Roaring Forties
Roaring Forties
Novomatic

Joacă demo gratis

roaring forties
Joacă la Admiral Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 95,48%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 1000x

Pariu minim: 0,40 RON

Pariu maxim: 20 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 15%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 40

Data lansării: 01/31/2015

Roaring Forties: Informații și detalii

Roaring Forties este un joc de păcănele cu 40 de linii de plată, care, prin grafica și sunetele specifice, te transportă direct într-o sală retro cu jocuri la aparate. Numele său este inspirat chiar de cele 40 de linii de câștig fixe pe care le oferă.

Lansat în lumea cazinourilor online în 2015 de către dezvoltatorul de jocuri Novomatic, Roaring Forties a devenit rapid un favorit printre pasionații genului.

Acest slot video, cu o grafică plină de culoare și o interfață ușor de utilizat, se remarcă prin stilul său clasic, combinat cu elemente moderne. Chiar dacă nu oferă un jackpot progresiv, fructele colorate și simbolurile tradiționale garantează o experiență plină de surprize.

Prezența sa este obișnuită în cazinourile online, fiind apreciat pentru accesibilitatea și simplitatea sa. Unicitatea lui Roaring Forties stă în aceste 40 de linii de plată și a simbolurilor Scatter și Stacked Wild, care transformă fiecare rotire într-o aventură.

Urmează să îi descoperi toate secretele în acest articol. Dacă este potrivit pentru tine, poți juca atât Roaring Forties demo mai sus, cât și pe bani reali, accesând link-ul către cazinoul recomandat.

Role, rânduri și linii de plată

În Roaring Forties, te vei întâlni cu o configurație specifică, care a servit drept inspirație pentru numele jocului.

Slotul dispune de 5 role și 4 rânduri, o interfață destul de comună în lumea sloturilor online sau din sălile de aparate. Astfel, oferă o experiență familiară, mai ales dacă ești pasionat de păcănele.

Slotul se face remarcat prin cele 40 de linii de plată fixe. Acest lucru înseamnă că toate liniile de plată sunt active în fiecare rotire, iar tu ai mai multe șanse de a obține combinații câștigătoare. Este de menționat și faptul că plățile pe linii se fac doar de la stânga la dreapta, cu excepția simbolului Scatter, care poate plăti de pe orice poziție pe role.

Toate cele 40 de linii de plată sunt active în mod constant, iar miza per linie poate fi ajustată în funcție de preferințele tale.

roaring forties linii de plată

Simboluri

Slotul Roaring Forties prezintă o gamă colorată de simboluri clasice, în total 10. Acestea sunt inspirate din fructe și alte elemente retro, caracteristice aparatelor tradiționale de slot.

Printre acestea se numără cireșele, lămâile, portocalele și prunele, care oferă plăți de 2,5x miza ta pentru 5 pe o linie. De asemenea, slotul include simboluri precum pepeni și struguri, care produc 5x miza când apar de 5 ori pe liniile de câștig.

În plus, jocul dispune de simboluri norocoase care îți pot pot mări semnificativ câștigurile, cum ar fi clopoțeii, care oferă 7.5x miza. Clasicii șeptari, pe de altă parte, sunt cele mai valoroase din simbolurile de bază și îți cresc soldul cu 25x miza ta.

Simbolul Wild, care este prezentat într-o manieră vibrantă cu fulgere, poate înlocui orice alt simbol obișnuit pentru a forma combinații câștigătoare, excepție făcând simbolul Scatter. Totuși, acesta nu oferă plăți directe.

Scatter-ul este un simbol de mare valoare care poate plăti oriunde pe role. Spre exemplu, la o miză de 2 RON, cinci stele oriunde pe role îți oferă un câștig fabulos de 1000 RON.

Poți observa în imaginea de mai jos un exemplu al plăților oferite de toate simbolurile din joc, pentru un pariu de 2 RON.

roaring forties tabel de plată

Scatter și funcții bonus

Roaring Forties este un slot care ilustrează perfect imaginea jocurilor de la aparatele cu păcănele din săli. Astfel, deși oferă simboluri Scatter cu plăți consistente atunci când își fac apariția, acestea nu declanșează funcții bonus, cum ar fi rotirile gratuite.

