Egypt Sky
Egypt Sky
EGT

Joacă demo gratis

egyptskygamepng
Joacă la Winbet Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,30%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 2000x

Pariu minim: 0,40 RON

Pariu maxim: 300 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 40

Data lansării: 16/07/2014

Egypt Sky: Informații și detalii

Egypt Sky este un joc de păcănele fascinant, care te transportă în inima Egiptului Antic. Dezvoltat de EGT (Amusnet) în anul 2019, acest slot combină elemente tradiționale cu funcții moderne, care te vor surprinde pe parcursul sesiunii de joc.

Cu o tematică egipteană captivantă, jocul dispune de simboluri precum faraoni, hieroglife și peisaje desprinse din vechile mitologii.

Egypt Sky este un slot video, care iese în evidență prin grafica sa detaliată și funcții speciale inovatoare. Printre funcțiile sale, vei observa și cele patru jackpot-uri progresive în partea de sus a ecranului, care pot fi câștigate atunci când se activează aleatoriu bonusul Jackpot Cards.

Acest slot este întâlnit frecvent în cazinourile online, inclusiv în cel pe care ți-l recomand mai sus, fapt care demonstrează popularitatea pe care a dobândit-o de-a lungul anilor.

După ce parcurgi acest articol și afli exact cum funcționează mecanica jocului și ce îți poate oferi, îl poți testa în versiunea Egypt Sky demo, mai sus pe această pagină.

Role, rânduri și linii de plată

Egypt Sky îți prezintă o configurație clasică, cu 5 role verticale și 4 rânduri orizontale, care oferă o imagine clară asupra simbolurilor egiptene. În ceea ce privește liniile de plată, slotul dispune de 40 de linii, care deschid șanse de câștig variate.

Un aspect interesant al Egypt Sky este că nu poți schimba numărul liniilor de plată; acestea sunt fixe. Această caracteristică asigură o experiență de joc constantă și previzibilă. Fiecare rotire îți oferă șansa de a explora toate cele 40 de linii de plată, fără a fi nevoie să faci alegeri complexe în privința acestora.

role randuri si linii de plata

Simboluri

Slotul Egypt Sky are un număr variat de simboluri tematice, inclusiv Wild și Scatter. Simbolul Wild, vedeta acestui joc, nu oferă plăți specifice, dar apare pe rolele 2, 3 și 4 și poate substitui orice alte simboluri, cu excepția Scatter-ului. Fiecare simbol are o valoare de plată anume, iar câștigurile sunt calculate ca multipli ai mizei inițiale.

Pentru o miză de 2 RON, plățile simbolurilor, pentru o combinație de cinci, sunt următoarele:

Este important să ții cont că aceste valori sunt pentru cazul ideal, când prinzi numărul maxim de simboluri identice pe o linie de plată activă. Totuși, fiecare simbol are plăți diferite pentru trei, patru sau cinci simboluri identice.

simboluri

Scattere și funcții bonus

Egypt Sky îți oferă funcții bonus atractive, inclusiv posibilitea de a câștiga rotiri gratuite cu funcție Wild activă. Această funcție este declanșată de simbolurile Scatter, reprezentate de peisajul cu piramide. Când colectezi trei sau mai multe astfel de simboluri, declanșezi runda de rotiri gratuite.

În timpul acestei funcții bonus, nu doar că primești rotiri gratuite, dar și un simbol Wild extensibil poate apărea pentru a mări câștigurile. Deși jocul nu modifică multiplicatorii specifici fiecărui simbol, expansiunea Wild-urilor poate duce la câștiguri semnificative pe liniile de câștig.

În plus, Egypt Sky vine cu jackpot progresiv, care poate fi câștigat aleatoriu în timpul jocului de bază. Acest jackpot este o caracteristică distinctivă a sloturilor EGT, denumită Jackpot Cards.

Ai și opțiunea de a juca la dublaj (Gamble). După ce apare pe ecran un câștig, poți încerca să îți dublezi câștigurile prin ghicirea corectă a culorii unei cărți de joc (roșu sau negru).

Deși Egypt Sky este un joc modern, nu include opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite sau de a activa direct jocul bonus. Pentru a declanșa jocul bonus, trebuie să obții trei sau mai multe simboluri Scatter (reprezentate de piramide), care pot cădea pe orice rolă.

