Age of Troy
Age of Troy
EGT

Joacă demo gratis

age of troy
Joacă la Winbet Casino

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 96,01%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € pr. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 1000x

Pariu minim: 0,10 RON

Pariu maxim: 120 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 20

Data lansării: 25/05/2016

Age of Troy: Informații și detalii

Age of Troy, un joc de păcănele inspirat dintr-un moment memorabil al istoriei, te plasează în inima mitologiei grecești. Lansat de producătorul de jocuri de cazino EGT în 2019, acest joc reușește să aducă la viață povestea legendară a Troiei. De la lansarea sa, a devenit popular foarte rapid printre pasionații de sloturi.

Acest joc de păcănele se încadrează în categoria sloturilor video și impresionează prin grafica avansată, dar și prin funcțiile bonus variate și interactive. Cu simboluri Wild și scattere care activează rotiri gratuite, dar și jackpot-urile progresive declanșate aleatoriu, Age of Troy te va surprinde constant pe parcursul sesiunilor tale de joc.

Găsești Age of Troy în cazinoul pe care ți-l recomand, dar și pe alte site-uri de jocuri de noroc, semn al popularității și accesibilității sale. De asemenea, te invit să încerci în partea de sus a acestei pagini versiunea Age of Troy demo, pentru a te familiariza cu toate funcțiile sale.

Role, rânduri și linii de plată

Age of Troy este construit pe o structură clasică pentru sloturile online, și anume 5×3. Așadar, dispune de cinci role verticale care sunt susținute de trei rânduri orizontale, deci te vei putea bucura de un spațiu generos pentru simboluri și combinații câștigătoare.

Jocul are 20 de linii dde plată ajustabile, deschizând astfel multiple căi spre șanse de câștig. Astfel, ca jucător, ai libertatea de a alege numărul de linii pe care dorești să pariezi.

Această opțiune îți permite să ajustezi strategia de joc în funcție de bugetul tău și de stilul de joc preferat. Cu cât pariezi pe mai multe linii, cu atât șansele tale de câștig cresc, dar și miza pe fiecare rotire.

Astfel, Age of Troy îți oferă oportunitatea de a personaliza experiența de joc și îți permite să pariezi într-un mod care ți se potrivește cel mai bine.

role randuri si linii de plata

Simboluri în Age of Troy

În timp ce vei rula jocul Age of Troy, vei descoperi o varietate impresionantă de simboluri. În total, jocul are 11 simboluri diferite, fiecare cu un design detaliat și o semnificație aparte. Printre acestea, întâlnești personaje și obiecte emblematice pentru acea perioadă, de la vase grecești și căști de războinic, până la nave și clădiri antice, plus simbolurile tradiționale de cărți de joc.

Un aspect deosebit al slotului este valoarea premiilor oferite. Spre exemplu, la un pariu de 100 RON, Prințul Paris și frumoasa Elena te recompensează cu cele mai consistente câștiguri.

Cinci simboluri identice ale acestora pe o linie de plată îți pot aduce 50x miza ta (5000 RON), respectiv 25x miza ta (2500 RON). Mai departe, alinierea a 5 corăbii sau căști ale lui Ahile poate rezulta într-un câștig de până la 20x miza ta (2000 RON).

De asemenea, ulciorul și bănuții de aur sunt valoroși, oferind până la 10x (1000 RON) pentru o linie completă, în timp ce simbolurile A, K și Q pot genera câștiguri de până la 5x miza (500 RON). Age of Troy include și simboluri „Wild”, reprezentate de calul troian, esențial pentru completarea combinațiilor câștigătoare, dar și simboluri Scatter, sub forma Templului Troiei, care declanșează funcții speciale.

simboluri in age of troy

Scatter și funcții bonus

Age of Troy vine echipat cu caracteristici bonus interesante, care îți pot mări considerabil șansele de câștig. Una dintre aceste funcții este jocul bonus de rotiri gratuite, activat prin simbolurile Scatter. Simbolul Scatter este reprezentat de templul Troiei, un element cheie al poveștii.

Când obții trei sau mai multe simboluri Scatter pe role, declanșezi funcția bonus. Așadar, vei primi rotiri gratuite și șansele tale de a câștiga vor crește, fără a plasa un pariu suplimentar. În timpul rotirilor gratuite, dacă nimerești încă trei Scattere pe role, vei mai primi o serie de 12 rotiri gratis.

Un alt aspect atrăgător al slotului este jackpot-ul progresiv. Acesta este acordat aleatoriu și poate adăuga o sumă substanțială câștigurilor tale. În Age of Troy, nu există opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite sau de a activa direct jocul bonus, oferindu-ți astfel o experiență de joc echilibrată și imprevizibilă.

