Fruit Party
Fruit Party
Pragmatic Play

Joacă demo gratis

fruit party
Joacă la Pariuriplus Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,47%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 5000x

Pariu minim: 0,80 RON

Pariu maxim: 400 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 32%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 10

Data lansării: 21/05/2020

Fruit Party: Informații și detalii

Fruit Party este un slot video plin de culoare, lansat de Pragmatic Play în 2020, care pune accentul pe tema clasică a fructelor, însă cu o abordare modernă.

Slotul Fruit Party se distinge printr-un aspect retro combinat cu elemente moderne. Tematica fructelor este prezentată într-un mod atrăgător, cu grafică de înaltă calitate și culori aprinse, care adaugă un farmec special jocului.

Ceea ce face Fruit Party unic și apreciat în majoritatea cazinourilor online este posibilitatea de a câștiga până la 5.000x miza la o singură rotire. De asemenea, aspectul său atrăgător și sunetele voioase contribuie la o experiență de joc plăcută.

În partea de sus a acestei pagini poți descoperi toate particularitățile jocului în varianta gratis, Fruit Party demo. Poți descoperi dacă acest joc este pe placul tău după ce vei parcurge acest articol.

Role, rânduri și linii de plată

Fruit Party slot îți oferă o configurație interesantă și originală, marca Pragmatic Play. Acest slot dispune de șapte role verticale, un număr mai mare decât majoritatea sloturilor tradiționale, ceea ce îți oferă mai multe oportunități de câștig.

În ceea ce privește rândurile, vei observa că Fruit Party are, de asemenea, șapte rânduri orizontale, formând astfel un cadru de joc pătrat, diferit de formatul obișnuit.

Un aspect unic al acestui slot este modul în care sunt stabilite liniile de plată. Fruit Party funcționează pe baza unui sistem cluster pays (grup de simboluri colapsabil), unde câștigurile sunt generate prin gruparea simbolurilor identice.

Acest sistem înlocuiește liniile de plată tradiționale și nu permite modificarea numărului acestora. Cu fiecare rotire, ai șansa de a forma combinații câștigătoare în moduri neașteptate, ceea ce face fiecare sesiune de joc unică și palpitantă.

role randuri si linii de plata

Simboluri

Fruit Party slot include un total de opt simboluri diferite, fiecare cu o plată specifică, bazată pe mărimea grupului și tipul de simbol. Printre acestea, vei găsi mere, portocale, prune, struguri, inimi și stele, fiecare cu un design atrăgător și viu colorat.

Simbolul căpșună este cel mai valoros, acesta oferindu-ți o plată de până la 150x miza ta pentru un grup de 15 sau mai multe simboluri, adică până la 300 RON pentru un pariu de 2 RON.

Celelalte simboluri oferă câștiguri mai mici, dar totuși semnificative, cu cel mai mic simbol plătind până la 20 de ori miza. Poți observa în imaginea de mai joc cât plătește fiecare, pentru miza de 2 RON.

Interesant este că Fruit Party nu include simboluri Wild, o abatere de la formatul tradițional al sloturilor. În schimb, jocul se concentrează pe mecanica cluster pays (plata per grup de simboluri) și multiplicatorii aleatorii.

În timpul jocului, vei avea posibilitatea de a descoperi multiplicatori care pot crește câștigurile tale de până la 256x. Această abordare interesantă face ca fiecare sesiune de joc să fie plină de suspans și posibilități neașteptate de câștig.

simboluri

Scatter și funcții bonus

Fruit Party include o diversitate de funcții bonus care te vor fascina. În jocul de bază, fiecare simbol care face parte dintr-un grup de simboluri câștigător are șansa aleatorie de a transporta un multiplicator 2x.

Dacă mai multe simboluri din același grup au multiplicatori, câștigul total este înmulțit cu produsul tuturor multiplicatorilor, până la un maxim de 256x.

Funcția de free spins (rotiri gratuite) este activată atunci când apar cel puțin trei simboluri Scatter, reprezentate de piersica aurie, pe role. Aceasta îți oferă 10 rotiri gratuite.

În timpul acestor rotiri gratuite, fiecare simbol dintr-un grup câștigător poate purta un multiplicator de 2x sau 4x, în timp ce se păstrează limita maximă de 256x pentru multiplicatori.

În plus, poți obține rotiri gratuite suplimentare dacă apar alte 3-7 simboluri Scatter în timpul rundei de rotiri gratuite. Numărul de rotiri gratuite adiționale variază între 10 și 14, în funcție de numărul simbolurilor Scatter.

