Blue Heart
Blue Heart
EGT

Joacă demo gratis

blue heart
Joacă la Winbet Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,03%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mică

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 1000x

Pariu minim: 0,10 RON

Pariu maxim: 500 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 100

Data lansării: 10/07/2014

Blue Heart: Informații și detalii

Ești invitat să te alături vânătorii de diamante în lumea extravagantă și plină de controverse a slotului Blue Heart. Dezvoltat în 2014 de către EGT (Amusnet Interactive), jocul combină elemente clasice cu simboluri enigmatice și grafică modernă.

Slotul se remarcă prin tematica sa ieșită din comun: doi hoți au jefuit un magazin de bijuterii și au furat celebrul diamant Blue Heart, împreună cu alte nestemate prețioase. Rolul tău este să recuperezi bijuteriile și să-i prinzi pe hoți, sarcină ce îți poate aduce premii generoase.

Mai mult, dacă ești foarte norocos, ai putea să te bucuri de caracteristici speciale sub formă de Diamante Wild, rotiri gratuite sau chiar marele jackpot.

Ceea ce îl face unic pe Blue Heart este mixul său perfect între aventură și șansa de a câștiga premii mari. Interacțiunea cu povestea, împreună cu elementele grafice deosebite și bonusurile generoase, creează o experiență de joc care satisface și cele mai exigente gusturi.

Îi poți descoperi secretele mai sus, în varianta Blue Heart demo, gratuit.

Role, rânduri și linii de plată

În inima acțiunii din Blue Heart, vei găsi un set impresionant de role și rânduri. Slotul are 5 role verticale, configurare clasică și familiară.

În ceea ce privește rândurile, Blue Heart oferă 4 rânduri orizontale. Această structură îți permite să urmărești mai multe simboluri și combinații posibile. Este o abordare modernă față de sloturile tradiționale cu 3 rânduri.

Dar ceea ce atrage cu adevărat atenția în acest joc sunt liniile de plată. Blue Heart se mândrește cu 100 de linii de plată, un număr impresionant care îți oferă nenumărate moduri de a câștiga. Mai mult, ai flexibilitatea de a ajusta numărul de linii de plată active. Poți mări șansele de câștig prin activarea mai multor linii, în funcție de miza pe rotire.

Acest amestec de role, rânduri și linii de plată transformă Blue Heart într-un joc dinamic și atrăgător, dar destul de complex.

role randuri si linii de plata

Simboluri

În cadrul acestui slot, vei întâlni 12 simboluri diverse, precum bijuterii strălucitoare, personaje misterioase și litere stilizate.

Simbolurile principale sunt reprezentate de Bărbat și Femeie, care, la alinierea a 5 simboluri identice, îți oferă 6x miza ta. Spre exemplu, la o miză de 3 RON, cinci astfel de simboluri pe liniile de câștig îți oferă 18 RON.

Rubinele și smaraldele sunt și ele valoroase, ele oferind 4x, respectiv 3.5x miza pentru cinci simboluri pe o linie de plată.

Mai poți descoperi opalul și topazul, care plătesc 2x miza pentru o combinație de cinci simboluri. Literele A și K îți aduc 1.25x miza, în timp ce Q și J sunt simbolurile cu valoarea cea mai mică, iar ele oferă 1x miza.

Nu în ultimul rând, slotul Blue Heart include și simbolul Wild cu diamantul, care poate înlocui alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare. Cu o plată de 10x miza, este unul din cele mai vânate simboluri din acest joc de păcănele.

Simbolul Scatter, reprezentat de expoziția de bijuterii, oferă dublul mizei tale când nimerești trei pe ecran, doar pe rolele 2, 3 și 4. Acestea declanșează și runda de rotiri gratuite.

simboluri

Scatter și funcții bonus

Blue Heart, pe lângă emoțiile jocului obișnuit, oferă și câteva funcții speciale care îți pot crește șansele de câștig.

Ca vânător de recompense, vei putea descoperi simbolul diamantului albastru, cel mai prețios din joc. Acesta funcționează ca simbol Wild și substituie toate simbolurile, mai puțin pe cel Scatter, dar are și cea mai mare valoare de plată din joc dacă nimerești 5 pe o linie.

