Book of Ra™ Deluxe
Book of Ra™ Deluxe
Novomatic

Joacă demo gratis

book of ra deluxe
Joacă la Magic Jackpot Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 95,10%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 10035x

Pariu minim: 0,10 RON

Pariu maxim: 200 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. 30%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 10

Data lansării: 11/04/2008

Book of Ra™ Deluxe: Informații și detalii

Descoperă lumea Book of Ra™ Deluxe slot, un joc de păcănele care îmbină misterul Egiptului Antic cu tehnologia modernă.

Lansat în 2008 de către Novomatic, Book of Ra Deluxe a evoluat dintr-un joc la aparate într-o versiune video, dar și-a păstrat totodată esența clasică. Tema sa deosebită, inspirată din civilizația egipteană, te va captiva încă de la prima rotire.

În calitate de jucător, cu siguranță vei aprecia modul în care Book of Ra Deluxe combină simboluri tematice și caracteristici speciale.

Book of Ra Deluxe se regăsește în majoritatea cazinourilor online (inclusiv în cel pe care ți-l recomand), fapt ce demonstrează popularitatea și accesibilitatea sa.

Unicitatea slotului stă în suspansul pe care îl creează în timp ce rolele se învârt, în așteptarea simbolurilor prețioase sau a specialei cu rotiri gratuite.

Indiferent de nivelul tău de experiență, acest slot te va atrage prin funcționalitățile de excepție și prin dinamismul său.

În concluzie, Book of Ra™ Deluxe slot îți va oferi o călătorie captivantă prin misterele Egiptului, îmbinată cu șanse generoase de câștig și o experiență de joc memorabilă.

Role, rânduri și linii de plată

Book of Ra Deluxe îți oferă o configurație de cinci role verticale, o structură care îmbină funcționalitatea cu dinamismul. Pe aceste role, vei găsi trei rânduri orizontale, care vor crea un format optim pentru desfășurarea acțiunii.

Când vine vorba de linii de plată, acest slot se distinge prin cele zece linii disponibile. Un aspect important pentru tine este flexibilitatea în alegerea liniilor de plată. În Book of Ra Deluxe, ai opțiunea de a ajusta numărul liniilor active, iar astfel vei avea un control mai mare asupra jocului tău.

Această caracteristică este deosebit de utilă, întrucât, cu ajutorul ei, îți va fi mai ușor să adaptezi strategia de joc în funcție de preferințele și bugetul tău.

Prin ajustarea liniilor de plată poți influența miza pe fiecare rotire. Această flexibilitate îți oferă oportunitatea de a experimenta diferite abordări ale jocului. Astfel, Book of Ra™ Deluxe slot se transformă într-o experiență personalizată, adaptată stilului tău unic de joc.

role randuri si linii de plata

Simboluri

Slotul Book of Ra Deluxe te invită să explorezi un univers cu 9 simboluri diferite, fiecare cu valoarea și caracteristicile sale unice.

La vârful ierarhiei simbolurilor se află Exploratorul, care îți poate aduce un câștig impresionant de 500x miza pe linie, dacă reușești să prinzi o linie completă. Următorii în ordine sunt simbolurile Osiris, care oferă 200x miza pentru o linie completă, și Horus și Scarabeul, fiecare plătind 75x miza pentru aceeași realizare.

Aceste simboluri de top îți vor oferi recompense începând de la combinații de doar două simboluri adiacente pe o linie de plată, pornind de la prima rolă din stânga.

Pe de altă parte, simbolurile cu valoare mai redusă, reprezentate prin suitele de cărți de joc de la 10 la A, îți vor oferi plăți pentru combinații de minim trei simboluri identice, în aceleași condiții.

Un simbol esențial în Book of Ra™ Deluxe slot este Cartea lui Ra, care funcționează ca un Scatter-Wild. Acest simbol universal poate apărea pe oricare din role și înlocuiește alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare.

Mai mult, oferă și plăți proprii, de până la 200x miza pentru cinci simboluri oriunde pe role. Obținerea a minim trei simboluri Cartea lui Ra declanșează bonusul cu rotiri gratuite.

simboluri

Scattere și funcții bonus

Slotul Book of Ra Deluxe îți oferă o experiență de joc captivantă, îmbogățită de prezența unor funcții bonus atractive. Aceste caracteristici speciale se declanșează prin simbolurile Scatter, reprezentate în acest joc de Cartea lui Ra. Când aliniezi trei sau mai multe astfel de simboluri Scatter oriunde pe role, activezi funcția bonus de rotiri gratuite.

