Rise of Ra
Rise of Ra
EGT

Joacă demo gratis

rise of ra
Joacă la Winbet

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 95,97%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 10000x

Pariu minim: 0,01 RON

Pariu maxim: 1000 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 15

Data lansării: 07/23/2014

Rise of Ra: Informații și detalii

În jocul de păcănele Rise of Ra, te vei bucura de o aventură plină de mister, în timp ce vei căuta comori ascunse printre piramide și hieroglife. Realizat de EGT (Amusnet Interactive) în 2016, acest joc te transpune într-o epocă de legendă. Rise of Ra este un slot video captivant, cu elemente grafice remarcabile și o tematică egipteană autentică.

Este popular în cazinourile online, fiind recunoscut pentru abundența de funcții speciale și grafica plăcută.

Unicitatea lui Rise of Ra constă în combinația de rotiri gratuite, multiplicator, simbolul Wild și Jackpot Cards, o caracteristică distinctă a jocurilor dezvoltate de Amusnet Interactive.

Poți descoperi toate caracteristicile sale în versiunea Rise of Ra demo, după ce parcurgi acest articol. Mai apoi, îți las deschisă opțiunea de a paria pe bani, apăsând pe link-ul de mai sus, care te va redirecționa către un site de cazino de încredere.

Role, rânduri și linii de plată

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează slotul Rise of Ra, poți vedea structura liniilor de câștig ale acestui joc captivant în imaginea de mai jos.

Astfel, Rise of Ra are 5 role verticale și 3 rânduri orizontale. Rolele sunt coloanele pe care simbolurile se rotesc la fiecare spin. Rândurile reprezintă spațiul pe care simbolurile se așază vertical pe fiecare rolă. Astfel, cu structura 5×3, jocul oferă o interfață clară și ușor de urmărit.

Acest slot dispune de 15 linii de plată fixe. Acestea sunt liniile pe care simbolurile trebuie să se potrivească pentru a obține câștiguri. Cu 15 linii de plată, ai suficiente modalități de a forma combinații profitabile.

Vei observa că nu poți ajusta numărul de liniilor de câștig, deoarece acestea sunt fixe. Cu toate acestea, poți ajusta valoarea pariului pentru a controla miza ta pe fiecare linie de plată.

rise of ra linii de plata

Simboluri

Slotul Rise of Ra se face remarcat prin cele 13 simboluri, fiecare fiind meticulos proiectat pentru a reflecta măreția faraonilor.

Punctul central îl constituie simbolul Wild, reprezentat de scarabeul auriu, care nu doar că substituie toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului, dar și dublează câștigul atunci când le înlocuiește. Pentru o linie de 5 simboluri Wild, poți câștiga 2000 RON pentru o miză de 3 RON.

Nu mai puțin important este simbolul Scatter, care înfățișează o plăcuță cu hieroglife. Acesta, pe lângă faptul că îți oferă 15 rotiri gratuite cu un multiplicator de x3, generează și plăți substanțiale. Cu 5 simboluri Scatter, vei primi de 500 ori miza inițială.

Printre celelalte simboluri regăsim figuri emblematice ale Egiptului Antic: un faraon și regina, un sarcofag, alte zeități egiptene și mai multe elemente decorative stilizate.

Câștigurile variază, iar, de exemplu, cu simbolul faraonului și al partenerei sale poți obține de 50 de ori miza pentru 5 simboluri pe o linie, adică 150 RON. Cu sarcofagul sau crucea, câștigul poate ajunge la 25 RON.

Există și simboluri care plătesc mai puțin, dar sunt la fel de fermecătoare ca cele mai valoroase. De exemplu, cufărul îți adaugă 20 RON la soldul tău pentru combinație de 5 role. Poți consulta imaginea de mai jos pentru a observa plățile simbolurilor.

rise of ra tabel de plată

Scatter și funcții bonus

Slotul Rise of Ra, un produs al creativității dezvoltatorilor de la Amusnet Interactive, îți oferă mai mult decât o simplă experiență de joc clasică – te invită într-o odisee plină de funcții bonus captivante.

Declanșarea funcției de Rotiri Gratuite se face printr-o întâlnire cu cel puțin 3 simboluri Scatter, care sunt reprezentate de hieroglifele misterioase pe plăcuțe de piatră. Acest eveniment îți aduce 15 rotiri gratuite, pe durata cărora orice câștig este însoțit de un multiplicator de 3x.

