Release the Kraken
Release the Kraken
Pragmatic Play

Joacă demo gratis

release the kraken
Joacă la Winbet

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,50%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 10000x

Pariu minim: 0,20 RON

Pariu maxim: 100 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 20

Data lansării: 01/28/2020

Release the Kraken: Informații și detalii

Inspirați de legendele mitologice despre monstrul marin care scufunda corăbiile marinarilor, cei de la Pragmatic Play au creat în anul 2023 slotul de excepție Release the Kraken.

Jocul de păcănele se prezintă cu o tematică atrăgătoare care îți dezvăluie lumea din adâncurile oceanului. Personaje simpatice, cum ar fi broaștele țestoase și peștii, dar și cele mai înfricoșătoare ca rechinii și caracatița uriașă, își fac apariția pe role.

Vei descoperi în acest joc popular o mulțime de caracteristici extra, cu nu mai puțin de trei Jocuri Speciale aleatoare în modul de bază și trei Bonusuri, printre care Free Spins cu multiplicatori.

Release the Kraken nu este un slot tradițional sau progresiv, ci se concentrează pe o prezentare vizuală atractivă și mecanici de joc inovative.

Îți voi prezenta tot ce are de oferit acest slot de la Pragmatic Play în articolul pe care ți l-am pregătit mai jos. În partea de sus a paginii de așteaptă Release the Kraken demo, pe care îl poți juca gratuit.

Role, rânduri și linii de plată

Slotul Release the Kraken îți prezintă o configurație cu cinci role verticale și patru rânduri orizontale.

Numărul liniilor de plată active este de 20, detaliate pe pagina de reguli a jocului pe care o poți vedea în imaginea de mai jos. Aceste linii de plată sunt fixe, ceea ce înseamnă că nu ai opțiunea de a schimba numărul lor pe parcursul jocului.

Modul de bază și cel bonus de rotiri gratuite îți arată configurații diferite ale liniilor de plată. În timpul jocului de bază, liniile sunt standard, pe când în modul Bonus de rotiri gratuite, numărul de linii de plată se extinde la 40. La fel ca și cele din jocul de bază, liniile de câștig din modul Free Spins sunt fixe.

În ambele variante, vei observa că plățile se fac doar de la stânga spre dreapta pe liniile de câștig.

linii de plată release the kraken

Simboluri

Slotul Release the Kraken prezintă o varietate de 9 simboluri de bază, care include reprezentări ale vieții marine, dar și 7 simboluri extra.

În imaginea următoare poți observa toate simbolurile și modul în care acestea plătesc. Am luat ca exemplu o miză teoretică de 2 RON.

Astfel, simbolurile cărților de joc, A, K, Q și J, oferă plăți mai mici, de până la 4x miza ta (8 RON). Simbolurile marine colorate plătesc mai mult. De exemplu, peștele albastru și cel galben îți pot multiplica miza de 7,5 ori (15 RON) sau 5 ori (10 RON), respectiv, dacă reușești să aliniezi cinci pe o linie de plată.

Cinci rechini pe liniile de plată îți oferă 12,5x miza ta (25 RON), iar cinci simboluri cu ancora te premiază cu 25x pariul tău (50 RON).

Slotul include un simbol Wild de bază, care oferă și el plăți de maxim 25x miza pentru cinci pe linie, dar funcționează și ca înlocuitor al simbolurilor standard în combinațiile câștigătoare.

Slotul include și simboluri Wild speciale, reprezentate de Kraken, care înlocuiesc toate celelalte simboluri, cu excepția Bonus și Free Spins. Aceste simboluri Wild oferă diferite funcții:

 1. Wilduri Kraken Încleștate – Pot dubla câștigurile sau oferă respins.
 2. Wilduri Colosale Kraken – Apar după o rotire și pot garanta un Wild colosal de 3×4.
 3. Wilduri Kraken Infecțioase – Transformă simbolurile învecinate în Wild-uri suplimentare.

