Buffalo Blitz
Buffalo Blitz
Playtech

Joacă demo gratis

buffalo blitz slot
Joacă la Frank Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 95,96%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 10000x

Pariu minim: 0,40 RON

Pariu maxim: 80 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 4096

Data lansării: 07/01/2016

Buffalo Blitz: Informații și detalii

Buffalo Blitz este un slot video electrizant, care te transportă în vasta sălbăticie a Americii de Nord. Jocul a fost creat în 2016 de către compania Playtech, unul dintre cei mai renumiți furnizori de jocuri de cazino online.

Datorită temei sale inspirate de natură și animale sălbatice, cu efecte speciale fulgerătoare, Buffalo Blitz îți oferă o experiență de joc plină de aventură și surprize.

Acesta este un slot video, nu un slot tradițional sau progresiv, ceea ce înseamnă că vine cu grafică avansată și funcții speciale moderne. Datorită popularității sale, este frecvent întâlnit în oferta cazinourilor online, fiind ușor de accesat atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop.

Cel mai remarcabil aspect al slotului Buffalo Blitz este sistemul său de câștig, care se diferențiază de alte sloturi prin cele 4096 de modalități de a câștiga.

În articolul pe care ți l-am pregătit vei descoperi toate informațiile necesare despre acest joc de păcănele. Varianta Buffalo Blitz demo te așteaptă mai sus, dacă dorești să joci gratuit, de distracție.

Role, rânduri și linii de plată

Slotul Buffalo Blitz te întâmpină cu o configurație de 6 role verticale și 4 rânduri orizontale. Un element cheie al acestui slot este numărul mare de combinații câștigătoare – 4096, grație funcționalității All Ways.

Întrucât slotul este construit cu această configurație, vei observa că nu există linii de plată tradiționale. În schimb, câștigi prin aterizarea simbolurilor identice pe role adiacente, începând cu prima rolă din stânga.

Nu este necesar ca aceste simboluri să urmeze o linie de plată specifică, deoarece orice combinație de simboluri pe role adiacente poate genera un câștig.

Deoarece Playtech a introdus acest sistem în mecanica jocului, nu ai posibilitatea de a modifica numărul de linii de plată.

Pentru a obține combinații victorioase, sunt necesare minim 2 simboluri cu animale, precum Buffalo, Puma, Raton, Urs și Elan, sau minim 3 simboluri cu litere, de la 9 la A.

Buffalo Blitz Role, rânduri și linii de plată

Simboluri

Playtech a îmbogățit slotul Buffalo Blitz cu o paletă variată de simboluri, care reflectă frumusețea și diversitatea vieții sălbatice din preria nord-americană.

În total, jocul prezintă 13 simboluri distincte, care includ animale precum bizonul, puma, ratonul, ursul și elanul, alături de simbolurile tradiționale de cărți de joc de la 9 la As. Fiecare simbol are o grafică detaliată, plină de culoare, pentru a te menține captivat.

Iată lista plăților pentru fiecare grup de 6 simboluri la o miză de 2 RON, precum poți observa și în tabelul de plată din imaginea de mai jos:

Pe lângă aceste simboluri standard, slotul include și simboluri speciale:

Tabel de plată buffalo blitz

Scatter și funcții bonus

Buffalo Blitz îți oferă o funcție bonus foarte atractivă: rotirile gratuite. Această rundă bonus este declanșată când aduni pe rolele jocului cel puțin 3 simboluri Scatter, reprezentate de imaginea Free Games.

Când colectezi 3, 4, 5 sau 6 simboluri Free Spins, jocul te recompensează cu 8, 15, 25 sau chiar 100 de rotiri gratuite inițiale.

Mai mult, runda de rotiri gratuite poate fi reactivată în mod nelimitat. De fiecare dată când obții 2 sau mai multe simboluri Scatter în timpul rotirilor gratuite, primești rotiri suplimentare.

În timpul acestor rotiri gratuite, simbolul Wild, în forma unui diamant, devine și mai valoros. Acesta poate apărea pe ultimele 5 role și poate avea un multiplicator de 2x, 3x sau 5x atașat, care se aplică la câștigurile respective.

