Lucky Dragon
Lucky Dragon
iSoftBet

Joacă demo gratis

lucky dragon pokie
Joacă la Pariuriplus Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 95,56%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 25000x

Pariu minim: 0,25 RON

Pariu maxim: 25 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 3

Data lansării: 02/10/2019

Lucky Dragon: Informații și detalii

Lucky Dragon este un joc de pacanele care te introduce în lumea fascinantă a culturii asiatice. Prin simboluri care reflectă estetica orientală, jocul creează o atmosferă autentică.

Acest slot a fost dezvoltat în 2019 de iSoftBet, un nume de încredere în industria jocurilor de cazino. Jocul combină grafica de calitate cu elemente ale păcănelelor clasice, pentru o experiență care amintește de atmosfera sălilor cu aparate.

Slotul este prezent în oferta multor cazinouri online legale, fiind ușor de accesat. Una dintre principalele atracții ale sale este jackpot-ul progresiv, care apare atunci când aliniezi trei flori de lotus.

Pe lângă acesta, te vei putea întâlni în varianta de pacanele gratis sau pe bani cu dragonul norocos, care acționează ca simbol Wild când apare în întregime pe ecranul de joc.

Joacă pacanele gratis Lucky Dragon demo mai sus dacă vrei să descoperi acest joc fără risc. Pentru experiența pe bani reali, poți accesa cazinoul din linkul de mai sus.

Role, rânduri și linii de plată

Lucky Dragon slot te surprinde cu o configurație similară jocurilor de la aparate din săli. Vei descoperi pe ecran trei role verticale și trei rânduri orizontale, pe care se formează liniile câștigătoare.

Slotul oferă cinci linii de plată fixe, pe care simbolurile trebuie să se alinieze pentru a apărea un câștig. Pe aceste linii de plată, toate câștigurile sunt calculate de la stânga la dreapta.

Doar combinația cea mai valoroasă de pe fiecare linie de plată este premiată. Lucky Dragon oferă o matrice de joc intuitivă și ușor de urmărit, ideală dacă ești începător.

lucky dragon linii de plata

Simboluri

Slotul Lucky Dragon dispune de o varietate de simboluri tematice, proiectate să îmbogățească experiența vizuală. Vei găsi în total 8 simboluri în culori norocoase – auriu, roșu, verde.

Simbolurile de bază, inspirate din cultura asiatică, includ lampioane roșii, sycee chinezesc, sau inele cu inscripții. Simbolurile care plătesc cel mai puțin sunt reprezentate de monede din aur, simple sau legate cu șnur. Fiecare contribuie la tema asiatică a jocului și accentuează ambientul menit să atragă norocul și bogăția .

Slotul include și un simbol special Wild. Acesta este reprezentat de dragonul auriu în flăcări, care dă și numele jocului. Dragonul are rolul de a înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolurilor Jackpot. Acesta are și capacitatea de a dubla câștigurile atunci când completează o combinație de simboluri de dragon.

O combinație mai specială care plătește este reprezentată de apariția a oricăror trei simboluri cu monede aurii pe o linie de câștig. Compania Soft Gamings - Despre jocul Lucky Dragon iSoftBet
https://www.softgamings.com/sg-games/isoftbetgames-any/lucky-dragon/ #

Este nevoie să nimerești trei simboluri identice pe o linie de plată pentru a primi un premiu, așa cum poți vedea și în imaginea de mai jos. Astfel, plățile pentru trei simboluri la o miză de 5 RON sunt:

lucky dragon tabel de plati

Scatters și funcții bonus

Slotul Lucky Dragon nu include simboluri Scatter sau jocuri bonus tradiționale frecvent întâlnite în jocurile de pacanele cu speciale. În loc de funcții bonus activate de Scatter, atracțiile principale ale jocului sunt simbolul Wild stivuit și jackpotul progresiv.

Simbolul Wild este reprezentat de dragonul norocos. Acesta înlocuiește orice alt simbol pentru a forma combinații câștigătoare, cu excepția simbolurilor pentru jackpot. Când simbolul Wild apare complet stivuit, acționează ca un multiplicator care dublează câștigurile pentru toate combinațiile, cu excepția celor care includ simbolul dragonului.

