Eastern Emeralds
Eastern Emeralds
Quickspin

Joacă demo gratis

eastern emeralds
Joacă la Frank Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,58%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 16003x

Pariu minim: 0,20 RON

Pariu maxim: 100 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 19

Data lansării: 29/06/2018

Eastern Emeralds: Informații și detalii

Eastern Emeralds este un slot video captivant, care îmbină elemente din natura și cultura asiatică. Lansat în 2018 de Quickspin, slotul te poartă într-o aventură printre comorile Estului, completată de simboluri bogat colorate și muzică tematică.

Când accesezi acest slot, te vei bucura de o experiență de joc dinamică, cu grafică avansată și caracteristici interactive. Poate fi găsit în multe cazinouri online datorită popularității sale și a câștigului maxim de 16.003,7x miza.

Ce îl face special este caracteristica Destiny Bonus, unde poți alege între mai multe niveluri de volatilitate și multiplicatori precum Multiplier Wilds.

Pentru a testa pacanele gratis Eastern Emeralds, te așteaptă mai sus varianta demo. Tot mai sus găsești și link către un cazino legal, dacă dorești să joci pe bani. Înainte să alegi jocul demo sau pe mize reale, citește mai jos totul despre jocul ca la aparate Eastern Emeralds.

Role, rânduri și linii de plată

În slotul Eastern Emeralds vei găsi 5 role verticale și 3 rânduri orizontale. Jocul îți oferă 20 de linii de plată active la fiecare rotire. Liniile de plată sunt fixe, deci nu vei putea schimba numărul lor.

Când apeși butonul SPIN, rolele încep să se rotească și trebuie să se oprească formând combinații câștigătoare de la stânga la dreapta, pe oricare dintre aceste 20 de linii. Fiecare combinație de simboluri care respectă această succesiune poate genera un câștig.

Pentru o mai bună înțelegere a modului în care aceste linii plătesc, poți consulta imaginea afișată mai jos. Aici vei vedea clar configurația fiecărei linii și cum simbolurile trebuie să se alinieze pentru a-ți asigura un premiu.

eastern emeralds linii de plata

Simboluri

În slotul Eastern Emeralds există trei tipuri principale de simboluri: Wild Multiplicator, speciale și de bază, în total 15.

Simbolurile Wild Multiplicator apar pe rolele 1-5 și înlocuiesc toate simbolurile, cu excepția simbolului Bonus. Ele au un design verde smarald cu dragoni aurii și oferă un multiplicator de 2x, 3x, 4x sau 5x.

Dacă mai multe simboluri Wild Multiplicator apar pe o linie de plată câștigătoare, multiplicatorii respectivi se înmulțesc între ei.

Simbolul Bonus este creat sub forma unei păsări Phoenix în flăcări, cu textul „Bonus” inscripționat. Acest simbol activează runda de rotiri gratuite (Free Spins) când apare de cel puțin trei ori pe role.

Simbolurile de bază sunt inspirate de elemente norocoase tradiționale din cultura asiatică. Vei descoperi leul și broasca, care reprezintă puterea și norocul, sau peștele auriu, care te duce cu gândul la abundență și prosperitate.

Simbolurile cu valoare mai mică includ litere și cifre (A, K, Q, J, 10), cu un design colorat și distinct. În lista de mai jos poți vedea plățile pentru 5 simboluri pe linie la miza de 1 RON:

eastern emeralds tabel de plata

Scatter și funcții bonus

În jocul ca la aparate Eastern Emeralds, există o funcție specială numită Destiny Free Spins. Aceasta se declanșează atunci când obții 3 simboluri Scatter sub forma unei păsări Phoenix pe rolele 2, 3 și 4.

Odată activată, poți alege una dintre cele patru opțiuni de rotiri gratuite, fiecare cu un set special de Wilds cu multiplicatori:

 1. 6 rotiri gratuite: multiplicatorii pe rolele 2-5 au valori de 5x, 6x, 7x și 8x.
 2. 9 rotiri gratuite: multiplicatorii pe rolele 2-5 au valori de 4x, 5x, 6x și 7x.
 3. 12 rotiri gratuite: multiplicatorii pe rolele 2-5 au valori de 3x, 4x, 5x și 6x.
 4. 15 rotiri gratuite: multiplicatorii pe rolele 2-5 au valori de 2x, 3x, 4x și 5x.

