Madame Destiny Megaways
Madame Destiny Megaways
Pragmatic Play

Joacă demo gratis

madame destiny megaways
Joacă la Pariuriplus Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,56%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 5000x

Pariu minim: 0,80 RON

Pariu maxim: 400 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 35,84%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 200704

Data lansării: 18/01/2021

Madame Destiny Megaways: Informații și detalii

Madame Destiny Megaways slot te poartă într-o lume enigmatică, plină de magie, unde clarvăzătoarea Madame Destiny este personajul principal.

Madame Destiny Megaways, o versiune îmbunătățită a slotului original Madame Destiny dezvoltată de Pragmatic Play în 2021, îți oferă o experiență de joc misterioasă și plină de surprize. Cu tema sa intrigantă și caracteristicile inovative, jocul a câștigat rapid popularitate în cazinourile online.

Unul dintre aspectele deosebite ale slotului Madame Destiny Megaways este sistemul său Megaways, care oferă până la 200.704 moduri de a câștiga.

Acest slot se distinge prin grafica sa de foarte bună calitate și prin elementele vizuale captivante, dar și coloana sonoră mistică, ce te transpune direct în atmosfera enigmatică a jocului.

Mai sus poți încerca Madame Destiny Megaways demo, de preferat după ce parcurgi acest articol. Mai mult, îți las deschisă și opțiunea de a juca pe bani reali, la cazinoul pe care ți-l recomand.

Role, rânduri și linii de plată

Madame Destiny Megaways îți oferă o structură inovativă a rolelor și multiple posibilități de câștig. Slotul are 6 role principale, care formează grila de joc, împreună cu o rolă bonus de 4 simboluri ce se desfășoară orizontal deasupra celorlalte.

Acest aranjament unic este parte a sistemului Megaways, pe baza căruia a fost dezvoltat acest slot.

În ceea ce privește rândurile, Madame Destiny Megaways are o configurație variabilă: rola 1 și 6 pot conține până la 7 simboluri fiecare, în timp ce rolele 2, 3, 4 și 5 pot avea până la 8 simboluri, inclusiv rola superioară.

Un aspect fascinant al acestui slot este numărul său uriaș de moduri de câștig, care ajunge la 200.704 la capacitatea maximă. Această caracteristică, specifică sloturilor Megaways de la Pragmatic Play, îți oferă o multitudine de combinații câștigătoare posibile la fiecare rotire.

Un detaliu important pentru tine, ca jucător, este că nu poți schimba numărul de linii de plată în acest slot. Sistemul Megaways determină automat numărul de moduri de câștig la fiecare rotire, bazându-se pe configurația unică a rolelor și rândurilor.

De asemenea, slotul include și funcția de căderi de simboluri (tumbles sau “în cascadă”).

role randuri si linii de plata

Simboluri

În timp ce vei explora universul Madame Destiny Megaways free, vei descoperi 11 simboluri încărcate de farmec. Toate sunt inspirate din lumea mistică a ghicitorilor și a magiei oculte.

Să luăm în calcul o miză de 2 RON, pentru a afla cu cât te răsplătește fiecare simbol în combinațiile Megaways, pe cele 6 role.

Bufnița înțeleaptă este cel mai valoros simbol din cele de bază și îți multiplică miza de 20 de ori, oferind 40 RON. Pisica violet, un alt spirit păzitor al clarvăzătoarei, îți mărește soldul cu 7,50 RON la o combinație de 6 simboluri adiacente de la stânga la dreapta.

Poțiunea magică din sticla în formă de inimă, când apare în seturi de 6, îți va aduce până la 2x miza ta, și anume 4 RON. Celelalte instrumente ale clarvăzătoarei, lumânările, oferă până la 3 RON, iar cărțile colorate de tarot generează câștiguri de până la 2,50 RON.

Literele stilizate, de la 10 la As, sunt simbolurile de bază care completează grila de joc și îți pot aduce câștiguri mai mici, de 1x miza ta.

Nu în ultimul rând, simbolul Wild, reprezentat de Madame Destiny însăși, este adevărata stea a jocului. Acesta nu doar că înlocuiește alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare, dar și dublează valoarea câștigurilor.

Poți observa toate plățile aferente unei mize de 2 RON în imaginea de mai jos. Desigur, poți paria mai mult sau mai puțin, iar atunci plățile vor fi diferite.

simboluri

Scatter și funcții bonus

Madame Destiny Megaways demo sau pe bani te invită să explorezi secretele norocului cu funcții bonus atractive. Simbolul Scatter, globul de cristal, este cheia care îți deschide ușa către runda de rotiri gratuite. Când apar minim 3 astfel de simboluri pe oricare din role, declanșezi bonusul.