Mai mult, în timpul rotirilor gratuite, apariția repetată a celor 3 Scattere îți reînnoiește setul de rotiri cu încă 15.

Pe lângă aceasta, slotul este prevăzut cu sistemul Jackpot Cards, un jackpot progresiv cu patru niveluri care poate fi activat aleatoriu și care îți oferă șansa de a câștiga sume impresionante.

Nu în ultimul rând, funcția Gamble îți dă posibilitatea de a dubla câștigurile prin ghicirea corectă a culorii unei cărți ascunse.

În comparație cu alte jocuri, Rise of Ra nu include opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite, însă cu atâtea caracteristici avantajoase, fiecare rotire poate deveni valoroasă, asemenea unei comori din vechile piramide.

rise of ra gamble

RTP și volatilitate

În ceea ce privește rata de plată către jucător (RTP), aceasta are o valoare de 95,97%, în linie cu media jocurilor de sloturi online de pe piață. În consecință, pe termen lung, jocul returnează jucătorilor 95,97% din totalul mizelor, în timp ce reție 4,03% ca profit al cazinoului.

Comparativ cu alte sloturi care pot oferi un RTP mai mare, Rise of Ra poate părea mai puțin generos, însă aceasta este o caracteristică relativ obișnuită pentru sloturile cu volatilitate mai mare.

Volatilitatea acestui slot este clasificată ca fiind medie spre mare, ceea ce înseamnă că Rise of Ra tinde să ofere premii mai mari, dar mai rar. Această volatilitate mai ridicată se traduce prin câștiguri mai consistente la interval mai lung de timp, spre deosebire de sloturile cu volatilitate scăzută, unde câștigurile sunt mai frecvente, dar de obicei mai mici.

Limite de pariere

La slotul Rise of Ra, poți plasa pariuri care variază între 0,30 RON și 300 RON pe fiecare rotire, iar astfel poți să ajustezi miza în funcție de bugetul și strategia ta de joc. Acest interval de miză îți oferă flexibilitatea de a juca fie cu prudență, fie cu mize mai mari, dacă urmărești câștiguri semnificative.

Valoarea monedei poate fi, de asemenea, ajustată, ceea ce înseamnă că poți controla și mai bine suma efectivă pariată la fiecare spin. Dacă setezi miza pe rotire la 1 RON, dar valoarea monedei la 2, atunci, de fapt, pariezi 2 RON.

Slotul vine echipat și cu funcția de Autospin, care îți permite să te relaxezi și să urmărești jocul desfășurându-se automat. Mai mult, poți seta o limită de pierdere pentru Autospin, astfel încât jocul să se oprească automat atunci când aceasta este atinsă.

Prin activarea acestor limite, poți să gestionezi mai bine bugetul și să joci responsabil.

Grafică și audio

Jocul de păcănele Rise of Ra îmbină un design grafic clasic cu elemente vizuale stilizate și oferă o estetică atemporală, mai degrabă, decât una ultramodernă. Grafica este realizată în 2D, cu un aspect care păstrează simplitatea și claritatea, facilitând astfel o experiență de joc plăcută.

Tema jocului este inspirată din mitologia și istoria Egiptului Antic, cu simboluri ce reprezintă zei, hieroglife și artefacte arheologice. Vizual, slotul se remarcă prin culorile sale vibrante și simbolurile detaliate, care aduc în prim-plan istoria bogată a acestei civilizații străvechi.

Partea audio a slotului Rise of Ra se îmbină armonios cu tema. Te vei bucura de o coloană sonoră relaxantă, cu influențe orientale care te transpun în atmosfera enigmatică a Egiptului. Sunetele sunt subtile și ne duc cu gândul la misterul piramidelor.

Mobil vs. desktop

Slotul Rise of Ra funcționează la fel de bine pe dispozitive mobile precum pe desktop, totodată reușind să ofere o experiență de joc fluidă și adaptabilă la diferite ecrane și rezoluții. Jocul nu este restricționat doar pentru utilizarea pe mobil, iar tu te poți bucura de el pe o varietate de dispozitive.

Indiferent dacă ești utilizator Android sau iOS, te poți aștepta ca Rise of Ra să fie compatibil cu ambele sisteme de operare. Jocul asigură acces universal și o tranziție fără întreruperi între jocul de pe calculator și cel de pe dispozitivele mobile.

