Dice & Roll
Dice & Roll
EGT

Joacă demo gratis

dice roll
Joacă la Winbet Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 95,76%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Medie

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 750x

Pariu minim: 0,20 RON

Pariu maxim: 100 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 10

Data lansării: 10/05/2015

Dice & Roll: Informații și detalii

Dice & Roll este un slot vibrant, ce îmbină clasicul cu modernul, oferindu-ți o experiență de joc captivantă.

Dezvoltat de EGT (Euro Games Technology) și lansat în 2014, Dice & Roll a devenit popular în rândul pasionaților de jocuri de noroc. Acest slot tematic are la bază un decor inspirat din zaruri colorate și fructe suculente, conferindu-i o atmosferă dinamică.

Jocul de păcănele Dice & Roll oferă elemente clasice în design, dar încorporează și caracteristici moderne, inclusiv funcția de jackpot progresiv prin „Jackpot Cards”.

Datorită prezenței sale în majoritatea cazinourilor online, poți accesa acest slot într-o multitudine de cazinouri.

Dice & Roll se diferențiază de alte sloturi prin funcția „Jackpot Cards” care este un sistem de jackpot progresiv cu patru niveluri. Fiecare nivel este reprezentat de un palos de cărți (treflă, caro, cupă, pică) și îl poți câștiga în mod aleatoriu în timpul jocului.

Pentru început, recomand să îl joci sub formă de pacanele gratis de mai sus, sau pe bani reali la cazinoul recomandat.

Role, rânduri și linii de plată

Slotul Dice & Roll este configurat cu o matrice clasică, având 5 role verticale și 3 rânduri orizontale, creând astfel o interfață familiară pentru majoritatea jucătorilor. Cu un total de 10 linii de plată fixe, acesta îți oferă multiple șanse de a forma combinații câștigătoare la fiecare rotire.

Numărul de linii de plată nu este ajustabil, ceea ce înseamnă că vei paria pe toate liniile la fiecare rotire, asigurând-te astfel că nu pierzi nicio oportunitate de câștig care apare pe role. Această structură simplifică experiența de joc și îți permite să te concentrezi pe emoția rotirilor și pe potențialele câștiguri.

role randuri si liniide plata

Simboluri

Slotul Dice & Roll de la EGT se remarcă prin varietatea sa de simboluri colorate, având un număr de zece simboluri ce reflectă tematica sa clasică. Printre acestea, vei găsi o gamă de fructe îndrăgite precum cireșe, lămâi, portocale, prune, struguri și pepeni, alături de simboluri cu valoare mai mare precum clopoței și șeptari.

În Dice & Roll demo, poți observa cele zece simboluri: opt simboluri principale diferite, care includ șase tipuri de fructe, un clopoțel și un simbol cu cifra 7, plus două simboluri speciale: simbolul Scatter sub forma unei stele și simbolul Wild sub forma unor zaruri​. Fiecare simbol are propria valoare de plată, cu câștiguri ce încep de la 10x pariul și pot ajunge până la 200x pentru simbolul Scatter.

Așadar, cel mai valoros simbol în slotul Dice & Roll este simbolul stea. Acesta îți poate multiplica pariul total cu 750x și îți poate oferi un premiu de 15,000 de credite la un pariu maxim de 100 RON/rotire, dacă apar cinci astfel de simboluri pe liniile de câștig.

În centrul acestui ansamblu se află simbolul Wild, reprezentat de zarul roșu, care îndeplinește două funcții: substituie alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare și oferă plăți directe.

symboluri dice roll

Scatters și funcții bonus

Slotul Dice & Roll nu oferă funcții bonus complexe, dar include câteva elemente atractive. Când este declanșat, simbolul Wild, zarul, apare pe toate rolele și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția stelei Scatter. Când acesta apare, toate simbolurile adiacente din fiecare direcție se transformă în wild-uri, ceea ce crește semnificativ șansele de a forma combinații câștigătoare.