Dacă ai norocul să nimerești mai multe Wild-uri cu multiplicatori, aceștia se cumulează.

Slotul nu are un jackpot progresiv, ci se concentrează pe șansele mari de câștig oferit de rotirile gratuite și multiplicatorii atașați simbolurilor Wild. În plus, opțiunea de a ‘cumpăra’ rotiri gratuite nu este disponibilă în Buffalo Blitz.

Free spins Buffalo Blitz

RTP și volatilitate

Cu un RTP de 95,96%, Buffalo Blitz se situează peste medie în comparație cu alte sloturi online, ceea ce îți poate oferi o perspectivă mai favorabilă pentru returnarea investiției pe termen lung. Acest procent înseamnă că pentru fiecare 100 RON pariați, teoretic, jocul returnează 95,96 RON.

Volatilitatea acestui slot este clasificată ca fiind foarte ridicată. Asta sugerează că, deși momentele de câștig pot să nu fie atât de frecvente, sumele câștigate tind să fie mai mari când se întâmplă. Jocurile cu volatilitate înaltă sunt cele care adesea îți testează răbdarea, dar care pot aduce satisfacții pe măsură atunci când așteptarea dă roade.

Limite de pariere

La Buffalo Blitz, limita de pariere inferioară este de 2 RON, iar cea superioară este de 400 RON. Comparativ cu alte sloturi de pe piață, la care se pot plasa pariuri mai mici, acest joc de păcănele necesită un buget mediu spre mare pentru sesiuni lungi de joc.

Valoarea monedei în acest slot nu este ajustabilă, ceea ce înseamnă că valoarea mizei pe care o selectezi este finală pentru fiecare rotire. Prin urmare, dacă alegi să pariezi 1 RON pe rotire, aceasta va fi miza efectivă, fără posibilitatea de a modifica valoarea monedei pentru a mări pariul total.

Funcția de autospin este inclusă pentru a-ți ușura jocul și îți permite să setezi un număr de rotiri automate fără a fi nevoie să interacționezi manual cu jocul la fiecare spin.

Mai mult, poți stabili o limită de pierdere pentru funcția de autospin, astfel încât jocul să se oprească automat atunci când atingi această limită, iar tu vei putea să controlezi mai bine bugetul alocat jocului.

Grafică și audio

Buffalo Blitz aduce în prim-plan o grafică modernă, cu elemente vizuale ce te transportă în inima sălbăticiei din America de Nord. Designul este realizat în 2D, dar cu o calitate detaliată și texturi care dau profunzime și realism scenei.

Tema jocului este inspirată de natură și faună, cu simboluri ce ilustrează animale precum bizoni, pume și alte creaturi caracteristice acestei zone geografice. Fundalul jocului prezintă o imagine vastă a câmpiilor deschise, completând atmosfera.

În afară de simbolurile fascinante și grafica de calitate superioară, vei descoperi și efecte speciale sub forma unor fulgere. Acestea apar pe ecran atunci când nimerești două simboluri Free Games, iar tu te apropii de câștigarea unei sesiune de rotiri gratuite. Aceste efecte au servit ca și inspirație pentru numele jocului, fulgerele fiind asemănătoare cu blitz-uri.

Partea audio este calmă și relaxantă, cu accente care amintesc de sunetele naturii și viața sălbatică. La câștiguri mari, sunetele cresc în intensitate și sporesc nivelul de adrenalină.

Mobil vs. desktop

Buffalo Blitz este proiectat pentru a oferi o experiență de joc fluidă și optimizată atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop.

Nu există restricții privind utilizarea exclusivă pe mobil; poți savura jocul pe orice platformă preferi. Este compatibil atât cu sistemul de operare Android, cât și cu iOS, așadar poate fi accesat de pe o gamă largă de dispozitive mobile.

Indiferent dacă te bucuri de joc pe un smartphone sau pe un computer, vei avea parte de aceeași calitate grafică și funcționalitate. Această flexibilitate îți permite să te bucuri de aventura oferită de Buffalo Blitz oricând și oriunde dorești.

Găsește Buffalo Blitz la aceste cazinouri

Despre Playtech – creatorul jocului Buffalo Blitz

Playtech, creatorul slotului Buffalo Blitz, este o companie cu renume în industria jocurilor de noroc online. Fondată în 1999, are sediul central în Insula Man și s-a dezvoltat într-o organizație globală de talie mare.