Multiplicatorii Wild în timpul funcției Destiny Free Spins se combină pentru a crea câștiguri impresionante. De exemplu, în timpul jocului de bază, poți obține un multiplicator maxim de 120x, însă în runda bonus poți atinge un multiplicator de până la 1680x miza.

Câștigul maxim diferă în funcție de opțiunea aleasă în runda Destiny Free Spins:

Eastern Emeralds nu oferă un jackpot progresiv sau fix, dar compensează prin câștigul maxim posibil de până la 16.003,7x pariul. Dacă vrei să intri direct în acțiunea rotirilor gratuite, nu ai această opțiune disponibilă.

eastern emeralds rotiri gratuite

RTP și volatilitate

Slotul Eastern Emeralds oferă o rată de plată către jucător (RTP) de 96,58%. Asta înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 RON pariați, jocul îți poate returna 96,58 RON pe termen lung. Acest RTP este peste medie comparativ cu RTP-urile altor jocuri de pacanele din cazinouri online.

La acest slot, RTP-ul este împărțit între jocul de bază și runda de rotiri gratuite: jocul de bază reprezintă 67,94% din RTP, iar rotirile gratuite contribuie cu 28,64%. Compania Quickspin - Despre joc
https://quickspin.com/slots/eastern-emeralds/ #

Eastern Emeralds are o volatilitate medie – oferă astfel o combinație echilibrată între câștiguri mici și mari. Cu alte cuvinte, vei putea primi câștiguri destul de frecvent, dar și posibilitatea de a obține premii mari ocazional.

Această combinație de RTP peste medie și volatilitate medie îți arată faptul că Eastern Emeralds slot oferă șanse de câștig atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Nu vei întâlni fluctuații foarte mari în soldul tău, așadar te poți bucura de joc fără presiunea unui risc ridicat.

Limite de miză

În slotul Eastern Emeralds, poți paria între 0,20 și 100 RON pe rotire. Acest interval îți permite să joci confortabil, indiferent de bugetul tău. Dacă preferi un joc mai precaut, începe cu miza minimă de 0,20 RON.

Dacă ești un jucător mai experimentat sau îți place să îți asumi riscuri mai mari, poți miza până la 100 RON pe rotire. Jocul îți permite să ajustezi valoarea pariului total pentru fiecare rotire, însă nu poți modifica valoarea monedei individuale.

Funcția Autospin este disponibilă și îți permite să setezi între 10 și 1000 de rotiri automate. Pentru a avea un control mai bun asupra sesiunii de joc, poți stabili următoarele limite:

Astfel, poți seta pierderi maxime sau câștiguri individuale care vor opri funcția Autospin în mod automat, pentru o experiență de joc controlată și responsabilă.

Grafică și sunet

Grafica din Eastern Emeralds slot este modernă, cu un design plin de culoare și detalii bine definite. Deși este un joc 2D, efectele vizuale și animațiile aduc la viață simbolurile și tematica asiatică.

Tema jocului îmbină elemente norocoase tradiționale din cultura chineză, precum dragonii, leii norocoși și monedele de aur. Atmosfera generală, fundalul și simbolurile creează o imagine care inspiră prosperitate și abundență.

Pe fundal, apare un peisaj montan liniștit, înconjurat de vegetație și decorat cu temple. Această scenă oferă o ambianță relaxantă care contrastează plăcut cu dinamica jocului.

Melodiile tradiționale asiatice din joc conferă o stare de calm și relaxare. Atunci când obții câștiguri, sunetul devine mai intens pentru a sublinia momentul de victorie.

Per ansamblu, grafica și sunetul în Eastern Emeralds te transportă într-un peisaj exotic plin de elemente norocoase, care îți va capta atenția pe parcursul sesiunii de joc.

Mobil vs. desktop

Slotul Eastern Emeralds funcționează excelent atât pe mobil, cât și pe desktop. Jocul este optimizat pentru ambele platforme. Oferă astfel o experiență de joc fluidă și calitativă, indiferent de dispozitivul tău.

Poți accesa slotul fără probleme pe orice smartphone sau tabletă, întrucât funcționează la fel de bine pe Android și iOS.

Grafica și funcțiile se adaptează perfect la ecranul tău, fie că preferi ecranul mare al desktopului sau mobilitatea telefonului.

Jocul este creat în HTML5, ceea ce îți permite să te bucuri de el fără probleme în browserul tău preferat, fără să fie nevoie să descarci software suplimentar.

