5 Lions Gold
5 Lions Gold
Pragmatic Play

Joacă demo gratis

5 lions gold
Joacă la Winbet

RTP: RTP, returnare la jucător, arată în procente cât de mult se pot aștepta jucătorii să câștige de la un slot machine. Exemplu: dacă RTP pentru un slot machine este de 98%, jucătorul se poate aștepta să câștige înapoi 98% din suma pe care a pariat-o. Deoarece RTP într-un procent mediu, jucătorii pot câștiga mai mult sau mai puțin. 95,50%

Volatilitate: Volatilitatea indică cât de des se pot aștepta jucătorii la o plată de la un slot machine. Sloturile cu plată cu volatilitate scăzută sunt mai des, cu toate acestea, valoarea plății este în general mai mică. Cu jocurile cu sloturi cu volatilitate ridicată, plățile au loc mai rar, dar tind să fie mai mari. Mare

Tip: Video Slot

Max Win: Câștigul maxim este cel mai mare câștig posibil pe care îl puteți obține atunci când jucați un slot. De obicei, câștigul este exprimat ca un multiplicator. Exemplu: Dacă pariați 1 € PR. Spin și câștigul maxim este de 5000x, puteți câștiga până la 5000 €. 7342x

Pariu minim: 0,18 RON

Pariu maxim: 90 RON

Frecvența combinațiilor: Frecvența de lovitură arată cât de des se oprește o mașină de slot pe o combinație câștigătoare. De exemplu, o mașină de slot cu o frecvență de lovitură de 10% indică faptul că se oprește aproximativ 10% pe o combinație câștigătoare. N/A%

Linii de plată: O linie de plată este o aliniere de simboluri specifice pentru care se acordă o plată. Liniile de plată pot fi aliniate orizontal, vertical, diagonal sau chiar în model zigzag pentru un premiu. Modelele exacte depind de mașina de slot în cauză. 243

Data lansării: 05/27/2019

5 Lions Gold: Informații și Detalii

Ești gata să explorezi lumea captivantă a slotului asiatic 5 Lions Gold? Dezvoltat de Pragmatic Play în 2019, acest joc combină elemente tradiționale cu un mod de joc dinamic.

Intră în lumea mitologiei asiatice, unde fiecare rotire aduce la viață simboluri luxuriante și efecte vizuale spectaculoase, cu 243 de moduri de câștig.

Ce-l face pe 5 Lions Gold să se distingă în lumea cazinourilor online? Versiunea Gold a jocului îți oferă șansa de a câștiga trei premii jackpot: Minor, Major și Grand. Aceste premii nu sunt progresive; valoarea lor este determinată de un multiplicator al pariului tău total.

Experimentează mai întâi versiunea demo pe această pagină și, când ai decis, încearcă-ți norocul cu bani reali la cazinoul pe care ți-l recomand. Te invit să descoperi toate informațiile despre 5 Lions Gold de care ai nevoie în acest articol.

Role, rânduri și linii de plată

Odată ce accesezi slotul 5 Lions Gold, vei descoperi că jocul dispune de 5 role. Acestea sunt așezate într-un format clasic de 3 rânduri. Așadar, te vei întâlni cu o configurație de slot destul de clasică, 5×3, care îți va oferi o senzație de familiaritate.

În ceea ce privește liniile de plată, jocul te impresionează cu nu mai puțin de 243 de moduri diferite de câștig. Această structură vastă de linii de plată îți oferă un număr impresionant de oportunități de a forma combinații câștigătoare.

Un aspect important de reținut este că nu ai posibilitatea de a modifica numărul liniilor de plată. Structura fixă de 243 de linii de plată este concepută pentru a maximiza șansele tale de câștig la fiecare rotire.

Această configurație îți garantează o experiență de joc dinamică și plină de suspans, fiecare rotire având potențialul de a fi una norocoasă.

role randuri si linii de plata

Simboluri

În aventura ta cu slotul 5 Lions Gold, te vei întâlni cu un total de 11 simboluri de bază diferite. Acestea includ simboluri clasice cum ar fi 9, 10, J, Q, K și A, care îți oferă plăți mai mici.