Singura caracteristică extra a jocului este reprezentată de funcția Gamble. Prin activarea acesteia după apariția unui câștig, îți poți dubla suma prin ghicirea corectă a culorii unei cărți (roșu/negru) care apare cu fața în jos.

Este important să iei în considerare faptul că, dacă ghicești incorect, câștigul tău din acea rundă de joc se anulează.

Prin urmare, vei avea parte de o experiență de joc calitativă, dar destul de simplistă comparativ cu sloturile mai moderne. Totuși, jocul este apreciat datorită faptului că oferă plăți de până la 40.000x pariul tău, conform informațiilor furnizate pe site-ul producătorului.

roaring forties gamble

RTP și volatilitate

Slotul Roaring Forties are un RTP de 95,48%, ceea ce înseamnă că, teoretic, pentru fiecare 1 RON pariat de 100 de ori, jucătorii ar trebui să rămână în medie cu 95,48 RON. Restul până la 100 RON reprezintă profitul cazinoului.

Acest RTP este ușor sub media industriei pentru sloturi, care se învârte de obicei în jurul valorii de 96%.

În ceea ce privește volatilitatea, Roaring Forties este clasificat ca având o volatilitate medie spre înaltă. Aceasta indică faptul că slotul va genera combinații câștigătoare mai rar comparativ cu un slot de volatilitate scăzută, însă când acestea apar, câștigurile tind să fie mai mari.

Prin urmare, dacă ești în căutarea unor premii mai consistente, dar poate mai puțin frecvente, ai putea considera Roaring Forties ca fiind o opțiune potrivită. Totodată, este important să joci responsabil și să gestionezi echilibrat bugetul destinat jocurilor de noroc.

Limite de pariere

La slotul Roaring Forties există anumite limite de pariere specifice jocului. Cel mai mic pariu pe care îl poți plasa este de 0,40 RON per spin, ideal dacă ai un buget mai redus de joc sau nu vrei să riști foarte mult. La polul opus, ai opțiunea de a paria un maxim de 40 RON, dacă te simți confortabil cu pariurile pe mize mai mari sau pur și simplu ai un buget de joc consistent.

Slotul include funcția de Autospin, care îți permite să te relaxezi și să urmărești rolele învârtindu-se automat. În plus, jocul are opțiunea de a seta o limită de pierdere pentru Autospin, astfel încât rotirile să se oprească automat atunci când se atinge această limită.

Prin activarea acestei opțiuni înainte de apăsarea butoului Auto, vei avea un control suplimentar asupra jocului și bugetului tău. Este util să folosești aceste funcții pentru a juca responsabil și a te asigura că experiența ta de joc rămâne plăcută și sigură.

Grafică și audio

Designul grafic al slotului Roaring Forties se încadrează în categoria simplă, cu un stil vintage care aduce aminte de aparatele clasice de slot. Grafica este realizată în 2D, iar tema jocului este una inspirată de fructele colorate și numerele norocoase, un omagiu adus epocii mașinilor de slot.

Vizual, merită menționat că, deși designul este simplu, culorile sunt vii și atrăgătoare, iar simbolurile sunt ușor de recunoscut, ceea ce contribuie la o experiență de joc clară și plăcută.

Partea audio a jocului se potrivește cu tema retro, având un fundal sonor care te poate face să te simți ca într-un cazino fizic. Melodiile și efectele sonore sunt mai degrabă relaxante decât stridente, cu tonuri clasice de păcănele veritabile, care completează atmosfera nostalgică.

Nu sunt elemente audio supărătoare, deci vei putea să te bucuri de joc fără a fi distras. În concluzie, atât partea vizuală, cât și cea audio a slotului Roaring Forties contribuie la o experiență de joc fără complicații și confortabilă.

Mobil vs. desktop

Slotul Roaring Forties funcționează la fel de bine atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop, oferindu-ți flexibilitatea de a te bucura de joc indiferent de locația ta. Nu este restricționat doar la dispozitive mobile, deci poți juca fără probleme pe un computer sau laptop.

În plus, este compatibil atât cu sistemele de operare Android, cât și iOS, astfel încât vei putea accesa jocul de pe orice smartphone sau tabletă modernă. Această compatibilitate extinsă înseamnă că poți avea aceeași experiență de joc de calitate, indiferent de platforma pe care alegi să joci.