Opțiunea Gamble îți permite să pariezi câștigurile recente într-o încercare de a le dubla. Aceasta funcționează printr-un joc de ghicit culori, unde trebuie să alegi între roșu și negru.

În Dice & Roll demo, se poate observa un jackpot progresiv cunoscut sub numele de „Jackpot Cards”. Acesta include patru niveluri de jackpot, fiecare asociat cu un simbol de cărți de joc diferit.

În ceea ce privește achiziționarea de rotiri gratuite sau activarea directă a jocului bonus, Dice & Roll nu îți oferă opțiunea de a cumpăra speciala.

scatters si functii bonus

RTP și volatilitate

Slotul Dice & Roll are un RTP de 95,76%, ceea ce este în concordanță cu media industriei pentru sloturile online. Aceasta înseamnă că, teoretic, pentru fiecare 100 de unități pariate, jocul returnează 95.76 unități pe termen lung.

În ceea ce privește volatilitatea, Dice & Roll este clasificat ca având o volatilitate medie spre mare.

Acest lucru indică faptul că poți întâmpina perioade mai lungi fără câștiguri, dar când acestea apar, este posibil să fie de valori mai mari comparativ cu sloturile de volatilitate scăzută, care plătesc mai frecvent, dar cu premii mai mici.

Această combinație între RTP și volatilitate face ca Dice & Roll să fie atractiv dacă ești în căutare de premii mai mari, chiar dacă acestea vin cu un grad mai mare de risc.

Limitele de pariu în Dice & Roll

Jocul Dice & Roll are opțiuni de pariere fixe, cu valori ce încep de la 10 monede și ajung până la 200 monede per rotire, oferindu-ți cinci variante de pariere: 10, 20, 50, 100 și 200​​.

Pariul minim per rotire este astfel de 10 monede (0,20 RON), în timp ce maximum admis este de 200 monede (100 RON), cu valoarea monedei fixată la unu și fără posibilitatea de ajustare​​.

Slotul include funcția de autospin, care îți permite să alegi un număr de rotiri automate consecutive, dar nu poți stabili o limită de pierdere pentru autospin care să oprească automat rotirile la atingerea acestei limite​​.

Această structură simplificată de pariere face jocul ușor de înțeles și accesibil, fie că ești un jucător nou sau un jucător experimentat.

Aspecte vizuale și audio

Dice & Roll a fost conceput cu un design grafic care combină elemente clasice cu o prezentare modernă, având o grafică 2D clară și vibrantă. Tema jocului se axează pe o varietate de fructe colorate și zaruri strălucitoare, aducând în prim-plan simboluri tradiționale de sloturi într-un mod estetic plăcut.

Când apar câștiguri mari în Dice & Roll demo, grafica de pe ecran devine mai animată, cu efecte vizuale care evidențiază victoria. Mai mult, în cazul funcției de jackpot, apare un ecran suplimentar care celebrează câștigul.

Partea audio a slotului este caracterizată prin sunete plăcute și antrenante, care îți pot aminti de atmosfera clasică a cazinourilor. Per total, tematica jocului duce cu gândul la păcănelele cu fructe din cazinouri, recunoscute ca și clasice eterne.

Sunetele de fundal și cele ale rotirilor sunt concepute pentru a menține un nivel de energie ridicat, completând experiența de joc.

Compatibilitatea mobil vs. desktop

Slotul Dice & Roll este optimizat pentru a funcționa la fel de eficient atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Nu este restricționat exclusiv pentru utilizarea pe mobil, permițându-ți să te bucuri de joc pe orice tip de dispozitiv. În plus, este compatibil cu sistemele de operare Android și iOS, asigurând o experiență de joc versatilă și accesibilă indiferent de platforma aleasă.

Poți încerca jocul în orice versiune – Dice & Roll demo sau Dice & Roll pe bani reali – pe o varietate de dispozitive, de la telefoane smart până la tablete și laptop.