Pe lângă acestea, simbolurile tematice cum ar fi peștele, broasca, phoenixul, dragonul și broasca țestoasă îți aduc câștiguri mai mari. De exemplu, dragonul, cel mai valoros dintre acestea, îți poate multiplica miza de până la 7 ori pentru o combinație de cinci.

5 Lions Gold include, de asemenea, simboluri Wild, reprezentate de leul de aur. Acestea pot înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului Scatter, pentru a forma combinații câștigătoare. În plus, când un Wild contribuie la o combinație câștigătoare, aduce un multiplicator aleatoriu și crește astfel câștigurile tale potențiale.

Simbolul Scatter este reprezentat de Yin și Yang. Acesta poate declanșa runda bonus cu rotiri gratuite când apare pe ecran în număr de trei pe role. În această rundă, ai opțiunea de a alege între diferite combinații de rotiri gratuite și multiplicatori. Vei putea controla aici modul în care vrei să joci și să câștigi.

Astfel, fiecare simbol din 5 Lions Gold joacă un rol crucial în strategia ta de joc și îți oferă șanse variate de a câștiga.

simboluri

Scattere și funcții bonus

Slotul 5 Lions Gold îți oferă o multitudine de funcții suplimentare captivante, precum rotiri gratuite cu multiplicatori, jackpot și premiul acordat aleatoriu de către personajul Caishen.

Speciala cu rotiri gratuite se activează prin simbolurile Scatter, reprezentate de Yin și Yang. Ai posibilitatea să alegi între diferite combinații de rotiri gratuite și multiplicatori.

Aceasta înseamnă că poți opta pentru mai multe rotiri gratuite cu un multiplicator mai mic, sau invers, puține rotiri cu un multiplicator mai mare. Poți alege și sesiunea misterioasă, care îți va acorda un număr aleatoriu de rotiri gratuite și multiplicator supriză.

Un aspect interesant al 5 Lions Gold este jackpotul său. Această funcție, Golden Reels Jackpot, include trei premii – Minor, Major și Grand. Acestea nu sunt sume progresive, ci se bazează pe un multiplicator al pariului tău total.

Cu siguranță, funcția Caishen Random Award aduce un val de adrenalină în 5 Lions Gold. Această funcție specială se poate activa aleatoriu în timpul jocului de bază. Atunci când Caishen intervine, ai șansa de a declanșa una dintre cele trei funcții jackpot.

scattere si functii bonus

RTP și volatilitate

Slotul 5 Lions Gold a fost creat cu un RTP (rată de plată) de aproximativ 96,5%, considerat destul de mare în comparație cu alte sloturi. Practic, pentru fiecare 100 RON pariați, te poți aștepta să primești înapoi, în medie, 96.5 RON.

În ceea ce privește volatilitatea, 5 Lions Gold se încadrează în categoria de jocuri cu volatilitate medie spre înaltă. Acest lucru înseamnă că, deși câștigurile nu apar la fiecare rotire, când ele se produc, sunt de obicei de valoare mai mare.

Dacă ești în căutare de câștiguri mari, dar și o frecvență rezonabilă a acestor câștiguri, acest joc de păcănele este perfect pentru tine. Poți alege să joci varianta 5 Lions Gold demo pe pagina aceasta. Alternativ, alege 5 Lions Gold pe bani reali în cazinoul pe care ți-l recomand, pentru o experiență de joc echilibrată și cu posibilități generoase de câștig!

Limite de pariere

În 5 Lions Gold, ai flexibilitatea de a alege cât pariezi la fiecare rotire. Pariul minim pe rotire este de 0.18 RON, ceea ce îl face accesibil pentru tine indiferent de bugetul pe care ți l-ai alocat. Pe de altă parte, dacă te simți norocos și vrei să mizezi mai mult, poți crește pariul până la un maxim de 90 RON per rotire.