Găsește Rise of Ra la aceste cazinouri

Despre EGT (Amusnet Interactive) – creatorul lui Rise of Ra

Amusnet Interactive, anterior cunoscut sub numele de EGT (Euro Games Technology), este producătorul slotului Rise of Ra. Compania a fost înființată în anul 2002 și își are originile în Bulgaria.

Cu o echipă numeroasă ce reflectă amploarea organizației, Amusnet Interactive se concentrează preponderent pe dezvoltarea de sloturi, dar portofoliul lor include și jocuri de masă, jocuri cu dealer live și soluții de gaming progresive. Compania este renumită pentru crearea de jocuri care combină grafica clasică cu mecanici de joc inovative.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Rise of Ra

Fiecare joc de slot vine cu anumite puncte forte, dar și cu dezavantaje. Poți observa mai jos o analiză detaliată asupra a ceea ce face Rise of Ra să iasă în evidență, dar și a aspectelor care ar putea fi îmbunătățite.

Pro

  • Rise of Ra prezintă o tematică egipteană captivantă, care se distinge în rândul sloturilor cu tematici similare prin grafica sa colorată și abundența de simboluri stilizate.
  • Slotul include opțiunea de Autospin, care oferă accesul unei experiențe de joc mai relaxată și automatizată.
  • Include opțiunea de a seta o limită de pierdere pentru autospin, așadar vei putea să joci mai responsabil.
  • Oferă rotiri gratuite cu un multiplicator de 3x, care poate crește șansele de câștig.
  • Dispune de sistemul Jackpot Cards, care adaugă un element de entuziasm și posibilitatea de câștiguri mari.

Contra

  • Aceasta poate fi un dezavantaj pentru tine dacă preferi câștiguri mai frecvente, deși mai mici.
  • Designul grafic, deși atrăgător, nu este la fel de avansat ca la unele sloturi moderne.
  • Nu îți permite să cumperi direct accesul la rotirile gratuite.
  • Din cauza volatilității destul de mari și a abundenței de funcții, jocul nu este cel mai potrivit dacă nu ai experiență.

Rise of Ra comparat cu alte sloturi

Caracteristici Rise of Ra Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 13 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 95,97% 94,48%
Pariu minim 0,30 RON 0,80 RON
Pariu maxim 300 RON 400 RON

Rezumat

Rise of Ra este un slot cu tematică egipteană care iese în evidență prin grafica sa colorată și funcțiile captivante. Printre acestea, amintim de rotiri gratuite cu multiplicator, Autospin cu măsuri de protecție și jackpot progresiv.

Printre dezavantajele sale se numără grafica nu foarte actuală și lipsa opțiunii de cumpărare a rotirilor gratuite. În general, Rise of Ra oferă o experiență de joc plină de mister, de care poți avea parte fie jucând Rise of Ra demo, mai sus pe pagină, fie pe platforma de cazino recomandată, pe mize reale.

Resurse

FAQ: Rise of Ra

Ce RTP are slotul Rise of Ra?

Rise of Ra are un RTP (rată de plată) de 95,97%, ceea ce înseamnă că, în medie, jocul returnează 95,97 RON pentru fiecare 100 RON pariați.

Pot activa rotiri gratuite în Rise of Ra?

Rotirile gratuite în Rise of Ra se pot obține prin rularea jocului în modul de bază. Nimerirea a cel puțin trei simboluri Scatter declanșează 15 rotiri gratuite, cu posibilitatea de a redeclanșa funcția.

Există un jackpot în Rise of Ra?

Da, Rise of Ra include sistemul Jackpot Cards, un jackpot progresiv cu patru niveluri, care poate fi activat aleatoriu în timpul jocului.

Rise of Ra este disponibil pe dispozitive mobile?

Da, Rise of Ra este optimizat pentru dispozitive mobile și funcționează bine atât pe platformele Android, cât și pe iOS, pe lângă versiunea desktop.

Care sunt limitele de pariere în Rise of Ra?

În Rise of Ra, poți paria între 0,30 RON și 300 RON pe rotire, cu flexibilitatea de a ajusta mizele conform strategiei și bugetului tău de joc.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
80 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Rise of Ra: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Rise of Ra