Jackpotul este una dintre caracteristicile centrale ale jocului. Este posibil să câștigi jackpotul progresiv dacă aliniezi trei simboluri de jackpot pe o linie de plată activă. Valoarea jackpotului progresiv este afișată clar în joc și crește cu fiecare rotire efectuată de jucători, până când este câștigat.

În ceea ce privește posibilitatea de a cumpăra rotiri gratuite sau de a activa direct jocul bonus, Lucky Dragon nu oferă această opțiune.

lucky dragon simbol wild stivuit

RTP și volatilitate

Lucky Dragon este un slot care oferă o rată de plată către jucător de 95,56%. Acest procent înseamnă că, teoretic, pentru fiecare 100 RON pariați, te aștepți să primești înapoi 95,56 RON în medie. Comparativ cu alte sloturi, acest RTP este considerat standard. Astfel, ai șanse să îți recuperezi miza pe termen lung, comparativ cu alte sloturi cu RTP mai mic.

Volatilitatea jocului este clasificată ca fiind medie spre înaltă. Aceasta indică faptul că Lucky Dragon va genera combinații câștigătoare cu o frecvență moderată. Când acestea apar, câștigurile tind să fie mai mari decât în cazul sloturilor cu volatilitate scăzută.

Astfel, vei observa că jocul combină șansa apariției unor premii substanțiale cu perioade de joc care necesită răbdare și o gestionare atentă a bugetului de joc. În acest mod, Lucky Dragon oferă o experiență de joc relativ echilibrată, păstrând în același timp un nivel de risc moderat.

Limite de pariu

La slotul Lucky Dragon, miza minimă pe care o poți plasa per rotire este de 0,25 RON, în timp ce miza maximă este de 25 RON. Ai posibilitatea să ajustezi valoarea monedei între 0,01 și 1, iar astfel poți să îți personalizezi miza totală pe fiecare rotire.

Prin ajustarea valorii monedei, modifici miza totală pe care o pariezi la fiecare rotire. Astfel, jocul îți oferă flexibilitate în ceea ce privește setarea mizelor și îți permite să gestionezi bugetul de joc conform preferințelor personale.

Slotul dispune de funcția Autospin, care îți permite să setezi jocul să ruleze automat pentru un număr definit de rotiri. Mai mult, poți stabili și o limită de pierdere pentru funcția Autospin, astfel încât rotirile automate să se oprească atunci când atingi suma prestabilită de pierdere.

Grafică și audio

Lucky Dragon impresionează cu un design grafic modern, care utilizează elemente vizuale în stil 2D pentru a crea o atmosferă ce inspiră opulență. Tema jocului este inspirată din cultura asiatică, cu simboluri precum dragoni aurii și monede chinezești care îmbogățesc estetica generală.

Vizual, jocul se remarcă prin culorile vibrante și detalii bine gândite. Vei observa că ecranul de joc aduce în prim-plan un aparat de păcănele cu un aspect de templu chinezesc, cu rolul de a crea o atmosferă autentică de cazino.

Animațiile detaliate, în special cele ale simbolului Wild stivuit și ale flăcărilor care înconjoară simbolurile de jackpot, contribuie la dinamica vizuală a jocului.

Partea audio a slotului Lucky Dragon este compusă din sunete relaxante, cu influențe asiatice, care îți amintesc de muzica tradițională calmă, de meditație. Acest fundal sonor este însoțit ocazional de efecte sonore mai înalte la câștigurile mari. Astfel, apare un contrast plăcut care menține nivelul de entuziasm ridicat.

Mobil vs. desktop

Lucky Dragon funcționează la fel de bine pe dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele și tabletele, cât și pe desktop. Jocul nu este restricționat doar pentru utilizarea pe mobil; este accesibil pe ambele tipuri de dispozitive. Astfel, garantează o experiență de joc fluidă indiferent de platforma aleasă.

De asemenea, slotul este compatibil cu sistemele de operare Android și iOS. Poți juca oriunde te-ai afla, fără probleme de compatibilitate. Această versatilitate îți permite să te bucuri de Lucky Dragon în confortul propriei locuințe sau în mișcare, din aplicația cazinoului fără compromisuri în ceea ce privește calitatea sau performanța jocului.