O caracteristică interesantă a jocului este opțiunea de a cumpăra direct rotiri gratuite. Aceasta îți permite să activezi imediat această funcție, fără a aștepta declanșarea acesteia în mod natural, pentru un cost de 100 de ori miza ta. Așadar, vei plăti 200 RON dacă miza ta este de 2 RON și îți dorești să activezi rotirile gratis.

scatter si functii bonus

RTP și volatilitate

RTP-ul (rata de plată către jucător) și volatilitatea sunt doi indicatori de bază pe care trebuie să îi cunoști. RTP-ul arată cât din miza ta este returnată în medie pe termen lung. Pentru Fruit Party, RTP-ul este de 96,47%, ceea ce este considerat destul de ridicat în comparație cu alte sloturi.

Aceasta înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 de RON pariați, te poți aștepta să primești înapoi aproximativ 96,47 RON.

În ceea ce privește volatilitatea, Fruit Party este catalogat ca fiind un joc cu volatilitate ridicată. Aceasta înseamnă că, deși câștigurile pot fi mai mari, ele pot apărea mai rar comparativ cu sloturile cu volatilitate medie sau scăzută.

Dacă ești un jucător în căutare de câștiguri mari, dar care vin cu un risc mai mare, acest joc de păcănele este potrivit pentru tine.

Așadar, dacă preferi jocuri cu șanse de câștig mai mari, dar mai puțin frecvente, Fruit Party slot ar putea fi o alegere bună. Totuși, este important să joci responsabil și să îți gestionezi bugetul, având în vedere natura sa volatilă.

Limite de pariu

La Fruit Party, ca la orice slot modern, ai flexibilitatea de a alege suma pe care dorești să o pariezi la fiecare rotire. Pariul minim pe care îl poți plasa este de 0,80 RON, ceea ce îl face accesibil chiar și atunci când dispui de un buget redus. Pe de altă parte, dacă preferi mize mai mari, pariul maxim pe care îl poți plasa este de 400 RON per rotire.

În ceea ce privește ajustarea valorii monedei, slotul îți permite să faci acest lucru și oferă astfel controlul asupra modului în care îți gestionezi miza.

De asemenea, Fruit Party include opțiunea de autospin, ceea ce înseamnă că poți seta slotul să ruleze automat pentru un număr specific de rotiri. Această funcție este ideală dacă preferi să te relaxezi și să urmărești jocul fără a fi nevoie să apeși manual butonul de spin de fiecare dată.

Mai mult, slotul îți oferă posibilitatea de a seta o limită de pierdere pentru funcția de autospin. Astfel, autospinul se va opri automat atunci când atingi limita de pierdere pe care ți-ai setat-o și îți va fi mai ușor să menții un control mai bun asupra bugetului tău de joc.

Grafică și audio

Fruit Party, cu grafica sa, te va introduce într-o lume vizuală plăcută și modernă. Designul jocului este realizat în stil 3D, care oferă profunzime. Tematica este una veselă și colorată, centrată pe fructe și o atmosferă de petrecere.

Vizual, merită menționat modul în care culorile aprinse și simbolurile detaliat realizate contribuie la crearea unei atmosfere pozitive și energice. Grafica este însoțită de efecte speciale subtile, care crește nivelul de entuziasm.

Pe partea audio, muzica de fundal și efectele sonore sunt relaxante și plăcute. Sunetele te pot duce cu gândul la o zi însorită petrecută în natură, cu un fond care complementează perfect tema jocului.

În concluzie, atât grafica, cât și audio-ul în Fruit Party sunt concepute pentru a crea o atmosferă distractivă și relaxantă, care să te transporte într-o lume colorată, apetisantă și plină de energie.

Mobil vs. desktop

Fruit Party este un joc de păcănele care se descurcă de minune atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile. Nu e restricționat doar la mobil, deci te poți bucura de el pe orice tip de dispozitiv preferi. În plus, funcționează fără probleme atât pe Android, cât și pe iOS.

Practic, indiferent dacă ești acasă la calculator sau în mișcare cu telefonul în mână, experiența de joc va fi la fel de calitativă. Așadar, dacă preferi să joci pe telefonul mobil sau pe tabletă, Fruit Party e gata să îți ofere aceeași experiență plăcută pe care o ai pe un ecran mai mare de desktop.

Găsește Fruit Party la aceste cazinouri

Despre Pragmatic Play – creatorul jocului Fruit Party

Pragmatic Play, dezvoltatorul slotului Fruit Party, este o companie de renume în industria jocurilor de noroc online, fondată în 2015. Cu sedii în Malta și Gibraltar, Pragmatic Play a crescut rapid, având acum mii de angajați​​.