Găsește Roaring Forties la aceste cazinouri

Despre Novomatic – creatorul slotului Roaring Forties

Novomatic, creatorul slotului Roaring Forties, este un gigant în industria jocurilor de noroc, fondat în 1980. Compania își are sediul în Austria și s-a dezvoltat într-o organizație de anvergură internațională, cu prezență în peste 50 de țări și cu mii de angajați la nivel global.

Novomatic se concentrează în principal pe dezvoltarea de sloturi, dar oferă și o gamă variată de soluții pentru jocurile de cazino, inclusiv jocuri live și sisteme pentru cazinouri fizice. Recunoscută pentru inovațiile sale tehnologice și designul de jocuri de înaltă calitate, Novomatic este un nume de referință în industria jocurilor de noroc.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Roaring Forties

Este important să evaluăm atât punctele forte, cât și slăbiciunile acestui slot, pentru a obține o imagine completă a sa. Astfel, printre principalele avantaje și dezavantaje regăsim:

Pro

  • Regulile simple și designul intuitiv fac acest joc accesibil chiar dacă ești începător.
  • Funcția de autospin adaugă comoditate, deci te poți bucura de joc fără interacțiune constantă.
  • Această caracteristică te ajută să joci responsabil, prin stabilirea unor limite de pierdere.
  • Fiind creat de un dezvoltator de renume, jocul se bucură de o popularitate solidă în rândul fanilor sloturilor clasice.
  • Jocul este optimizat pentru dispozitive mobile și oferă o experiență de joc excelentă pe orice platformă.

Contra

  • Grafica simplă poate să nu fie pe gustul tău dacă preferi sloturi cu efecte vizuale mai sofisticate.
  • Fără rotiri gratuite sau jocuri bonus complexe, poate fi mai puțin atractiv dacă aștepți să găsești aceste caracteristici.
  • Aceasta înseamnă câștiguri potențial mai mari, dar mai rare, fapt care poate să corespundă așteptărilor tale.
  • Dacă vizezi premii mari, lipsa unui jackpot progresiv poate fi un dezavantaj.
  • Deși nu este semnificativ mai mic, RTP-ul de 95,48% este ușor sub media industriei.

Roaring Forties comparat cu alte sloturi

Caracteristici Roaring Forties Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 10 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 95,48% 94,48%
Pariu minim 0,40 RON 0,80 RON
Pariu maxim 40 RON 400 RON

Rezumat

Roaring Forties, creat de Novomatic, este un slot cu tematică clasică și design simplu, care oferă o experiență de joc directă și ușor de înțeles. Cu un RTP de 95,48% și volatilitate medie spre înaltă, jocul poate oferi câștiguri mai mari, dar mai rare.

Printre avantajele sale se numără funcția de Autospin cu limită de pierdere, popularitatea datorată dezvoltatorului renumit și optimizarea pentru dispozitive mobile. Dezavantajele includ lipsa jocurilor bonus, designul simplu și absența unui jackpot progresiv.

Acum ai toate informațiile necesare pentru a te bucura din plin de acest joc, fie în variantă Roaring Forties gratis, fie în cazinoul pe care îl recomand mai sus.

Resurse

FAQ: Roaring Forties

Ce RTP are slotul Roaring Forties?

Slotul Roaring Forties are un RTP (rată de plată) de 95,48%, ceea ce este ușor sub media industriei.

Este Roaring Forties un joc de volatilitate înaltă?

Roaring Forties este clasificat ca având o volatilitate medie spre înaltă, ceea ce înseamnă că oferă câștiguri mai mari, dar mai rar.

Pot juca Roaring Forties demo gratuit?

Da, poți încerca Roaring Forties gratis, în variantă demo, pe această pagină în partea de sus.

Are Roaring Forties funcții de joc bonus sau rotiri gratuite?

Nu, Roaring Forties nu oferă rotiri gratuite sau jocuri bonus complexe, dar include o funcție de gamble care îți dă șansa să-ți dublezi câștigurile.

Ce tipuri de simboluri se regăsesc în Roaring Forties?

Roaring Forties include simboluri clasice, cum ar fi fructele și numărul 7, precum și simboluri speciale, cum ar fi Wild și Scatter.

Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Roaring Forties: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Roaring Forties