Găsește Lucky Dragon la aceste cazinouri

Despre iSoftBet – Creatorul Lucky Dragon

iSoftBet, compania din spatele slotului Lucky Dragon, a fost fondată în Londra. De-a lungul anilor, iSoftBet s-a dezvoltat într-o organizație respectabilă, cunoscută pentru crearea a peste 150 sloturi online inovatoare și cu tematici diverse.

Compania se concentrează în principal pe dezvoltarea de jocuri de slot, dar include și jocuri live și alte tipuri de jocuri de cazino în portofoliul său. Recent, iSoftBet a fost achiziționată de IGT, un gigant în industria jocurilor de noroc. Astfel, și-a consolidat semnificativ prezența și impactul său pe piața globală de iGaming.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Lucky Dragon

Înainte de a te decide dacă Lucky Dragon este slotul potrivit pentru tine, poți lua în considerare următoarele avantaje și dezavantaje:

Pro

  • Cu un RTP de 95.56%, Lucky Dragon se situează în gama medie comparativ cu alte sloturi, oferind o rată de returnare potrivită.
  • Jocul este simplu și direct, accesibil chiar dacă ești începător.
  • Include opțiunea de autospin, care îți permite să setezi jocul să ruleze automat, fără intervenție manuală constantă.
  • Poți seta o limită de pierdere pentru autospin, ceea ce ajută la gestionarea mai bună a bugetului de joc.
  • Funcția Jackpot îți poate oferi câștiguri impresionante dacă reusești să prinzi trei simboluri lotus pe linii.

Contra

  • Față de alte sloturi, Lucky Dragon nu oferă jocuri bonus sau rotiri gratuite, ceea ce ar putea limita atractivitatea.
  • Din cauza nivelului de volatilitate mediu spre înalt, poate nu este cea mai bună alegere pentru tine dacă preferi câștiguri mai frecvente.
  • Deși are caracteristici atrăgătoare, poate să nu fie la fel de popular ca alte sloturi mai noi sau care au caracteristici mai complexe.

Lucky Dragon comparat cu alte sloturi

Caracteristici Lucky Dragon Standard
Versiune demo Da Da
Simboluri 8 10
Wilds Da Da
Scatters Da Nu
RTP 95,56% 94,48%
Pariu minim 0,25 RON 0,80 RON
Pariu maxim 25 RON 400 RON

Rezumat

Slotul Lucky Dragon, dezvoltat de iSoftBet, este o opțiune atrăgătoare datorită designului său modern cu tematică asiatică și a mecanicilor simple de joc. Oferă un RTP de 95,56% și dispune de funcții utile ca Autospin și limite de pierdere pentru Autospin.

Totuși, nu include jocuri bonus sau rotiri gratuite. Volatilitatea sa medie spre înaltă poate aduce câștiguri mai mari, dar mai rar.

Dacă ești interesat de pacanele gratis, poți să încerci demo-ul slotului Lucky Dragon mai sus. Apasă linkul de mai sus către un site care oferă acest joc, pentru a vedea oferta de bonus casino activă și a te bucura de acest slot pe bani reali.

FAQ: Lucky Dragon

Cât este RTP-ul pentru Lucky Dragon și ce înseamnă acesta?

RTP-ul pentru Lucky Dragon este de 95.56%, ceea ce înseamnă că teoretic, pentru fiecare 100 RON pariați, jocul returnează în medie 95.56 RON.

Lucky Dragon are funcție de rotiri gratuite?

Nu, Lucky Dragon nu include funcție de rotiri gratuite. Caracteristicile bonus sunt jackpotul progresiv și funcțiile speciale asociate simbolului Wild.

Pot juca Lucky Dragon pe telefonul mobil?

Da, Lucky Dragon este optimizat pentru a funcționa pe dispozitive mobile și desktop, fiind compatibil cu sistemele de operare Android și iOS.

Care sunt limitările de pariu în Lucky Dragon?

Miza minimă pe rotire este de 0,25 RON, iar cea maximă este de 25 RON. Poți ajusta valoarea monedei pentru a controla suma pariată.

Cum pot câștiga jackpotul la Lucky Dragon?

Pentru a câștiga jackpotul progresiv în Lucky Dragon, trebuie să obții trei simboluri de jackpot cu lotus pe o linie de câștig activă.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Lucky Dragon: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Lucky Dragon