Vei observa și prezența jocului bonus specific celor de la EGT, și anume Jackpot Cards. Acesta se declanșează aleatoriu și îți poate aduce unul din cele patru jackpot-uri progresive. De menționat este și opțiunea Gamble, care îți oferă șansa să-ți dublezi un câștig prin ghicirea culorii unei cărți de joc.

scatter si functii bonus

RTP și volatilitate

În Age of Troy, RTP-ul (rata de plată) este un aspect esențial pe care trebuie să-l cunoști. RTP-ul acestui slot este de aproximativ 96%, ceea ce înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100 RON pariați, te poți aștepta să primești înapoi 96 RON. Această valoare este relativ înaltă comparativ cu alte sloturi și sugerează un avantaj mai bun pentru tine pe termen lung.

În ceea ce privește volatilitatea, Age of Troy se încadrează în categoria sloturilor cu volatilitate medie. Aceasta înseamnă că jocul oferă un echilibru între frecvența câștigurilor și mărimea acestora. Nu vei câștiga la fiecare rotire, dar nici nu vei aștepta prea mult pentru un câștig decent.

Sloturile cu volatilitate medie ca Age of Troy sunt ideale dacă îți plac jocurile care oferă câștiguri constante, dar care păstrează și posibilitatea de a obține câștiguri mari ocazional. Așadar, este un joc de păcănele echilibrat, care îți oferă șanse bune de câștig la intervale regulate.

Limite de pariu

În Age of Troy, ai posibilitatea de a ajusta miza pe fiecare rotire în funcție de bugetul pe care l-ai alocat. Miza minimă este de doar 0,01 RON, accesibilă pentru orice buzunar. Pe de altă parte, poți mări miza până la un maxim de 120 RON per rotire, ideal pentru tine dacă preferi pariuri mai mari.

În ceea ce privește valoarea monedei, Age of Troy îți oferă flexibilitatea de a ajusta acest parametru, deci îți permite să controlezi și mai mult valoarea pariului tău efectiv. Astfel, poți personaliza experiența de joc în funcție de stilul tău.

Slotul dispune și de funcția de autospin, care îți permite să setezi un număr de rotiri automate, fără intervenție manuală. Mai mult, poți stabili și o limită de pierdere pentru autospin, astfel încât jocul să se oprească automat atunci când atingi această limită. Această funcție te ajută să joci responsabil și să îți menții bugetul sub control.

Grafică și sunet

Age of Troy îți prezintă o grafică modernă și detaliată, care te transportă complet în povestea mitologică. Jocul combină elemente 2D cu efecte vizuale 3D pentru a crea un tablou plin de profunzime. Tema jocului este inspirată din mitologia greacă, în special din povestea Războiului Troian, ceea ce se reflectă în simbolurile și fundalul jocului.

Din punct de vedere vizual, vei observa o atenție deosebită pentru detalii, de la simbolurile tematice până la fundalul care ilustrează peisajul antic. Grafica este completată de animații atrăgătoare care adaugă dinamism fiecărei rotiri.

Partea audio a slotului este proiectată pentru a completa experiența vizuală. Muzica și efectele sonore sunt relaxante, cu tonuri care fac referire la muzica antică greacă, în timp ce creează o atmosferă autentică și plăcută.

Sunetele sunt bine echilibrate și nu devin obositoare chiar și după sesiuni lungi de joc, dar se intensifică în momentul apariției unei combinații câștigătoare.

Prin urmare, combinația dintre grafica detaliată și sunetul ambiental face din Age of Troy o experiență de joc vizual și auditiv încântătoare.

Mobil vs. desktop

Age of Troy funcționează excelent atât pe dispozitivele mobile, cât și pe desktop. Nu este restricționat doar la utilizarea pe mobil și îți permite astfel să te bucuri de joc indiferent de platformă.

Jocul este optimizat pentru a rula fără probleme pe sistemele de operare Android și iOS, așadar asigură o experiență fluidă și accesibilă pe smartphone-uri și tablete.

Indiferent dacă preferi confortul jocului de acasă pe un ecran mare sau flexibilitatea jocului în mișcare pe dispozitivul mobil, Age of Troy îți oferă aceeași experiență de calitate, dar și funcționalități complete.

Găsește Age of Troy la aceste cazinouri

Despre EGT (Amusnet) – Creatorul Age of Troy

EGT (Euro Games Technology), cunoscut acum sub numele de Amusnet, este un dezvoltator de jocuri de noroc fondat în 2002. Compania își are originea în Bulgaria și a crescut de-a lungul anilor, devenind o organizație de renume în industria jocurilor de cazino.