Compania se concentrează pe crearea unei game variate de jocuri, inclusiv sloturi video, jocuri de masă, bingo, și jocuri de cazino live. Sunt cunoscuți pentru inovația lor în domeniul mobil și au câștigat numeroase premii pentru jocurile lor, fiind licențiați și certificați în peste 20 de jurisdicții​.

Avantaje și dezavantaje

Pentru a te ajuta să înțelegi dacă acesta este slotul potrivit pentru tine, am pregătit o listă cu principalele avantaje și dezavantaje, comparând Fruit Party cu alte sloturi disponibile pe piață. Iată ce trebuie să știi:

Pro

  • RTP Ridicat: Fruit Party are un RTP (rată de plată) de 96,47%, care este considerat ridicat față de multe alte sloturi, ceea ce crește potențialul de câștig pe termen lung.
  • Ușor de înțeles: Regulile și mecanica jocului sunt destul de simple și ușor de înțeles, chiar și pentru jucătorii noi.
  • Autospin disponibil: Slotul include funcția de autospin, care îți permite să setezi un număr de rotiri automate.
  • Măsuri de protecție: Există opțiunea de a seta o limită de pierdere pentru autospin pentru un joc mai responsabil.
  • Popularitate: Fruit Party este un slot popular, datorită graficii atrăgătoare, temei plăcute și funcțiilor sale inovatoare.

Contra

  • Volatilitate ridicată: Datorită volatilității ridicate, câștigurile pot fi mai puțin frecvente, ceea ce poate fi un dezavantaj.
  • Lipsa simbolurilor Wild: Jocul nu include simboluri Wild, care sunt o caracteristică comună în multe alte sloturi.
  • Fără Jackpot Progresiv: Nu există un jackpot progresiv, care ar putea fi un dezavantaj dacă ești în căutare de premii foarte mari.
  • Costul funcției de cumpărare a rotirilor gratuite: Funcția de cumpărare a rotirilor gratuite poate fi costisitoare (100x miza ta actuală).
  • Tematică comună: Deși grafica este de calitate, tema cu fructe este destul de comună și ar putea să nu fie pe placul tău.

Fruit Party comparat cu alte sloturi

Caracteristici Fruit Party Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 8 10
Wild-uri Nu Da
Scattere Da Nu
RTP 96,47% 94,48%
Pariu minim 0,80 RON 0,80 RON
Pariu maxim 400 RON 400 RON

Rezumat

În acest articol, am explorat diverse aspecte ale slotului Fruit Party de la Pragmatic Play. Am discutat despre RTP-ul său ridicat, volatilitatea, grafica atrăgătoare și tema plăcută cu fructe, precum și funcțiile de joc, cum ar fi autospin și limitele de pierdere pentru jocul responsabil.

Am evidențiat și avantajele, inclusiv accesibilitatea pentru jucătorii noi și popularitatea sa, dar și dezavantajele, cum ar fi lipsa simbolurilor Wild și costul ridicat al funcției de cumpărare a rotirilor gratuite.

Dacă dorești să experimentezi slotul, poți încerca versiunea Fruit Party demo pe această pagină sau să joci pe bani reali în cazinoul pe care ți-l recomand.

Resurse

FAQ: Fruit Party

Ce este Fruit Party și cine l-a dezvoltat?

Fruit Party este un slot video dezvoltat de Pragmatic Play. Este un joc cu tematică de fructe, care conține elemente clasice reinterpretate într-un stil modern.

Care este RTP-ul (rata de plată) pentru Fruit Party?

RTP-ul pentru Fruit Party este de 96,47%, un procent considerat ridicat, care oferă jucătorilor șanse bune de câștig pe termen lung.

Fruit Party are rotiri gratuite sau bonusuri speciale?

Da, Fruit Party oferă o funcție de rotiri gratuite, care este activată atunci când apar cel puțin trei simboluri Scatter. Poți obține inițial 10 rotiri gratuite, cu posibilitatea de a obține rotiri suplimentare.

Pot juca Fruit Party pe dispozitivul meu mobil?

Da, Fruit Party este optimizat pentru dispozitive mobile și funcționează bine atât pe sistemele Android, cât și pe iOS.

Există limitări în ceea ce privește mizele în Fruit Party?

Fruit Party îți permite să pariezi sume variabile, cu un pariu minim de 0,80 RON și un pariu maxim de 400 RON per rotire.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Fruit Party: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Fruit Party