De asemenea, slotul are simboluri Scatter, reprezentate de cufăr, iconița Free Spins și cârma navei. Acestea declanșează funcții bonus sau rotiri gratuite, pe care le vei descoperi în continuare.

simboluri release the kraken

Scatter și funcții bonus

Pragmatic Play a inclus în Release the Kraken slot funcții bonus interesante și variate. Unul dintre acestea este modul Bonus Comoră Scufundată, declanșat când simbolurile Bonus apar pe rolele 1 și 3, împreună cu un simbol de cufăr de aur pe rola 5. Acest mod îți permite să alegi între trei cufere pentru a câștiga un premiu în bani.

Rotirile Gratuite Kraken Umblătoare se activează când simbolurile Free Spins apar pe rolele 1 și 3, împreună cu un simbol de Cârmă de navă pe rola 5. În acest mod, poți câștiga până la 12 rotiri gratuite, cu posibilitatea de a acumula rotiri suplimentare.

În timpul rotirilor gratuite, fiecare simbol Wild care apare rămâne pe ecran și își schimbă poziția la fiecare rotire, crescându-ți șansele de câștig. Mai mult, fiecare Wild adaugă un multiplicator de 1x la câștigurile tale, care poate ajunge până la 10x.

Jocul nu include un jackpot progresiv, dar șansele de câștiguri mari sunt asigurate de funcțiile bonus și multiplicatoare.

Dacă dorești să intri direct în acțiunea bonusului, poți alege să cumperi rotirile gratuite instant pentru 100x miza totală curentă. Astfel, la un pariu de 2 RON, plătești 200 RON pentru activarea instantă a funcției.

free spins release the kraken

RTP și volatilitate

Release the Kraken are o rată de plată către jucător (RTP) de 96,50%. Acest procent înseamnă că, teoretic, pentru fiecare 100 de RON pariați, slotul ar putea returna în medie 96,50 RON. Comparativ cu alte sloturi, RTP-ul acestui joc se situează peste medie.

Volatilitatea slotului Release the Kraken este clasificată ca fiind ridicată. Aceasta implică faptul că, deși combinațiile câștigătoare pot fi mai puțin frecvente comparativ cu sloturile cu volatilitate scăzută, sumele câștigate pot fi semnificativ mai mari atunci când apar.

Dacă preferi câștiguri mai frecvente, dar mai mici, un slot cu volatilitate scăzută ar putea fi mai potrivit.

Limite de pariere

În slotul Release the Kraken, limitele de pariere sunt flexibile, ca în orice slot modern. Poți paria de la un minim de 0,80 RON până la un maxim de 400 RON per rotire.

De asemenea, ai posibilitatea de a ajusta valoarea monedei. Acest lucru înseamnă că, dacă setezi pariul pe rotire la o anumită sumă, dar modifici și valoarea monedei, pariul final plasat poate fi mai mare. Astfel, dacă alegi miza de 2 RON, de exemplu, și setezi valoarea monedei la 2, pariul tău va fi de 4 RON per rotire.

Slotul include, de asemenea, funcția de autospin, care îți permite să setezi un număr specific de rotiri automate.

Mai mult, ai posibilitatea de a seta o limită de pierdere pentru autospin. Acest lucru înseamnă că rotirile automate se vor opri atunci când atingi limita de pierdere pe care ai stabilit-o, ajutându-te să joci responsabil și să-ți gestionezi mai eficient bugetul.

Grafică și audio

Când vei juca Release the Kraken online, vei descoperi elemente de grafică și audio de înaltă calitate, construite cu tehnologie 3D. Animațiile, simbolurile și fundalul jocului sunt moderne și aduc în prim-plan detalii vizuale impresionante.

Tematica se concentrează pe mitologia marină, având ca personaj principal pe temutul monstru Kraken, sub forma caracatiței gigantice. Plin de culoare și mister, jocul este un adevărat regal când vine vorba de design-ul grafic.

Pe partea audio, vei fi întâmpinat de o coloană sonoră relaxantă, cu o tentă misterioasă. Melodia de fundal este subtilă și amintește de filmele cu marinari sau pirați. Acestea devin mai alerte când apare o victorie și se intensifică semnificativ în timpul rundelor bonus.

Este evident că atenția la detalii a fost o prioritate pentru dezvoltatorii acestui slot, jocul oferind o experiență audio-vizuală fascinantă.