Runda bonus începe cu Roata Norocului, care îți va determina numărul de rotiri gratuite și mărimea multiplicatorului pentru câștiguri. Poti obține între 5 și 12 rotiri gratuite, cu un multiplicator de câștiguri care poate ajunge până la 25x.

În plus, în timpul rotirilor gratuite, ai șansa să redeclanșezi Roata Norocului cu încă 3 Scattere. Poți să și achiziționezi această funcție specială pentru un cost de 100x miza ta.

Deși jocul nu oferă un jackpot tradițional, multiplicatorii acționați în timpul funcției de rotiri gratuite pot duce la premii considerabile.

Madame Destiny Megaways îți oferă și o funcție distinctivă, modul Miză Specială, care nu doar că îți amplifică șansele la rotiri gratuite, dar le și îmbogățește. Acest mod extra, odată activat pentru un cost suplimentar de 0.25x miza, îți dublează șansele de a declanșa rotirile gratuite și îmbunătățește grila de joc prin adăugarea unui număr mai mare de simboluri Scatter.

scatter si functii bonus

RTP și volatilitate

Madame Destiny Megaways oferă o rată de plată către jucător (RTP) de 96,56%, ceea ce este peste medie în comparație cu alte sloturi de pe piață. Aceasta înseamnă că, în teorie, pentru fiecare 100 RON pariați, slotul returnează în medie 96,56 RON.

Totuși, RTP-ul este un indicator pe termen lung și nu garantează aceeași rată de returnare la fiecare sesiune de joc.

Volatilitatea acestui slot este clasificată ca fiind înaltă, ceea ce înseamnă că deși combinațiile câștigătoare pot fi mai rare, sumele câștigate pot fi semnificativ mai mari atunci când acestea apar. Acest slot cu volatilitate înaltă poate fi pe placul tău dacă vânezi premii mari și ești dispus să ai răbdare pentru acele câștiguri substanțiale.

Limite de pariere

În Madame Destiny Megaways, ca în orice slot modern, ai libertatea de a-ți ajusta miza pentru fiecare rotire, cu o gamă variată de opțiuni. Valoarea minimă a mizei este de 0,80 RON, accesibilă pentru tine dacă preferi să joci prudent. Pe de altă parte, limita maximă de 400 RON te va atrage dacă dorești să riști mai mult în timp ce mizezi sume mai mari.

Ai posibilitatea de a ajusta valoarea monedei, ceea ce înseamnă că miza finală per spin poate varia în funcție de această setare. Astfel, dacă miza ta este de 2 RON și setezi valoarea monedei la 2, pariezi efectiv 4 RON.

Slotul include și o funcție de autospin, care îți permite să te relaxezi și să te bucuri de joc fără a fi nevoie să rotești rolele manual la fiecare tură.

În plus, ai posibilitatea de a seta o limită de pierdere pentru funcția de Autospin, astfel încât jocul să se oprească automat atunci când atingi acea limită, iar astfel vei avea control sporit asupra bugetului tău de joc.

Grafică și audio

În Madame Destiny Megaways, te vei bucura de un design grafic modern, cu elemente vizuale 3D impresionante, care aduc la viață tema mistică a jocului. Ambientul este dominat de simboluri oculte și o atmosferă plină de enigme. Detaliile vizuale sunt atent finisate, iar personajele bine conturate.

Audio-ul adaugă profunzime experienței tale, cu tonuri de o intensitate medie. Sunetele te poartă într-o lume a poveștilor cu vrăjitoare, unde norocul îți poate surâde la orice pas. Nu sunt zgomote ascuțite, ci vei descoperi o coloană sonoră liniștită, perfectă pentru a te concentra asupra jocului.

Fiecare rotire și câștig este acompaniat de efecte audio care îmbogățesc experiența, fără a fi deranjante. Madame Destiny Megaways este, astfel, o combinație reușită de grafică de calitate superioară și un fundal sonor plăcut, care te va ține captivat în lumea sa enigmatică.

Mobil vs. desktop

Madame Destiny Megaways funcționează excelent atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Nu este restricționat doar la utilizarea pe mobil, deci îți permite să te bucuri de joc indiferent de platforma aleasă.