Acest slot îți oferă și posibilitatea de a ajusta valoarea monedei. Asta înseamnă că, dacă setezi valoarea monedei la un anumit nivel și pariul pe rotire la altul, pariul final va fi produsul celor două. De exemplu, dacă pariul pe rotire este de 1 RON și valoarea monedei este setată la 2, atunci pariul tău efectiv va fi de 2 RON.

5 Lions Gold include și funcția de autospin, care îți permite să setezi jocul să ruleze automat pentru un număr specific de rotiri.

În plus, poți seta o limită de pierdere pentru autospin, astfel încât jocul să se oprească automat atunci când atingi această limită. Această opțiune îți oferă control complet asupra sesiunii tale de joc și te ajută să joci responsabil.

Grafică și sunet

Slotul 5 Lions Gold îți oferă o experiență vizuală modernă, care îmbină elemente 2D și 3D pentru a crea o atmosferă captivantă. Tema jocului se inspiră din mitologia asiatică, care îți va dezvălui simboluri tradiționale și decoruri încărcate de culoare. Vei remarca detaliile fine și cu un aspect luxuriant, specifice bogățiilor Chinei Imperiale.

Pe lângă aspectul vizual, sunetul jocului este proiectat să completeze tema asiatică. Muzica de fond este relaxantă, cu influențe orientale, care creează o atmosferă calmă și plăcută. La câștig, efectele sonore devin mai energice. Astfel, vei observa un contrast plăcut care va spori entuziasmul la fiecare combinație reușită.

Calitatea sunetului este clară și completează frumos partea vizuală a jocului. Sunetele te transpun într-o lume de basm, iar combinația dintre grafică și sunet face din 5 Lions Gold un slot memorabil.

Așază-te confortabil, bucură-te de grafica de excepție și lasă-te purtat de muzica relaxantă în timp ce îți încerci norocul!

Mobil vs. desktop

Slotul 5 Lions Gold funcționează excelent atât pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. Nu există restricții, jocul fiind accesibil pe ambele platforme.

Indiferent dacă alegi să joci pe un smartphone sau pe un computer, vei avea aceeași experiență de joc de calitate. Slotul este compatibil cu sistemele de operare Android și iOS, fapt care îți oferă flexibilitate și conveniență indiferent de dispozitivul pe care îl accesezi.

Așadar, poți juca 5 Lions Gold pe telefonul tău smart sau pe tabletă, din orice locație. Alternativ, dacă preferi ecranele mari, vei avea parte de aceeași experiență intensă și pe un monitor desktop.

Găsește 5 Lions Gold la aceste cazinouri

Despre Pragmatic Play – creatorul slotului 5 Lions Gold

Pragmatic Play, fondat în 2015 și cu sediul în Malta, este dezvoltatorul din spatele slotului 5 Lions Gold. Această companie este recunoscută pe plan internațional și are o echipă extinsă. De-a lungul anilor, s-a specializat în crearea de sloturi online, jocuri de masă, bingo și jocuri live de cazino. Producătorul pune accent pe inovație, calitate grafică și mod de joc captivant și complex, caracteristici evidente și în 5 Lions Gold.

Avantaje și dezavantaje ale slotului 5 Lions Gold

5 Lions Gold, un joc de excepție creat de Pragmatic Play, vine cu numeroase avantaje evidente, cum ar fi funcțiile bonus atractive și grafica de calitate excelentă. Pe de altă parte, unele aspecte pot fi percepute ca și dezavantaje.

Pro

  • RTP superior: Cu un RTP de 96.5%, 5 Lions Gold îți oferă un procentaj de returnare către jucător mai mare decât multe alte sloturi.
  • Varietatea de caracteristici suplimentare: Acest joc de păcănele este foarte generos când vine vorba de funcții bonus, perfect pentru tine dacă apreciezi entuziasmul pe care acestea îl provoacă.
  • Autospin disponibil: Slotul vine cu funcția de autospin, care adaugă confort și eficiență sesiunilor tale de joc.
  • Limită de pierdere la autospin: Ai opțiunea de a seta o limită de pierdere pentru autospin, ceea ce te ajută să joci mai responsabil.
  • Popularitate: Datorită caracteristicilor sale atractive și graficii de excepție, 5 Lions Gold se bucură de o popularitate mare.

