Master Joker
Master Joker
Pragmatic Play

Joacă demo gratis

master joker jocuri
Joacă la Winbet

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,46%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 10000x

Pariu minim: 0,40 RON

Pariu maxim: 400 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 1

Data lansării: 02/08/2020

Master Joker: Informații și detalii

Master Joker este un joc de păcănele cu fructe și simbol special Joker, care se face remarcat prin structura sa cu o singură linie și cinci role. Este o creație marca Pragmatic Play lansat în 2020, în cadrul căruia întâlnești un Joker feminin și o roată a norocului plasată deasupra rolelor.

Se diferențiază de sloturile tradiționale cu fructe prin câștigurile de tip „Scatter”, unde simbolurile nu trebuie să fie adiacente pentru a câștiga. Trebuie doar să prinzi cel puțin trei simboluri identice oriunde pe linie.

Slotul vine cu un RTP peste medie de 96.46% și are o volatilitate înaltă, care aduce câștiguri mari, dar mai rare. Atracția principală este roata bonus cu multiplicatori, care poate duce la câștigul maxim de 10.000 de ori miza ta.

Încearcă versiunea Master Joker demo mai sus și joacă gratis pentru a descoperi acest slot simplist palpitant. Dacă dorești să joci pe bani, apasă linkul de mai sus pentru a fi redirecționat către unul dintre cele mai bune cazinouri din România și profită de oferta cu bonus fara depunere.

Role, rânduri și linii de plată

Master Joker îți prezintă o configurație de cinci role verticale și o singură linie orizontală. În acest joc, nu există multiple linii de plată; totul se învârte în jurul unei singure linii active.

Nu ai opțiunea de a schimba numărul de linii de plată, deoarece structura jocului este fixată pentru a oferi o experiență simplificată și directă.

Modalitatea de câștig în Master Joker slot se bazează pe conceptul Scatter. Acest lucru înseamnă că pentru a câștiga nu este necesar ca simbolurile să fie adiacente. Pur și simplu, dacă aterizezi trei sau mai multe simboluri identice undeva pe linia de plată, vei obține un câștig.

De exemplu, dacă apare simbolul cu cireșe pe rolele 1, 3 și 5, acesta constituie o combinație câștigătoare, fie că sunt sau nu consecutive.Pragmatic Play - Master joker slot
https://www.pragmaticplay.com/en/games/master-joker-slot/ #

role randuri si linii de plata master joker

Simboluri

Master Joker te introduce într-un univers vibrant, cu simboluri ce amintesc de strălucirea cazinourilor din Las Vegas. Cu o grafică modernă și culori care sar în ochi, slotul îmbină elemente clasice de cazino cu grafică de calitate superioară.

În total, sunt opt simboluri diferite, fiecare cu propriile valori de plată. Printre acestea, vei găsi șeptarul norocos, lingouri de aur (bar) strălucitoare, dar și îndrăgitele fructe specifice jocurilor de păcănele din săli: pepeni, prune, cireșe, lămâi și căpșune.

Jokerul, simbolul Wild, este vedeta acestui joc ca la aparate, întrucât înlocuiește orice alt simbol pentru a completa combinații câștigătoare. Acest simbol special apare doar pe linia 3 și activează o caracteristică specială a jocului, și anume Roata cu Multiplicatori.

Iată plățile detaliate pentru 5 simboluri pe linie la o miză de 1 RON, pe care le poți observa și în imaginea de mai jos:

simboluri master joker

Funcții bonus

Pragmatic Play nu a creat Master Joker cu funcții bonus variate, însă cea care este disponibilă – Roata cu Multiplicator – are un impact major asupra jocului. Totul se învârte în jurul simbolului Joker Wild, care apare exclusiv pe rola din mijloc, numărul 3.

Acest simbol nu doar că înlocuiește alte simboluri pentru a maximiza câștigurile, dar deblochează și caracteristica specială.

Când Jokerul este parte dintr-o combinație câștigătoare, activează Roata cu Multiplicator. Jokerul feminin care apare în stânga va învârti roata, care poate multiplica câștigul tău cu 2x, 3x, 5x, 10x, 15x, 25x, 50x sau chiar 100x.

În plus, Jokerul Wild poate crea câștiguri duble. De exemplu, dacă aterizezi două prune de o parte și doi pepeni de cealaltă parte a Jokerului, vei obține un câștig dublu. În Master Joker, nu doar combinația cu cel mai mare câștig este plătită, ci toate combinațiile posibile pe acea rotire.