Prin prinderea a trei simboluri Scatter, vei fi recompensat cu 3 rotiri gratuite. În timpul rundei speciale, dacă prinzi simbolul Wild, acesta se va extinde și va rămâne pe rolele 2, 3 și 4 pentru toată durata rotirilor gratuite.

scattere si functii bonus

RTP și volatilitate

RTP-ul, sau rata de plată către jucător, al slotului Egypt Sky este un indicator esențial pe care e bine să îl ai în vedere. Acest slot oferă un RTP de aproximativ 96%, ceea ce este considerat ridicat în comparație cu alte jocuri de slot.

Asta înseamnă că, teoretic, pentru fiecare 100 RON pariați, te poți aștepta să primești în medie 96 RON înapoi. Este important să reții că acest calcul este bazat pe o perioadă îndelungată și pe mii sau milioane de rotiri. Prin urmare, reflectă comportamentul jocului pentru un interval extins de timp și nu în sesiuni scurte sau pariuri individuale.

Volatilitatea este un alt concept cheie care îți poate influența strategia de joc. Egypt Sky se încadrează în categoria sloturilor cu volatilitate medie spre înaltă. Acest lucru sugerează că, deși câștigurile pot apărea mai rar decât la sloturile cu volatilitate scăzută, sumele câștigate tind să fie mai mari când acestea se întâmplă.

În termeni simpli, Egypt Sky este un joc care echilibrează frecvența și mărimea câștigurilor într-un mod care te poate mulțumi dacă îți dorești câștiguri frecvente, dar și dacă vânezi premii mari.

Limite de pariere

La Egypt Sky, miza pe fiecare rotire poate varia semnificativ, în funcție de bugetul tău și de experiența pe care o ai cu jocurile de slot. Suma minimă pe care o poți paria pe rotire este de 0,40 RON, ceea ce face jocul accesibil dacă nu ai un buget foarte mare. Pe de altă parte, pariul maxim ajunge la 300 RON, potrivit pentru tine dacă ai un buget de joc mai consistent.

Ai posibilitatea de a ajusta valoarea monedei, ceea ce îți permite să controlezi și mai mult suma pariată. De exemplu, dacă miza per rotire este setată la 1 RON și valoarea monedei la 2, atunci pariezi efectiv 2 RON.

Slotul include, de asemenea, o funcție de Autospin, care îți permite să setezi jocul să ruleze automat pentru un număr specific de rotiri. În plus, poți stabili o limită de pierdere pentru Autospin, astfel încât să se oprească automat atunci când atingi suma prestabilită. Această funcție este utilă pentru a menține un joc responsabil și pentru a-ți gestiona bugetul de pariere mai eficient.

Grafică și audio

Grafica slotului Egypt Sky este modernă, cu o paletă de culori vii și elemente vizuale detaliate. Designul este realizat în 2D, cu o claritate excelentă și stilizare autentică a temei egiptene. Imaginile simbolurilor și fundalul reflectă motive specifice și imagini din arhitectura antică.

Pe lângă simbolurile bine executate, animațiile sunt fluide și contribuie la atmosfera generală a jocului. Nu vei întâlni efecte 3D, dar stilul grafic menține un echilibru între clasic și contemporan.

Partea audio a jocului este relaxantă, cu tonuri joase care evocă misterul și calmul unei zile în deșertul egiptean. Sunetele de fond și cele ale rotirii rolelor sunt bine alese și nu devin obositoare.

Melodiile și efectele sonore sunt inspirate din muzica tradițională specifică tematicii jocului. În concluzie, combinația dintre vizual și audio în Egypt Sky creează o experiență de joc plăcută și captivantă, ideală dacă preferi jocurile cu această temă populară în lumea păcănelelor.

Mobil vs. desktop

Egypt Sky se adaptează fără probleme atât pentru jocul pe mobil, cât și pe desktop, așadar îți permite să te bucuri de aventura egipteană indiferent de dispozitivul ales.

Nu există restricții de utilizare pentru niciun tip de platformă, jocul fiind disponibil și optimizat pentru Android si iOS. Indiferent de platforma specifică tabletei sau telefonului tău mobil, te vei putea bucura de același nivel de performanță și calitate vizuală.

Interfața intuitivă și mecanismele de joc sunt gândite să funcționeze armonios pe ecrane de orice dimensiune și asigură o tranziție netedă între jocul de pe calculator și cel de pe dispozitivele mobile.