Cu un portofoliu ce acoperă o varietate de produse, de la sloturi la jocuri live și alte tipuri de jocuri de cazino, Playtech se concentrează pe inovație și experiențe de joc de înaltă calitate.

Compania este recunoscută pentru dezvoltarea de jocuri care combină grafică impresionantă, mecanici de joc inovatoare și caracteristici interactive pentru jucători, printre care și Buffalo Blitz slot.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Buffalo Blitz

Pentru a te ajuta să te decizi dacă jocul se potrivește stilului și preferințelor tale de joc, am întocmit mai jos o listă cu principalele puncte pro și contra ale sale:

Pro

  • Cu un RTP de 95,96%, Buffalo Blitz stă bine comparativ cu multe alte sloturi, deci poate oferi șanse relativ bune de câștig.
  • Funcția de autospin îți aduce comoditate și îți permite să te bucuri de joc fără intervenții constante.
  • Poți seta o limită de pierdere pentru autospins, o caracteristică care te ajută să joci responsabil.
  • Buffalo Blitz este un joc popular, recunoscut pentru tema sa captivantă și caracteristicile speciale.
  • Jocul îți oferă șansa să câștigi un număr impresionant de rotiri gratuite.

Contra

  • Fiind un slot cu volatilitate ridicată, câștigurile pot fi mai rare, ceea ce poate fi neplăcut dacă preferi câștiguri mai mici, dar mai dese.
  • Dacă ești jucător nou, complexitatea jocului și a caracteristicilor speciale poate fi puțin copleșitoare la început.
  • Spre deosebire de alte sloturi, Buffalo Blitz nu oferă un jackpot progresiv, limitând potențialul de câștiguri uriașe.
  • Jocul permite plasarea unor mize de minim 2 RON, ceea ce este peste media limitelor inferioare de pariere de la multe alte sloturi online.

Buffalo Blitz comparat cu alte sloturi

Caracteristici Buffalo Blitz Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 13 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 95,96% 94,48%
Pariu minim 2 RON 0,80 RON
Pariu maxim 400 RON 400 RON

Rezumat

Buffalo Blitz, dezvoltat de Playtech, este un slot video cu tematică inspirată de animalele maiestuoase din preria Americii de Nord, cu 4096 de moduri de a câștiga pe o configurație de 6 role și 4 rânduri. Cu un RTP de 95,96% și volatilitate ridicată, jocul oferă șansa unui număr nelimitat de rotiri gratuite, multiplicatori și autospin cu limită de pierdere.

Buffalo Blitz slot este ideal dacă vânezi câștiguri mari, deși absența unui jackpot progresiv și complexitatea pot fi considerate dezavantaje.

Pentru o mai bună înțelegere a jocului, regăsești veriunea Buffalo Blitz gratis în partea de sus a paginii. Tot acolo poți accesa jocul pe bani reali la cazinoul partener pe care ți-l recomand cu încredere.

Resurse

FAQ: Buffalo Blitz

Ce RTP are slotul Buffalo Blitz?

Buffalo Blitz are o rată de plată către jucător (RTP) de 95,96%, ceea ce îl situează peste medie față de alte sloturi.

Ce tip de volatilitate are Buffalo Blitz?

Acest slot are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că pot apărea câștiguri mari, dar mai rar.

Pot seta o limită de pierdere la funcția de autospin în Buffalo Blitz?

Da, Buffalo Blitz oferă opțiunea de a seta o limită de pierdere pentru autospins, care ajută să joci într-un mod mai responsabil.

Există rotiri gratuite în Buffalo Blitz?

Da, poți obține rotiri gratuite în Buffalo Blitz prin colectarea a cel puțin trei simboluri Scatter. Numărul de rotiri gratuite poate fi reactivat și crescut nelimitat în timpul rundei bonus.

Pot juca Buffalo Blitz online pe dispozitivul meu mobil?

Da, Buffalo Blitz este optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile și funcționează bine atât pe Android, cât și pe iOS, precum și pe desktop.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
80 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Buffalo Blitz: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Buffalo Blitz