Nu există un jackpot progresiv sau posibilitatea de a cumpăra rotiri gratuite, dar mecanica inovativă și multiplicatorii oferă șanse mari de câștig, compensând absența altor caracteristici bonus obișnuite.

functii bonus master joker

RTP și volatilitate

Master Joker îți propune o aventură cu o rată de plată către jucător (RTP) de 96.46%, ceea ce este peste medie comparativ cu alte sloturi. Aceasta înseamnă că, teoretic, pentru fiecare 100 RON pariați, te poți aștepta să primești înapoi în medie 96.46 RON pe termen lung.

Restul de 3.54 RON reprezintă House Edge-ul cazinoului, adică profitul pe care cazinoul îl păstrează pe termen lung. Totuși, RTP-ul este un calcul teoretic, așa că fiecare sesiune de joc poate varia în mod semnificativ.

Volatilitatea acestui slot este clasificată drept înaltă, ceea ce sugerează că deși combinațiile câștigătoare pot apărea mai rar, când ele se întâmplă, sumele câștigate tind să fie mai consistente.

Pragmatic Play însuși îi acordă un scor maxim pe scara proprie de volatilitate, așadar te poți aștepta la o experiență de joc cu câștiguri mari, dar mai puțin frecvente.

Limite de pariere

Master Joker te invită să explorezi o gamă largă de pariuri, începând de la miza minimă de doar 0.04 RON pe rotire, perfectă dacă preferi să joci cu buget redus. Pe de altă parte, dacă ești un jucător care dorește să parieze sume mai consistente, poți să mizezi până la 400 RON pe o singură rotire.

Este esențial să știi că poți ajusta valoarea monedei, o funcție care îți oferă control complet asupra sumei pariate la fiecare spin. Astfel, dacă decizi să modifici valoarea monedei, suma totală se va schimba corespunzător și îți va permite să adaptezi jocul la stilul tău de pariere.

De exemplu, dacă apeși pe butoanele – sau + și alegi miza de 2, iar valoarea fisei de 2 RON, vei paria pe o miză de 4 RON.

În plus, Master Joker dispune de funcția de autospin, care îți permite să setezi jocul să ruleze automat pentru un număr predefinit de rotiri.

Pentru o gestionare prudentă a bugetului, poți stabili o limită de pierdere în cadrul acestei funcții, fapt care asigură că autospin-ul se va opri automat atunci când atingi pragul setat.

Grafică și audio

Master Joker te întâmpină cu un design grafic modern, care vibrează de culoare și energie, prezentat într-un stil 3D atrăgător. Tematica jocului este inspirată de sloturile clasice de fructe, dar reimaginată cu o notă contemporană.

Roata norocului, alături de prezența feminină Joker, sunt elementele de grafică centrale ale jocului. Acestea, împreună cu strălucirea simbolurilor și animațiile dinamice, contribuie la o experiență care te duce cu gândul la opulența cazinourilor din Las Vegas.

Coloana sonoră a jocului este ritmată, cu tonuri care cresc intensitatea momentelor de câștig, amintind de zgomotul caracteristic al cazinourilor pline de viață. Efectele sonore clasice de slot machine sunt combinate atent cu melodii care să-ți mențină atenția.

În timp ce te bucuri de joc, vei observa că sunetele nu sunt doar de umplutură, ci sunt proiectate pentru a accentua victoriile.

Vei avea parte de o experiență audio-vizuală complexă și modernă, chiar dacă jocul este inspirat din jocurile clasice de la aparate.

Mobil vs. desktop

Master Joker funcționează la fel de bine pe dispozitivele mobile ca și pe desktop, iar tu vei avea flexibilitatea de a te bucura de joc oriunde te-ai afla. Nu este restricționat doar pentru utilizarea pe mobil, astfel încât ai libertatea de a alege platforma preferată.

Indiferent dacă utilizezi Android sau iOS, slotul este optimizat pentru ambele sisteme de operare. Te vei bucura de o experiență de joc fluidă și plăcută, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea graficii sau a funcțiilor de joc.

Găsește Master Joker la aceste cazinouri

Despre Pragmatic Play – creatorul jocului Master Joker

Pragmatic Play, dezvoltatorul din spatele jocului Master Joker, este o companie recunoscută pe plan internațional în industria jocurilor de noroc online, fondată în anul 2015. Cu sediul central în Malta, organizația a crescut rapid și a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de conținut pentru industria iGaming.