Compatibil atât cu Android, cât și cu iOS, acest slot îți oferă flexibilitatea de a juca oricând și oriunde, asigurându-se că experiența ta de joc este optimizată indiferent de dispozitivul utilizat.

Astfel, poți avea parte de magia și misterul Madame Destiny Megaways pe telefonul tău mobil, tabletă sau computer, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea grafică sau funcționalitatea jocului.

Găsește Madame Destiny Megaways la aceste cazinouri

Despre Pragmatic Play – creatorul slotului Madame Destiny Megaways

Pragmatic Play, creatorul slotului Madame Destiny Megaways, este un dezvoltator de jocuri de cazino recunoscut la nivel global, fondat în 2015. Compania își are sediul central în Malta, un centru important în industria jocurilor de noroc online.

De-a lungul anilor, Pragmatic Play a crescut semnificativ și a devenit una dintre cele mai mari și respectate organizații din domeniu. Compania se concentrează în principal pe dezvoltarea de sloturi, dar oferă și o gamă largă de jocuri de cazino live și alte tipuri de jocuri de noroc online.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Madame Destiny Megaways

Iată o privire de ansamblu asupra avantajelor și dezavantajelor pe care le vei întâlni în acest slot, pentru a te ajuta să decizi dacă este jocul potrivit pentru tine.

Pro

  • Cu un RTP de 96,56%, Madame Destiny Megaways îți oferă o rată de plată mai mare decât media altor sloturi.
  • Vei aprecia simplitatea și accesibilitatea jocului, chiar dacă ești la prima experiență cu sloturile.
  • Beneficiezi de comoditatea autospin-ului, care îți permite să te relaxezi și să urmărești jocul în timp ce se desfășoară automat.
  • Poți seta o limită de pierdere la autospin, ceea ce îți oferă un control mai bun asupra bugetului tău.
  • Te vei bucura de un slot popular, cu temă captivantă și caracteristici speciale.

Contra

  • Datorită volatilității înalte, câștigurile mari pot fi mai rare, ceea ce necesită răbdare și strategie.
  • Nu vei găsi un jackpot progresiv în acest slot, o caracteristică pe care poate dorești să o întâlnești la un joc de păcănele.
  • Funcțiile bonus pot părea destul de complexe dacă ești începător.
  • Modul Miză Specială, deși îți mărește șansele, necesită o miză mai mare.
  • Tema mistică a jocului poate să nu fie pe placul tău dacă preferi alte stiluri.

Madame Destiny Megaways comparat cu alte sloturi

Caracteristici Madame Destiny Megaways Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 11 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,56% 94,48%
Pariu minim 0,80 RON 0,80 RON
Pariu maxim 400 RON 400 RON

Rezumat

Madame Destiny Megaways, dezvoltat de Pragmatic Play, este un slot intrigant cu o temă mistică și un RTP impresionant de 96,56%. Oferă funcții captivante precum rotiri gratuite, multiplicatori și opțiunea de Autospin, plus posibilitatea de a seta limite de pierdere.

Cu o volatilitate înaltă, acest slot poate să îți ofere câștiguri mari, dar mai rare, și nu include un jackpot progresiv.

Îți pun la dispoziție pe această pagină, în partea de sus, Madame Destiny Megaways demo, gratuit. Astfel, îl poți descoperi în detaliu fără niciun risc. Dacă dorești, poți juca și pe bani în cazinoul online de încredere din link-ul de mai sus.

Resurse

FAQ: Madame Destiny Megaways

Ce RTP are Madame Destiny Megaways?

Madame Destiny Megaways are un RTP de 96,56%, ceea ce îți oferă șanse mai bune de câștig comparativ cu multe alte sloturi.

Este Madame Destiny Megaways disponibil pe dispozitive mobile?

Da, poți juca Madame Destiny Megaways atât pe dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele și tabletele, cât și pe desktop.

Ce fel de volatilitate are acest slot?

Madame Destiny Megaways este un joc cu volatilitate înaltă, ceea ce înseamnă că, deși câștigurile pot fi mai rare, acestea tind să fie mai mari atunci când apar.

Ce funcții speciale are jocul?

Slotul Madame Destiny Megaways include rotiri gratuite, multiplicatori, un mod special de miză care crește șansele de a activa rotirile gratuite, dar și funcția de autospin cu limite de pierdere.

Pot juca Madame Destiny Megaways gratuit?

Da, pe această pagină ai acces la versiunea Madame Destiny Megaways demo, unde poți juca fără a paria bani reali.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Madame Destiny Megaways: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Madame Destiny Megaways