În plus, apariția a trei simboluri Scatter (expoziția de bijuterii) pe rolele 2, 3 și 4 vor declanșa 10 rotiri gratuite. Aceste rotiri gratuite pot fi redeclanșate în timpul bonusului inițial.

O altă caracteristică interesantă este posibilitatea de a fi premiat cu unul din cele patru Jackpot-uri. După orice rotire, ai șansa să declanșezi această funcție specifică jocurilor EGT indiferent de miza de joc.

De asemenea, ai posibilitatea să joci la dublaj (Gamble) pentru orice premiu sub 15.000 de monede. Aici, trebuie doar să ghicești dacă o carte va fi roșie sau neagră. Dacă ghicești corect, îți vei dubla premiul.

scattersifunctiibonus

RTP și volatilitate

Slotul Blue Heart prezintă o rată de plată (RTP) destul de atrăgătoare, cu o valoare de 96,03%. Acest procent înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 de RON pariați, jocul returnează aproximativ 96,03 RON. Comparativ cu alte sloturi, acest RTP se situează în intervalul mediu-superior.

În ceea ce privește volatilitatea, Blue Heart este considerat a fi un joc cu volatilitate medie. Acest lucru înseamnă că slotul oferă un echilibru între frecvența și mărimea câștigurilor. Nu vei întâlni câștiguri extraordinar de mari la fel de frecvent ca într-un slot cu volatilitate ridicată, dar nici nu vei experimenta perioade lungi fără câștiguri, ca în cazul sloturilor cu volatilitate scăzută.

Așadar, cu această combinație între RTP atractiv și nivel de volatilitate optim, Blue Heart îți oferă șansa unor câștiguri decente, în timp ce menține un nivel constant de divertisment și suspans.​​​​​

Limite de pariere

La slotul Blue Heart, ai o gamă largă de mize din care poți alege, în funcție de bugetul pe care l-ai alocat. Pariul minim pe rotire este de 0,01 RON, iar cel maxim poate ajunge până la 500 RON.

În ceea ce privește ajustarea valorii monedei, vei găsi această opțiune în Blue Heart. Astfel, poți alege să pariezi, spre exemplu, 0,01 RON pe toate cele 100 de linii, iar pariul tău per rotire va fi de 1 leu.

Pe de altă parte, poți modifica numărul de linii de pariere – poți seta miza pentru 1, 20, 30, 50 sau 100 de linii.

În plus, Blue Heart include opțiunea de autospin, care îți permite să te relaxezi și să urmărești jocul desfășurându-se automat, fără să intervii manual.

Mobil vs. desktop

Slotul Blue Heart funcționează excelent atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop.

Nu este restricționat doar pentru utilizare pe mobil, deci îți permite să te bucuri de joc de pe orice fel de platformă. Indiferent dacă preferi să îl accesezi pe un computer sau să te bucuri de joc în timp ce ești în mișcare cu un smartphone, Blue Heart își păstrează calitatea și funcționalitățile.

Compatibilitatea sa este extinsă și pentru sistemele de operare Android și iOS. Indiferent de dispozitivul tău, poți experimenta aceeași grafică de înaltă calitate și mecanică de joc fluidă. Acest lucru îți oferă flexibilitatea de a juca Blue Heart oricând și oriunde, cu siguranța că experiența ta de joc este mereu la îndemână.

Găsește Blue Heart la aceste cazinouri

Despre EGT (Amusnet Interactive) – creatorul lui Blue Heart

EGT Interactive, acum cunoscută ca Amusnet Interactive, este o companie fondată acum peste 18 ani, cu sediul în Sofia, Bulgaria.

Specializată în dezvoltarea de jocuri pentru industria iGaming, compania s-a remarcat prin inovație și adoptarea tehnologiilor moderne. Cu un portofoliu diversificat, Amusnet Interactive se concentrează pe sloturi, jocuri live, keno și multe altele.

Printre creațiile sale celebre se numără și slotul Blue Heart, un joc care demonstrează calitatea și inovația caracteristice Amusnet Interactive.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Blue Heart

Blue Heart este un slot atractiv cu caracteristici bine echilibrate, dar, ca orice joc, are avantajele și dezavantajele sale.