Pragmatic Play se concentrează pe o gamă largă de produse, care includ sloturi, jocuri live și alte tipuri de jocuri, punând un accent deosebit pe inovație și diversitate.

Master Joker este doar un exemplu al abilității lor de a crea jocuri captivante și originale, în același timp demonstrând diversitatea portofoliului Pragmatic Play.Pragmatic Play - Pragmatic Play Compania
https://www.pragmaticplay.com #

Avantaje și dezavantaje ale jocului Master Joker

Mai jos îți prezint principalele avantaje și dezavantaje ale lui Master Joker slot, în comparație cu alte sloturi disponibile pe piață.

Pro

  • RTP peste medie: Cu un RTP de 96.46%, Master Joker oferă o rată de plată către jucător ușor mai mare decât media sloturilor de pe piață, ceea ce îți poate îmbunătăți șansele pe termen lung.
  • Ușor de înțeles: Datorită structurii sale simple, cu o singură linie de plată, este extrem de ușor de înțeles, foarte potrivit dacă ești începător.
  • Funcție de Autospin: Dispune de autospin, care îți dă libertatea să te relaxezi și să urmărești acțiunea fără intervenție constantă.
  • Limită de pierdere la Autospin: Oferă posibilitatea de a seta o limită de pierdere pe autospin, care te protejează de pierderi neașteptate.
  • Popularitate: Datorită caracteristicilor sale unice și a dezvoltatorului renumit, Master Joker se bucură de o popularitate semnificativă în cazinouri online.

Contra

  • Volatilitate înaltă: Fiind un slot de volatilitate înaltă, poate exista o perioadă mai lungă între câștiguri, ceea ce ar putea fi descurajant.
  • Funcții bonus limitate: Deși roata bonus cu multiplicatori este atractivă, jocul nu oferă o varietate mare de funcții bonus sau jocuri gratuite, comparativ cu alte sloturi.
  • Fără jackpot progresiv: Nu dispune de un jackpot progresiv, ceea ce ar putea fi un dezavantaj dacă vânezi premii uriașe.

Master Joker comparat cu alte sloturi

Caracteristici Master Joker Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 8 10
Wild-uri Da Da
Scattere Nu Nu
RTP 96,46% 94,48%
Pariu minim 0,04 RON 0,80 RON
Pariu maxim 400 RON 400 RON

Rezumat

Master Joker de la Pragmatic Play îți aduce o experiență demnă de cazinourile din Las Vegas, cu un mix echilibrat între simplitate și oportunități de câștig. Cu un RTP peste medie și volatilitate înaltă, jocul poate oferi momente de suspans și recompense generoase.

Deși lipsește diversitatea funcțiilor bonus și nu oferă un jackpot progresiv, avantajele sale, inclusiv accesibilitatea și funcțiile de joc responsabil, îl fac o opțiune atrăgătoare.

Dacă tot ce ai citit aici te-a făcut curios, îți recomand să testezi versiunea Master Joker demo de mai sus pentru a te familiariza cu jocul fără riscuri. Când te simți pregătit să treci la nivelul următor, îți recomand să vizitezi cazinoul online partener de la începutul paginii pentru a juca pe bani reali.

FAQ: Master Joker

Ce RTP are Master Joker?

Master Joker dispune de o rată de plată către jucător de 96.46%, ceea ce este peste medie pentru sloturile online.

Pot juca Master Joker slot pe dispozitivul meu mobil?

Da, Master Joker este optimizat pentru dispozitive mobile și funcționează fără probleme atât pe Android, cât și pe iOS.

Există funcții bonus în Master Joker?

Master Joker include o roată bonus cu multiplicatori, activată de prezența simbolului Wild (Joker) într-o combinație câștigătoare. Aceasta poate multiplica câștigurile tale cu până la 100x.

Care este miza minimă și cea maximă în Master Joker?

Miza minimă în Master Joker este de 0.04 RON per rotire, iar miza maximă este de 400 RON.

Master Joker are un jackpot progresiv?

Nu, Master Joker nu dispune de un jackpot progresiv. Cu toate acestea, jocul oferă șansa de câștig maxim de până la 10.000 de ori miza ta, grație roții bonus cu multiplicatori.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
80 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Master Joker: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Master Joker