Contra

  • Volatilitate medie spre înaltă: Acest lucru poate ar putea fi deranjant dacă preferi câștiguri mai frecvente, dar de valori mai mici.
  • Lipsa jackpotului progresiv: Deși oferă jackpoturi, acestea nu sunt progresive, ceea ce ar putea fi un dezavantaj.
  • Grafica: Dacă preferi un stil mai clasic sau minimalist, grafica modernă și foarte detaliată ar putea să nu fie pe placul tău.
  • Opțiuni limitate de personalizare: Jocul nu oferă multe opțiuni de personalizare în ceea ce privește pariurile și liniile de plată.
  • Fără opțiune de cumpărare a rotirilor gratuite: Spre deosebire de unele sloturi moderne, 5 Lions Gold nu oferă opțiunea de a cumpăra direct rotiri gratuite, ceea ce îl poate face mai puțin interesant.

5 Lions Gold comparat cu alte sloturi

5 Lions Gold Standard
Versiune demo
Simboluri 13 10
Wild
Scattere
RTP 96,5% 94,48%
Pariu minim 0.18 RON 0.80 RON
Pariu maxim 90 RON 400 RON

Concluzie

Acum cunoști toate caracteristicile slotului 5 Lions Gold! Ai invățat că acesta se remarcă printr-un RTP mare de 96,5%, 243 de moduri de câștig, funcții bonus fabuloase și grafică excepțională.

Totuși, printre dezavantaje se numără volatilitatea medie spre înaltă și faptul că nu permite cumpărarea directă a rotirilor gratuite.

Te invit să încerci varianta demo a jocului pe această pagină și, dacă ești gata, poți accesa jocul pe miză reală la cazinoul recomandat.

Resurse

FAQ: 5 Lions Gold

Ce RTP are slotul 5 Lions Gold?

Slotul 5 Lions Gold are un RTP (rată de plată) de 96,5%, ceea ce îl situează peste media multor alte sloturi.

Pot juca 5 Lions Gold pe dispozitivul mobil?

Da, 5 Lions Gold este optimizat pentru a funcționa atât pe dispozitive mobile cu sisteme de operare Android și iOS, cât și pe desktop.

Există rotiri gratuite în 5 Lions Gold?

Da, slotul oferă rotiri gratuite, care se declanșează prin trei simboluri Scatter pe linii. Ai posibilitatea de a alege între diferite combinații de rotiri gratuite și multiplicatori.

Are 5 Lions Gold un jackpot?

Da, 5 Lions Gold include trei jackpoturi: Minor, Major și Grand. Acestea nu sunt progresive, ci se bazează pe un multiplicator al pariului tău total.

Este 5 Lions Gold potrivit pentru jucătorii experimentați?

Da, datorită volatilității sale, care este medie spre înaltă, și a funcțiilor bonus complexe, 5 Lions Gold este ideal pentru jucătorii experimentați.

George Stoleriu
George Stoleriu
Editor și specialist în sloturi și jocuri de cazino
51 Articole
0 Recenzii

George s-a impus în lumea jocurilor de noroc odată cu absolvirea Facultății de Jurnalism din Sibiu, în anul 2016. Conținutul său a făcut parte din cele mai mari site-uri de afiliere din România. Astăzi s-a specializat pe analiza operatorilor pentru a-ți oferi o perspectivă cât mai transparentă asupra tipurilor de cazinouri și a jocurilor acestora.

Citește mai mult despre autor
Bogdancazino.ro » Pacanele-online » 5 Lions Gold: Informații și Detalii
Ultima actualizare:

5 Lions Gold