Odată declanșată funcția bonus, vei primi un număr de rotiri gratuite. În timpul aceste runde bonus, un simbol aleatoriu se extinde pe role și înlocuiește simbolurile inițiale, activând și mai multe linii de câștig.

Deși Book of Ra Deluxe nu oferă un jackpot progresiv, câștigurile pot fi substanțiale datorită caracteristicilor bonus și a simbolului Scatter extensibil.

Acest joc de păcănele nu oferă opțiunea de a cumpăra direct rotiri gratuite, însă entuziasmul și suspansul jocului sunt asigurate de modul natural în care se declanșează funcția bonus. Ai șansa să descoperi funcțiile bonus ale acestui slot în varianta Book of Ra Deluxe demo de pe această pagină.

scatteresifunctiibonus

RTP și volatilitate

În ceea ce privește slotul Book of Ra Deluxe, un aspect esențial pentru tine, ca jucător, este rata de plată (RTP). RTP-ul acestui slot este de aproximativ 95,10%, ceea ce înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 RON pariați, slotul returnează 95,10 RON. Acest procentaj este considerat mediu în comparație cu alte sloturi disponibile pe piață.

Volatilitatea unui slot este un alt factor important, deoarece indică frecvența și mărimea câștigurilor pe care le poți aștepta. Book of Ra Deluxe are o volatilitate medie spre înaltă.

Acest lucru înseamnă că, deși câștigurile pot să nu apară la fel de frecvent ca în cazul sloturilor cu volatilitate scăzută, sumele câștigate sunt adesea mai mari.

Pentru tine, aceasta înseamnă un echilibru între risc și recompensă, dar și o experiență de joc care combină posibilitatea câștigurilor mari cu frecvența moderată a acestora.

Pe scurt, Book of Ra Deluxe te va ține în suspans prin natura sa imprevizibilă, dar și prin șansa de a prinde câștiguri semnificative.

Limite de miză

Ca jucător al slotului Book of Ra Deluxe, ai flexibilitatea de a ajusta mizele într-un interval larg. Poți plasa mize începând de la minim 0,10 RON, până la un maxim de 200 RON pe rotire. Această gamă largă de opțiuni de pariu îți permite să te bucuri de joc indiferent de bugetul tău.

Pe lângă ajustarea mizei directe, ai opțiunea de a modifica și valoarea monedei. Aceasta înseamnă că, dacă setezi valoarea monedei la un nivel superior, miza efectivă pe care o plasezi pe fiecare rotire se poate dubla.

Book of Ra™ Deluxe slot vine echipat și cu funcția de autospin, care îți permite să setezi un număr specific de rotiri automate. Astfel, te poți relaxa și vei urmări cum se desfășoară jocul fără a fi nevoie să interacționezi constant cu slotul.

Mai mult, pentru un joc responsabil, slotul îți oferă posibilitatea de a seta o limită de pierdere pentru funcția de autospin. Dacă atingi această limită, autospinul se oprește automat, ajutându-te să îți controlezi bugetul.

Grafică și sunet

În slotul Book of Ra Deluxe, designul grafic îmbină elemente clasice cu un stil modern, care îți oferă o experiență vizuală plăcută.

Grafica jocului se prezintă într-un format 2D, cu o interfață clară și ușor de navigat. Tema jocului te transpune în lumea mistică a Egiptului Antic, cu simboluri și decoruri ce reamintesc de această civilizație străveche.

Din punct de vedere vizual, Book of Ra Deluxe se remarcă prin culori vibrante și simboluri detaliate. Animatiile, deși simple, te surprind de-a lungul sesiunii de joc și te mențin conectat la acțiune.

Partea audio a slotului te învăluie într-o atmosferă antrenantă, cu un fundal sonor care îmbină sunete misterioase ce evocă sentimentul unei aventuri în Egiptul Antic.

Muzica și efectele sonore nu sunt agresive, ci mai degrabă relaxante, dar care cresc în intensitate la câștiguri. Pe parcursul jocului, vei remarca modul în care sunetele se aliniază perfect cu tema și acțiunea.

Mobil vs. desktop

Book of Ra™ Deluxe slot funcționează excelent atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Nu este restricționat exclusiv la utilizarea pe mobil. Prin urmare, îți permite astfel flexibilitatea de a te bucura de joc pe dispozitivul preferat.

Indiferent dacă folosești un sistem de operare Android sau iOS, te vei putea bucura de o experiență de joc fluidă și optimizată. Interfața jocului se adaptează perfect la dimensiunile ecranului și îți asigură accesul la toate funcțiile și caracteristicile indiferent de platforma aleasă.