Mobil vs. desktop

Slotul Release the Kraken este optimizat pentru a funcționa la fel de bine atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Nu este restricționat doar la utilizarea pe mobil, ceea ce îți permite să te bucuri de joc indiferent de platformă.

În conformitate cu standardele industriei, acesta funcționează fără probleme pe ambele sisteme de operare majore, Android și iOS, oferind o experiență de joc fluidă și accesibilă.

Găsește Release the Kraken la aceste cazinouri

Despre Pragmatic Play – creatorul jocului Release the Kraken

Pragmatic Play, producătorul slotului Release the Kraken, este un furnizor de conținut de înaltă calitate pentru industria iGaming, fondat în anul 2015.

Cu sediul central în Malta, compania a crescut rapid, devenind unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri de noroc. Pragmatic Play se concentrează pe crearea unei game largi de sloturi video inovative, jocuri live și alte produse de cazino.

Release the Kraken este un exemplu al angajamentului lor față de inovație și calitate în domeniul sloturilor online.

Avantaje și dezavantaje ale Release the Kraken slot

Este important să cunoști atât punctele forte, cât și provocările pe care le poate prezenta un joc nou pentru tine. Mai jos poți vedea avantajele și posibilele dezavantaje ale acestui joc, pentru a te asigura că ești bine pregătit pentru o sesiune de joc captivantă și informată.

Pro

 • Beneficiezi de un RTP superior, de 96,50%, mai avantajos decât media altor sloturi.
 • Vei aprecia multitudinea de simboluri speciale care declanșează bonusuri palpitante.
 • Funcția de autospin îți oferă confort, iar tu poți să te relaxezi în timp ce rolele se învârt automat.
 • Ai la dispoziție opțiuni de joc responsabil, cum ar fi limita de pierdere la autospins, care îți protejează bugetul.
 • Popularitatea slotului sugerează că este bine primit de comunitate, ceea ce indică o experiență de joc testată și apreciată.

Contra

 • Fiind un slot cu volatilitate ridicată, s-ar putea să întâmpini perioade fără câștiguri, necesitând un buget mai mare.
 • Dacă ești la început, complexitatea simbolurilor speciale și a bonusurilor poate fi dificil de înțeles și poate necesita un timp de acomodare.
 • Lipsa unui jackpot progresiv limitează șansele de câștiguri maxime în comparație cu alte sloturi.
 • Opțiunea de cumpărare a rotirilor gratuite poate fi considerată costisitoare și există riscul de a nu returna investiția prin câștiguri.

Release the Kraken comparat cu alte sloturi

Caracteristici Release the Kraken Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 16 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,50% 94,48%
Pariu minim 0,80 RON 0,80 RON
Pariu maxim 400 RON 400 RON

Rezumat

Slotul Release the Kraken de la Pragmatic Play oferă o experiență de joc de calitate superioară, cu un RTP peste medie de 96,50% și o volatilitate ridicată. Jocul se remarcă prin grafica 3D modernă și tematica marină captivantă, completată de un sunet relaxant.

Printre avantaje se numără multitudinea de simboluri speciale și funcții bonus, în timp ce complexitatea și absența unui jackpot progresiv pot reprezenta dezavantaje.

Dacă îți dorești să accesezi jocul, ai două modalități pe care ți le pun la dispoziție: Release the Kraken gratis, pe pagina aceasta în partea de sus, sau pe bani reali prin accesarea link-ului către cazinoul partener.

Resurse

FAQ: Release the Kraken

Care este RTP-ul slotului Release the Kraken?

RTP-ul jocului este de 96,50%, ceea ce îl plasează peste medie în industria sloturilor.

Slotul Release the Kraken are o volatilitate ridicată sau scăzută?

Jocul are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că poate oferi câștiguri mai mari, dar mai rar.

Ce interval de mize este disponibil în Release the Kraken?

Pariurile variază între 0.80 și 400 RON per rotire, deci poți juca indiferent de buget.

Există funcții speciale în slotul Release the Kraken?

Pariurile variază între 0,80 și 400 RON per rotire, deci poți juca indiferent de buget.

Release the Kraken este disponibil pe dispozitive mobile?

Da, slotul este optimizat pentru a fi jucat atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop, oferind o experiență de joc uniformă pe diverse platforme.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
80 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Release the Kraken: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Release the Kraken