, 1,25x miza
 8. Moneda din bronz: 4 RON, 1x miza
 9. Moneda din jad: 4 RON, 1x miza

sakura fortune tabel de plata

Scatter și funcții bonus

Slotul Sakura Fortune are două simboluri speciale, Wild și Scatter, care activează funcțiile bonus.

Simbolul Wild, reprezentat de Prințesa Războinică îmbrăcată în roșu, apare doar pe rolele 2, 3 și 4 și se extinde pentru a acoperi întreaga rolă. Când două sau mai multe simboluri Wild apar complet stivuite pe role, funcția Sakura Fortune Respins este declanșată.

Numărul total de respins este egal cu numărul de simboluri Wild complet stivuite pe role. Simbolurile Wild suplimentare acordă respins suplimentare. Secvența Jocuri Gratuite poate fi declanșată în timpul reînvârtirilor.

Simbolul Scatter, reprezentat de evantaiul chinezesc galben, apare pe role adiacente începând cu prima rolă din stânga. Dacă 3 sau mai multe astfel de simboluri apar oriunde pe role, se declanșează secvența Jocuri Gratuite. Aceasta îți oferă inițial 5 Free Spins.

În timpul jocurilor gratuite, orice simbol Wild Prințesa care aterizează pe role va acorda un joc gratuit suplimentar. De asemenea, simbolul Wild se va extinde și va acoperi întreaga rolă până la sfârșitul sesiunii de jocuri gratuite.

Free Spins nu pot fi redeclanșate pe parcursul acestei funcții. În plus, rotirile gratuite se joacă cu același pariu care a fost plasat pe învârtirea inițială.

sakura fortune rotiri gratuite

RTP și volatilitate

Slotul Sakura Fortune are o rată de plată către jucător (RTP) de 96,58%. Acest lucru înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 RON pariați, ai putea recupera 96,58 RON pe termen lung. RTP-ul acestui joc este peste medie comparativ cu alte sloturi, iar astfel poți avea șanse mai mari de câștig.

Un RTP peste medie indică faptul că, în mod normal, te poți aștepta la un randament mai bun pe termen lung decât în cazul altor jocuri cu un RTP mai mic.

Volatilitatea jocului este foarte înaltă, ceea ce înseamnă că vei obține câștiguri mai rar, dar acestea vor fi, în general, mai mari. Un nivel înalt de volatilitate sugerează că trebuie să fii pregătit pentru perioade în care câștigurile apar mai rar, dar atunci când acestea se produc, valoarea lor va fi semnificativă.

Astfel, Sakura Fortune oferă un echilibru între frecvența câștigurilor și valoarea acestora. Poate fi potrivit pentru tine dacă preferi câștiguri mai mari și ești dispus să îți asumi un risc moderat.

Limite de mize

La Sakura Fortune poți paria între 0,80 RON și 2000 RON pe rotire. Cu aceste variante de mize disponibile, vei găsi ușor opțiunea care ți se potrivește cel mai bine. Astfel, jocul este potrivit fie că dorești să pariezi sume mici sau preferi adrenalina plasării unor pariuri mari.

Nu poți alege valoarea monedei, însă poți ajusta miza folosind butoanele „+” și „-” din stânga jos pentru a selecta pariul potrivit.

Slotul îți oferă și funcția de autospin, care îți permite să selectezi până la 100 de rotiri automate. . Funcția de autospin îți permite să joci mai comod și să te concentrezi pe rotirea rolelor, fără a fi nevoie să dai click la fiecare rotire.

Poți alege oprirea automată a rotirilor în funcție de anumite condiții, precum declanșarea unei secvențe bonus, cum ar fi rotirile gratuite. Totuși, nu poți seta o limită de pierdere pentru autospin.

Astfel, fără o limită pentru autospin, trebuie să urmărești cu atenție jocul și să te asiguri că te încadrezi în bugetul stabilit.

Grafică și audio

Sakura Fortune are un design grafic modern și plin de culoare, cu simboluri 2D inspirate din cultura asiatică. Tema jocului este centrată pe frumusețea și misterul Japoniei, cu cireși înfloriți și simboluri fascinante precum împărați, prințese și dragoni.

Fundalul prezintă o grădină fermecătoare plină de cireși japonezi înfloriți, care creează o atmosferă relaxantă și fermecătoare. Animațiile sunt fluide, iar simbolurile speciale Wild Prințesa Războinică și Scatter Evantaiul Galben aduc o doză de magie atunci când apar pe role.

Coloana sonoră este relaxantă și amintește de muzica tradițională asiatică. Sunetele discrete ale rolelor care se învârt și efectele sonore declanșate de câștiguri completează cu succes tema jocului. În timpul funcțiilor bonus, muzica devine mai intensă și amplifică emoțiile.

Experiența vizuală și audio din Sakura Fortune este una deosebită, care îți oferă o escapadă plină de mister în cultura asiatică. Fiecare detaliu grafic și sonor contribuie la atmosfera captivantă a acestui slot modern.