Găsește Eastern Emeralds la aceste cazinouri

Despre Quickspin – Creatorul slotului Eastern Emeralds

Quickspin, dezvoltatorul slotului Eastern Emeralds, a fost fondat în 2011 în Suedia. Compania s-a extins rapid și face parte din familia Playtech, cu o echipă de peste 100 de profesioniști.

Quickspin este specializat în crearea sloturilor video inovatoare, cunoscute pentru grafica modernă și funcțiile captivante. Jocurile lor combină teme creative cu mecanici de joc atractive, aspecte care pot fi observate și în slotul cu temă asiatică Easter Emeralds.

Portofoliul lor cuprinde peste 70 de sloturi, fiecare cu o temă și funcții distincte, pentru a satisface toate gusturile. Compania Quickspin - Despre noi
https://quickspin.com/ #

Avantaje și dezavantaje ale jocului Eastern Emeralds

Pentru a-ți fi mai ușor să decizi dacă acest joc de păcănele este potrivit pentru tine, consultă lista cu avantaje și dezavantaje:

Pro

 • RTP-ul de 96,58% este peste media altor sloturi, ceea ce înseamnă că jocul îți oferă șanse mai mari de câștig pe termen lung.
 • Funcția autospin îți permite să setezi până la 1.000 de rotiri automate și să joci fără să intervii manual la fiecare rotire.
 • Ai șansa să primești un câștig maxim impresionant, de până la 16.003,7x miza.
 • Funcția de rotiri gratuite Destiny Free Spins îți oferă patru opțiuni pentru o sesiune bonus personalizată.
 • Mizele flexibile, între 0,20 și 100 RON, îți permit să joci conform preferințelor tale, indiferent de buget.

Contra

 • Liniile de plată sunt fixe și nu poți ajusta numărul lor.
 • Funcția bonus nu poate fi declanșată manual în jocul de bază, ci doar prin apariția a minim trei simboluri Scatter.
 • Nu există jackpot progresiv, ceea ce poate fi dezamăgitor dacă apreciezi această funcție la sloturi.
 • Jocul nu este flexibil în ceea ce privește personalizarea mizei.
 • Din cauza funcțiilor bonus avansate, poate fi dificil de înțeles inițial.

Eastern Emeralds comparat cu alte sloturi

Caracteristici Eastern Emeralds Standard
Versiune demo Da Da
Simboluri 15 10
Wilds Da Da
Scatters Da Nu
RTP 96,58% 94,48%
Pariu minim 0,20 RON 0,80 RON
Pariu maxim 100 RON 400 RON

Rezumat

Slotul Eastern Emeralds, creat de Quickspin, oferă un RTP de 96,58% și o volatilitate medie. Grafica și sunetul creează o atmosferă relaxantă, inspirată de tematica asiatică.

Funcția Destiny Free Spins îți oferă patru opțiuni de rotiri gratuite, iar mizele între 0,20 și 100 RON îți permit să te bucuri de rotirea rolelor indiferent de buget. Funcția Autospin include limite de pierdere și câștig, pentru un joc responsabil.

Oferă avantaje precum RTP-ul ridicat și atmosfera captivantă, dar și dezavantaje precum lipsa unui jackpot progresiv.

Joacă pacanele gratis Eastern Emeralds la începutul paginii sau accesează linkul de mai sus către un cazino de încredere. Verifică și oferta de bonus casino pentru o experiență memorabilă la Eastern Emeralds.

FAQ: Eastern Emeralds

Care este RTP-ul slotului Eastern Emeralds?

RTP-ul slotului Eastern Emeralds este de 96,58%, peste medie comparativ cu alte sloturi.

Eastern Emeralds are specială?

Da, speciala vine sub forma funcției Destiny Free Spins, care îți oferă patru opțiuni de rotiri gratuite cu multiplicatori Wild.

Pot juca Eastern Emeralds pe mobil?

Da, jocul este optimizat atât pentru desktop, cât și pentru dispozitive mobile.

Care sunt limitele de miză în Eastern Emeralds?

La acest slot poți paria între 0,20 și 100 RON pe rotire, prin alegerea mizezi potrivite pentru tine din meniul „Miza totală”.

Care este câștigul maxim la Eastern Emeralds?

La Eastern Emeralds poți primi un câștig de până la 16.003,7x pariul tău inițial.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Eastern Emeralds: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Eastern Emeralds