Găsește Dice & Roll la aceste cazinouri

Despre EGT – creatorul slotului Dice & Roll

Euro Games Technology (EGT), fondat în 2002 în Bulgaria, este dezvoltatorul slotului Dice & Roll. Compania este recunoscută la nivel internațional pentru producerea de sloturi și jocuri de cazino, atât pentru platforme online, cât și pentru cazinourile fizice. EGT s-a extins global și este cunoscută pentru inovațiile în materie de gameplay și diversitatea portofoliului său de jocuri, care include sloturi, jocuri de masă și jocuri cu dealer live.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Dice & Roll

Pro

  • RTP peste medie: Slotul Dice & Roll oferă de obicei un procentaj al Return to Player (RTP) peste media altor sloturi, ceea ce poate însemna șanse mai bune de câștig pentru tine pe termen lung.
  • Ușurință în utilizare: Interfața jocului este intuitivă și ușor de înțeles chiar și în cazul în care ești începător, făcând accesarea simplă și directă.
  • Funcția Autospin: Dice & Roll include funcția de autospin, aducând un plus de comoditate jucătorilor care preferă să seteze jocul să ruleze automat fără intervenția constantă a utilizatorului.

Contra

  • Lipsa caracteristicilor inovatoare: În comparație cu sloturile mai noi de pe piață, Dice & Roll nu dispune de caracteristici inovatoare sau runde bonus complexe care să te atragă dacă ești în căutarea unei experiențe noi.
  • Design clasic: Cu un design mai tradițional, acest slot s-ar putea să nu fie pe placul tău dacă îți dorești grafică de ultimă oră și animații moderne.
  • Variație redusă de pariuri: Dacă preferi să faci pariuri mari sau cauți o flexibilitate mai mare în alegerea mizei, Dice & Roll poate avea o gamă mai limitată de opțiuni de pariuri în comparație cu alte sloturi.

Dice & Roll comparat cu alte sloturi

Caracteristici Dice & Roll Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 10 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Da
RTP 95,76% 94,48%
Pariu minim 0,20 RON 0,80 RON
Pariu maxim 200 RON 400 RON

Concluzie

Dice & Roll este un slot online ce va rezona cu tine dacă ești un entuziast al jocurilor clasice de păcănele cu fructe. Acesta oferă caracteristici deosebite și cunoscute în lumea cazinourilor, cum ar fi opțiunile Gamble, Wild și Jackpotul Progresiv. În plus, te va surprinde cu simboluri speciale și animații atractive cu fructe în flăcări, păstrând totodată o simplitate caracteristică sloturilor tradiționale. Această combinație între elemente clasice și opțiuni suplimentare de câștig îl face o alegere populară în rândul jucătorilor noi, dar și a celor experimentați.

Resurse

FAQ: Dice & Roll

Cine produce slotul Dice & Roll?

Slotul Dice & Roll este produs de EGT (Euro Games Technology), un dezvoltator cunoscut pentru crearea de jocuri de noroc, inclusiv sloturi online, care sunt populare în cazinourile din întreaga lume.

Există o funcție de Jackpot Progresiv în Dice & Roll?

Da, Dice & Roll oferă o funcție de Jackpot Progresiv. Aceasta înseamnă că o parte din fiecare pariu plasat de jucători contribuie la un jackpot comun, care crește progresiv până când este câștigat.

Este Dice & Roll potrivit pentru începători?

Da, Dice & Roll este considerat potrivit pentru începători datorită regulilor sale simple și interfeței ușor de înțeles. Este un joc accesibil care nu necesită cunoștințe avansate despre sloturi sau strategii complexe, făcându-l ideal pentru tine dacă ești nou în lumea jocurilor de cazino online.

Cum se compară Dice & Roll cu alte sloturi din punct de vedere al designului și al tematicii?

Dice & Roll prezintă un design clasic cu fructe, destul de comun în lumea cazinourilor online. Cu toate acestea, te atrage prin grafica deosebită și animațiile cu fructe în flăcări, dar și prin opțiunile suplimentare, cum ar fi Jackpot Progresiv.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Dice & Roll: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Dice & Roll