Găsește Egypt Sky la aceste cazinouri

Despre EGT (Amusnet) – creatorul jocului Egypt Sky

EGT, cunoscut acum sub numele de Amusnet, este compania dezvoltatoare din spatele slotului Egypt Sky. Fondată în anul 2002, compania își are originile în Bulgaria. De-a lungul anilor, EGT s-a dezvoltat într-o organizație de dimensiuni impresionante, cu o prezență globală.

Specializată în crearea de sloturi, EGT oferă o gamă variată de jocuri, inclusiv jocuri de masă și titluri cu dealeri live. Firma pune un accent deosebit pe inovație și calitate în designul jocurilor sale, consolidându-și astfel reputația în industria de jocuri de noroc.

Avantaje și dezavantaje ale Egypt Sky

În lumea online a jocurilor de păcănele, fiecare slot are particularitățile sale. Iată o listă succintă cu avantajele și dezavantajele lui Egypt Sky, pentru a-ți oferi o imagine clară despre ce îl face special.

Pro

  • RTP ridicat: Cu un RTP de aproximativ 96%, Egypt Sky oferă o rată de returnare mai mare decât multe alte sloturi, care crește astfel șansele de câștig pe termen lung.
  • Ușor de înțeles: Regulile și mecanismele de joc sunt simple și clare, ceea ce îl face accesibil chiar dacă ești începător.
  • Ușor de înțeles: Regulile și mecanismele de joc sunt simple și clare, ceea ce îl face accesibil chiar dacă ești începător.
  • Măsuri de protecție: Oferă opțiunea de a seta o limită de pierdere pe Autospin și te ajută să joci mai responsabil.
  • Multe funcții bonus: Dispune de o varietate de funcții bonus, cum ar fi rotiri gratuite și jackpot progresiv, care adaugă diversitate jocului.

Contra

  • Volatilitate medie spre înaltă: Poate nu fi potrivit pentru tine dacă preferi câștiguri mai frecvente, dar mai mici.
  • Lipsa opțiunii de cumpărare a jocului bonus: Nu îți permite să cumperi direct rotiri gratuite sau să activezi jocul bonus.
  • Design grafic 2D: Deși este de înaltă calitate, nu oferă efecte 3D, ceea ce ar putea fi un minus dacă preferi un joc foarte modern.
  • Tematică specifică: Tema egipteană poate să nu fie pe gustul tău.
  • Fără varietate în ajustarea liniilor de plată: Numărul liniilor de plată este fix, ceea ce reduce flexibilitatea în strategia de joc.

Egypt Sky comparat cu alte sloturi

Caracteristici Egypt Sky Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 10 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,30% 94,48%
Pariu minim 0,40 RON 0,80 RON
Pariu maxim 300 RON 400 RON

Rezumat

În concluzie, Egypt Sky este un slot video de la EGT (Amusnet) cu un RTP ridicat, mod de joc intuitiv și opțiuni de autospin cu măsuri de protecție. Cu o tematică egipteană, oferă funcții bonus atrăgătoare și un jackpot progresiv, dar prezintă o volatilitate medie spre înaltă și nu permite cumpărarea rotirilor gratuite.

Pentru o experiență directă, poți încerca versiunea Egypt Sky demo a jocului mai sus pe această pagină, iar apoi, dacă dorești, pe bani reali în cazinoul recomandat.

Resurse

FAQ: Egypt Sky

Ce RTP are slotul Egypt Sky?

Egypt Sky are un RTP de aproximativ 96%, ceea ce este considerat ridicat în comparație cu alte sloturi.

Egypt Sky are funcții bonus sau jocuri bonus?

Da, slotul include funcții bonus cum ar fi rotiri gratuite și un simbol Wild extensibil, precum și un jackpot progresiv.

Pot juca Egypt Sky pe dispozitive mobile?

Da, Egypt Sky este optimizat pentru a funcționa atât pe dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android și iOS, cât și pe desktop.

Ce nivel de volatilitate are Egypt Sky?

Egypt Sky are o volatilitate medie spre înaltă, ceea ce înseamnă că oferă șanse de câștiguri mai mari, dar mai rar întâlnite.

Pot seta o limită de pierdere pentru Autospin în Egypt Sky?

Da, slotul oferă opțiunea de a seta o limită de pierdere pentru Autospin, care îți dă ocazia să joci mai responsabil.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Egypt Sky: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Egypt Sky