Găsește Book of Ra Deluxe la aceste cazinouri

Despre Novomatic – Creatorul slotului Book of Ra Deluxe

Novomatic, fondată în 1980, este o companie de origine austriacă și unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri de cazino din lume.

Organizația, cu o prezență globală impresionantă, se concentrează pe dezvoltarea de sloturi inovatoare, jocuri live și alte tipuri de jocuri de cazino.

Recunoscută pentru calitatea și creativitatea jocurilor sale, Novomatic s-a impus pe piață ca un lider, cu un portofoliu impresionant de produse, de la sloturi clasice la soluții moderne de gaming.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Book of Ra™ Deluxe

Înainte de a te avânta în aventura oferită de slotul Book of Ra Deluxe, este esențial să cunoști atât avantajele, cât și dezavantajele sale. Această secțiune îți va oferi o perspectivă clară asupra aspectelor pozitive și negative ale jocului.

Pro

  • Tema captivantă: Te vei bucura de tema inspirată din Egiptul Antic, care îți oferă o experiență de joc unică și atrăgătoare.
  • Funcția Autospin: Ai la dispoziție funcția de autospin, care îți facilitează jocul și îți permite să te relaxezi în timp ce rolele se învârt automat.
  • Simplu de înțeles: Jocul este ușor de înțeles, chiar și pentru un începător.
  • Măsuri de protecție: Există opțiunea de a seta o limită de pierdere pentru autospin, care te protejează astfel de pierderi mari.
  • Popularitate: Este un slot foarte popular, care te va surprinde plăcut cu multitudinea de funcții.

Contra

  • RTP comparativ: RTP-ul de 95,10% este mediu, așadar este posibil să găsești sloturi cu un RTP mai mare.
  • Volatilitate medie spre înaltă: Aceasta poate însemna perioade mai lungi fără câștiguri semnificative, ceea ce s-ar putea să nu fie pe placul tău.
  • Lipsa unui jackpot progresiv: Slotul nu oferă un jackpot progresiv, un element care s-ar putea să fie de interes pentru tine.
  • Funcții bonus limitate: Comparativ cu alte sloturi, funcțiile bonus pot părea mai restrânse.
  • Imposibilitatea de a cumpăra rotiri gratuite: Nu ai opțiunea de a cumpăra direct rotiri gratuite pentru a accesa funcția bonus.

Book of Ra Deluxe comparat cu alte sloturi

Caracteristici Book of Ra Deluxe Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 10 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 95,10% 94,48%
Pariu minim 0,10 RON 0,80 RON
Pariu maxim 200 RON 400 RON

Rezumat

În acest articol, ai descoperit detaliile esențiale ale slotului Book of Ra™ Deluxe. Acest joc se distinge prin tematica sa inspirată din Egiptul Antic, funcția utilă de autospin și accesibilitatea pentru orice tip de buget.

Cu toate acestea, RTP-ul mediu și lipsa unui jackpot progresiv sunt aspecte de luat în considerare. Ai posibilitatea de a experimenta varianta demo a jocului chiar pe această pagină sau de a-l juca în cazinoul online pe care ți-l recomand.

Resurse

FAQ: Book of Ra Deluxe

Ce RTP are slotul Book of Ra Deluxe?

RTP-ul (rata de plată) pentru Book of Ra Deluxe este de aproximativ 95,10%, ceea ce este considerat un nivel mediu în comparație cu alte sloturi.

Pot juca Book of Ra Deluxe pe dispozitivul meu mobil?

Da, Book of Ra™ Deluxe slot este optimizat pentru dispozitive mobile și funcționează bine atât pe sisteme de operare Android, cât și iOS.

Care sunt funcțiile bonus ale slotului Book of Ra Deluxe?

Book of Ra™ Deluxe slot include funcții bonus precum rotiri gratuite, declanșate de simbolurile Scatter (Cartea lui Ra), și un simbol aleatoriu care se extinde în timpul rotirilor gratuite pentru a crește șansele de câștig.

Există o versiune demo a jocului Book of Ra Deluxe?

Da, poți accesa o versiune demo a jocului Book of Ra Deluxe pe această pagină, ceea ce îți permite să te familiarizezi cu jocul înainte de a paria bani reali.

Care sunt limitele de miză în Book of Ra Deluxe?

Limitele de miză în Book of Ra Deluxe variază de la 0,10 RON la 200 RON pe rotire, o gamă variată care îți permite să ajustezi pariul per rotire conform bugetului tău.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Book of Ra™ Deluxe: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Book of Ra™ Deluxe