Mobil vs. desktop

Jocul ca la aparate Sakura Fortune poate fi accesat atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile. Funcționează perfect pe ambele platforme, fără nicio restricție în ceea ce privește utilizarea pe telefoane smart.

Poți juca pe Android sau iOS, deoarece jocul este optimizat pentru ambele sisteme de operare. Grafica și animațiile se păstrează la fel de clare și calitative indiferent de dispozitiv, pentru o experiență plăcută.

Toate funcțiile standard și caracteristicile speciale sunt disponibile atât pe desktop, cât și pe mobil. Indiferent dacă preferi să joci pe desktop sau pe mobil, te poți bucura de slotul Sakura Fortune în întregime, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea sau funcționalitatea.

Găsește Sakura Fortune la aceste cazinouri

Despre Quickspin – Creatorul slotului Sakura Fortune

Quickspin, dezvoltatorul din spatele slotului Sakura Fortune, a fost fondat în 2011 în Suedia. Compania s-a remarcat rapid în industrie datorită sloturilor inovatoare și captivante pe care le creează. În 2016, Quickspin a fost achiziționat de Playtech, un gigant în industria jocurilor de noroc online.

Echipa lor se concentrează în principal pe dezvoltarea sloturilor video de înaltă calitate, combinând grafica modernă cu funcții bonus inovatoare. Cu un portofoliu divers de peste 70 de jocuri, Quickspin continuă să ofere experiențe unice pentru jucătorii de pretutindeni. Compania Quickspin - Despre noi
https://quickspin.com #

Avantaje și dezavantaje ale slotului Sakura Fortune

Descoperă mai jos principalele avantaje și dezavantaje ale slotului Sakura Fortune:

Pro

 • RTP-ul de 96,58% este peste medie comparativ cu alte sloturi și îți oferă șanse mai bune de câștig.
 • Regulile și funcțiile slotului Sakura Fortune sunt clare și ușor de înțeles.
 • Dispune de autospin care îți permite să setezi până la 100 de rotiri automate, ceea ce adaugă comoditate.
 • Grafica și tema inspirate din cultura asiatică sunt bine realizate și oferă o experiență vizuală plăcută.
 • Sakura Fortune este un slot popular, recunoscut pentru caracteristicile sale inovatoare și design-ul captivant.

Contra

 • Nu poți seta o limită de pierdere pentru autospin, ceea ce ar putea crește riscul de pierderi nedorite.
 • Volatilitatea foarte înaltă poate fi un dezavantaj dacă preferi câștiguri mai frecvente, chiar dacă sunt mai mici.
 • Nu oferă un jackpot progresiv sau fix, ceea ce ar putea fi dezamăgitor dacă vânezi premii mari.
 • Nu poți schimba valoarea monedei și ești limitat la miza totală selectată.
 • Jocurile gratuite oferă doar 5 rotiri inițiale, ceea ce poate fi perceput ca un număr mic comparativ cu alte sloturi.

Sakura Fortune comparat cu alte sloturi

Caracteristici Sakura Fortune Standard
Versiune demo Da Da
Simboluri 11 10
Wilds Da Da
Scatters Da Nu
RTP 96,58% 94,48%
Pariu minim 0,20 RON 0,80 RON
Pariu maxim 2000 RON 400 RON

Rezumat

Sakura Fortune este un slot cu temă asiatică, dezvoltat de Quickspin, cu 5 role și 40 de linii de plată fixe. Are un RTP de 96,58%, peste medie și o volatilitate foarte înaltă. Slotul are simboluri Wild și Scatter, funcția Sakura Fortune Respins și rotiri gratuite.

Avantajele includ RTP-ul ridicat, funcția autospin și designul atractiv. Ca și dezavantaje, am observat lipsa unei limite de pierdere la autospin sau absența jackpot-ului. Poți încerca Sakura Fortune demo gratis mai sus pe această pagină.

Dacă vrei să joci pe bani la un cazino online, ți-l recomand pe cel din linkul din partea de sus. Verifică dacă la cazinoul recomandat există un bonus fara depunere disponibil, pentru a juca Sakura Fortune în condiții avantajoase pentru tine.

FAQ: Sakura Fortune

Care este RTP-ul slotului Sakura Fortune?

RTP-ul slotului Sakura Fortune este de 96,58%, cu șanse peste medie de câștig față de alte jocuri de pacanele.

Ce volatilitate are Sakura Fortune?

Sakura Fortune are o volatilitate foarte înaltă, ceea ce înseamnă că poți obține câștiguri mai rar, dar mai mari.

Pot ajusta valoarea monedei în Sakura Fortune?

Nu poți schimba valoarea monedei, însă poți ajusta miza folosind butoanele + și - din stânga jos.

Există funcție de autospin în Sakura Fortune?

Da, poți selecta până la 100 de rotiri automate folosind funcția de autospin.

Ce funcții bonus oferă Sakura Fortune?

Sakura Fortune oferă funcția Sakura Fortune Respins și rotiri gratuite, declanșate de simbolurile Wild și Scatter.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Sakura Fortune: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Sakura Fortune