Pro

  • RTP comparativ mare: Blue Heart are o rată de plată (RTP) de aproximativ 96,03%, care este peste medie comparativ cu multe alte sloturi, cu șanse mai bune de câștig pe termen lung.
  • Ușor de înțeles: Jocul are reguli simple și o interfață ușor de navigat, ceea ce îl face accesibil și ușor de înțeles.
  • Funcția de autospin: Blue Heart include opțiunea de autospin, care adaugă comoditate și eficiență experienței tale de joc
  • Popularitate: Datorită temei atractive și caracteristicilor sale, Blue Heart se bucură de o popularitate considerabilă.
  • Funcții bonus variate: Jocul oferă diverse funcții bonus, inclusiv rotiri gratuite și jocuri bonus jackpot. Astfel, este perfect dacă îți dorești o experiență de joc plină de surprize. Dezavantaje

Contra

  • Grafică standard: Deși jocul este construit cu grafică atrăgătoare, aspectul său per total este destul de învechit.
  • Volatilitate medie: Dacă preferi sloturile cu volatilitate ridicată și câștiguri mari, volatilitatea medie a jocului poate fi un dezavantaj.
  • Tematica specifică: Tema bijuteriilor și a celor doi hoți de diamante poate să nu fie pe placul tău.
  • Lipsa inovației: Deși jocul are caracteristici interesante, nu aduce inovații revoluționare în industria sloturilor sau funcții ieșite din comun.
  • Lipsa opțiunii de a cumpăra rotiri gratuite: Blue Heart nu oferă această opțiune, așadar nu vei putea accesa acest bonus decât prin declanșarea ei în jocul de bază.

Blue Heart comparat cu alte jocuri de slot

Caracteristici Blue Heart Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 12 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,03% 94,48%
Pariu minim 0,01 RON 0,80 RON
Pariu maxim 500 RON 400 RON

Rezumat

În acest articol, ai învățat totul despre slotul Blue Heart de la EGT (Amusnet Interactive). Cu un RTP de aproximativ 96,03%, jocul stă bine comparativ cu alte sloturi și include funcția de autospin pentru comoditate. Este accesibil și intuitiv, cu o poveste interesantă în spate.

Totuși, are volatilitate medie și nu oferă opțiuni inovatoare în funcțiile sale bonus sau posibilitatea de a cumpăra rotiri gratuite.

Poți încerca acest slot în versiunea Blue Heart demo mai sus, pe această pagină, pentru a-l descoperi în detaliu. Dacă dorești, poți încerca și versiunea pe bani la cazinoul recomandat.

Resurse

FAQ: Blue Heart

Ce este RTP-ul slotului Blue Heart și cum se compară cu alte sloturi?

RTP-ul (rata de plată) al slotului Blue Heart este de aproximativ 96,03%, ceea ce este considerat destul de favorabil în comparație cu multe alte sloturi.

Slotul Blue Heart are funcții speciale sau jocuri bonus?

Da, Blue Heart include funcții speciale precum rotiri gratuite declanșate de simbolurile Scatter și un bonus Diamantul Albastru, care poate oferi câștiguri instant sau poate substitui alte simboluri. De asemenea, există patru variante de Jackpot și o opțiune de pariuri pentru dublarea câștigurilor.

Pot juca Blue Heart pe dispozitive mobile?

Da, Blue Heart este optimizat pentru a funcționa pe dispozitive mobile și este compatibil atât cu sistemele de operare Android, cât și iOS, oferind aceeași experiență ca și pe desktop.

Care sunt limitele de pariere în slotul Blue Heart?

Pariul minim în Blue Heart este de 0,01 RON pe rotire, iar cel maxim poate ajunge până la 500 RON. Poți ajusta cu ușurință valoarea monedei pentru a controla mărimea totală a pariului.

Slotul Blue Heart are funcție de autospin și opțiuni pentru controlul pierderilor?

Da, Blue Heart include funcția de autospin, care îți permite să setezi jocul pentru a rula rotiri automat, fără intervenție manuală. De asemenea, poți seta și limite de pierdere, iar astfel îți vei controla mai bine bugetul.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Blue Heart: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Blue Heart