EGT se concentrează pe crearea de sloturi, dar și pe dezvoltarea de jocuri live și alte tipuri de jocuri de cazino. Cu un portofoliu impresionant și o prezență puternică pe piața globală, EGT se distinge prin calitatea jocurilor sale, Age of Troy fiind unul din jocurile de păcănele remarcabile din portofoliul lor.

Avantaje și dezavantaje ale slotului Age of Troy

Este important să cunoști atât punctele forte, cât și pe cele mai puțin favorabile ale slotului. Această secțiune îți va prezenta principalele avantaje și dezavantaje ale sale și te va ajuta să înțelegi mai bine ce îl face unic și cum se compară cu alte sloturi disponibile pe piață.

Pro

  • RTP mai mare decât media: Age of Troy are un RTP de 96%, care este mai mare decât multe alte sloturi, deci oferă un avantaj mai bun pe termen lung.
  • Ușor de înțeles: Regulile și caracteristicile slotului sunt clare și ușor de înțeles, deci este accesibil fie că ești începător sau expert.
  • Autospin: Funcția de autospin adaugă comoditate și îți permite să te bucuri de joc fără intervenție manuală constantă.
  • Măsuri de protecție: Include o opțiune pentru a seta o limită de pierdere în autospin, care contribuie la jocul responsabil.
  • Popularitate: Jocul este popular datorită temei sale atrăgătoare și calității înalte.

Contra

  • Volatilitate medie: Dacă ești un jucător care preferă câștiguri mari și rare, volatilitatea medie poate fi un dezavantaj.
  • Lipsa unei funcții de cumpărare a rotirilor gratuite: Nu oferă opțiunea de a cumpăra direct rotiri gratuite sau de a activa jocul bonus.
  • Design clasic: Poate să nu fie pe placul tău dacă preferi sloturi cu o grafică mai inovativă sau cu teme moderne.
  • Lipsa unui joc bonus original: Acest joc de păcănele vine cu funcții bonus clasice, pe care le găsești la multe alte sloturi.
  • Opțiuni limitate de personalizare: Spre deosebire de alte sloturi, are opțiuni limitate de personalizare în ceea ce privește mizele (nu poți modifica valoarea monedei).

Age of Troy comparat cu alte sloturi

Caracteristici Age of Troy Standard
Varianta demo Da Da
Simboluri 11 10
Wild-uri Da Da
Scattere Da Nu
RTP 96,01% 94,48%
Pariu minim 0,10 RON 0,80 RON
Pariu maxim 120 RON 400 RON

Rezumat

După ce ai parcurs acest articol, ai descoperit că Age of Troy, un slot video dezvoltat de EGT, este apreciat pentru RTP-ul său înalt de 96% și tematica inspirată din mitologia greacă. Slotul oferă o experiență echilibrată cu volatilitate medie, funcții de autospin cu limite de pierdere și este ușor de înțeles chiar dacă ești începător.

Printre avantajele sale se numără popularitatea, măsurile de protecție în joc și accesibilitatea de pe orice dispozitiv. Cu toate acestea, lipsește un bonus original și nu oferă funcții de cumpărare a rotirilor gratuite.

Acum, că știi totul despre acest joc de păcănele, poți să te bucuri de el in varianta Age of Troy demo mai sus pe această pagină sau în cazinoul pe care ți-l recomand.

Resurse

FAQ: Age of Troy

Care este RTP-ul slotului Age of Troy?

RTP-ul (rata de plată) al slotului Age of Troy este de aproximativ 96%, ceea ce îl plasează peste media multor alte sloturi.

Pot ajusta valoarea mizei în Age of Troy?

Da, poți ajusta valoarea mizei în Age of Troy. Miza minimă este de 0,01 RON, iar cea maximă de 120 RON per rotire.

Există funcții bonus în Age of Troy?

Da, Age of Troy include funcții bonus. Acestea sunt activate de simbolurile Scatter și pot oferi rotiri gratuite și alte beneficii.

Age of Troy are opțiunea de autospin?

Da, slotul Age of Troy oferă funcția de autospin, care îți permite să setezi un număr de rotiri automate și să stabilești o limită de pierdere. 5. Pot juca Age of Troy pe dispozitivul mobil?

Pot juca Age of Troy pe dispozitivul mobil?

Da, Age of Troy este optimizat pentru a funcționa atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
112 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » Age of Troy: Informații și detalii
Ultima actualizare:

Age of Troy